|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.7.2007 11:57:24   
Anonimen
Sandra, a ste imele srečanje, kater vse ste prišle, kdaj se naslednjič dobimo......Meni je bilo celo noč prav hudo da ne morem priti...pa tako mi manjka družba, tukaj na obali nimam žive duše, sošolke iz faksa so se sedaj po koncu zadnjega letnika vse razteple domov, ena kolegica ko jo imam tukaj pa je pol časa pri tipu v Go, pa avta nima, pa čisto drugi life...jaz bi pa ful rada spoznala kakšno, ki je tudi user posted image  in ima iste težave, strahove, veselje...in sem si ful želela tebe spoznat, midve bi lahko tudi kaj na sprehode hodile skupaj kasneje, pa še rok imava skoraj na isti dan....sem zadnjič pomislila, da bosta najina user posted image  verjetno hodla skupaj v šolo, no, čeprav bo moj verjetno šel v Sečovlje....pa to je še daleč.....

Pikica pokica, nalepke sem kupila v spletni trgovini Buši, stanejo pa 60 evrov.

Meni se trebuh ujema z tedni, mi pa zmeri vedno sestra pri G, ko mi posluša vsakič tudi srček.

Jaz spim vedno na pol na trebuhu, tako nekako po strani. Pa ga verjetno ne tiščim, ker bi se sigirno zbunil če mu kaj nebi pasalo.

Dorotea, stremim k temu, da bo od začetka spal v svoji sobici, zato sem si tam pripravila tudi stol da bom na njemu vedno dojila in tudi ziba se stol, tako da se lahko tam vsedem in ga ponoči uspavam. Tam je tudi previjalna in čisto vse njegove stvari. Tako lahko bodisi jaz vstanem ali pa mož in gre k njemu, ni treba da z lučjo budiva še eden drugega in user posted image  tudi niso ravno najbolj tiho ko začnejo user posted image .
Imela pa bom še eno posteljico v dnevni sobi, pol manjšo od kinderpeta, narejeno po naročilu, ker bo tam spal čez dan. Da loči kaj je dan, takrat je svetlo, glasno, se igramo.....ponoči pa je temica, samo hranjenje in previjanje in nazaj spat.
In če bodo slučajno težave da bi bilo boljše da je pri nama, potem to manjšo posteljico nesem v spalnico.
No, to vse je idealen plan, kaj pa bo iz tega pa bo bolj od njega odvisno kot od meneuser posted image .

Alkohol, mislim da sem popila do sedaj 3 banditose ice, pasali so mi noro, samo se mi je kar zdelo da sem po njemu malo pijana. Drugače pa pri nama ni nikoli alkohola doma, ker ga nihče ne pije in niti nimam neke prilike kak dl piva popit. Zunaj pa mi je nerodno radler naročit, ker se mi zdi da dobim malo pogledov...

Dorotea, če bi jaz začela pisat kake sanjam....včasih ful bedaste sanje, pa kako rojevam, pa kako dojim, pa kako dobim naval mleka in čutim kako to iz mene vleče, pa da imam bradavičko preveliko in mu ne gre v usta.....user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5826
23.7.2007 12:32:27   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

O alkoholu...jaz sem samo ene 2x popila malo refoška na kakem praznovanju. Več ne. NEkako mi ne gre skupaj nosečnost in alkohol.... v bistvu mi je ful grdo ko vido kako damo s ful velikim trebuhom kako pije alkohol ali pa strastno kadi.

Guppy, si še z nami?? Mene tudi od včeraj kr neki špika. Skoz mam občutek, da je spodaj vse naredi, da malčka pokukata ven.

Dajte mi nekaj povedat. Meni fuuuuul zatekajo noge oz. mi voda zastaja po celem telesu. In naprimer včeraj sem pojedla ogromno lubenice in spila fuuul vode. Lulat sem šla pa 3x. In zdaj me zanima kaj je bolje. Da se nalivam z vodo četudi ne gre od mene ali je bolje da se nazaj držim pri pijači. Čeprav se je ful težko v tej vročino branit pijače, ker sem skoz žejna. NE vem kaj je bolje oz. manj škodljivo  za telo.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
23.7.2007 12:35:56   
bodoča
Čao user posted image !

Sem zdaj potrebovala kar dolgo časa ,da sem na hitrco preletela vse dogajanje od četrtka naprej.

