|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 21:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
21.7.2007 21:43:46   
malecka_mateja
ojla!
evo smo iz kopanjauser posted image user posted image user posted image bilo super mala uživala 100 na uro in je blo prav fajn!v vodo sem jo dala zjutraj ob pol enajstih pa popoldne ob petih in jeboo ok!
sem zakurjena sem 6tudi jaz ful uživala v vodi!
slikic žal ni smo fotiča pozabli!mamo pa na kameri posneto tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image mi!

višnja me ful veseli da si končno ugledala sedemkouser posted image user posted image user posted image sem ti rekla da pomaga resuser posted image user posted image user posted image samo tako naprej!

jaz pa sem preživela sadn dan brez greškov!Čeprav sma bila zdaj na okncu še na pikniku pri naši svakinji ampak me dišave niso premamle in sem jedla samo zelenjavo user posted image user posted image user posted image bravo jaz!res sem ponosna na ssebe!
jutri pa grem k stricu naju je povabil na aribe postbr na žaru!njami komaj čakam!ker ribe obužujem!

so pa meli sedaj tako dobro torto tam pa pecivouser posted image user posted image user posted image amapk sem se uprla in rekla ne!

naj seše pohvali da semse danes vagala in končno -10 kguser posted image user posted image user posted image sem ful presrečna!zdaj pa v noe boje še 15 kg!vidite punce vse se da!res sem ponosna na sebe!samo še par kilic(kar nekaj)in bom vitkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reko moj še srečo da v joške ne shujšaš ker te pa bi bil user posted image ne se je hecal malo pa je tudi res mislo ma rad bolj prsate ženskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa morem it gospoda namazat ker je malo opečen!user posted image tako da se javim še pol!pa še prej pod tuš skočim ker mi pri riti tečeuser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 23:35:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.7.2007 10:13:03   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ja, vrrrrroooooočeeeee!!!!!!!!!!!
Ejte mene nekaj zanima. Dajte mi čimprej odgovoriti, pliiiz.

A lahko mojega malčka, ki še ne more sam sedet že imam v vozeku sedeče, pripetega seveda. Ali je prehitro in ni priporočljivo. Ker mi vozek ima le dva položaja, ležečega in fajn sedečega. Pa ko mali leži mu ni več ok. Ali fejst škodim hrbtenici ali čemu pač, če ga imam sede ali pa moram počakati, da bo sam sedel, pa potem tak vozit?
Hvala za odgovore... pa dajte glave v hladilnik, fuuul pomaga user posted image

lulu  moj že kr lepo sedi v vozičku, tako da ga imam včasih tud zelo pokonci, ker hoče ven gledat.....če ni preveč sključen ga lahko daš malo sedet....dobr pa res ni, da sedijo tako visoko, če še ne znajo.

malecka_mateja  hvala za pohvale....no morem te takoj malo pokregatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ker sem ugledala šestico - ne sedmicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ne mi omenjat sedmice, ker sem jo do včeraj gledala 1 leto.user posted image user posted image user posted image user posted image
Fuj, fuj, fuj sedmica.
Včeraj na pikniku sem se lepo držala....no do sladkega.....malo sem spet pogrešila.user posted image
No vaga še vedano kaže 69,5 kg.user posted image

Kolubmo moraš povedat kdaj bo tvoj maneken poziral, da ga vidimouser posted image

Vam pa morem povedat, da se hujšanje na mleku full pozna.
Mi smo šli v teh zadnjih dveh vročih dnevih tudi na bazen...tamal je zares užival v vodi....no....jedla sem zajtrk, normalno kosilo, ob 17 smo šli na bazen tako, da sem potem jedla šele ob 19 večerjo - nekaj malega in nič več. In tako delam že 7 dni.
Včeraj pa ni bilo mleka...sem se kr malo ustrašila....tako, da sem za večerjo malo več pojedla in ogromno spila...no ponoči sem pa že dobila mleko nazaj.

