|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
24.7.2007 8:56:17   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

kako ste???

boga višnja upam da čimprej mine!

ali je kateri od vaših otrok imel otrdlino po cepljenu???me zanima kolko časa???naša jo ma že en teden???sam otrdlino nič rdečo!

men je zelo vroče in zato se grem zdaj stuširat in spat moj pa tak dela do 2user posted image tko da pridne bit!papa

Malecka_mateja danes imamo 3 cepljenje pa bom pediatra vprašala, kak je z otrdlinami in v kolikem času izginejo.

Ti morem povedat, da že imam 68,5 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pozna, ker hodim na bazen, sej se plavam veliko, sem pa v glavnem skoz aktivna v vodi....saj ležim ne doma.user posted image user posted image

no pgrem zdej rože zalit. ob 11 imamo pa cepljenje.

lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
24.7.2007 11:47:20   
visnjaaa
evo nas iz cepljenja.
nejc je težak točno 9 kg in velik 65,5 cm.....bolj majhen pa debeučkanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malecka_mateja pediatra sem vprašala glede otrdline in je reku, da je to čist normalni in da bo zginilo...brez skrbi.

Ravno tako mi je pogledal ušesa in je rekel, da je vse o.k., imam pa zkr naprej amašen nos, tako da imam zamašeno nekje zadaj...ker pa sta nos in ušesa povezana, se mi to dogaja. Bo kr naenkrat šlo, oziroma bo nehalo brneti...je reku.
Ja o.k.!

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
24.7.2007 13:06:09   
malecka_mateja
ojla!

bravo višnja za izgubljene kg!user posted image user posted image user posted image sej sem vedla da ti bo pomagal zdrab način življenjauser posted image user posted image user posted image
hvala da si vprašala glede otrdline!user posted image maš kavo v dobrem!
kaj zdaj kadj bomoimeli menek v celju???al kak je že to???

jaz sem se glih nažrla makaronov in rdeče pese!večerja pa mafini z koščki čokolade jih morem it pol nardit!user posted image user posted image user posted image
jutri pa spet sodni danuser posted image user posted image user posted image
joj še malo pa gremo na morje!user posted image komaj že čakam! res da gremo!Ker je vroče!Jutri gremo po klimo!user posted image user posted image user posted image bravi mi!in nebo več vroče!
zdaj ša grem še malo k možeku!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
24.7.2007 13:24:24   
visnjaaa
ooo jaz mam tud makarone in rdečo pesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud komaj čakam morje......jojjj danes je malo bolje kr piha, ampak je toliko vlage v zraku...prava sparina, da mi skoz dol teče.....

jaz tud študiram, da bi kupla klimo....

dej malecka_mateja povej ali boš kupla prenosno???? ali fiksno????
koliko boš dala in od katere firme????

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.7.2007 13:26:15   
visnjaaa
ja še glede zmenka v celju bi predlagala, da počakamo, da temperature malo padejo...saj na 25 stopinj....ker tale vročina je ubitačna.

kaj pravite?

po dopustih....septembra?

jaz pridem 100%

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
24.7.2007 13:48:20   
malecka_mateja
jaz tudi mislim da bo septembra boljše!

višnja jutri majo v akciji fiksno za 260 evrov od cooltexa pa jo boma vzela za 3-5 moči za hlajenja in 4.4 za gretje pa še energijski razred a je!in to mi je pomembno in jo boma vzela!ker prenosne baje niso ok ker hladijo in grejejo ob enem!nevem moja kolegic ajo ima in že razmišja o fiksni ker je razočarana!

višnja sma ble telepatsko povezane za makarone!večerja pa bo najboljša!user posted image user posted image

jaz tudi priden 100 %

kaj vaši so kaj tečni danes!moj aje ful!user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
24.7.2007 14:06:50   
visnjaaa
kje pa boš kupla klimo??? v kateri trgovini jo imajo???

kar se tečnobe tiče.....moj zdele spi, me je pa kr strah, ko se bo zbudu, ker bo siten ko driska....al je vedno tisti dan ko se cepi neznosno tečen.

o ne...se je že zbudil...grem

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.7.2007 14:15:10   
malecka_mateja
v šparu jo imajo jutri v akciji višnja!
tako da hitro zjutraj boš mogla it ker po mojem bodo hitro zmanjkale!

moj pa po cepljenju samo spi in spiuser posted image user posted image

upam da ne bo prehudo!moja tudi spi! pol pa grema jest!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.7.2007 15:00:44   
malecka_mateja
evo vzrok naše tečke je vročina user posted image user posted image user posted image 38.3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ji svečko zdaj dala je cela bogica!zdaj pa nevem ali bo zobek ali pa nevem ker nahladits e pa res ni mogla!še klme v avtu ne uporabljamo glih dosti!joj pa sej to nii res!user posted image user posted image user posted image bogica!

upam da čimprej mine in je to zaradi zobka!ker drugače ne šmrka in ič!bomo videli!

Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.7.2007 19:48:07   
visnjaaa
oj!

malecka_mateja  nejc je tako tečen, da ne more biti res.

Pomoje bo pri tvoji zobek...upam, da bo kmalu boljše. Ima mogoče tudi driskico, ali pa bolj pogosto kaka?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.7.2007 20:41:03   
malecka_mateja
ne normalno!sej je že ni več vročin eji je takoj svečka prijela in je že bila cela razigrana!tko da upam da je zobek!sam nii pa še videt kaj belega!user posted image

kolumbo kje siiii??????????????lulu kje se skrivaš????pa ribico tudi pogrešamuser posted image pa tabali????pa kje ste babe!

midva se pa sedaj ubadava z geodeti mater so dragida ti en kurčev list napišejo!hudič pa tako!ampak kaj more bit more bi!sej bo!ker že komaj čakam da se selimo v hiško!sam kje je še to!
sem se odločila da se vpišem naprej v šolo oz grem malo maturo uspeh popravit da mi bo uspelo na babištvo prit!ker sem maturo slabo nardila se mi ni dalo učit!v zadnem letniku pa sem tako bila prav dobra!tako da upam da mi rata prit na babištvo ker mi je ful velika želja!pa izrednega niuser posted image user posted image user posted image ampak bomo probali!bomo videli drugače pa kaka pravna lai pa višnja me še vleče!nekaj bomo!

no pište kaj da mi nebo dolg čas!
naša že spi!po novem od pol devetih!dalje ne zdrži več!s tem da ćez dan ful malo spi!pa potem do se zbudi od 5-7 kak ji je!pa še pol dve do tri urce!user posted image mmao pridne otrokeuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.7.2007 21:21:23   
visnjaaa
pa kje ste vse babe danes??????

malecka_mateja no fajn, da je že razigrana.

Nejc se zbuja vsako uro in malo poziza in spet zaspi nazaj.....sej jutri bo že boljš....še dobro, da bo zdej neki časa mir s tem cepljenjem......v 9 mesecu imajo spet pregled...morma dat takrat še vodo in kri......
al je tisti dan, ko je cepljen vedno tečen....nogico ima zaenkrat o.k., čisto malo ima oteklo...upam, da ga ne boli.

se beremo!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.7.2007 21:22:26   
visnjaaa
pijem donat...sem čist zaprta in polna vode...prstani mi grejo komaj dol s prstov.user posted image

napišete kej, da mi ne bo dolgcajt.

lp

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.7.2007 21:30:11   
LuLu
Kak ste me na tipkovnico zvlekle user posted image
Jaz sem se danes tam na imenih malo razpisala. Mali pa še ne spi, tak, da bom jaz fraj malo kasneje. Grem...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.7.2007 21:35:13   
malecka_mateja
ojla!

VIŠNJA BOGA!prevč soli????pa sori za črke!!!ma malo mu daj obhladka zdaj ko si!mrzlo fiziološko pa bo boljše!p malo pomasiraj!soecr pa sej obvladaš če si iz druižine medicink!user posted image user posted image user posted image

ja mi tudi m ormo kri in vodo dat!

višnaj si se določla za klimo???

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.7.2007 22:10:31   
visnjaaa

ojla!

višnaj si se določla za klimo???

Kaj ti mogoče veš koliko stane?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.7.2007 22:35:19   
LuLu
ojla, da vam malo pripopam linke o dieti, ki se mi zdi, da je zelo popularna med ženskami. user posted image

http://www.cenim.se/164-a.html

http://www.cenim.se/102-a.html

http://www.cenim.se/25-a.html

< Sporočilo je popravil LuLu -- 24.7.2007 22:37:35 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.7.2007 22:37:27   
LuLu
mali spi, pa imam zdaj cajt malo mozgat o prihodnosti user posted image

< Sporočilo je popravil LuLu -- 24.7.2007 22:38:24 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
25.7.2007 8:40:08   
malecka_mateja
višnja cenaje 260 evrov

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
25.7.2007 10:31:39   
ribicau
Zdravo!

Mi pa imamo 3. cepljenje šele 20.avgusta, takrat bo Eva stara dobrih 6. mesecev. Baje je 3. cepljenje najhujše od teh prvih treh.

