|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
22.7.2007 14:30:19   
Anonimen
Sandra, ime mi je Nataša. Visoka sem 170cm, okrogla, plavooka, joškasta, dolgi ravni rjavi lasje z blond prameni. Pa ni vrag da me ne najdeš. Jaz se pa tebe slabo spominjam, ker imar resne težave z zapomnit si obraza.

Midva razmišljava da bi šla na poročno potovanje na Kubo (letos je zaradi user posted image  odpadla), Sicer to ne bo več isto, bova pa poskušala to spravit skupaj do naslednje jeseni-zime, ko bo user posted image  star enih 15 mesecev. Ampak zadeva je še popolnoma v oblakih, ko sva bila v Egiptu je bilo tam veliko res majčkenih user posted image  v vozičkih, tudi v Tuniziji....tako da boš že sama videla kakšnega otroka boš imela, saj verjetno ne boš že sedaj rezerviralauser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5776
22.7.2007 14:32:11   
lumpa6
punce a je katera že poslušala koucanje user posted image po angelsaundu, jaz sm ravno malo prej pol pa sem dala poslušat moji 11letnici, pa je izjavila da se sliš kot reganje žabeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
22.7.2007 14:40:20   
nora
guppy, jaz pridem, razen če ne bo kaj nujnega v sluzbi, pa da ne morem it. Itak, da ti bom se prej sporočila če bo kaj takega.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
22.7.2007 14:44:54   
nora
moji 11letnici, pa je izjavila da se sliš kot reganje žabe
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

punce a je katera že poslušala koucanje user posted image po angelsaundu, jaz sm ravno malo prej pol pa sem dala poslušat moji 11letnici, pa je izjavila da se sliš kot reganje žabeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lumpa6, kolk otrok imata? a sem prav razumela 4? Če je res to je za pohvalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
22.7.2007 14:46:19   
lumpa6
ja 4 in 5 na potiuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
22.7.2007 14:50:12   
nora
bravo bravouser posted image res pogumnouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
22.7.2007 15:38:56   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 21user posted image  in 16user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
22.7.2007 15:46:46   
Anonimen
Pozdravček!
Kako ste kaj? Ta vročina res ubija... Pa še bolj slabo spim, ker ne najdem prave poze. Zjutraj, ko se zbudim, me bolijo vse mišice na hrbtu, pa boku...

user posted image  Ali boste v začetku uporabljala bombažne pleničke, al boste takoj tiste za enkratno uporabo?? Jaz sem kupila 30 tetra + 15 povijalnih, pa še en paket Pampersk za rezervo. Zanima pa me kakšne prekrivne hlačke se da čez to tetra pleničko in kje se jih kupi? Moram biti na kaj še posebno pozorna?

user posted image  Ste že kaj razmišljale kakšen sms boste poslale iz porodnišnice, da sporočite, da ste rodile? Jaz sploh ne najdem kakšnega pametnega...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5783
22.7.2007 15:56:43   
lumpa6
uporabljala bom pleničke za enkratno uporabo, sms je še neznanka, škripa nama še pri imenu za najinegauser posted image , tako da bomo vidl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
22.7.2007 16:20:53   
Anonimen
Če katero zanimajo slikice sobice, si jih lahko ogleda v albumu, geslo je: žan. Slike so sicer slabe kvalitete, ker sem slikala z gsm, je pa vsaj malo za videt. Ampak v živo je veliko veliko lepša, pa tudi barve bolj žive...

Jaz bom od začetka uporabljala pleničke za enkratno uporabo, čez dve tetra plenici zaradi širokega povijanja. Tudi če bodo kolki na UZ ok, bom vseeno do 3 meseca široko povijala. In čez to povijalno plenico. Tako da kako je samo s tetra bombažnimi pa ne vem.