Sem bila na prisilnem dopustu v bolnici od četrtka zvečer, včeraj pa so me končno spustili domov, sem se dežurnemu tako zasmislila, s tistimi velikimi očkami, da je rekel, da lahko grem že kar včeraj domov in nisem rabila čakat na danes.

V bolnici pa sem bila, ker sem v četrtek zvečer malo zakrvavela in sva kar letela v bolnico. Hvala bogu je bil samo lažni alarm in je vse OK, no ja sem pa vsaj videla porodno sobo in spoznala mislim, da vse babice in sestre na oddelku. Smo se včeraj zafrkavale, da se vidimo čez 4 do 5 tednov, ko pridem rodit. Upam da res tako hitro.

To je to zaenkrat, lepo se imejte in uživajte. Pa pazite se!!!

Aja, ena (se ne spominm več katera, oprosti user posted image ) je pisala, da sta kupila prenosno klimo. No moj lubi jo je tudi šel pred par dnevi kupit. Pa me nekaj zanima, a tebe ne moti, da je tako p******o glasna??? Mi je skoraj boljše da je vroče, pa je vsaj tišina v sobi, tako pa se počutim, ko v eni proizvodni hali.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
23.7.2007 12:46:18   
bodoča
Še mere trebuščka, če mu (glede na obseg) lako tako rečem user posted image :

Bodoča  user posted image  33t 5d + 6,5 KG + 30 cm (torej zdaj 128 cm) user posted image adijo pamet, saj me bo še razneslo user posted image . Res pa je, da se je šele zdaj v zadnjem mesecu tako razbohotil.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
23.7.2007 12:47:11   
Anonimen
Prenosno klimo smi imeli doma točno eno dopoldne, ker se nam je vsem mešalo zraven od glasnosti, pa tudi kaj preveč učinkovita ni, žre pa enektriko kot nora. Samo če človek nima druge izbire je tudi to ok. Jaz še tv nebi mogla zraven gledat, kaj šele spat. Ampak se mogoče sčasoma navadišuser posted image .
No, zadevo smo hitro zamenjali za normalno klimo. Se je sploh ne sliši.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5830
23.7.2007 12:48:23   
Anonimen
Hojla user posted image !

Cukrček: tudi jaz zatekam. Pomagam si tako, da veliko pijem in jem dosti melon (jih imam rajši kot lubenice). Čez dan se nekajkrat stuširam s hladno vodo, vmes pa še noge v mrzli vodi namakam v lavorju - zdajle na primer. Jaz ne bi "šparala" s pitjem vode - dehidracija mamice je za naše user posted image  bolj nevarna kot zatekanje. Kako imaš pa pritisk?

Alkohol: že pred user posted image  nosečnostjo praktično nisem pila skoraj nič alkohola, sedaj pa ga sploh ne. Mi enostavno ne paše.

Danes ponoči je mene en XXXL krč zagrabil v desno nogo - mojemu dragemu sem skrajšala življenje za par let, tako sem zavpila. Revež sploh ni vedel kaj se dogaja. Je mislil, da moramo že v porodnišnico letetuser posted image  Tako, da danes šepam, noga me boli kot stouser posted image . Počasi jo razmigavam in masiram, da se bo bolečina pomirila.

Samo še malo moramo zdržatuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5831
23.7.2007 12:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča
Aja, ena (se ne spominm več katera, oprosti user posted image ) je pisala, da sta kupila prenosno klimo. No moj lubi jo je tudi šel pred par dnevi kupit. Pa me nekaj zanima, a tebe ne moti, da je tako p******o glasna??? Mi je skoraj boljše da je vroče, pa je vsaj tišina v sobi, tako pa se počutim, ko v eni proizvodni hali.

user posted image  Midva sva kupila prenosno klimo. Res je, da je glasna. Ampak je to dosti boljše kot da bi bila brez. Če bi hotela navadno klimo, bi rabila tako za 600€, ki jih pa sedaj nimava. Prenosna je bila "samo" 270€. Če je nimava prižgane, imava že okoli 10h v dnevni sobi čez 30 - potem gre pa samo gor. Stanovanje imava obrnjeno na jug, tako da direkt na soncu od sončnega vzhoda pa do petih popoldanuser posted image ... Meni se je kar mešalo... Nimava pa prižgane non stop. Jaz zase vem, da bi me brez klime pobralouser posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5832
23.7.2007 13:18:20   
Anonimen
ma nej gre vse k user posted image !

po uri - 13.14 lahko vidite da NISEM v kavarni, ampak v pisarni.... sem sama tu in čakam na ful pomemben klic, ker moram urejat stvari še preden grem rodit... in seveda NE MOREM bit na veh mestih, kljub Blackberryu in mobiču in vsem novotarijam....

