|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
23.7.2007 20:43:06   
Mateja81
hojla punce glave pokonci, jutri bo ziher bolje....

naj vas malo nasmejem:

jaz sem namreč že 3x ta teden sanjala kako sexam-mislim pa to je nenormalno, kot da ne bi obstajalo nič kaj drugega (prej sem mogoče tolikokrat na leto pa še to ne).Nazadnje se mi je sanjalo danes popoldne ko sem zadremala za kako urco. Zdaj pa ne vem od kod tak nagon kr naenkratuser posted image user posted image . Sej mojem user posted image   raj nič ne bom povedala da ne bo čisto ponorel od sreče ker on bi itak lahk kadarkoli.

Imejte se fajn, pustite te slabosti in bruhanje no zdaj maste pa res že dosti.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.7.2007 23:04:11   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

24.07. polonca78 (pregled,NS)
24.07. mlavla
24.07. Lancy (NS)
24.07. anandrej (NS)

25.07. itata (NS)
25.07. Janey
27.07. mojani
27.07. pina-1
30.07. Mbee (NS)
31.07. zoya24 (NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka

držim pesti za nas vse!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.7.2007 7:27:53   
Lanchy
Evo nas nazaj z morjta za en dan...danes zvecer imam NS in sem kr malo na trnih...upam na dobre rezultate in da se bo tudi pri nas spol lepo videl. KOmaj cakam, da spet vidim svojo bebico kako lepo rast.
Aja, ena zanimivost, na morju mi ni bil skoraj nic slabo, samo proti veceru malo, ko pa sva se peljala domov in prisla v najino stanovanje, me je pa skor pobralo od slabosti...Ocino se bo treba kar na morje preselituser posted image .

Mlavla, nic ne skrbi glede izgubljenih kg....jaz sem jih zgubila 6, pa mi ni nic zatezila, otrocicek je pa lepo rastel in je bil prejsnji teden velik 5 cm. je pa res, da nisem med suhimi in da ni nobene panike za kak izgubljen kguser posted image .

Se mogoce danes zvecer po nuhalni se kaj oglasim, ce ne pa naslednji teden, ko zakljuciva z dopustom. Byeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 703
24.7.2007 8:02:26   
polonca78
uf, jst imam tudi danes ob 9:45 pregled in popoldne NS in me je tok strah kaj mi bo rekla na pregledu, da se čist tresem. same veste kako nam dela domišljija in zdele se mi je že ene 5 različnih scenarijev odvilo v glavi, en slabši kot drugi. že zadnjič, ko sem šla k njej prezgodaj zaradi izcedka, me je bilo tako strah, da mi je morala 3x razložit kaj in kako, ker sploh nisem razumela. upam, da so vajeni tega, če ne si pa misli, da sem trčena. skratka držite pesti in se javim kako je bilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.7.2007 8:41:11   
torcica
Polonca 78,

Držim pesti zate danes, in seveda za vse ostale punce!

user posted image user posted image user posted image  SREČNO

Neposredna povezava do sporočila: 705
24.7.2007 8:52:36   
pina-1
dobro jutro souser posted image .

kakos te kaj danes.
no pri nas je stanje se mio zdi da vsaki dan slabšeuser posted image user posted image user posted image . danes me tako v križu boli, da sem komaj vstala. pa jaz ne vemkaj je to z mano.... non stop mi nekaj fali.... jaz bi se že rada počutla dobro in uživala v nosečnostiuser posted image . ah sej bo boljše.

danes imam pa jaz zobozdravnika. a ve kera če mi lahko da lokalno inekcijo za popravilo zob? ker jaz brez inekcije ne odprem ust....

