eya
|
Ojla! Maychika in Marelica, sem vama kar malo fovš, ko tako pišeta, da gresta v horizontalo čez dan Ampak vama privoščim! Jaz sem si tudi tako na čase privoščila spanec, takrat ko je šel Žiga čez dan spat. No, če bi bila pa še nosečka zraven, potem bi pa sploh pasalo Aja,s e pa lahko pohvalim za včeraj-sva z malim spala do 10.20. Vau, je pasalo. S tem, da je šel tudi spat malo kasneje. Jaz sem si ravno prejšnji četrtek po dolgem času spekla ribo-orado. Mi jih tudi bolj malokrat jemo, ker jih moj ne mara. No, midva z Žigom jih pa jeva, samo se jaz premalokrat spomnim nanje. Jaz ribe spečem kar v ponvi, še prej pa jih povaljam v koruzni moki. Pečem jih pa cca. 15 minut na vsaki strani, odvisno od debeline ribe. Je pa mali ravno to omenjeno ribo v četrtek potegnil s krožnika dol za rep, ko sem jo jaz že na pol razkosano hladila. Je bil ful smešen s tisto ribo v roki. Packarije je pa tudi bilo polno. Pri nas so tudi backyardigansi spet popularni, mali ima najraje tiste odseke, ko pojejo... Marcel je pa res faca Mojčika, kako je z ušesom? Kdaj odrinete na morje? Uh, Marelica, solate pri nas sploh ne pridejo v poštev. Samo Žiga je itak ena izjema, kar se hrane tiče. Tvoja Katarina je pa res čisto drugačna, zdaj ko je postrižena Mah, saj je res škoda strič te lepe kodrčke. Pokora, saj se bo Nik kmalu privadil. Je pa to res težko obdobje. Pa saj Nik je že bil par tednov v varstvu, pa je bilo ok, a ne? OČitno ga je tale bolezen malo zmatrala. Žiga je prvi teden jokal, potem je šlo pa hitro na bolje. Zdaj je pa čisto zadovoljen. Škoda edino, ker bo zdaj samo en teden v varstvu, potem pa šele čez en mesec-se bo verjetno moral spet navajat. Žiga ima par novih besed: tato (traktor), tic ali pic (stric) in metla Maychika, dobra ideja glede čelade Boma pa še razmislili, kaj bi bilo bolje Lp!