ŽE TARDUGIČ!!!!

Ni šans, sem vedela da bo nekaj....

Oprostite mi vse ki ste prišle...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5833
23.7.2007 13:19:36   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenuten obseg

Guppy,             user posted image 35t, +14kg, +30cm    (130cm)
Žabonka,          user posted image 34t, +10kg, +29cm     (101cm)
Pikica pokica,  user posted image 34t, +11kg, +31cm     (97cm)
_mala_ ,          user posted image 33t,5d, +11kg,             (100cm)

Bodoča ,          user posted image  33t5d, +6.5kg, +30cm (128cm)
Sandra85,       user posted image  32t6d, +9kg, +25cm   (100cm)
Nefretit,          user posted image 32t5d, +10kg,               (101cm)
Srček,             user posted image  32t3d, +9kg, +11cm    (130cm)
Cuma,             user posted image 32t3d, +10kg,
dorotea,         user posted image 31t6d, +7-8kg, +20cm    (96cm)
Lina31,          user posted image  30t4d, +9kg, +26cm     (100cm)
Tanja Lina     user posted image 30t1d, +7kg,                     (96cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5834
23.7.2007 13:37:04   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Hojla user posted image !

Cukrček: tudi jaz zatekam. Pomagam si tako, da veliko pijem in jem dosti melon (jih imam rajši kot lubenice). Čez dan se nekajkrat stuširam s hladno vodo, vmes pa še noge v mrzli vodi namakam v lavorju - zdajle na primer. Jaz ne bi "šparala" s pitjem vode - dehidracija mamice je za naše user posted image  bolj nevarna kot zatekanje. Kako imaš pa pritisk?

Pritisk imam jaz ok. Pa saj jaz tudi ful tekočine popijem in lubenice ojem, samo kaj ko ne gre zarad tega nič več iz mene. Vse ostane v meni in sem taka kot buhtelj.
Se pa res ne morem dost nazaj držat, ker sem zarad vročine skoz žejna. Če sem pa žejna, pa tud ni OK....tud za tamaledva ne.
Sem si pa tud noge namakala v slani vodi in tudi ni bilo nobenega poz. učinka. Edino občutek je malo boljši, ker si tako pač hladiš noge.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
23.7.2007 14:19:37   
mony79
Ojla!

Ja, kar nekaj ste napisale... mi še ni uspelo vsega prebrat...

Najprej pa mere: 31t+5d, +8 kg, +25 cm oz. 1m čez trebuh. Pa isto čez boke in joške user posted image .

Sem bila v petek na rednem pregledu in naš user posted image  pridno raste in njegove mere ustrezajo tednom. Sem tko srečna, da je vse ok in da me ni zadržal v bolnici za tiste injekcije za razvoj pljučk, k mi je nekaj zadnjič omenjal. Tolk težav je blo, najprej glede zanositve, potem v začetku nosečnosti, zdej je pa vse user posted image user posted image .

Še vedno moram počivat. Ampak kaj čem pa drugega v tej hudičevi vročini.

Ej prav fouš sem vam, ko se dogovarjate za tale srečanja user posted image v LJ, CE in na obali... Jaz sem skozi sama in razen Doroteje ne vem za nobeno drugo nosečko z naših koncev. V juniju nisem šla v ŠS zaradi predpisanega počitka, julija in avgusta je ni, septembra bo že prepozno. Tko da res nimam prilike kje srečat kake sonosečke. Pa še mož ima tako letečo službo, da sem res skoraj skoz sama...dobro, da imam psa...

Do staršev pa ne hodim več, ker sem tak ŠTOR ZA VOLANOM. Ne vem, če ima še katera take težave pri vožnji. Npr. v križišču vem, da nimam prednosti in se moram ustavit, se točno zavedam, ampak odreagiram pa ne. Kot da mi možgani ne bi poslali signala v noge...Včasih zabremzam 0,5 km prej, včasih čisto zadnji hip na mrtvo, včasih sploh ne... ma pravi štor no...pa občutek za širino in dolžino me tudi počasi zapušča...