vsem ki mate danes preglede in NS želim veliko sreče in dobre rezultate.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
24.7.2007 9:23:39   
MetiLu
joj Polonca, sem se prov nasmejala tvojemu postu... se čist strinjam s tabo.  Jest sem današnji dan štartala zelo dobro, glede na to, da se vsak dan zbudim ob 6.15 user posted image  potem nekaj nahitro pojedla, se oblekla in šibala v službo. Takoj sem se pohvalila sodelavki, da mi že tri dni ni nič slabo in kaj se je zgodilo čez 5 min...user posted image ! Danes vsaj ni tako vroče (v pisarni nimamo klime). Sicer pa tudi jaz čakam, da minejo teli trije meseci, da se bom potem spet malo na diplomo spravila, da končno zaključim faks. Trenutno sem čist brez energije, ko pridem iz službe. Sem bila pa včeraj pridna, sem likala 1 dobro uro, ker se mi je tudi že par strojev nabralo, pa nisva imela več nič za oblečt. No, sej pol so me pošteno noge bolele. Prov na živce mi že gre tale utrujenost in brezvoljnost, ponavadi sem se težko ustavila, zdej se mi pa tud pospravljat ne da, kuhanje pa tudi... user posted image -že skoraj nujno zlo, včasih je fino imet mami ali pa taščo v bližini - žal nimam te srečeuser posted image

Komaj čakam dopust, gremo v Črno Goro. Upam samo, da mi ginekolog ne bo odsvetoval te destinacije, saj je do dol kar 12 ur vožnje. NS imam 8.8., komaj čakam, da spet vidim malo user posted image , potem pa bomo videli kako napredujemo in kaj bo z dopustom.

Punce, eno nenosečniško ? Kako naj pobarvam bele lanene hlače? Ima katera kakšne izkušnje s tem pacanjem doma, ker žal mi v LJ še ni uspelo najti čistilnice, ki bi to storitev še izvajala.
Aja, pa še nekaj me zanima. Jest sem se zredila za kakšno kilco, več ne, trebušček se mi še ne pozna glih, sem pa vsak dan grozno napihnjena, tako, da mi nobene hlače več niso prav oz. me zelo tiščijo. Zadnjič sem zavila v eno nosečniško trgovinico, pa sem si kar ene luštne lanene kupila (mal me je zanesl user posted image ) samo jih še ne morem oblečt, se mi zdi še mal prekmal user posted image , čeprav trenutno lahko samo v krilih naokol skačem. A ima še katera takšne težave? Kdaj se boste spravile v udobnejše cunjice?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 707
24.7.2007 10:50:56   
pina-1
evo jaz sem že tu,......
trikrat hura za mojga zobarjauser posted image user posted image user posted image user posted image . je takoj vidu moj trebušček in me samo pregledal ter reku da me ne bo mantral in da se vidimo čez 9m in en tedenuser posted image user posted image user posted image . sem bla tako zadovoljna, da sem si takoj šla še kopalke kupit in to s kartico od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sedaj pa veselo na delo.

meti jaz sem že dolgo pospravila kavbojke in vse hlače z nizkim pasom in ki nimajo lastike. me je vse tiščalo. sem si ene dvojne kupla z lastiko v pasu in trakec imajo in se super nosijo.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.7.2007 10:58:21   
tamala_82
oj punce!

Evo mene, spet se oglašam ... saj spremljam vas redno, samo za pisanje sem bolj lena user posted image

z mano zaenkrat vse ok! Včeraj bla na pregledu, noseča sem točno 9 tednov, PDP mi je prestavila na 26.2., pikica oz. fižolček je velik 20 mm - pravi korenjak!! user posted image user posted image je G dovolila user posted image , da je bil zraven in sva še dans oba čist raznežena, ko se spomniva na utripajoč srček user posted image

Zdej se morm pa naročit na NS in me zanima, če gre katera (oz. je že šla) v Dravlje? Koga tam priporočate? Dr. Pušenjaka al dr. Antonič Babnik?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.7.2007 11:36:20   
Suzi*
Sem jezna, ker sem že vse napisala, pa mi je zbrisalo. user posted image  Pa dejmo še enkrat.....

