|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
26.7.2007 13:14:14   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Ko voda zavre doseže 100 stopinj in se uniči vse, tako, da nima smisla vreti 10 minut.

Zakaj pa potem tam na škatli piše 5-10 min? Ti je kaj jasno? Se bolj uničijo stvari noter? Nek pomen že ima, da so napisali to. Jaz sem tudi mislila, da ko enkrat zavreje, je to to.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 13:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.7.2007 13:31:56   
LuLu
Kaj Atena? LuLu tukaj...

Čestitke Kolumbo, smrklja user posted image  je že bil čas, da zaključiš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.7.2007 13:36:18   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Da vam takoj sporočim DIPLOMA JE OK user posted image user posted image user posted image  sedim v študentski sobi na faksu in se počutim k ena smrkljauser posted image , čakam očita in Maja da me prideta iskat, pol pa na hils in direkt na glavo u bazen, se ga bom še dons nažgalauser posted image user posted image user posted image ,....še birokratske stvari uredim, mal me sicer jebejo dopusti in septembra zagovor in čao šola for ever.

ATENA KJE SI????

ČESTITAM KOLUMBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.7.2007 14:40:03   
Anonimen
Zdravoooo!

Končno računalnik dela... user posted image Neki je štrajku, virusi gor pa dol... Bah, smo že porihtal!

Kako ste kaj? Vidim da kr ok. Najprej čestitke Kolumbo user posted image potem pa še seveda mateji in višnji za kg!

Mi smo kr ok, bili smo bolani, tak daje morje odpadlo user posted image ma bomo že še šli, sam da je mali ok. Mel je 39,2 vročine, baje da je bila angina. Sm skor crknala od skrbi in nespanja. user posted image user posted image user posted image Zdej je ok, ma sicer neke izpuščajčke od vročine in v ustih neko malo razjedico, ker mu je imunski sistem čist na dnu, ampak se že bolje počuti in tudi čeblja spet na veliko!

Morm pa povedat, da me je zdravnik ful okregal, ker sem mu zniževala telesno temperaturo, ker se baje pri malih otrocih telo tako brani, in da mu več škodiš, če jo znižuješ preden doseže 39 stopinj. user posted image Svašta...

Mal sem vas prebirala (me čaka kr velik dela, ker nisem sedela za rač. že 100 let) - tista ko je vprašala glede sedenja - men so v posvetovalnici rekli, da ni fajn posedat otrok, dokler čist samostojno ne držijo glavice, pa še tedaj jih je treba fajn primit oz. pripet, da se slučajno ne nagnejo preveč naprej. Glede na to, da naš fajn drži glavico že skor od rojstva, ter da popiz... vskič, ko ga dam v ležeči položaj, smo začeli dvigovat naslonjalo na vozeku. Sej itak sedi ene 10 min. pol pa zaspi in mu spustim v ležeči položaj. Je pa tud ta dvig pod kotom cca 120 stopinj, ni manj - če gledaš, da na 90 st. čist ravno sedi.

Mater...spet filozofiram!

Kolumbo a ste kupli recaro-ta? Mi še ne, ampak eden bo ziher naš. Smo mislili ta petek po njega, pa je mali dobil vročino.

Grem zdej mal jest, pol pa pred TV, dokler Alen spančka.  Se še pol mal javim.

Faj se mejte, čau!

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.7.2007 14:55:38   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

..., ker se baje pri malih otrocih telo tako brani, in da mu več škodiš, če jo znižuješ preden doseže 39 stopinj. 

To sem pa jaz tudi slišala...

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

- tista ko je vprašala glede sedenja -

Jaz.  Moj je tudi takoj zaspal, pa potem v ležeči položaj dam. Glavico moj tudi že dolgo ravno drži, saj zato ga dajam sedeti dosti, tak na nogah, ker mu nikak ni več zanimivo ležat.
Zdaj ima novo finto, no že kaka 2 tedna, da kak leži na hrbtu, se takoj obrne na trebuh in je tak tudi do pol ure. Pol pa lepo vse vun je in pije. Ampak ni šans, da ga dam nazaj na hrbet, se takoj spet obrne, pa se obrača v krogu, pa malo leze... enkrat je že dol iz pojstle padel... ampak to je že druga zgodbauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.7.2007 15:10:55   
malecka_mateja
višnja help!!!!

sem bla v lekarni pa mi je dala kapsule ker nbaje tista tekočina je sam za odrasleuser posted image user posted image user posted image je rekla tudi kapsule so komaj od enega leta naprej je rekla vzasmte linex pa sem rekla tam pa piše otroci od drugega letauser posted image user posted image pa mi je te dala!
ampak to ni pravo ne????pri kaki starost si dala ti no tekočino oz kapljice???

hvalla za odgovor!

jasna dobrodošla!

jaz jo tudi že posedem v vozeku glavico itak že drži dva meseca gor!

