|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.7.2007 20:52:38   
LINA31
Hojla,
vidim, da smo kar vse še na kupu. Fajn. Saj se nam nikamor ne mudi. me pa zanima ali katera že hodi na DEKOMPRESIJO? Kako je?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
23.7.2007 21:28:33   
NalLa
Hvala punce za dobrodošlico!

LINA31 jest sem se ravno danes prijavla na dekompresijo. Sem pa naročena šele 7.8, ker prej ne morem (služba). Pa me kar skrbi, da ne bi bi bil pol prezgodnji porod, ker sem šele v začetku 32 tedna. Ko bom šla bom sporočila, kako je bilo. Boš pa na to še kar neki časa čakala.

Za seznamček: + 10,5 kg (vidim, da sem med bolj pridnimi jedci), obseg trebuha 101 cm, kolk je bil pa prej pa ne vem ker ga nikoli nisem merila.  Sem pa noseča 31 t in 1 d.

Jutri mam pregled in komaj čakam, da vidim našega fantka (da preverimo če se mu še luli držiuser posted image ). Zdej mi je ginekolog že 2X reku, da je kar velik in me zanima kaj bo jutri nameru. Moram pa plačat 30 eur, če hočem, da mi naredi ultrazvok. Kako je naša socialna radodarna.

Kako je bilo na srečanju? Kolk vas je pa sploh bilo? A je bila kera od vas danes v btc-ju v chiccotu? Sem vidla eno nosečko, ki je rekla, da ima septembra rok in sm pomisnla, da je mogoče iz foruma.

Še neki. A ima katera izkušnje z Quinny Speedy vozičkom? jest bi ga kupila, samo me moti ker nima vzpredi prečke za naslont.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
23.7.2007 21:31:13   
CUKRČEK
Guppy, a greva stave pobirat, katera bo prej rodila???user posted image

Ja, moje buhtljaste nožice....bom zdele poklicala babico, katero bom imela ob porodu in jo povprašala kaj naj storim. Ker me je zdele ena prijateljica prestrašila, kako zna otekanje zakomplicirat zadeve. Bom poročala, kaj pravi.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
23.7.2007 21:46:46   
dorotea
Srček, a tako, ja saj je res fajn da je hitro v svoji sobi mali, sam ko je prav majhen ga jaz ne bom dala od sebe, seveda pa jo ne bom razvadla, da bi spala pr meni...bo imela lepo svojo posteljico. Ma tud če bi hotla...pač nimamo še ene sobeuser posted image ...zaenkrat je še zasedena, čeprav mam ne živi več pr nama, sam hodi sem večkrat, pa spi tu in je tisto še vedno njena soba.
Ja, ja , glede sanj pa upam, da bo danes bolje, ko bo moj lubček doma pr meni. Danes sem tud marmelado iz drnulj naredila in je mmmmmmmmmm......... fuuuuuul dobra, vsaj meni...ne vem če ste že kdaj jedli...taka sladko kislo grenka...zanimiva!
Cukrček, a res mislitš, da bo kmalu pr vama? Jaz sploh še ne morem verjet...saj vem da ste dvojne nosečke bolj zgodne, ma vseeno se mi zdi tako nenavadno hitro! Jaz vama želim, da bi čimveč zdržali, čeprav kot sem brala so tvoji in od Guppy dvojčki kar veliki že, kajne? Kaj dobimo če zmagamo stavo?hi, hi!user posted image Ja, sam ne velja, ker srček menda kakšno stvar ve v naprej, pa je v prednosti.user posted image
misska, ne tolko delat!Kar drugim naroči..itak se bo moglo počasi brez tebe odvijat vse na firmi...vsaj za nekaj casa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
23.7.2007 21:47:44   
guppy
cukrček, hahahaha, to bi bilo pa res posrečeno. Punce, a se katera upa stavit? user posted image  Sporoči, če boš izvedela kaj o buhteljčkih, da si še jaz olajšam življenje :) Otekanje zna biti problematično po moje samo v kontekstu preeklampsije, s katero je pa povezan še visok pritisk, beljakovine v urinu... ne vem, kako bi drugače znalo zakomplicirat?