Vidim da ste vse bolj ali manj podobno kot do sedaj, problemčki, manjka energije, milijon vprašanj in skrbi.....ja, tako to je, ampak bo že.......se splača potrpeti, ker nas že februarja čaka tako lepo darilo! user posted image

Katera je že pisala.....Mateja.....user posted image user posted image  ....si me nasmejala s temi tvojimi sanjami.....pa ne zato, ker bi blo to kaj čudnega, ampak ker se je meni tudi ta teden to zgodilo. user posted image  No, jaz sem to omenila mojemu možu, pa je bil na žalost ravno slabe volje in kaj mi odgovori nazaj.....da to nobenmu nič ne koristi, če samo sanjam o tem. user posted image user posted image user posted image  Moški nas pa včasih res ne razumejo, kaj jim hočemo povedat!!!  user posted image

Tamala:
Zdej se morm pa naročit na NS in me zanima, če gre katera (oz. je že šla) v Dravlje? Koga tam priporočate? Dr. Pušenjaka al dr. Antonič Babnik?

Sem se že spraševala, če si še med živimi, ko se pa nič ne javiš.... user posted image  Jaz bom šla tudi v Dravlje na NS, pa mislim, da je vseeno h komu, ker tam vse pohvalijo. A se boš naročila po telefonu ali prek interneta?

Se beremo!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.7.2007 11:45:24   
tamala_82
Suzi, sem živa sem, ampak takoooooo nesramno lena, da joj!!! Se mi čist nč ne da .... stanovanje je v razsulu, gora cunj za speglat user posted image user posted image in ja - tut js sm taka, da user posted image vsak večer speglam samo eno majco/srajco za na šiht user posted image user posted image in tako vsak dan ... buh ne dej se spravt celo žehto speglat user posted image user posted image

sem se pa prav nasmejala temu, da sanjate slončkanje, ker ............. evo, še ena taka med vami!!! Meni se tut zadnje dve noči dogaja, da sanjam user posted image
pa ne da bi bla v pomanjkanju user posted image user posted image ampak očitno še vedno nimam zadost! Al nam pa hormoni spet kej nagajajo ...... je pa prou hecno vse skup!

Na NS se bom naročila kar po telefonu.... a boste opravljale tut DHT (dvojni hormonski test)? Sem bla včerej pr G in sem dobila goro "domačega branja" (brošurce) in sem not zasledila, da je priporočljivo, če se nardi tut DHT user posted image prej nism še nikol slišala za to ....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.7.2007 11:57:32   
Suzi*
Ne, jaz bom šla samo na NS. Če bo vse ok, pol končamo samo pri tem, drugače bom šla pa še na kakšno dodatno preiskavo. DHT se dela itak šele v 16. tednu, a ni tako? user posted image
Sem pa tudi jaz seveda dobila pri G celo goro "domačega branja" user posted image ....bom šla doma prav prebrat to o DHT.

Neposredna povezava do sporočila: 712
24.7.2007 12:04:36   
tamala_82
Suzi, js sm tut tako rekla - najprej NS, pa upamo, da bo vse ok, potem pa, če bo treba, še na druge preiskave ... Ampak neeee - saj bo vse ok user posted image user posted image user posted image

ja nč, pol se dejmo pa v Dravlje naročit ... js bom verjetno rekla za dr. Antonič Babnikovo (pa ne vem, zakaj user posted image ) - sem kar en preblisk fasala zdej!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.7.2007 12:09:39   
Suzi*
Če boš zdaj klicala, prosim sporoči kako si se dogovorila in kakšna je cena. Hvala!user posted image user posted image  Pa če sploh lahko izbiraš osebo, h kateri greš....??  Drugač bo pa itak vse uredu!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
24.7.2007 12:17:15   
tamala_82
Evo, Suzi, js sm lih kar dobila datum za NS. Je bla bejbika fuuul prijazna, naročila me je k dr. Reševi (nism hotla pol nč komplicirat user posted image ) - tako da imam NS 14.08., ob 8.45 user posted image user posted image user posted image  

S sabo morm met materinsko, stane 60 EUR, pa dobim tudi CD s filmčki (CD-ja ne rabim prinest s sabo).

