|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.7.2007 19:05:49   
NalLa
o, Cukerček, srečno. Držim pesti, da bo porod čim manj boleč in da boš hitro okrevala. Koliko tednov si pa noseča?

A mogoče katera ve v katerih trgovinah v avstriji prodajajo vozičke?

Aja, moj današnji ultrazvok je pokazal da imamo še vedno fantka in da je vse o.k..user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
24.7.2007 19:07:25   
lumpa6
LPuser posted image

sem imela danes pregled in mi je moja g povedala da imam previsok pritisk, jetrni testi pa kažejo lažjo preeklampsijo, tako da imam zapovedan strog počitek ,kontrolo vsak teden in še doma si moram sama 3 krat dnevno meriti pritiskuser posted image user posted image , ob vsakem čudnem počutju in otekanju moram pa takoj v porodnišnico

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
24.7.2007 19:11:05   
lumpa6
CUKERČEK  želim ti čimlepši in lahek porod user posted image   user posted image  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
24.7.2007 19:24:41   
Pikica pokica
O Cukrček!
Tudi jaz ti želim čim hitrejši porod in da kmalu v roke dobiš svoja user posted image user posted image .
SREČNO!!!!!!!

Midva sva bila pa danes v Avstriji in nakupila kar nekaj stvari na user posted image . Zdaj se lahko tudi jaz pohvalim, da imam že dosti stvari za dojenčico, čeprav oprano in pripravljeno pa še nimam nič.
Danes je že drugi dan, da sva sama z možem doma, saj je sinko na počitnicah pri babici. Je kar dolgčas, ko se enkrat navadiš na "družbo".

ČAO

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
24.7.2007 19:28:21   
Anonimen
Cukrček: SREČNO in čim hitrejši ter lahek porod user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5880
24.7.2007 19:33:01   
Anonimen
CUKRČEK, SREČNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5881
24.7.2007 19:45:41   
LINA31
Srečno CUKRČEK tudi z moje straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
24.7.2007 20:17:42   
guppy
CUKRČEK, drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poljubčki od nas treh!!
Pošiljam ti veliko user posted image  in želim čim lažji porod user posted image user posted image user posted image

-----------------------
(Naj ti bo,.... saj veš, da se nisva tako zmenili, ampak da bova na isti dan... Zdaj sem pa ostala sama user posted image )

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
24.7.2007 20:23:24   
Anonimen
Cukerčekuser posted image . Jaz sem ti kar fauš, meni se sploh ne da več čakatuser posted image . Joj kako lepo, jaz bi karuser posted image  od sreče zate.......

A boš pol odprla temo da počasi za tabo pricapljamo, ali pa se boš pridružila kar julijkamuser posted image

Guppy, ti pa nič panike, ti boš še en cajt tukajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5884
24.7.2007 20:31:04   
Anonimen
A si upa katera stavit kaj bo imelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5885
24.7.2007 20:32:16   
Anonimen
cukerček srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5886
24.7.2007 20:52:07   
dorotea
Oooooooooooooooooo Cukrček, SREEEEEČNOOOO!!!!Končno boš vidla svoja malčka...kako lepo! Drži se, s tabo smo! Da bi šlo čim lažje!
Lumpa6, vem da si zaskrbljena, ma probi res počivat, saj bo vse v redu...pa itak si že tik pred porodom in največ kar se loh zgodi je da greš rodit mal prej.user posted image tudi zate!
NalLa jaz sem kupla voziček v Avstriji, sam so me drugi pelali in sploh ne vem kako se kliče trgovina, je bil en velik mega center. Super, da je vse v redu  s tvojimuser posted image .

Jaz pravim, da bo cukrček imela 2 punčke!(prva stavauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
24.7.2007 20:55:41   
Anonimen
Ok, druga stava.....fantka bosta.....

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5888
24.7.2007 21:30:09   
guppy
Jaz tudi mislim, da sta dva fantka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
24.7.2007 21:36:24   
NalLa
Po mojem bo mela pa dva fantka.

