MetiLu
|
joj Polonca, sem se prov nasmejala tvojemu postu... se čist strinjam s tabo. Jest sem današnji dan štartala zelo dobro, glede na to, da se vsak dan zbudim ob 6.15 potem nekaj nahitro pojedla, se oblekla in šibala v službo. Takoj sem se pohvalila sodelavki, da mi že tri dni ni nič slabo in kaj se je zgodilo čez 5 min... ! Danes vsaj ni tako vroče (v pisarni nimamo klime). Sicer pa tudi jaz čakam, da minejo teli trije meseci, da se bom potem spet malo na diplomo spravila, da končno zaključim faks. Trenutno sem čist brez energije, ko pridem iz službe. Sem bila pa včeraj pridna, sem likala 1 dobro uro, ker se mi je tudi že par strojev nabralo, pa nisva imela več nič za oblečt. No, sej pol so me pošteno noge bolele. Prov na živce mi že gre tale utrujenost in brezvoljnost, ponavadi sem se težko ustavila, zdej se mi pa tud pospravljat ne da, kuhanje pa tudi... -že skoraj nujno zlo, včasih je fino imet mami ali pa taščo v bližini - žal nimam te sreče Komaj čakam dopust, gremo v Črno Goro. Upam samo, da mi ginekolog ne bo odsvetoval te destinacije, saj je do dol kar 12 ur vožnje. NS imam 8.8., komaj čakam, da spet vidim malo , potem pa bomo videli kako napredujemo in kaj bo z dopustom. Punce, eno nenosečniško ? Kako naj pobarvam bele lanene hlače? Ima katera kakšne izkušnje s tem pacanjem doma, ker žal mi v LJ še ni uspelo najti čistilnice, ki bi to storitev še izvajala. Aja, pa še nekaj me zanima. Jest sem se zredila za kakšno kilco, več ne, trebušček se mi še ne pozna glih, sem pa vsak dan grozno napihnjena, tako, da mi nobene hlače več niso prav oz. me zelo tiščijo. Zadnjič sem zavila v eno nosečniško trgovinico, pa sem si kar ene luštne lanene kupila (mal me je zanesl ) samo jih še ne morem oblečt, se mi zdi še mal prekmal , čeprav trenutno lahko samo v krilih naokol skačem. A ima še katera takšne težave? Kdaj se boste spravile v udobnejše cunjice?