mml
|
Jutro , pegica čestitke za oz. . Vidim, da se bo naslednje leto začelo prav pestro za decembrke 05 . sonček balonček mi gremo konec septembra za 14 dni na Djerbo. Lani je bilo prav OK in letos smo sklenili, da ne bomo izumljali tople vode in gremo pač še enkrat v isti hotel, ki se je prav dobro obnesel. Res je, da ni naravne sence, ampak je pa čisto zadosti senčnikov in na plaži je lepo mivka in plitvina, da lahko otroci čofotajo . Hrana v hotelu je OK, mi smo jedli vse po vrsti in ni nihče zbolel. Moj edini pomislek bi bil, da je avgusta precej bolj vroče kot konec septembra. Res pa je tudi, da večino časa na Djerbi piha, v sobi imaš pa tako ali tako klimo. pajaca upam, da bosta Pajacka in Pajcacek kmalu čisto OK . Manca dobi pa po piku tako grdo zatrdlino in rdečino, ki začne po nekaj dneh hudo srbet in traja kar ene 10 dni, da izgine jana a ste kar na čolnu ostali . Hitro poročilo!!!! Nana Liza lepo, da se je tvoja začela bolj aktivno gibati. Sporoči, kaj bo na morfologiji in ali bom jaz prva, ki bom prekršila "decembrsko" tradicijo punčk (čeprav imam globoko v sebi še vedno občutek, da ne bo fantek ampak punčka. Si sploh ne predstavljam, kako je skrbeti za fantka, sedaj ,ko sem navajena na punčko,...) bino ja naš novi član/članica bo tudi na "M" arielca si oprala in polikala cunje? jaz sem bila te dni, ko ni bilo Mance, kar se tega tiče kar pridna. Je dosti lažje, če lahko to počnem popoldan, kot pa ob 21.30, ko razgrajačka končno omaga in zaspi , ker takrat sem tudi jaz samo še za v horizontalo pred TV lonja kako je z Ajdo ? šnucika čisto si se polenila od kar si na Obali Sicer je pa Manca dokaj dobro preživela svoje prve počitnice pri babici. Samo včeraj, ko je prišla, ni vedela, h komu naj najprej steče v objem k meni ali k očiju . In z babi sta čisto zamešali urnik , tako da je Manca veraj spala samo dobre pol ure v avtu, po tem se je pa ni dalo več prepričati, da bi šla spat in je bila ob 18. že na smrt utrujena in je komaj zdržala še do 20., po tem je pa samo padla v posteljo in mirno in sladko spala do jutra. Izpuščaji na podpaltih so se zacelili, samo na vratu jih pa še vedno ima , tako da jo bo treba očitno odpeljat do kakšneg dermatologa, da pove s čim jo mazati. Po svoje je malo pasalo, da je ni bilo, po drugi strani je bilo pa prav čudno, tako da sva jo včeraj že prav pogrešala in komaj čakala, da pride. Zdaj bo 10 dni doma, po tem bo pa od 1. do 3. ali najdalj do 4. spet pri babici in po tem spet doma in pri babici še do 13. do 15. Se mi zdi, da bi bil cel teden kar malo predolgo za vse tri. No to je to, menda bo ta tedne vseeno malo manj vroče in bo lažje preživet....