no mi smo mal boljše!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.7.2007 15:15:56   
malecka_mateja
naši sem danes skuhalav mali krompirček pa malo cvetače pa korenček pa sem dala kuhat glih tolko vode da je blo pokrito pol pa semmalo bek odlila in stinstala pa naša ni in ni odprla ust!pl pa odbpre pa je take frise pokala in pol ni šans da opre še za večuser posted image user posted image pa tako dobra je bila¨!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.7.2007 15:33:38   
atena777
hello!
Kolumbo sorci, ker nisem nic prisla na net...Sem se sprehajala z Davidom, potem pa pucanje, kuhanje...Pr nas je še vedno kot bi bomba padla.
Z veseljem se pridruživa na Hills-u, samo moram počakati, da se mali zbudi.
Danes je bilo spet pestro. Ni dal gmaha dokler nisva šla ven na sprehod.
Še vedno objokavam klimo, ki so jo prodali. Malecka je dobro informirana glede klim, preden boste kupovale kar njo vprasite...
Danes sem kuhala rizoto, pa se mi je prismodila...
Pravis Kolumbo okrog 18h. No saj te pokličem!

LPA.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.7.2007 20:36:23   
atena777
Moram kar takoj poročat kako fajn je bilo na Hillsu pri naši (po mojem vtisu) najbolj družabni februarki (saj veste, da je obiskala že vse konce Slovenije samo, da bi spoznala vse februarke). Sem še sedaj čist pod vtisom, ker je bil David tako navdušen, da ni hotel ven z bazena. Takega ga še nisem videla v vodi in toliko časa. Rekordno časa je tudi zdržal tudi v Fredu. Jaz srčno upam, da bo tudi naprej tak ljubitelj vode. Kolumbo še enkrat H_V_A_L_A!!!
Moram povedati, da so pri Kolumbovih vsi zelo gostoljubni in da sta njena starša ful face (če bi napisala, da sta zelo prijazna in prijetna, ne bi bil dovolj natančen opis, ker sta prav za štose).

No nekaj smo tudi poslikali, bom objavila v kratkem tule...Maja in Davida v H2O

pa-pa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.7.2007 21:10:38   
atena777
Evo slike se dodajajo. Vsak čak bodo na ogled v albumu hills, geslo bo hills.

Pa se tale komentar. Ker beseda ni konj, moram poudariti, da ne bo katera brala zgornjih navedb, kot da ni druzabna, da ste vse ful druzabne, ampak Kolumbo je pa klasa zase med rr pomojem.
No skratka še malo pa boste uživale v pogledu na hills...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.7.2007 21:15:13   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja help!!!!

sem bla v lekarni pa mi je dala kapsule ker nbaje tista tekočina je sam za odrasleuser posted image user posted image user posted image je rekla tudi kapsule so komaj od enega leta naprej je rekla vzasmte linex pa sem rekla tam pa piše otroci od drugega letauser posted image user posted image pa mi je te dala!
ampak to ni pravo ne????pri kaki starost si dala ti no tekočino oz kapljice???

Prolife predpisuje moj pediater in sem danes poklicala v lekarno ravno zaradi tebe, ker me je zanimalo, če se lahko da tako majhnemu otročku....in mi je lekarnarka povedala, da to predpisujejo pediatri rajši kot linex, vendar naj raje pokličem pediatra in ga vprašam za količino, ker gre to po kilogramih. Rekla je da ponavadi 1/4 napitka.

Ne vem na kako brihtno lekarnarko si to naletela, ker ni res, da je ta tekočina za odrasle....le kje ji ta debilna izjava.
Bom jutri poklicala pediatra in ga vprašala in to takoj zjutraj...ti  bom takoj poročala.
Klicala sem ga že danes, pa so delali v drugi ordinaciji v drugem kraju od jih pa nimam telefona.

Kakšne kapsule ti je dala??? Od koga..prolife?

Sicer pa driska ni nič hudega, če le ta ni prehuda, ker se z drisko izločajo virusi.
Če ni prehudo, bi jaz na tvojem mestu počakala z rcnijami.....

Ali hudo driska??? Kolikokrat na dan?

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.7.2007 21:20:49   
malecka_mateja
ja ene 6-8 krat na dan
dala mije kapsule prolife!mislim proklet ababa ****jena!pojma nima!kaj te dela če ne ve!user posted image
sej zaj ji nisem še nič dala!sam sej veš upam da nebo šlo na slabše!pa to vednoprav pride!

sej ni treba se tako mučit!za mene!pa čudno da mi P moj ni rekel tega oz ni bil moj ker moj je na dopustu!

no smao da bo bolje!

naša mala že celi dan samo spi!zdaj psi in čakam da s ezbudi in gre spat!user posted image kako se to čuje!sem ji celo popoldne dajala obhladke in ji je zelo pomagalo!malo še ima vročine!amapk revica ko prdka ji kr teče zraven!user posted image user posted image user posted image ritko pa fejst mažem da se ji ne vname!