A tebi še pravijo, da ti bodo sprožili v 36. tednu? Meni je zadnjič G napovedal, da se bova pogovorila o datumu, pregled pa imam ta petek. user posted image  Sporoči, če boš kaj novega slišala.

NA SREČANJU smo bile samo štiri nosečke: nora, Tatty, lumpa6 (& vesela otroška druščina) in jaz.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
23.7.2007 22:19:16   
dorotea
Guppy in cukrček, si vsaj en lep datum lohko izbereta!user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
24.7.2007 7:31:26   
Mateja82
Jutro!!

Zgleda da se bo počasi začelo, avgust se prebližuje in vrjetno bodo štorklje že začele dostavljat svoje paketeuser posted image . Jaz ne bi imela nič proti če bi dobila dostavo kakšen teden prej. Najtežje na koncu je čakanje. user posted image  smo čakali 14 dni čez rok...upam da bo zdaj prej.

Še moji podatki za seznamček:

33 teden  
teža: + 12 kg  user posted image  
obseg trebuščka: 101 cm (kolk je bilo na začetku pa nevem)

Včeraj smo selili našo user posted image  v svojo sobo tako da lahko končno začnema urejat sobico za user posted image .  Odločila sva se da bo user posted image   že od začetka v svoji sobi, ki je kar na sproti najine sobe. Bomo pač tokrat poskusili tako in bomo videli kako se bo obneslo.

Alkohol in podobno men je dišalo pivo, ampak sem se ga izogibala. Redko kdaj naredim  kakšen požirek. Zdaj v zadnjih tednih pa sem nekako pozabila na alkohol, niti mi ne diši. Cigareti so mi pa tako gredo na user posted image  in mi še bolj smrdijo, sploh jih ne prenesem.

Sms ob rojstvu sem ga kar sama sestavila, že predno sem šla v porodnišnico. Potem sem še samo podatke vstavila in poslala.

Kolcanje, brcanje kolca 1 do 2 krat na dan, kolcanje se čuti spodaj, tako je obrnjen na glavo. Brce čutim nekje pod rebri ponavadi vedno na desni strani. Že kar konkretno zaboli ko brca user posted image .

Lep pozdrav

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
24.7.2007 7:58:41   
Anonimen
Jutro!

Guppy si še tu? Hitro se javi!!!!user posted image

Pikica Pokica: grem kar danes že v avstrijo, sprememba plana. Mogoče pa se danes kar v avstriji spoznava. Bom gledala nosečke po Ikei.user posted image

Danes grem Nežiko pogledat....kar sproti v MB. Jupii user posted image . Upam, da je kar zrastla v tem času. Zadnjič je bila bolj drobna, skoraj predrobna. Ampak jaz nisem nič počivala.
Jaz imam pa toliko energije, sploh ne morem doma ležat, pa v tri dni časa zabijat. Jaz bi skoz okrog hodila.

Za vse otečenke: dajte možeke nasrat, da vas masirajo. Meni možek masira predvsem nožice in te so v relativno dobrem stanu. Mora pa masirati proti srcu.....v stilu limfne drenaže. Meni pomaga to, ampak kot rečeno bolj na nogah kot na rokah. Roke so obup, kot kak mesar sem. Pa slučajno ne smete opustiti pitja tekočine. Klin se s klinom zbija!

Še dva popravka za seznamčke: Guppy, če si še tu, lahko dodaš, da bo najina user posted image Neža.
Srček: moj nick je Nefretiti user posted image : mogoče še kratka razlaga: pravilno bi bilo Nefertete, tj žena faraona Ehnatona, ki je častil boga sonca: Atona. Je mati žene Tutankamona, njegova žena pa je njegova polsestra. Torej Nefertete je bila prva žena Ehnatona, ki pa je rodila hčerkico. Druga žena je rodila  sina Tutankamona. Potem sta se ta dva otroka poročila.
Ehnaton je izredno ljubil Nefertete in ji dovolil, da se je udeleževala tudi usmrčevanja sužnjev, kar pa za tisti čas ni bilo običajno. Pravijo, da je bila faraonka v senci, ker je znala dobro oviti svojega moža. Moj mož v šali pravi, da se jaz pretvarjam, da sem mumija (pravkar je to zinil....ti, ti!).
Pa še ena reč: _mala_ ima isti PDP kot jaz, pa vendar na seznamu za en teden prehiteva, ali pač jaz zaostajam. Sicer en teden gor ali dol......ampak sej veste da sem učitl'ca, pa sem tečna in natančna. Poklicna deformacija.user posted image
Če se vam bo dalo.......popravljat.....ni nujno.