Grozaaa.....ni ga preveč za srat z hujšanjem......sej hujšam naprej, samo mogla bom vmes med kosilom in večerjo nekaj malega pojest pa bo.

Si tud predstavljati ne upam, da bi nehala dojit zaradi pomanjkanja mleka, ker tako rada dojim....men je to tak užitek...res super.

lepo se mejta!

lpuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.7.2007 12:34:50   
DeMer
Mene pa zanima zakaj hujsate. 

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.7.2007 13:31:39   
Sibil_
Spet uletavam malo s komentarjem-tiste ki dojite ne hujšat.

Kot prvo vam lahko mleka zmanjka (visnjaa je živ primer), kot drugo pa se pri hujšanju sproščajo v mleko toksini, ki so sedaj na vaših bedrih/trebuhu/riti.In seveda dojenček potem je toksine, pa mi ni treba povedat, kako je to škodljivo, ne?

No, sicer je res vaša stvar, ampak vsak pediater in zdravnik vam bo hujšanje med poolnim dojenjem zelo zelo odsvetoval.

Konec koncev lahko shujšate tudi kasneje, dojite otroka pa kvečjemu leto dve njegovega življenja.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.7.2007 15:42:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Spet uletavam malo s komentarjem-tiste ki dojite ne hujšat.

Kot prvo vam lahko mleka zmanjka (visnjaa je živ primer), kot drugo pa se pri hujšanju sproščajo v mleko toksini, ki so sedaj na vaših bedrih/trebuhu/riti.In seveda dojenček potem je toksine, pa mi ni treba povedat, kako je to škodljivo, ne?

No, sicer je res vaša stvar, ampak vsak pediater in zdravnik vam bo hujšanje med poolnim dojenjem zelo zelo odsvetoval.

Konec koncev lahko shujšate tudi kasneje, dojite otroka pa kvečjemu leto dve njegovega življenja.

LP,
Sibil RR

Sibil RR jaz se s tabo 100% strinjam.....no sej vsak dan bolj opažam, da res  bo šlo....zaradi vsega skupaj...mleka itd.

Imam pa izredno željo in voljo shujšati.....samo kaj ko nimam več toliko mlekauser posted image user posted image user posted image user posted image ,  ja sej za toksine sem tud slišala........se bom zaenkrat samo sladkemu odrekla, pa bo menda tudi šla kaka deka dol.user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 22.7.2007 15:43:16 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.7.2007 21:02:52   
malecka_mateja
dober večer

demar jaz hujšam ker ma že od prede poroda mali zalogaj kg preveč!in se ne počutim dobro!

višnja se opravičujem res iskreno za sedmico oz za uspešno šestico!user posted image user posted image  višnja ti kr ločuj po obrokih ker to ni nič slabega!pa vmes med kosilom in večerjo r pojej kako malico sdja ali zelenjave!zarad mleka. pa več pij!

sibil sej višnja glih ne hujša ampak ločuje hrano!to pa ni tako slaboin tudi toksine ne izloča ampak zdravo živi!to je priporočenu vsakemu izmed nas!kajti tudi monti je doječim materam dovoljen!

no vse to je moje mnenje!

zdaj pa grem počasi spat!
pridne bit!papa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.7.2007 21:32:33   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

višnja se opravičujem res iskreno za sedmico oz za uspešno šestico!user posted image user posted image  višnja ti kr ločuj po obrokih ker to ni nič slabega!pa vmes med kosilom in večerjo r pojej kako malico sdja ali zelenjave!zarad mleka. pa več pij!

sibil sej višnja glih ne hujša ampak ločuje hrano!to pa ni tako slaboin tudi toksine ne izloča ampak zdravo živi!to je priporočenu vsakemu izmed nas!kajti tudi monti je doječim materam dovoljen!

Malecka_mateja  jaz še vedno lepo ločujem, ker sem tudi jaz mnjenja, da samo zdravo živim.

Punce imam en velik problem, zato mi prosim pomagajte!