Sms že imam sestavljen, sem ga nekje vkradlauser posted image .
Danes ob......mami in tati sva postala, ne bova več okol ga srala, od zdaj ne rabiva več budilke, saj najin Žan krepil si bo glasilke! N&D

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5785
22.7.2007 16:51:24   
lumpa6
super sobica bravouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
22.7.2007 17:08:37   
Anonimen
Srček - super sobicauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5787
22.7.2007 17:20:25   
jst86
srček iii kok lepa sobica!!!jst mam tud neki tazga v mislih ampak samo na eni steni ker bomo vsi 3 v isti sobi nekaj časa.luštno previjalno imata,jst tud iščem neki tazga.
ja dorotea sva imela paketek,pa sem jst po nesreč lulčka vidla na uz ker ga res nisi mogu falituser posted image .ma vsak bi vidu,če mene prašaš.mi je G samo potrdila da je res fantek.povedala sem pa fantu tko,da sm mu slikco lulčka pokazala(sem jo dubla na pregledu) sam mu itak ni blo jasn,pa kupla sm moder kompletek pa mu še zmeri ni potegnilouser posted image .no sm mu mogla pol direkt povedat da bova sinčka dubla.seveda sem ga pa prej vprašala če sploh hoče vedt ker naj ni bilo presenečenje.no vsaj cunce sem lahko kupila,ker univerzalnega je ful mal-pa še to sem vseen pobrala,da ne bo čist moder.
tianna jst bom uporabljala pleničke za enkratno uporabo,pa bombažne(kako se jim že rečeuser posted image ) čez,zaradi kolkov,če bo treba.pripravila jih bom ker baje je pri večini potrebno.če se motim me prosim popravite.
guppy hvala za posobitev seznamčkauser posted image

sem posodo glih pomila, ker neki pomivalni stroj nagaja(jo je blo kar velik),zdej me pa križ boli in grem mal
poležat!

šele zdej sm dobro prebrala od srčka post-a mi rabimo 3 plenice zaradi kolkov?nisem še bila v SŠ pa ne vem.zdej sm pa mal zbeganauser posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil jst86 -- 22.7.2007 17:29:07 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
22.7.2007 17:35:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

šele zdej sm dobro prebrala od srčka post-a mi rabimo 3 plenice zaradi kolkov?

Ja, srček, dej povej, ti očitno veš. Jaz sem zdaj prav zmedena...user posted image  Najprej daš npr. Pampersko, al kako?? In kaj potem čez? Al tetra??

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5789
22.7.2007 17:48:33   
guppy
Za široko povijanje daš spodaj najprej plenico za enkratno uporabo (npr. pampers), potem eno tetra plenico, nazadnje pa še plenico za široko povijanje (zgleda približno tako, kot peščena ura).

Jaz bi tudi kakšno idejo za SMS... če ne, bom kar kaj "navadnega" poslala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
22.7.2007 18:12:54   
nora
guppy, tvoj recept z bučkami in rižem je zakonuser posted image še file osliča sem spekla...extra kombinacijauser posted image po kosilu sem spila se 1 dcl belega vinčkauser posted image ful mi je pasalouser posted image a vi pijete kaj alkohalauser posted image ali samo jaz sem se pregrešila?user posted image
srček se vidi, da si imela velik dela z urejanjem sobiceuser posted image vse si lepo naštimalauser posted image jaz sem daleč za tabo. Posteljica ni še niti sestavljena. Se mi zdi še zgodaj, samo več praha bi mogla brisatuser posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
22.7.2007 19:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Za široko povijanje daš spodaj najprej plenico za enkratno uporabo (npr. pampers), potem eno tetra plenico, nazadnje pa še plenico za široko povijanje (zgleda približno tako, kot peščena ura).