Dorotea a si za voziček plačala kaj manj kot bi pri nas? Jest bom glihkar diplomirala iz teh vozičkovuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
24.7.2007 22:36:50   
aljab
Cukrček srečno!!! Pa naj gre hitro!
Lumpa6 počivaj.... sicer pa so naši user posted image res že korenjaki, tko da naj te ne skrbi, tudi če boš mal prej.... Ti bomo vse potem foususer posted image .

Pikica Pokica meni je ob 10h vredu.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
24.7.2007 22:57:17   
Anonimen
jaz pa pravim da sta punčkiuser posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 5892
24.7.2007 23:01:35   
jst86
Čeeer!
Joj 2 dni vas nisem mela časa prebrat in kaj vidim-Cukerček nas že zapušča in bo zgleda odprla temo sptembrčki 2007! VSO SREČO CUKERČEK!user posted image user posted image user posted image
jst pa komi čakam zdej da grem spat, ker sem že čist utrujena od zadnjih dveh dneh in tekanja okrog, barvanja sobe.Dons sem mela vpogled mature nekaj sem našla napisala pritožbo in sedaj upam,res upam da mi uspe.
včeraj sva kupila voziček.manjka nama samo še previjalna katero upam da greva iskat še ta teden.

Lahko noč!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
24.7.2007 23:04:07   
cuma
Cukrček: SREČNO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mislim, da bo imela parček!

srček: za seznam: trebuh 102cm - prej pa user posted image

lumpa: držim pesti tudi zate, da bi bilo vse ok!user posted image

Jaz sem ok, le to vročino zelo težko prenašam - ponoči ne morem spati, ker se skozi potim in zbujam vsa premočena. Najraje bi spala kar na balkonu ... še dobro, da pridejo jutri montirat klimo user posted image . Danes je naša user posted image  že cel dan zelo aktivna ... brca, boksa, dela bule, otrdeva ... skratka je v akciji user posted image .

Z možem sva se odločila za vozičekuser posted image  : peg perego tender , zdaj pa moram samo še ugotoviti, če je kje cenejši kot na sončku.

Vsem lepe sanje in mirno noč!

Cuma

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
24.7.2007 23:22:39   
Anonimen
Ćeeer!

Jaz sem tudi pravkar iz avstrije. Joj koliko sem zapravila. Sva imeli s sestrico shop 'til you drop. In zdej sem dropnala do konca....totalno otečena, kar bliska se mi. Ampak sem pa tooooliko reči kupila. Primarno sem šla po dekico. Kupila sem 4. Tile hormoni me bodo sesuli.....finančno očitno user posted image .

Zjutraj pa smo gledali dojenčico. Pa spet se je en mejčken lulček videl. Ampak na koncu je še vedno vidna žemljica. Jst sem kar roza vse kupovala, kar bo pa bo. Bomo pač Nežeka imeli.
A si lahko mislite, da se sploh noče pokazat naš miškec.....ti, ti, nagajiv je po mami.user posted image Malo se je le poredil. Zaj ima okoli 1700g. Beljakovin pa hvalabogu v urinu ni bilo.
Lumpa.....tudi pri meni so malo sumili na preeklampsijo in še danes sem imela višji pritisk.....upam, da bo z nama vse OK. Morava počivat......ampak kaj, ko imam jaz sršene v riti.

Naila: vozičkov imajo v Kiki v Grazi......vse možne. Tistega, ki bom kupila jaz, pa imajo v Celju malce ceneje. Drugače pa ni ne vem kake razlike.

Cukrček
: srečno!