Malecka_mateja a že kej bode po Tjašinih ustihuser posted image ? Pri naši Evi nč ne kaže, da bi blo kej. Se nam pa s spancem čudne stvari dogajajo. Zvčer ko zaspi, se čez eno uro zbudi in histerično dere. Pa nobena stvar jo ne more pomirit, razen ziza user posted image . Sem jo že ene par večerov pustila se dret, pa ni blo drucga, k da je večerjo zbruhala, potem sem jo morala pa kompletno preoblečt, pa itak dat na zizo, da je naprej zaspala. Tko da, dokler se polivanja in bruhanja ne rešimo, jok odpade user posted image . Drugače pa hodimo zvečer spat okrog osmih, spimo pa zjutraj do desetih user posted image . No vmes seveda ene 2x al pa 3x papca.

Par dni že prakticiramo spet gosto hrano, ker v tej vročini mi ni več hotla na joški pit, ker je blo obema čisto prevroče. Ful ji je všeč cvetača, pa marelice, pa banana, pa jabolka...me veseli,da je vsejedka. Zaenkrat ji je blo še vse všeč, kar sem ji dala. Zvečer ji pa dam tudi malo rižolinota, prva dva večera ji ni bil glih všeč, včeraj ga je pa že vsega pojedla user posted image .

Tko, zdej pa moram v lekarno po Pregumin, ga je zmanjkalo.

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1245
25.7.2007 11:34:50   
malecka_mateja
nič še ni!je ponoči spet vročino dobla pa em ji zlutraj dala daleron za otroke baje je še bolši od calpola in je blo  dve uri mir in spet ima vročine 38
zaj pa jo bom pustila če ji bo sama šla vstran!pa
po cal gel sem šla da ji bom malo dlesni namazala!

mi pa imamo danes 45 dan shujševalne to pomeni točno polovicauser posted image user posted image user posted image bravojaz!

kolumbo kje si????kako kaj hujšanje????tabali???kje si????

grem lubenico jest ker mam sodni dan!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
25.7.2007 11:35:51   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Baje je 3. cepljenje najhujše od teh prvih treh.

Naj vam povem, da je pri nas bilo 3 cepljenje še najboljše.
Nobene reakcije na nogici....no tečen je bil, zizal tud celo noč, ampak vročine in otekline pa le ni.
Danes je že pravi vragec......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sem doma, z vsemi tremi otroci, tak da ne morem po klimo.
Upam, da ne bo spet tako vroče, kot je bilo zadnje dni.

Grem likat...imam celo goro.user posted image

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
25.7.2007 11:54:30   
visnjaaa

nič še ni!je ponoči spet vročino dobla pa em ji zlutraj dala daleron za otroke baje je še bolši od calpola in je blo  dve uri mir in spet ima vročine 38
zaj pa jo bom pustila če ji bo sama šla vstran!pa
po cal gel sem šla da ji bom malo dlesni namazala!

Če bo danes še imela vročino pejta k zdravniku, da nima kakega vnetja ušes ali kaj podobnega.

Eva1 je imela tudi tako stanje, .....vročino, ampak nekih znakov zakaj  vročina pa ni bilo.....in  je bilo vnetje ušesa.....ampak sploh otrok ni jokal, samo pol je videla  ko se je 3 dan cedilo iz ušesa.
Zdej rajši vedno gre takoj 2 dan k P  za vsak slučaj....jaz grem tudi vedno.

Ni dobro, da se vnetja ne zdravijo, sploh če so bakterijska (prisotna vročina)...no pa sej to itak veš, ker si medicinka.

za informacijo:

Kadar je vnetje srednjega ušesa ima človek navadno občutek, da je uho zamašeno, pa še boli ga lahko zraven...temperatura je povečana, na prizadeto uho je človek naglušen.
Kadar povzročajo vnetje bakterije in ga ne zdravimo, lahko pritisk gnoja v srednjem ušesu predre bobnič, in to nenadoma pretrga bolečino, hkrati pa začne iz ušesa iztekati gnoj.
Če bakterijsko okužbo ne zdravimo, lahko postane kronična, ali se lahko razširi v bradavičnik, tedaj pa je potrebno z operacijo drenirati bradavičnik.

Držim pesti, da so samo zobki, dolgo pa ne čakaj z vročino, da ne bo imela posledic.user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1248
25.7.2007 12:29:00   
atena777
Se strinjam za srečanje za septembra. Saj bo hitro naokoli!
He he Visnjaaa, jaz se moram tudi pohvaliti, da sem s tole dietko (pa skos jem) že vrgla ene 3,5 kg dol (66,5 danes!!). Sm kr mal dobre volje.

Malecka mi smo tudi o tej klimi razmisljali, a je ok? Si ze nabavila? Sam mamo problem kam jo namontirat. Ce je na balkon, se skorej ne bo nic hladilo stanovanje.

Se beremo pupe. Uzivajte poletje!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 14:04:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.