No ja, zaenkrat mi samo to dela težave. Otekam še ne. Me je nona naučila, da je treba noge v luft držat in dosti tekočine pit...

Sem vidla, da ste mele debato o alkoholu/kajenju v nosečnosti. Takrat ko sem ležala v bolnici, je bila zraven ena pupa, ki je vsak dan pokadila celo škatlico ta rdečih marlboro. Je stalno tekala ven na balkon (pa je bla zima) in potem je celo sobo zasmradila, fuj... In vsi so jo prepričevali naj neha oz. zmanjša dozo: zdravniki, starši, prijatelji, ma vsi po vrsti... No in včeraj sem slišala, da je rodila v 37. tednu otroka z možgansko okvaro, pa nekaj s pljuči je narobe in še nekaj druzga no... Je dobil po tisti lestvici oceno 1, pol med helikopterskim prevozom so ga oživljali in spravili na oceno 3. Zdej se pa v LJ borijo zanj...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5836
23.7.2007 14:21:43   
sandra85
guppy, poglej na forum rodili smo tam boš mogoče dobila kakšno idejouser posted image

srček-se nismo dobileuser posted image js celo noč nisem spala...kot sem že učeri napisala-da me je primla volja do user posted image user posted image
no in sva se z dragim spravla ob 2h zjutraj user posted image ...pol sem se spet pol ure sekirala, če sva user posted image preveč zrukala in sem čakala da začne brcat...pol mi je začel dol pritiskat....želodec me je začel bolet-kislinauser posted image
tko da res nisem celo noč spala...in zjutraj se nisem mogla zbudituser posted image
sem pa mogla itak ob 10h ustat, ker sem imela ob 11h vožnjo...zaj bi pa šla spet spat, pa dobim obisk iz MB ob 15h...
tko da....se mormo zmenit za en dan-vsekakor pa naslednji teden! ker je ta teden napovedano še peklensko vročeuser posted image
najin user posted image bo tut v sečovlje hodiluser posted image saj živim 2km od šole...od lucijske pa 5km

cukrček-moraš pit, pa tudi če ne gre vse vn...
tudi js sem začela hodit zlo poredko na wcuser posted image spijem pa 4l vode na dan. pa pojem 2kg lubenice....

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
23.7.2007 14:27:17   
sandra85
mony79 user posted image take neodgovorne ženske nebi smele imeti nikoli te sreče, da sploh kdaj zanosijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to me je zaj prav na rit vrglo!!!!!! bogi user posted image  user posted image

bodočauser posted image samo da je šlo za lažni alarm!!!
punce ne smemo it še na dopust v bolnicouser posted image
js molim, da zdržim še vsaj 3-4 tedne...ker imam res občutek, da bom avgustovka....mogoče pa imam tak občutek samo zato, ker z dragim že komaj čakava, da objameva najinega sončkauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
23.7.2007 14:35:14   
sandra85
guppyuser posted image kje si???
upam, da ti je uspelo prit na srečanje in da boš še neki časa z nami...
je kera bila na srečanju? je bila guppy?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
23.7.2007 14:42:13   
sandra85
DUSKAMB vidim da si prisotnauser posted image ti se pa res že dolgo nisi oglasila...
povej nam kej...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
23.7.2007 14:49:39   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenuten obseg

Guppy,             user posted image 35t, +14kg, +30cm    (130cm)
Žabonka,          user posted image 34t, +10kg, +29cm     (101cm)
Pikica pokica,  user posted image 34t, +11kg, +31cm     (97cm)
_mala_ ,          user posted image 33t,5d, +11kg,             (100cm)

Sandra85,       user posted image  32t6d, +9kg, +25cm   (100cm)
Nefretit,          user posted image 32t5d, +10kg,               (101cm)
Srček,             user posted image  32t3d, +9kg, +11cm    (130cm)
Cuma,             user posted image 32t3d, +10kg,
dorotea,         user posted image 31t6d, +7-8kg, +20cm    (96cm)

mony79,        user posted image  31t5d, +8kg, +25cm       (100cm)
Lina31,          user posted image  30t4d, +9kg, +26cm     (100cm)
Tanja Lina     user posted image 30t1d, +7kg,                     (96cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5841
23.7.2007 16:07:35   
helenav
še dobro da nisem prišla v Royal:-))))) Jaz sem cel vikend bila na morju, na naši barkici in uživala v morju, tako, da sploh nisem vidla da je vse propadlo..Sicer mi je bilo pa danes na predavanju malo čudno, ker ni bilo Sandre....in bile smo samo ene 5.......in še te vse ki poznam in ki niso iz foruma. Zoya je rekla da gre delat, tako, da sem se tudi jaz odpravla domov.