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5895
25.7.2007 0:51:10   
nana 27
Ojla! Imam ogromno za prebrat..user posted image  Doma smo imeli računalniški mrk in zdajle smo ga šele spravili k sebi. Pa še vremenske razmere (vročina) so nam "delali štalo", da smo morali popravljati strope. S klimo smo hladili in očitno je prišlo do preveč hude razlike med temperaturo v prostoru in pod streho. Ko sva z mojim sedela okrog enajstih ponoči za kuhinjsko mizo, se je kar naenkrat utrgala luč v dnevni sobi - so zaradi vlage popustili šraufi. V glavnem zadevo smo popravili in je zdaj vse ok, ampak se človek počuti, kot da bi šlo za 11. september. Bom jutri več napisala. Moram najprej vse za nazaj prebrat.. Srček, jaz imam sedaj 103 cm obsega. Prej pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
25.7.2007 5:36:12   
Pikica pokica
user posted image
Spet nisem skoraj nič spala!!! Povejte, kako vam uspeva, da prespite noč???
Sama sicer zaspim okoli 11h ( prej sem hodila spat s sinom okoli 9h), potem pa se prebujam kar naprej. Na wc laufam vsaj 5x na noč, potem pa se premetavam in ne morem zaspati. GROZA!!!
V prvi user posted image se sploh ne spomnem, da bi kdaj imela podobne težave, zdaj se mi pa vlečejo že kar nekaj časa in vedno huje je. ( bom morala nazaj na morje, saj sem tam spala dobro)!!! user posted image
Čez dan pa parv tako ne morem spati, saj nisem nikoli tega prakticirala in sploh ne morem zaspati...

Zdaj grem pa diplomo pisat; bo vsaj ena korist od tega user posted image .

Za Cukrček napovedujem, da bo imela dva user posted image user posted image user posted image .

Pogovarjale ste se še glede tega, kje bo user posted image spal. Najina bo za začetek imela postlico pri nama v spalnici, kasneje pa se bo pridružila bratcu v otroški sobici. Tudi prvi je bil v spalnici z nama ( žal druge izbire niti nismo imeli) in se je lepo navadil spat v svoji postelji, saj ga nikoli nisem pustila pri nama na postelji. Ko ga je bilo treba dojiti, ga je ponavadi šel iskat mož in mi ga prinesel na posteljo, jaz sem ga podojila in odnesla nazaj. Tako bo ( upam) tudi zdaj.

Aljab, Nefretiti, mogoče  še katera? - Se torej vidimo v četrtek ob 10h v slaščičarni pri jezu za Savinjo? Nefretiti, javi, če ne veš, kje je to, da ti v ZS napišem bolj podrobno.

PA PA

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
25.7.2007 8:16:04   
nana 27
Pikica Pokica, tudi jaz zadnje dneve spim slabo. Zbudim se za wc. V temi pojem jogurt, ker se mi zdi, da sem lačna in ko se uležem, me začne bolet v žlički. Podnevi ne spim, ker drugače ponoči sploh ne bi. Ne vem, če bi morje kaj pomagalo. Mislim, da se bližamo cilju in smo zato tako občutljive. Cukrček, srečno user posted image user posted image user posted image  Tudi meni se zdi, da bosta dva user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
25.7.2007 8:16:45   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Ah, kako fino se je spalo danesuser posted image  Niti enkrat mi ni bilo treba vstat - kar ne pomeni, da se nisem zbujalauser posted image

Cukrčku napovedujem parček. Tako, da bo red - če ima Guppy parček, ga mora imeti tudi Cukrčekuser posted image

Zatekanje: s padcem temperature, je tudi zatekanje skoraj izginilouser posted image  Pritisk imam pa itak 100/60 ali pa 90/50...

Lumpa: držim pesti, da bo vse OK.
Jst: naj komisija ugodi pritožbiuser posted image

Midva morava še nekaj malega oblekic kupit pa kozmetiko ter banjico. Ostalo pa imava.
Uživajte v prekrasno hladnejšem vremenuuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5899
25.7.2007 9:30:49   
PBJ
Kak dan me ni gor, pa se že veliko dogaja.

CUKERČEK - vso srečo, srečo, srečo zate in za oba user posted image - da je vse ok in se čim prej začnete cartat.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?