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 5858
24.7.2007 8:48:53   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
24.7.2007 9:56:01   
Anonimen
Nefretiti - pa res, midve imava iste pdp pa sem jaz naprej. Sama sem danes vstopila v 34 teden. Jaz gledam samo nosečniški koledar, ker tudi po onih avatarjih al kaj se jim že reče je tudi drgač, tak, da se držim kar tega na ringaraji.
srček - tako lahko popraviš na seznamu za mene - 34 teden, še vedno cca+11kg, 100cm - da ti malo dela nardimuser posted image .

Drgač pa punce..a vam je kaj vroče, jaz mam že zdaj v stanovanju 29 stopinj in mi je že kar slabo od te vročine, mi gre kar na bruhanje, tak, da bom mogla kar it ležat verjetno. Tudi meni noge otekajo, ampak še ni sile, to vidim predvsem v enih natikačih, ko so mi drgač bolj na vlko, ko pa non stop stojim al pa laufam naokoli pa so mi že skoraj premali, samo si pol odpočijem pa je spet vse po starem.
Včeraj sem imela na obisku kolegico s 3 mesečno user posted image  pa sem spet dobila en kup nekih nasvetov...se mi res že zdi, da vsi govorijo drgač, sama več sploh nikogar ne poslušam, se bom raje iz lastnih izkušenj in napak učila.
Midva še vedno nimava kinderpetauser posted image  - fantova sodelavka, ki nama bi ga naj pripeljala je zbolela in je zdaj v bolnici, tak, da morava počakati, da ozdravi pa da si greva kar sama ponj. V najslabšem primeru bova kupla rabljenega, saj niso tak dragi, novega pa vseeno ne misliva kupovat.

Aja guppy - saj ne rabiš popravljat na seznamu, ampak jaz še sploh nisem sigurna kje bom rodila, mam na voljo Mb, Ptuj ali Celje, odvisno kje bom tisti cajt. Pa ime za user posted image  še bom tudi verjetno spremenila  - zdaj se že nagibamo k Neji. Lahko pa napišeš vse to gor na seznam, da bo malo zmešnjave z manouser posted image .

Lepo se imejte, bodite nekje na hladnem baje bo danes SPET vroče user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5860
24.7.2007 11:22:11   
sandra85
JUTRO....JS GREM  zaj v laboratorij po izvide in na pregled...držte pesti, da so izvidi ok  in da me mogoče pregleda, ker je površen!user posted image
se javim pol...papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
24.7.2007 11:26:17   
PravaTečka
Pozdravljeni buhteljčki, berem vas dokaj redno (2*na teden), koliko mi pač znese, ampak je nemogoče slediti, kaj šele kaj napisati, tako pridne ste pri čvekanju. Pa ful rada vas berem, ker se malce sprostim in nasmejim, ko vidim podobne težave in situacije.
user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz ful zatekam, poročni prstan je že zgodovina (spet sem samskauser posted image . Pa kaj mi to pomaga če mi je trebuh v napoto za osvajanje, dekolte pa tapraviuser posted image . No šalo na stran, ful lepo da se dobivate, tudi jaz bi rada spoznala kakšno souser posted image , ampak očitno bom prej rodila. V tej vročini umiram, tečna sem kot user posted image , komaj se premikam, v službi me kličejo žogica in se čudijo da sem še takšna sploh tu. Ugodila sem sodelavcu da še izkoristi malo dopusta. Drug teden pa bom verjetno zaključila z delom, ker res ni več špas. user posted image kaj je to? Želja je, ampak realizacija težka. Vsak dotik mi je preveč- če pa se kar lepimo v tej vročini. Pa še položaja ni več pravega, prej obupam, komaj čakam da bodo te aktivnosti spet normalne.
Nastanitev user posted image  je še vprašanje. Dokler bom dojila bo pri nama v spalnici v svoji posteljici, čeprav Miha vztraja da bo bratec spal pri njemu v sobici. Ali pa se bomo vsi selili v otroško sobouser posted image  No, zdaj sem imela par minutk miru, pa me že spet gnajvijo.
Pridne bodite, pa upam da se lahko še kaj oglasim čeprav bolj poredkouser posted image