Guppy, hvala; ampak jaz sem res tako nevedna kar se previjanja tiče... user posted image  No, upam, da se bom naučila.
Kaj pa, če daš samo tetra in potem čez še to povijalno s katero zavežeš? To se sme?user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5792
22.7.2007 19:26:01   
sandra85
jst86 user posted image user posted image user posted image za fantička!!!user posted image zgleda, da bojo naši fantički imeli bolj malo na izbiro user posted image , saj septembra prevladujejo user posted image user posted image
lumpa, hvala za odgovor-imaš prav, vse je odvisno od tega, kako user posted image prenaša...a ti imaš že 4 otroke doma?user posted image kako lepo!
js še nisem rodila, pa že sanjam o 2.user posted image čisto sem obsedena z otročki

hmmm v tunizijo al pa egipt pa nebi šla z user posted image user posted image ...sva bila pred 2 leti na djerbi, pa si ne morem predstavljat da bi tja vzela user posted image sabo...

srček-fulll lepa sobica!!! bo žan ponosenuser posted image

alkoholuser posted image ...v celi nosečnosti(odkar vem da sem noseča-od 4.tedna) sem spila...hmmmm 3-4 dl pive
sploh mi ne paše-pa sem mislila da mi bo poleti pivo res pasalo....pa sej boljše tako

user posted image v katerem delu najbolj čutite brcike?
-js v levem boku-to pomeni, da je še vedno na glavo obrnjen in me z nogicami v bok in rebra brca???
user posted image vas kdaj boleče potegne z nogico po kosteh, tak da vas kar zategne in zaboli?(tak da vidite kako počasi potuje nogica od reber proti boku...)
-user posted image mene kar pogosto...si predstavljam kako rogovili z dolgimi nogicami user posted image ampak zna pošteno boletuser posted image
user posted image se vašemu otročku vsak dan kolca?
-mojmu ja-tudi po 2x/dan
user posted image ko se v pojstli namestite, se bojite da mogoče njemu ni udobno?
-js vedno, ker me vedno začne tako brcat, češ:daj mami meni tako prav nič ne paše!
user posted image snemate filmčke kako user posted image razgraja v trebuščku?
-js imam enih 10 filmčkovuser posted image eni so res dobro ujeti-se prav vidi kako nogico po trebuhu povleče...

no, mal sem firbčna user posted image

upam, da nisem kej pozabla...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
22.7.2007 19:31:33   
sandra85
tianna kaj ti ne boš uporabljala plenic za enkratno uporabo?
boš vsak dan prala plenice, kakor so včasih?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
22.7.2007 19:44:36   
Anonimen
Hvala za pohvale sobice. Samo je v resnici še veliko bolj lepauser posted image . Kot iz kataloga. Previjalna pa je iz Pikapolonice in se kasneje predela v normalno komodo.
Imam pa res vse zrihtano, tudi vso kozmetiko, tako da lahko prideuser posted image .

Sandra, mene pa brca v desni bok, ker ima tam nogice. Ti bom jutri pokazala. O kolcanju ne vem nič, ker ne vem kako se to sploh čuti. Boš mi jutri vse povedalauser posted image .

Za široko povijanje sem jaz napisala 2 plenici 3 mesece. Podnevi bom mu dala eno čez pampersko, ponoči pa dve. Ampak to je samo moja fora, sploh ni nujno tako prav. Ene zagovarjajo samo pampersko, ene še eno plenico čez, ene dve......

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5795
22.7.2007 19:51:35   
jst86
sandra
user posted image v katerem delu najbolj čutite brcike?
-js v levem boku-to pomeni, da je še vedno na glavo obrnjen in me z nogicami v bok in rebra brca???-enako
user posted image vas kdaj boleče potegne z nogico po kosteh, tak da vas kar zategne in zaboli?(tak da vidite kako počasi potuje nogica od reber proti boku...).
-user posted image mene kar pogosto...si predstavljam kako rogovili z dolgimi nogicami user posted image ampak zna pošteno boletuser posted image enako
user posted image se vašemu otročku vsak dan kolca?
-mojmu ja-tudi po 5x ali večkrat po malo
user posted image ko se v pojstli namestite, se bojite da mogoče njemu ni udobno?
mal se bojim da ga nebi stisnilauser posted image
user posted image snemate filmčke kako user posted image razgraja v trebuščku?
jst jih mam tud,ampak samo 4.pa še to na telefonu in upam da se bo vidlo na računakliku

guppy hvala za odg.,sm misnla da daš čez pampersko samo uno povijalno.

