|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.7.2007 8:24:03   
atena777
Kje ste Danes vse?
Kolumbo poročam: David spal kot top od 8.30 do 8.30. Plavanje je izgleda dobro uspavalno sredstvo.
Kaj boste pa danes skuhale svojim palčkom?
A zna kera italijansko?
Ali bi tole lahko imelo smisel:
Bate Bate le manine,
che rivere papa,
che porta chocolata,
David la mangiera....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.7.2007 8:40:54   
atena777
Visnjaaa danes je pa slo tudi meni pol kg gor. To je tista rizota ob 20.00!!!user posted image

Nč bo treba danes na malo daljši sprehod!

Ena je enkrat spraševala kako bučke pripravimo? Jaz jih na malo čebule (torej drobno sesekljano čebulo na hitro prepražimo) stenstam, ušim toliko časa da se popolnoma zmehčajo, dodam sol, aziliko ali majaron, olivno olje, smetano. To je to.

Ka pa ve?

Danes pa dobim obisk kolegico. Se že ful veselim.

Malecka_Mateja a je kaj bolje s tvojo pikico? Baje je dosti teh viroz sem se pogovarjala z mamicami in je kar kriza. Drzi se!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.7.2007 8:45:11   
malecka_mateja
ma ja noč je bila kar mirna!vročino še ma tko da upam da danes mine!malo ji bom še ohhladkov nardila in bo upam da bolje!

hvala višnja ker se tako trudiš!

atena jaz tudi delam tako bučke čeprav ,alo kdaj ker moj jih nima rad!ma najraje govovo smetanovo omako! amapk tega zdaj ne kuhamo ker smo na dieti!
in katera krvna skupina si??kaj pa lahko ješ??jz sem ula in bi lahko jedla samo meso????

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.7.2007 9:08:24   
malecka_mateja
zaj me je skoraj kap ma vročine 39,8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga sem ji svčeko dala pa kuj gor ji dviguje!boga reva!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.7.2007 9:16:25   
atena777
dieti!
in katera krvna skupina si??kaj pa lahko ješ??jz sem ula in bi lahko jedla samo meso????

Tjaša ti si moj sonček ja, moj zlati sonček ja...

(odgovor članu atena777)

user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem KS ničla!! Ješ lahko tudi druge stvari, samo je pa dobr seznam imeti! Npr vso zelejavo, sadje skoraj vse, razen malancanov, nizkega fižola, cvatače...

..  nb    .  to je napisal David, v bistvu ne zna pisati, samo tolče po tipkovnici verjetno je hotel povedat: ne bi ...ne vem pa na kaj se je nanašalo.Spet sem ga dala spat, ker je zmatran...

Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.7.2007 9:17:14   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

zaj me je skoraj kap ma vročine 39,8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boga sem ji svčeko dala pa kuj gor ji dviguje!boga reva!

Malecka takoj bejzi v pediatricno! Naj kaj naredijo! Tole ne more tako iti!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.7.2007 9:18:11   
atena777
David je imel tudi 38,9 po 2.ceplejnu. 3 ure sem mu vročino zbijala s hladnimi obkladki (mokra cunjica na čelo, tilnik in caLPOLOM. dAJ VSAJ POKLIČI NA PEDIATRILNO KLINIKO!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.7.2007 9:19:03   
malecka_mateja
zaj jo z obhladkami hladim če pa vročina ne pade pa grem!sem ji svečko dala pa da vidim reakcije!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.7.2007 9:23:58   
atena777
sAM TEBI SE RES ŽE VLEČE TOLE...Pardon ker se derem... Upam, da bo bolje. Boga Tjasa in Malecka user posted image user posted image user posted image .
Sam mocna bodi mami!

Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.7.2007 9:41:40   
malecka_mateja
ma to je že 4dan
ji je že padla na 39.4user posted image joj upam da bo kmalu mim!jokca pa pomagat ji ne morem!bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.7.2007 9:44:25   
Aja32

zaj jo z obhladkami hladim če pa vročina ne pade pa grem!sem ji svečko dala pa da vidim reakcije!

Evo, ena  februarčica, katera v večini čepi na januarčicah... user posted image user posted image user posted image Smo malo zamudili, pa smo padli v februar...

Malecka - ne ji dajat samo obkladke... Lepo jo sleci in jo daj v umivalnik, imej odprto vodo (sprva bolj toplo, pa jo potem počasi ohlajaj - voda ne sme biti premrzla)... Lepo jo moči po hrbtu, z roko po glavici, itd... Po enih petih minutah, jo lepo obriši in jo imej samo v pamprski ali karkoli uporabljaš... In se ti bo sigurno ohladila... Obkladki pri tako visoki vročini so mačji kašelj - verjami - imam sinčka, ki ima, če zboli, skoraj vedno zelo visoko temperaturo, in vedno prakiciramo na ta način... pa seveda paracetamol svečke...
No, zdaj je že tako velik, da ga ne morem dati v umivalnik, ampak direktno v banjo...

Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.7.2007 9:45:09   
Aja32

ma to je že 4dan
ji je že padla na 39.4user posted image joj upam da bo kmalu mim!jokca pa pomagat ji ne morem!bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo jo ohladi, potem pa pojdita vseeno do pediatra... 4 dni je dolga doba...

Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.7.2007 10:03:23   
atena777
Malecka si ze klicala na pediatrično kliniko?
Daj vsaj vprašaj. Preveč informacij nikoli ne škodi.
Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.7.2007 10:06:53   
malecka_mateja
evo pomaga ima 38 5
vročineuser posted image user posted image user posted image  hvala aja32user posted image user posted image user posted image

sem sma ble včeraj pri zdravniku pa je reko da ma virus in da traja do 6 dni in da ni hujšega!Tko da ne vem!če bo pa še enkrat tako visoka pa grem!
hvala vsem

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.7.2007 10:09:27   
atena777
Bravo aja32! user posted image user posted image user posted image  Drugorodke so zlata VREDNE, NA FEBRUARKAH smo jih mal škrt al kako se reče!
tega tud jaz nisem vedela, bo prišlo prav za drugič!

Malecka ti samo lupckaj svojo pikico in ji prepevaj, pa bo kmalu zdrava!

Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.7.2007 10:14:55   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Jaz spet nekaj štrajkam....pa men tako sladko paše, da bom znorela od teh sladkarij.

lp

Kaj je zej to? Premalo user posted image user posted image user posted image user posted image !
Čokolada bek (kot rece malecka) pa slone z britofa potegnt!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.7.2007 10:15:31   
malecka_mateja
za ji že razigrano nogice daje v usta in pojeuser posted image user posted image user posted image jazmorem v trovino da bomo  kaj jedli jo bo ati zaj mel!če jo bo pa trest začelo pa jo naj pokrije sem rekla!
zaj je samo v plenički in ji je prav fajn!

joj hvala bogu sem še jaz jokala zraven!

je res da tiste ki smo med.sestre lahko imamo prakse ampak ko tvoj otrok zboli pa nisi več tako pameten!ampak hvala bogu imamo tako kot aja32user posted image user posted image hvala!sej jaz sem jo ohlajala v čebru amapk z isto temperatura pa ni bilo tako učinkovita!eh sej no samo da je bolje!
pikica moja zlata pa tako boga je bila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.7.2007 10:27:12   
Aja32

evo pomaga ima 38 5
vročineuser posted image user posted image user posted image  hvala aja32user posted image user posted image user posted image

sem sma ble včeraj pri zdravniku pa je reko da ma virus in da traja do 6 dni in da ni hujšega!Tko da ne vem!če bo pa še enkrat tako visoka pa grem!
hvala vsem

Ej, malenkost...
Če je viroza, itak samo prakticiri ohlajanje v umivalniku pod tekočo vodo (jo čez ene pol ure spet daj) , paracetamol svečke, samo plenička, pa bo... Te viroze so itak zoprna zadeva sto na uro... Saj bo, boš videla...

Neposredna povezava do sporočila: 1318
27.7.2007 10:31:49   
visnjaaa
malecka_mateja   jojjj uboga tjaša!
Ja kaj pa jo tako matra, da še vedno ni boljše?
Jaz sem P vprašala in je rekel, da kapsole niso za otroke, da moraš kupit tiste prolife v stekleničkah....stekleničko razdeliš na 3 dele, se pravi vsak dan lahko daš 1/3, ostalo spraviš v hladilnik. Včeraj sem rekla premalo 1/4, celo 1/3 lahko daš.

Če bo tjaša še imela vročino je pojdi pokazat zdravniku, da ne bi dehidrirala, ker je to tako hitro pri dojenčikih....za  vsak slučaj.
Sej lahko tudi sama preveriš....poglej če ima suha usta in suh jezik, ter povohaj zadah.....če ji smrdi iz ust, potem je že dehidrirana.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam na najboljše!

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.7.2007 10:35:15   
Aja32
Aja - še ena zanimiva stvar pri vročini... Ene se boste mogoče smejale, ampak to pač prakticirajo v Angliji v bolnicah sto na uro...Preverjena informacija - moja teta je namreč od tam in je medicinka...

Otroku ob vročini dajejo sladoled...user posted image user posted image user posted image In s tem otroka od znotraj ful ohladijo... Ampak to velja za malo starejše oz. Luka je prvič jedel sladoled pri 8 mesecih, ko je imel vročino...
Naš ga z veseljem je, kadar faše vročino...
No, naša mama se je nad tem zgražala (tipično za naše mame je, da je otroka z vročino treba obleči in še pokriti z najbolj debelo deko)... user posted image user posted image user posted image Da ga ja skuhaš...
Ampak mi to redno prakticiramo in pomaga...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.7.2007 10:35:46   
atena777

Če bo tjaša še imela vročino je pojdi pokazat zdravniku, da ne bi dehidrirala, ker je to tako hitro pri dojenčikih....za  vsak slučaj.
Sej lahko tudi sama preveriš....poglej če ima suha usta in suh jezik, ter povohaj zadah.....če ji smrdi iz ust, potem je že dehidrirana.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam na najboljše!

lp

po čem pa ima vonj zadah?
po acetonu?
David ma pogosto tak vonj..

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.7.2007 10:40:10   
atena777
visnjaaaaaaa kam si sla?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.7.2007 10:40:24   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Jaz spet nekaj štrajkam....pa men tako sladko paše, da bom znorela od teh sladkarij.

lp

Vidim, da ti humor spet dela s polno paro.
user posted image user posted image  kaj je že to?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal heca.....čeprav sem res bolj lena za te reči.

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 27.7.2007 10:42:19 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.7.2007 10:43:44   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

lp

po čem pa ima vonj zadah?
po acetonu?
David ma pogosto tak vonj..

Ja po acetonu- prav imaš!

Pa kaj ti david ne pije dovolj?

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.7.2007 10:43:59   
atena777
Kje je Kolumbo danes? Mogoce ga je pa le na skrivaj v brunarci cukala, pa ma macka danes?

Res ji ni podobno tole izogibanje RR.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.