Srček dodaj še moje...
32 teden, +15 kil ( jaz sem najbolj pridna.-(((( ampak kaj čem, upam da je veliko vode) in trebuh 100 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
23.7.2007 16:36:22   
aljab
Pozdravljene punce!

Dans sm pa tud jaz imela pregled, po 5 tednih. No, sem konec 34t in mala je težka 2200-2400g, obrnjena na glavico in noče pokazat obrazka (ampak bo itak očiju podobna). Je kar 1kg pridobila v 1 mesecu!!! Da ne govorimo o meni...sm pridobila 4 in pol. OBUP!!user posted image user posted image

Končno sm tud uredila vse na CSD in moram rečt, da je v Celju tam prav ena prijazna gospa, ki si vzame čas in vse razloži. Očitno je izjema, če to primerjam z vašimi izkušnjami!

No moje mere so 34t, 100cm, +25 cm in +12kg. Mislim, da sm med ta "pridnimi" glede kg!
Pa če mam tak apetit!!

Nefretiti in Pikica Pokica, meni četrtek ustreza, uro pa tud lohk vedve določita, verjetno pa bolje res dopoldan, ko še ni vroče za umret. Saj to je edina slaščičarna ob Savinji, tko da mislim, da se bomo brez problema našle.user posted image Pikica Pokica medve bova verjetno tud v porodnišnici skupi, k mava isti  PDP...user posted image

Sm že pozabla, kaj vse ste pisale.... Aja Cukrček definitivno moraš veliko piti, pa v hladnem prostoru, z nogami gor. Čeprav je to res znanstvena fantastika te dni...
Glede tvojih vprašanj Sandra, mene je nekaj časa prav skrbelo, da bo moja punca živčen otrok, k je bla tolk aktivna. No ampak ji zmankuje prostora. Še vedno pa se zna prav boleče raztegovat!!
Guppy upam, da se še vrneš dans med nas!!

No jaz pa še vedno avto vozim, moram pa imeti res udobne hlače, da ne tiščijo naše razvajenke, ker me sicer zbrca in se potem res ne morem koncentriratuser posted image .
Gledeuser posted image ...no comment. Je to res pravi smeško za opisat. Komaj čakam, da se vrne spet vitko obdobjeuser posted image

No imejte se lepo!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
23.7.2007 16:54:43   
nora
Ojla!
Spet smo se srečale in lepo klepetaleuser posted image misska naj ti bo žal, da si zamudilauser posted image se hecam. naslednjič upam, da ti bo uspelo priti-treta srečauser posted image
guppy je še zmeraj v enem kosu. Sigurno se bo kaj oglasilauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
23.7.2007 17:03:28   
Pikica pokica
Vav, Aljab.. toliko g že ima user posted image . Jaz komaj čakam pregled v sredo in res močno upam, da mi bi naredila UZ, saj bi rada spet malo videla user posted image in tudi g me zanimajo. Ja, mogoče bova pa res skupaj v porodnišnici user posted image . Kdo ve?! Jaz bi sicer še vedno rada EA, ampak se bom morala sprijazniti le z akupunkturo. Naslednji teden bom poklicala v Dobrno ( čeprav ima zdaj baje tudi v Celju), da se naročaaim.

Kako ste se imele ljubljančanke na srečanju? In kje je naša Guppy. Pa je menda res niso kar tam obdržali??? No, upam, da bo katera javila.

Celjsko srečanje - določile smo dan user posted image , torej četrtek, ure pa še ne. Da se ne bomo kuhale od vročine, bi se lahko zmenile ob 10h? Vam je prekmalu?
Sicer pa lahko tudi kasneje, le predlagajte. Tam tako ni vroče, ker je senčka.