V levem ušecu mi doni, kot da dela en bager v daljavi.
Ja sej vem, da se čudno sliši, ampak je res.
Zdravnik me je pregledal in je reku, da ne vidi nič kaj takega....ko sem bila na morju je bilo bobro, zdej pa spet.
Že večkrat sem si dala v nosnice fiziološko in prepihovala...pa nič ne pomaga, celo malo se mi vrti povsem tem zdele, ker sem to delala pred 1 uro.

Ima katera kako idejo, kako bi se tega znebila?
Res mi gre na živce, ker ko je ponoči čista tišina, mi gre full na živce.
Pa se spomnim, da mi je po 2 porodu tud nagajalo to donenje, sploh ne vem kdaj je zginlo.
V knjigi sem prebrala, da če imaš premalo železa lahko šumi v ušesih, jojjj ne vem,  vem samo, da mi gre že pošteno na živce.

Pomagajte...prosimmm!

Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.7.2007 22:31:02   
DeMer
Visnjaaa, a mas kaksno unetje al ti kr tako brni? Ce mas vnetje, pol si stisni v uses sok netreska, neke roze in baje deluje hitro proti vnetju. To daste lahko tudi svojim user posted image . A pijes pa dovolj, ker to je tudi lahko znak dehidriranosti.

Drgac pa punce, dejte ga nehat srat s husanjem in dojenjem. Zakaj bi se clovek obremenjeval z videzom. A ni boljse imeti zadovoljne user posted image , ki jih dojijo zadovoljne mamice. Sej za hujsat bo se dost casa. Zdej je treba sam pazit, da se ne zdredimo.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.7.2007 22:32:26   
LuLu
visnjaaa, sory, ne znam pomagati. Pojma nimam zakaj se ti to dogaja. Želim ti, da čimprej izgine.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 23:04:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.7.2007 23:07:27   
LuLu
Kolumbo, ne morem, user posted image  imaš user posted image

Tu sem, kaj bi rada?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.7.2007 23:21:14   
LuLu
Kolumbo, ki se te zaj šetaš? Na keri temi si?

Tukaj? 
http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=171 user posted image

Ali tukaj?

http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=90

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.7.2007 9:40:21   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Visnjaaa, a mas kaksno unetje al ti kr tako brni? Ce mas vnetje, pol si stisni v uses sok netreska, neke roze in baje deluje hitro proti vnetju. To daste lahko tudi svojim user posted image . A pijes pa dovolj, ker to je tudi lahko znak dehidriranosti.

Drgac pa punce, dejte ga nehat srat s husanjem in dojenjem. Zakaj bi se clovek obremenjeval z videzom. A ni boljse imeti zadovoljne user posted image , ki jih dojijo zadovoljne mamice. Sej za hujsat bo se dost casa. Zdej je treba sam pazit, da se ne zdredimo.

Demer kje dobiš ta sok netreska?????  V lekarni?  se mu prav tako reče: sok netreska?

Dej mi prosim nahitro odgovori, grem takoj kupit!

hvala lpuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.7.2007 9:47:00   
DeMer
Sok netreska lahko dobis pri meni. To je ena roza, ki je podobna kakstusu. Mogoce jo dobis v kaksni vrtnariji, ce ne pa res, pri meni brez problemov.

LP

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.7.2007 9:48:32   
DeMer
Visnjaaa, iz kje si ze ti? Ce si tlele kje blizu KR, se lahko zmenimo na Gibi gibu v KR, okoli 10.30, pa ti ga prinesem.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.7.2007 10:02:20   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

V levem ušecu mi doni, kot da dela en bager v daljavi.

Pomagajte...prosimmm!