Prava tečka ( sedaj vročinska)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
24.7.2007 11:52:10   
dorotea
Pozdrav!

Danes je en tolk čuden dan. Soparno, pa se na dež pripravlja, pritisk pa kar k tlom vleče...jaz pa naj bi se učila.user posted image Bom poskusila.
Včeraj zvečer me je bolelo nekaj v trebuhu, nič mi ni blo prav, špikalo, tiščalo...sem šla spat in sem mislila da bo zjutraj boljše...pa niuser posted image ...tišči, pa ko se tipam imam kar trd trebuh...ma ne vedno...ma saj ni možno da mi tolko trdi, ne?Se mi zdi da mi bo trebuh odprlo...mogoče pa samo preveč sadja pojem!user posted image Dajmo rečt, da je to! Se bom kar mal ulegla, pa bomo vidli, če bo kaj bolje.
Upam, da ste ve fajn in vse še v enem kosu!user posted image

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
24.7.2007 12:02:54   
Anonimen
Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenuten obseg

Guppy,             user posted image 35t, +15kg, +30cm      (130cm)
Žabonka,          user posted image 34t, +10kg, +29cm      (101cm)
Pikica pokica,  user posted image 34t,
 +11kg, +31cm        (97cm)
aljab                user posted image 34t, +12kg, +25cm        (100cm)
_mala_ ,          user posted image 34t  , +11kg,                 (100cm)

Bodoča ,          user posted image  33t5d, +6.5kg, +30cm (128cm)
Mateja82,        user posted image 33t,    , +12kg,               (101cm)  
Sandra85,       user posted image  32t6d, +9kg, +25cm    (100cm)
Nefretiti,          user posted image 32t5d, +10kg,                (101cm)
Srček,              user posted image  32t3d, +9kg, +11cm    (130cm)
Cuma,              user posted image 32t3d, +10kg,

Helenav           user posted image 32t     , +15kg,                (100cm)
dorotea,          user posted image 31t6d, +7-8kg, +20cm    (96cm)

mony79,         user posted image  31t5d, +8kg, +25cm      (100cm)
nalLa               user posted image 31t1d, +10.5kg,               (101cm)
Lina31,           user posted image  30t4d, +9kg, +26cm      (100cm)
Tanja Lina      user posted image 30t1d, +7kg,                     (96cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5864
24.7.2007 12:15:47   
Anonimen
Cukerček, Guppy, a upa katera od vaju napovedat kdaj bo rodilauser posted image . Ali pa da res začnemo stave pobiratuser posted image

Punce, a imate tukaj koga iz RR da mu sporočite da ste rodile, da bomo takoj obveščene? Jaz samo vas septemberke poznam, pa to ni preveč dober plan, ker bomo takrat vse v kakšni porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

Dorotea, saj se ga bom nagledala skozi cel dan in še enih 3x ponoči, od moje postelje do njegove je 5 m. Ponoči v temi pa jaz ponavadi spim, oz. vsaj upam da bomuser posted image .

Nefretiti, meni tudi kaže tedne isto kot tebi, pač tisti dan razlike, tako da se tudi meni zdi da mala prehiteva. Se ji mudiuser posted image

Jaz sem tudi brez poročnega prstana in mi kar manjka. Včeraj sva šla na pizzo in sva oba opazila poglede ravno v roke. Jaz z trebuhom, tam sva se nakaj dotikala z rokami in on na roki 1cm širok poročni prstan (potem veste da se ga ne da zgrešit) jaz pa brez. Pol pa še greva v moj avto z MB registracijo in sva zgledala točno tak kot poročen moški z nosečo ljubico ki se hodi skrivat na drug konec slouser posted image user posted image .