Po mojem lahko komot zbiraš, h komu boš šla (sem o tem že brala na forumu). Sam morš verjetno takoj povedat izbranega G ... sej pravim, najprej sem hotla komplicirat, potem me je pa minilo - mah čudna nosečka sm jst user posted image user posted image še sama ne vem čist točno, kaj bi rada user posted image user posted image

No, fajn se zmeni, pa se mogoče vidmo na NS user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.7.2007 12:22:31   
polonca78
meni je tudi vse zbrisalo, pa sem toooook načvekala.user posted image user posted image

gremo še enkrat:
sem prišla s pregleda. na srečo je bolje kot je bilo, ni pa še 100% v redu. na žalost. sem kar malo potrta zaradi tega. sva se bolj koncentrirali na maternico, tako da sploh ne vem koliko je piko velik. je pa veselo mahal in delal kolesa. na srečo grem popoldne še na NS v Dravlje in ga bom tam bolj podrobno videla in vam lahko povem, da stane 50EUR, če želite pa še filmček (so me opozorili, da morate takoj rečt, ko pridete v ordinacijo) pa je še dodatnih 10EUR. sem bila pa tako zmešana, da sploh ne vem komu me je dala. :) sicer mi je pa tako vseeno. pri ginekologu mi je med. sestra oz. babica rekla, da mi je zato še vedno tako slabo, ker me je strah. baje je že toliko primerov videla, ko so se slabosti prenehale potem, ko so ženske začele uživat oz. so se sprostile. ne vem. sicer pa res ne smem toliko komplicirati. jst se včasih tako skoncentriram na to kaj gre lahko vse narobe, da pozabim na dejstvo, da je piko živ, da miga in bo vse v redu.

meti7707, jst že kaka 2 tedna ne nosim normalnih hlač, ker me preveč tiščijo, pa sem se tako kot ti zredila samo za kg. enkrat sem se opogumila in od takrat nosim nosečniške stvari. mam 1 dolge, 2 kratkih hlač in 3 noseč. majčke. en dan nisem hotela, da bi se videlo, da sem noseča in sem oblekla ta stare hlače in jih nosila napol odpete. obup!!!

ej, če mi pa zdej spet zbriše, pa ne bom vsega še enkrat pisala :D

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.7.2007 13:18:10   
ella79
Jaz sem bila na NS v Dravljah pri dr. Babnikovi. Zelo prijazna, vse razloži, potem skupaj pregledaš rezultate... Sem jo vprašala, če se ji zdi, da bi mogla še na DHT, pa je rekla, da glede na to da so rezultati odlični, ni potrebe. Naročila sem se po telefonu, kjer ti tudi povedo, da je cena 50 EUR, če vzameš sam slikice in 60 EUr, če ti zapeče na CD. Dobila sem tako par slikic in en filmček. Če mate materinsko knjižico, jo prinesite sabo, da ti vpišejo pregled.
Men je nosečnost od tega pregleda dalje čisto nekaj drugega. Res vem, da je vse ok, da otroček raste, se normalno razvija... Se splača dati tistih 60 EUR... pa obvezno svojega user posted image sabo pripeljite.
Kar se hlač tiče še vedno nosim nekatere 'stare'. Vse mi niso več prav, na srečo  mam nekaj takih, k so mi bile prej v pasu preširoke, pa so zdej ravno prav.
A gre vam kej hitro čas? Jaz sem sedaj v 13. tednu, kar pomeni, da bo čez par dni  že konec prvega tromesečja. Čas gre noro hitro. Verjetno se bo pa pozimo, pa vse do februarja bolj vleklo, ko bomo polne pričakovanj.
A se že kej pogovarjate z otročkom?