Pomoje bo pomagalo če se boš tu un tam mal umila...sej ni treba na 14 dni-tam 1x na mesec bi blo pa dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.7.2007 10:03:41   
eva1

Visnjaaa, iz kje si ze ti? Ce si tlele kje blizu KR, se lahko zmenimo na Gibi gibu v KR, okoli 10.30, pa ti ga prinesem.

visnja je dolenka-zapriseženauser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 11:33:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.7.2007 16:12:34   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

visnja je dolenka-zapriseženauser posted image

Eva1 ti smrkla ti....se spet šunjaš po naših temah...packauser posted image user posted image user posted image
Ti bom jaz dala večkrat umivat.....ti sploh ne veš kok je to zoprno, ko ti več čas doni uuu uuuu uuuu v ušesih...enkrat bolj naglas, enkrat malo manj....
Boš vidla kok bo teb donel po betonjki (glavi), ko te bom enedvakrat ubrisala okol ušes, ko te vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....usranetka user posted image user posted image user posted image

Demer jaz sem iz dolenjskega konca....tako, da ne morem pridit k tebi
Ja kje si pa ti dobila to rožo????
Kaj se spoznaš na te reči???? rože, zelišča???? al je zgolj naključje?
Vidim, da si mal učene sorte, saj si tud vedla, da je to lahko eden od znakov dehidracije....sej jaz sem jaz tud pomislila na dehidracijo, ampak veliko pijem, tako, da res ne vem od čega je.
Pomoje imam probleme z evstahijevo trobljo....imam pa tudi gnojni izpljunek...mogoče imam kako vnetje zadaj, pa nimam pojma....mogoče malo povečano žrelnico....eh bom vidla...drgač bom pa šla k zdravniku.

lp in hvala

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.7.2007 21:01:54   
DeMer
Visnjaaa jest sem to rozo dobila doma, kje pa jo je dobila mami pa ne vem. Za tale netresk vem ze dolgo, za druge rozce sem pa tako tako, ne obvladam prevec. Sem pa pred nedavnim dobila v reviji Gea tud plakat kjer je kr nekaj zdravilnih rastlinc opisanih in njihovo delovanje. Jah, glede na to kako deluje nase zdravstvo k je totalno v riti, sem tudi kar dobro poducena v tej smeri, drugace sem matematik in fizik. Npr. v nosecnosti so se mi zacel zarascat nohti na nogi in sem sla sicer pozno k zdravniku, k sem imela ze vse zagnojeno, pa so mi dali eno antibioticno mast, ki ni cist nic pomagala, pol sem sla se enkrat sem dobila napotnico za kirurga k to ze 10 let ne dela in potem sem obupala in sla k eni privat zelo dobri pedikerki in je stvar zelo dobro ustimala oz jo se stima k je bilo ze res hudo, na operacijo pa nisem hotla k sem bolj mehke sorte. No ja, tolk o nasih splosnih zdravnikih. Moras biti pac sitn do konca!

Drgac pa nas fant raste in je z najvecjim veseljem, mu komaj skuham sprot k tolk je. Zdej k je lacen kr rece am am. user posted image Mi je prov smesn. Kaj jim kaj dajete za jest? A je ze kaksna probala s polento? Al koruznimi zganci? Kako jih pripravit, da niso tiste pikce notr?

LP

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.7.2007 21:38:48   
malecka_mateja
ojla!

kako ste???

boga višnja upam da čimprej mine!

ali je kateri od vaših otrok imel otrdlino po cepljenu???me zanima kolko časa???naša jo ma že en teden???sam otrdlino nič rdečo!

men je zelo vroče in zato se grem zdaj stuširat in spat moj pa tak dela do 2user posted image tko da pridne bit!papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.7.2007 21:39:53   
LUNA06
LuLu sem ti odgovorila....glede vozičkanja....

Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.7.2007 21:50:11   
DeMer
ali je kateri od vaših otrok imel otrdlino po cepljenu???me zanima kolko časa???naša jo ma že en teden???sam otrdlino nič rdečo!

Ja Mark je imel in ima se malo otrdlino, cepljen pa je bil pred 14 dnevi. Baje izgine in se ne dam motit. Tudi njega nic ne moti in boli (vsaj ko ga malo masiram se nic ne prtozuje) tako da, se ne obremnjujem prevec.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.