Anonimen
|
Sandra, a ste imele srečanje, kater vse ste prišle, kdaj se naslednjič dobimo......Meni je bilo celo noč prav hudo da ne morem priti...pa tako mi manjka družba, tukaj na obali nimam žive duše, sošolke iz faksa so se sedaj po koncu zadnjega letnika vse razteple domov, ena kolegica ko jo imam tukaj pa je pol časa pri tipu v Go, pa avta nima, pa čisto drugi life...jaz bi pa ful rada spoznala kakšno, ki je tudi in ima iste težave, strahove, veselje...in sem si ful želela tebe spoznat, midve bi lahko tudi kaj na sprehode hodile skupaj kasneje, pa še rok imava skoraj na isti dan....sem zadnjič pomislila, da bosta najina verjetno hodla skupaj v šolo, no, čeprav bo moj verjetno šel v Sečovlje....pa to je še daleč..... Pikica pokica, nalepke sem kupila v spletni trgovini Buši, stanejo pa 60 evrov. Meni se trebuh ujema z tedni, mi pa zmeri vedno sestra pri G, ko mi posluša vsakič tudi srček. Jaz spim vedno na pol na trebuhu, tako nekako po strani. Pa ga verjetno ne tiščim, ker bi se sigirno zbunil če mu kaj nebi pasalo. Dorotea, stremim k temu, da bo od začetka spal v svoji sobici, zato sem si tam pripravila tudi stol da bom na njemu vedno dojila in tudi ziba se stol, tako da se lahko tam vsedem in ga ponoči uspavam. Tam je tudi previjalna in čisto vse njegove stvari. Tako lahko bodisi jaz vstanem ali pa mož in gre k njemu, ni treba da z lučjo budiva še eden drugega in tudi niso ravno najbolj tiho ko začnejo . Imela pa bom še eno posteljico v dnevni sobi, pol manjšo od kinderpeta, narejeno po naročilu, ker bo tam spal čez dan. Da loči kaj je dan, takrat je svetlo, glasno, se igramo.....ponoči pa je temica, samo hranjenje in previjanje in nazaj spat. In če bodo slučajno težave da bi bilo boljše da je pri nama, potem to manjšo posteljico nesem v spalnico. No, to vse je idealen plan, kaj pa bo iz tega pa bo bolj od njega odvisno kot od mene . Alkohol, mislim da sem popila do sedaj 3 banditose ice, pasali so mi noro, samo se mi je kar zdelo da sem po njemu malo pijana. Drugače pa pri nama ni nikoli alkohola doma, ker ga nihče ne pije in niti nimam neke prilike kak dl piva popit. Zunaj pa mi je nerodno radler naročit, ker se mi zdi da dobim malo pogledov... Dorotea, če bi jaz začela pisat kake sanjam....včasih ful bedaste sanje, pa kako rojevam, pa kako dojim, pa kako dobim naval mleka in čutim kako to iz mene vleče, pa da imam bradavičko preveliko in mu ne gre v usta.....
|