Neposredna povezava do sporočila: 717
24.7.2007 13:37:55   
MetiLu
No, potem se bom pa tudi jaz počasi opogumila, pa tiste, takomot oblekla. Sem zadnjič v službi cel dan hodila z odpetimi hlačami, pa neki sem jih probala z elastiko sfecljat, pa se mi je trapast zdel, pa sem šla popoldan po službi prec ene nosečniške kupit. Saj krila lahko nosim, ker jih lahko malo višje potegnem, pa je. Samo bi morala v teh dneh it ponovno na depilacijo, pa se mi še ne splača user posted image  Hlače sem razen še enih širokih, lanenih, že vse pospravila v eno škatlo. Upam, da se vidimo že marca user posted image  (s hlačami mislim).

Meni čas ne gre tako hitro, jaz sem sedaj v 10 tednu, čez 14 dni imam nuhalno, no pravzaprav kar dve. Najprej 8.8. pri mojem ginekologu in naslednji dan sem se za rezervo še k Pušenjaku naročila. Bom pač 2x plačala, samo mi ni škoda, bom vsaj vedela kako sem zadovoljna z mojim ginekologom (mam malo pomislekov glede kvalitete pregledov). Sploh pa upam, da bom dvakrat dobila enak rezultat.

Z otročkom se še ne pogovarjam, si pa velikokrat prepevam, pa upam, da ima tudi user posted image kaj od tega user posted image . Se pa moj prov rad pogovarja z mojim napihnjenim trebuhom user posted image . A se na nuhalni že da videti spol? komaj čakam...

Aja, pa še ena dobra novica. V službi sem šefom povedala za nosečnost in ne boste verjeli, me bodo kljub temu zaposlili (itak so me nameravali zaposlit z oktobrom, samo zdej je pa nosečnost vmes prišla in me bojo vzeli že s septembrom). In ne samo to. Zaposlili me bodo za določen čas 2 leti, torej se bom lahko vrnila nazaj s porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 718
24.7.2007 13:55:57   
ella79
A se na nuhalni že da videti spol? komaj čakam...

Na NS ti lahko pove spol, če otroček ne drži nogic skupaj al pa če ne nagaja popkovnica. Rezultat mislim da je le 60% ali manj. Nama je povedala, da bo user posted image . Sam sem zelo z rezervo vzela, ker sem slišala kar precej primerov, ko jo na NS napovedali user posted image , potem je pa bil user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.7.2007 13:57:25   
Suzi*
Tamala, a lahko prosim napišeš telefonsko kamor si klicala, se bom tud jaz kar naročila zdajle.  Hvala ti full!!!user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.7.2007 14:05:06   
tamala_82
Suzi, rade volje ... evo, telefonska je 01 510 68 00  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.7.2007 14:10:03   
Suzi*
Tamala, lubica moja.......a si ti za en randi v torek 14. 8. tam okoli devete ure dopoldne v Dravljah????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
24.7.2007 14:14:25   
tamala_82
Suzi, a si dobila 14.08.?? user posted image user posted image user posted image pri komu pa?
Randi - definitivno user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.7.2007 14:22:15   
Suzi*
He he.....ja, sem bla tako zmešana, da sem pozabila vprašat, ampak če naročajo na pol ure, pol sem takoj za tabo na vrsti. user posted image  user posted image user posted image  Lej, da boš počakala, da gremo pol na pijačko in čvek!!!!!!! user posted image user posted image  A boš imela čas?????? Sej boš, a ne??? user posted image

Tako da, Polonca, mi lahko vpišeš pregled za NS 14.8. pa pregled pri G 7.9. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
24.7.2007 14:26:05   
tamala_82
Suzi, super user posted image user posted image user posted image bom počakala, valda!!! A si pri dr. Reš? Ampak čaki čaki čaki ... a ti povem, da bova mele drug randi pa 7.9., ker mam jst tut takrat pregled user posted image user posted image user posted image user posted image ob 9 zjutrej ....

Polonca
, lahko, prosim, tudi pri meni urediš seznamček? NS: 14.08./4.pregled: 07.09. Hvala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?