alkohol tud če bi mi pasal nebi upala ker dobim že po kakem požirku čist mehke nogeuser posted image .

kolegica mi je dons rekla da naj bi dolžina od sramne kosti do vrha trebuha pomenila tedne nosečnosti.user posted image zanima me kako je pri vas?vam pravilno pokaže?meni pokaže 36 cm,torej 36 teden.v sredo greva pa šele v 34,teden. sej vem da to ni nujno ampak vseeno.user posted image  

< Sporočilo je popravil jst86 -- 22.7.2007 19:56:54 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
22.7.2007 19:57:15   
Anonimen
Čao punce!

Sem mogla kar ene štiri strani za nazaj prebrat. Tolko vprašanj je postavljenih, da si itak nisem zaradi skisanja možganov v nosečnosti nič zapomnilauser posted image .
Glede brcik-mene včasih tak brne kam v rebra al pa mehur poksne al kaj že, da me kar zaboli al pa mi skoraj uide kaj.
user posted image  še zaenkrat, vsaj na teden enkrat, več pa skoraj ne. Sicer pa je tako vroče, da človeku skoraj da res ni. Verjetno pa bova še kar do poroda, trebuh me zaenkrat še nič glede na izbiro poz ne moti, moj je tudi reko, da se mi ne zdim nič manj privlačna s trebuhomuser posted image .
Moji user posted image  se tudi vsak dan vsaj eno 2x kolca, včasih sem kar živčna, ko se ji zvečer, ko bi mogla spat pa ne morem.
Drgač pa mi rit al pa glavo non stop nekje ven porine, tako, da mi tak napne kožo, da mi je kar malo slabo.

No..teh vprašanj sem se spomnila. Drgač pa sem jaz predčasno doma iz Celja, nisva mela več kaj tam delat pa sva šla domov-jupi na vsak na svoj računalnikuser posted image .

Sicer pa, če še katera ve mogoče za kakšno 1-sobno stanovanje neopremljeno v Celju mi naj na ZS piše. Upam, da kaj dobiva in da se do poroda preseliva tja. Ampak to so sanjeuser posted image .

No, lepo se imejte nekje v senčki-drug teden bo baje spet vroče, ampak vsaj ne tako kot je blo ta teden.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5797
22.7.2007 19:59:49   
sandra85
vredu, srček si bomo jutri vse povedaleuser posted image

glede širokega povijanja, pa tut js pravim da je boljše dvojno povijat, tudi če so kolki ok...
js bom dala pampersko pa 1 tetra (razen, če mi bojo v bolnici rekli, da moram dat 2)-upam, da bojo kolki ok...

bom pa dvojno povijala 3 mesece sigurno, zato da imaš vsaj kej za primit, ki je user posted image tako majhen, pa če ima sam pampersko, ga res nič niuser posted image

srček, kolko časa misliš da bo trajalo jutri predavanje?
ker imam js ob 11h vožnjouser posted image , pa hočem da si vse lepo povemo v miru na kavici, da se ne bo meni kej mudilouser posted image

HELENA???? KJE SI? PRIDEŠ JU3?

KAJ PA TI CUMA? za vaju z emico bo takrat že prevroče?user posted image ...javi se kej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
22.7.2007 20:01:08   
Anonimen
Ja srček - čestitke za sobico, je ful ful lepauser posted image , bo Žan prav vesel, ko bo spal v taki lepi sobici.
Za tvoj seznam:
33t5d; trenuten obseg trebuha 100 cm, zredila že celih 11 kil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5799
22.7.2007 20:05:54   
sandra85
jst86...meni pa pokažejo cm 34.teden....
sam to po moje ne more držat,a? kaj pa une, ki imajo mal večji trebuščke-pa še dvojne nosečke?me prav zanima kolko tebi, guppy pokaže?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?