grem počasi v posteljo sem utrujen asem celo nmoč dežurala pa še nonstop je stokcala...bogica!upam da bo mirna noč!papa

višnja pa stokrat ti hvala res!maš kavo pa tortico pa če hočeš še večrjo v dobrem!eno lahko zarad kguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.7.2007 21:23:46   
atena777
Malecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drzita se!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.7.2007 22:11:04   
LuLu
sliiiike hočem!!! ta hills me že tak mika, samo ne vem kam naj celulit dam, ko/če bom enkrat tam. za njega ni mesta v bazenu! user posted image
evo, to je pa meni skoraj najboljša stran te naše RR teme... da se tudi dobra prijateljstva lahko sklenejo, pa ni nobenih skritih fint, tak kot sem že brala (hvala bogu ne doživela) na raznih klepetalnicah. tukaj dobiš to, kar bereš ali pa še boljše. Sem dovolj jasno napisala? user posted image

še to: atena777 je bila Kolumbo pijana? user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.7.2007 22:16:59   
visnjaaa
malecka_mateja bom vprašala tudi za kapsole...da bomo vedle.

Sej pomoje bo jutri že dobro.

Lahko pa ji skuhaš  grenki čaj iz suhih brovnic, to tudi super pomaga...samo, če bo hotla pit.

Držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj Kolumbo si se ga nažrla la ne????

Pa morem pridet k tebi na hills, da te spoznam.....pa sej komi čakam, da vas vse spoznam.

lp

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.7.2007 22:17:59   
visnjaaa
KJE SO SLIKE ATENA777?????

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.7.2007 22:21:01   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

sliiiike hočem!!! ta hills me že tak mika, samo ne vem kam naj celulit dam, ko/če bom enkrat tam. za njega ni mesta v bazenu! user posted image
evo, to je pa meni skoraj najboljša stran te naše RR teme... da se tudi dobra prijateljstva lahko sklenejo, pa ni nobenih skritih fint, tak kot sem že brala (hvala bogu ne doživela) na raznih klepetalnicah. tukaj dobiš to, kar bereš ali pa še boljše. Sem dovolj jasno napisala? user posted image

še to: atena777 je bila Kolumbo pijana? user posted image

Ne ne ni še bila, mora še zagovarjati. Samo smo pa že ogrevali starše, da naj se pripravijo. Na moji diplomi se ga je tako piloi, da je vse s študenta ven letel. Pomojem če je babi poslušala, pa mislim, da ni, je že videla, da bo lahko bazen kurila user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam šent k ta reč res ne gori!

Ja diploma je velikaaaa prelomnica, se mi zdi, da je nagrada za celo družino. Pr nas je blo res veselo, nikol prej tko. Še bolj pa je blo veselo za Davida, samo pilo se ga pa ni tolko! Vsaj jaz ne!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.7.2007 22:22:40   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

KJE SO SLIKE ATENA777?????

Kako kje so slike, že eno uro gor!!!

Moram opozoriti, da Kolumbo ne boste videle gor pijane, boste videle samo dva učitelja plavanja in dva plavalca začetnika!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.7.2007 22:53:04   
atena777
A dans pa nobena ne (de)žura?

Pol grem pa spat!

Slike so mal pomiksane, ker sem direkt s kartice tankala in sem mal nerodno posnela...Ampak tko je blo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.7.2007 23:14:24   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

A dans pa nobena ne (de)žura?

Pol grem pa spat!

Slike so mal pomiksane, ker sem direkt s kartice tankala in sem mal nerodno posnela...Ampak tko je blo!

ooo pa so že res gor slikice...lepe...ne vem, kam se prej gledala, da nisem vidla.user posted image

Nič spat, jaz še galamim.

KAko kaj hujšanje atena777?
Jaz spet nekaj štrajkam....pa men tako sladko paše, da bom znorela od teh sladkarij.

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.7.2007 23:30:14   
atena777
Hujšanje bl tak. Ko sem prišla s Hillsa sem še dva krožnika rižote pojedla, tako, da dans ne bo nč minusa. Me je Hills zmatru.
Pa hrbtenica se takoj oglasi kuker sem bolj aktivna.
Drgač pa res, morem rečt da dieta za krvne skupine deluje. Saj ne da ful pazim, samo generalno upoštevam stvari.

http://www.lunin.net/forum/index.php?automodule=blog&blogid=79&showentry=1316

Pa pri te bi? si ubila one pol kile nazaj?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.7.2007 23:31:54   
LuLu
Slike so fajn, hmmm ... osvežujoče.. sem pa prej klikala tja z tem geslom, pa mi ni htelo odpreti, kasneje pa je.

Ja ja pijana Kolumbo je cenzurirana user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.7.2007 23:35:45   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ja ja pijana Kolumbo je cenzurirana user posted image

zakaj pa bi jo vse tako rade videle pijano? Mislte, da pol pove še ostale skrivnosti od krav molznic?user posted image
Hmm to bi znalo biti zanimivo...

Kolumbo ni spila niti ml alkohola prisežem!
Je pa David spil dosti vode iz njenega bazena.

Se vidimo, pa-pa , moram spat, fotko je že tečen

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
26.7.2007 23:39:54   
LuLu
user posted image  ok verjamem.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.