Pri nas pa ni sončka, samo čakam da začne deževat......

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5865
24.7.2007 12:23:16   
Anonimen
Ja srček - veš, da se mi mudiuser posted image . Ma res je čudno vse skup. V nosečniškem koledarju eno, v avatarjih drugo, v glavnem pa je tak vseeno, tam nekje okoli teh datumov oz. tednov pa se tak vse sučemo.
Jaz sem si pa nardila rižoto s šampinjoni in bučkami, me zanima kako bo to kaj za jest. No pa piščančje zrezke zraven pa puding. Mi je že tak tečno samo zase kuhat.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5866
24.7.2007 12:50:27   
Anonimen
malo izven vsega - a se da sosede prijavit, če te npr.moti hrup, kot je npr. ropotanje klopotca? Sem vidla, da je butasti sosed šel klopotec postavit - 5m od najine spalnice. Kak mesec pred tem se mu je petelin vsako jutro drl od 4 dalje, pol kure in psi, zaj pa še klopotecuser posted image . A ve katera kak je s tem - se ga da prijavit zaradi hrupa? Aja pa tu še ponavadi ful veter piha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5867
24.7.2007 12:54:38   
Anonimen
da se prijavt če ropota v titih urah ko se ne sme več, med tednom je dovoljeno do desete ure zvečer, za vikend pa se mi zdi da do sedme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5868
24.7.2007 12:55:20   
guppy
srček, meni je moja babica napovedala, da bom rodila 26. ali 27. julija, tako da ne smem preveč oporekat user posted image  Baje je konec julija spet polna luna? Cuki, drži se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5869
24.7.2007 14:26:51   
Anonimen
Jaz pa pravim da boš avgustovka in še kar nekaj časa tukaj z nami. Mi te ne damo, ti si ja naša Guppy-herojuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5870
24.7.2007 15:19:44   
LINA31
Evo, pa sem zaključila z delom in uradno nastopila dopust. Uf...sploh nevem kako naj obrazložim občutke, moram počakat nekaj dni, da se bom zavedala, da sem zdaj doma.user posted image

Na DEKOMPRESIJO pa sem se danes naročila in jo imam prvič 1.8.. Me prav zanima kako bo.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
24.7.2007 16:14:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

misska, ne tolko delat!Kar drugim naroči..itak se bo moglo počasi brez tebe odvijat vse na firmi...vsaj za nekaj casa.

user posted image user posted image user posted image  dorotea, ko bi bil problem v drugih... si moram kar sama povedat....

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5872
24.7.2007 16:15:30   
guppy
hmmm... a katera ve, kje se skriva naša nana 27?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5873
24.7.2007 16:52:56   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: misska

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

user posted image user posted image user posted image  dorotea, ko bi bil problem v drugih... si moram kar sama povedat....

Ajej, pol je pa tebe za našeškat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
24.7.2007 18:57:33   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

meni je moja babica napovedala, da bom rodila 26. ali 27. julija, tako da ne smem preveč oporekat user posted image  

No, meni so pa danes v porodnišnici napovedali, da bom rodila jutri....ali najkasneje pojutrišnjem. PA se ne zezam. Torej Guppy, očitno bom pred teboj.

Stvar je pa taka, da sem se zarad otekanja in šravfanja ponoči danes zmenila v porodnišnici. In je pokazalo, da sem že 3 cm odprta. Pa sem se z babco tako zmenla, da počakave do jutri zvečer, ko je ona v nočni....če se seveda prej samo ne začne. Me je kar strah malo. No ja, bom pa med prvimi mimo.

Torej, punce moje drage, jaz se kar poslavljam za nekaj časa. KEr me zeza računalnik ne vem, če se jutri še kaj oglasim. Zvedele boste pa tudi med prvimi, kdaj rodim in kaj smo pridelaliuser posted image

lp, zaenkrat še user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?