ribicau
|
No, da še malo napišem.... Ena je spraševala glede sedenja v vozičku....mi se že od 4. meseca naprej vozimo v športnem delu in s trenutkom, ko smo jo dali notri, ni več hotela ležat, tko da se vozi v sedečem položaju. Ja kaj pa čmo....bejba je preveč firbčna in noče nič zamudit . Sej, če zaspi, potem jo spustim dol, drugače se pa vozi dvignjena. Men se to zdi vseeno boljš, kot pa da se skoz dviguje...Eva se je skoz dvigovala, tko da jo zdej normalno naštimam in uživa. Ponoči imamo pa sranje....Vsak večer se zbudi eno uro po tistem, ko gre spat.Pomaga pa samo ziza. Sej sem jo že pustila se dret, samo kaj ko potem vse zbruha, kar je pojedla. Še vedno imamo ta problem polivanja in bruhanja. Ko pa zbruha jo moram preoblečt, pa pomožnosti še rjuho in jo tolk zbrihtam, da ponovimo vajo....v nedogled. Sej bo zrasla . Danes smo jedli bučko. Tolk jo je zmazala, da sem kr z odprtimi usti gledala. Noro. Pol sva šle pa za 10min v bazenček na vrt, zdej pa spi. Zjutraj smo bli pri zdravniku. V ustni votlini so se ji naredile bele pikice, že 14 dni nazaj, pa sem klicla P in je rekla, da gre za eno poletno virozo...Jaz sem na internetu zbrskala, da takih viroz ni . No par dni nazaj pa so se ji naredile še na spolovilu pikice....in sem na internetu - spet najdla, da gre za glivice, ki so povezane s temi pikicami v ustih. No dons sem jo pa peljala tja in sva dobili kremo Daktarin za mazanje v ustih, za ritko naju je pa spet odpikala, češ da ni treba mazat. Zdele greva k moji mami, ima doma Canesten kremo, pa bom z njo mazala. Ti dohtarji pol k.... niso vredni. Ajde, fajn se jemlte. Se oglasim še zvečer. p.s.: Slikce s Hillsa so zakon.....Kolumbo, pr vas bi lohk imel plavalni tečaj za naše deca ....
|