Anonimen
|
Zdravoooo! Končno računalnik dela... Neki je štrajku, virusi gor pa dol... Bah, smo že porihtal! Kako ste kaj? Vidim da kr ok. Najprej čestitke Kolumbo potem pa še seveda mateji in višnji za kg! Mi smo kr ok, bili smo bolani, tak daje morje odpadlo ma bomo že še šli, sam da je mali ok. Mel je 39,2 vročine, baje da je bila angina. Sm skor crknala od skrbi in nespanja. Zdej je ok, ma sicer neke izpuščajčke od vročine in v ustih neko malo razjedico, ker mu je imunski sistem čist na dnu, ampak se že bolje počuti in tudi čeblja spet na veliko! Morm pa povedat, da me je zdravnik ful okregal, ker sem mu zniževala telesno temperaturo, ker se baje pri malih otrocih telo tako brani, in da mu več škodiš, če jo znižuješ preden doseže 39 stopinj. Svašta... Mal sem vas prebirala (me čaka kr velik dela, ker nisem sedela za rač. že 100 let) - tista ko je vprašala glede sedenja - men so v posvetovalnici rekli, da ni fajn posedat otrok, dokler čist samostojno ne držijo glavice, pa še tedaj jih je treba fajn primit oz. pripet, da se slučajno ne nagnejo preveč naprej. Glede na to, da naš fajn drži glavico že skor od rojstva, ter da popiz... vskič, ko ga dam v ležeči položaj, smo začeli dvigovat naslonjalo na vozeku. Sej itak sedi ene 10 min. pol pa zaspi in mu spustim v ležeči položaj. Je pa tud ta dvig pod kotom cca 120 stopinj, ni manj - če gledaš, da na 90 st. čist ravno sedi. Mater...spet filozofiram! Kolumbo a ste kupli recaro-ta? Mi še ne, ampak eden bo ziher naš. Smo mislili ta petek po njega, pa je mali dobil vročino. Grem zdej mal jest, pol pa pred TV, dokler Alen spančka. Se še pol mal javim. Faj se mejte, čau!
|