Sicer pa sem tudi jaz ena izmed tistih, ki še na veliko vozijo avto. Me trebuh prav nič ne ovira in tudi pri prvem sem vozila do zadnjega.

ČAO

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
23.7.2007 17:04:36   
Pikica pokica
Evo, pa me je Nora prehitela user posted image . Torej ste lepo čvekale in tudi Guppy je še v enem kosu.
Super user posted image .

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
23.7.2007 18:02:55   
guppy
Ku ku, še smo tu user posted image  Hvala, da tok skrbite zame user posted image

CTG je zaznal en popadek v 20 minutah, krivulja je šla do 60. Baje nič kritičnega, ker je to "običajno pri dvojčkih v 35. tednu" in "kaj sploh še čakam, ker 35. teden je že super za dvojno nosečnost". Cukrček, najboljš, da greva kar rodit user posted image
Kilogrami na +15, pritisk idealen 110/60, noge kot buhtlji, naslednji pregled že v petek, pri mojem ginekologu.

Punce, po tistem krasnem gromozanskem sladoledu Pod Vodo sem pojedla še komplet kosilo user posted image . Zbrale smo se štiri RR-jevke in se odločile, da zadevo ponovimo po porodih. Zdaj se že bolj ali manj majemo sem in tja, smo pa šle zapravit kak evrček tudi v H&M. misska, bomo ponovile, pa pojedle še 2x toliko sladoleda user posted image  (sicer sem ga samo jaz "žrla", punce so vztrajale pri soku in limonadi)

cukrček, ravno danes sta se sestra in G zgražali nad mojimi zatečenimi nogami. G mi je rekla naj (kljub temu, da se ironično sliši) spijem ČIM VEČ vode, ker s tem pospešiš delovanje ledvic in zadeva baje bolje funkcionira. Poleg tega pa vsak prosti treunutek izkoristi za počitek z dvignjenimi nogami!

bodoča, lepo, da so te spustili nazaj, držim pesti, da čim dlje zdržiš in da ne bo več alarmov!!
mony79, tebe pa že dolgo nismo videli. Lepo, da si v redu user posted image

srček, pri meni lahko popraviš na +15kg, tedni so še vedno isti, cm pa prav tako.

Pozdravček od 3v1 !!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
23.7.2007 18:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Guppy,             user posted image 35t, +15kg, +30cm      (130cm)
Žabonka,          user posted image 34t, +10kg, +29cm      (101cm)
Pikica pokica,  user posted image 34t,
 +11kg, +31cm        (97cm)
aljab                user posted image 34t, +12kg, +25cm        (100cm)
_mala_ ,          user posted image 33t,5d, +11kg,              (100cm)

Sandra85,       user posted image  32t6d, +9kg, +25cm    (100cm)
Nefretit,          user posted image 32t5d, +10kg,                (101cm)
Srček,              user posted image  32t3d, +9kg, +11cm    (130cm)
Cuma,              user posted image 32t3d, +10kg,

Helenav           user posted image 32t     , +15kg,                (100cm)
dorotea,          user posted image 31t6d, +7-8kg, +20cm    (96cm)

mony79,         user posted image  31t5d, +8kg, +25cm      (100cm)
Lina31,           user posted image  30t4d, +9kg, +26cm      (100cm)
Tanja Lina      user posted image 30t1d, +7kg,                     (96cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5848
23.7.2007 19:02:59   
Anonimen
samo da povem, žal mi je itak, ampak da veste, še vedno sem v pisarni....

to je tako, če ma človek firmo in je vse na njem.... Pojma nimam kako bo, ko bom šla... pomoje bom še v porodni sobi tipkala na blackberrya in urejala, se bojim da še rodit ne bom mela časa...

žal žal žal

tretja sreča, ja dejmo upat!

Guppy fino da si še v enem kosu, še malo punce je treba noge držat supaj pa bo! V kerem tednu se šteje da je nosečnost normalno zaključena? V 38?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5849
23.7.2007 20:17:27   
Anonimen
Lepo, da ste se imele superuser posted image
Še lepše je, da je Guppy še v enem kosuuser posted image .
Za normalno donošenega user posted image  se šteje, če rodiš po 36 tednu.

Eh, punce, mene tudi danes že nekaj tako čudno zvija... Pa vsake toliko me v križu zaboli... Upam, da je samo lažni alarm - kakšne 2 tedna pa naj le počaka naša princeskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?