|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
18.7.2007 12:15:03   
NRMM
Dan!

Mml še 1x čestitke za user posted image ............user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj slabosti čimprej minejo in čas do januarja tudi user posted image .

HIMH ja počasi bo treba 2x pogledat,da boš me 1x videla user posted image user posted image . Ti se le hecaj,jauser posted image .

Hvala vsem za spodbudne besede,sej dobro vem,da je začetek kar precej težak,pa še ta vročina ipd in se nama nič ne dogaja,potem pa še noči.Ko je ati doma gospodična spi tak kot treba,a ko smo same pa ga biksa,to je neka skrivna naveza user posted image user posted image .

Cuma ti le speči palačinke in dostavi,bom jih zeeeelo vesela,eurokrem imam pa doma user posted image ,tak da za namaz ne rabiš skrbet.

Arielca tale tvoj dopust je pa hitro minil,se dober spomnem kak si pakirala,zdaj pa že doma.
SVa poizkusili že avstrijski lefaxin,pa se mi zdi,da ni nekega haska,danes sem dobila Vetrovne kapljice iz Koroškoh lekarn in mala prdka ko šus,se pa mi zdi dosti bolj nemirna,bomo videli popoldne,ko dobi naslednjo dozo.Kar pa se čaja tiče,pa ji ga skoraj ne dajem,ker fuul poliva zaradi njega.Od včeraj je sicer parx polila,ampak zelo mal.

Ima katera veze gor na dilahuser posted image user posted image ?Naj že reče gospodom gor,da nehajo nakladat peč,ker meni se bo zmešalo.Marušo prav nič ne ustavi user posted image user posted image ,ima pri dediju bazen in čofka v njem noro,nekak bolj znosno je na deželi v senci kot tukaj pri nas,tako da se bova verjetno danes z Mašo pridružili popoldne,ko pride Maruša iz varstva.

Grem skuhat žgance,se jih mojemu zahotelo,potem pa gremo v senčko.

Uživajte vročino user posted image .

PAPA

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.7.2007 22:21:10   
sonček balonček
Mml, čestitam! Si pa prava mala hinavčica!user posted image  Tkole se infiltriraš med januarčice in me zavajaš, da samo nasvete deliš! Lara bi rekla ti, ti, ti!

No kakorkoli, me veseli, da si moja sojanuarčica, četudi se lahko zgodi, da bom jaz decemberka, ti pa februarka. Ampak glede na to, da je moje dete kao med manjšimi, bo verjetno po 1. januarju, tvoje pa prej!
Meni slabosti še vedno trajajo, g. je rekla da sedaj v 16. tednu pa morajo minit! A ti nisi zaradi rjavega izcedka na bolniški? Meni bolniško skoraj vsiljuje, ker sem vmes imela samo malo rjavega izcedka. Zdaj pa zaradi slabost.

NRMM, Lara je precej polivala do 4. meseca in imela grozne krče čez cel dan. Dopoldne bolj kot popoldan. V bolnišnici so ugotovili, da se dopoldne, ko je več mleka na joški preveč naje in jo potem boli trebušček. Zmanjšali smo ji dopoldanske obroke (smo jo tehtali) in je bilo malo boljše. Najbolj nam je pa proti polivanju in krčem pomagalo večkratno podiranje kupčka na en obrok. Najbolj je kupček podirala, če sem ji sizzzi vzela po cca prvi minuti dojenja, ko najbolj hlastno pije, še enkrat po 5-ih in potem na koncu pokonci držala tudi do pol ure. Od takrat so se krči pojavili le še cca enkrat ali dvakrat na teden za kakšno urco. No pa koroške vetrovne kapljice so jo tudi za trenutek pomirile, niso pa pomagale proti bolečinam in krčem. Kadar jo je zares zvijalo ji niso čisto nič pomagale, kakor tudi ne Lefax, Lefaxin...

Ostale, bodite OK.

Pegica 1, kakšna je tvoja skrivnost? Si v trgovini ukradla čokoladico ali si noseča>?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
19.7.2007 6:41:11   
arielca
Jutranja user posted image  in fotke z našega dopusta:

Dobro jutro
user posted image

Čofa čofa
user posted image

Eno jabolko na dan...
user posted image

Potepinka
user posted image

Mati županja user posted image
user posted image

Uživajte, čeprav bo user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
19.7.2007 7:14:01   
NRMM
Juuuuuutro!

Arielca dva požirka tvoje nastavljene kave sem si sposodila user posted image user posted image ,zdaj pa s polno paro v nov dan.Prava babika je tale tvoja Brina user posted image user posted image .

Z Mašo sva sami,ati v službi,Maruša v varstvu.Trenutno Maša še spi ozr.spet spi v ležalniku v dnevni,tako da imam jaz malo časa.Včeraj sem jo prvič sama kopala in je po kopanju in flaški (je bila toliko utrujena,da ni mogla niti svoje doze spit)zaspala ob 18.30 in spala do polnoči,se napapcala,spala do 3.30,ko je zmazala ogromno,se zbudila ob 6.00 popila malo mlekeca in zaspala dalje,sicer kak dolgo bo to trajalo ne vem,ampak boljše kot nič je.Potem ga pa šibava ven,dokler so še normalne temperature.Komaj čakam nedeljo,ko bi naj bilo samo 33user posted image .

Sonček sem ugotovila,da poliva samo takrat,kadar ji dam med obroki kaj za pit (ali voda ali čaj),zdej pa ne vem,kaj naj naredim,ko je tako vroče.Ali ji naj dajem za pit in potem poliva ali pa ji naj ne dajem za pit,da ne poliva user posted image user posted image .Bomo videli,kaj bo rekla pediatrinja.
Vetrovne kapljice pa nam zaenkrat kar pomagajo,od včerajšnje prve doze jo zaenkrat (držite pesti)nič ne zvija in ne joče.

No ker je bila kava od Arielce premala user posted image ,jo še jaz nastavljam za ostale user posted image user posted image user posted image .

Uživajte in se ohladite z mislijo,da nedelja bo kmalu tu user posted image .

DIJOOOO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
19.7.2007 8:02:45   
arielca

Malo večja kava za vse user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
19.7.2007 8:23:35   
arielca
pegica1, spet te vidim user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
19.7.2007 12:21:11   
cuma
Daaan!!

hvala za kavico, danes bom kar grenko. Zjutraj sem imela laboratorij (OGT) in imama dovolj cukra za dva dni user posted image .

mml: večkrat se spomnim nate ... tako sem veselauser posted image , da si spet user posted image ! A Manca že ve? user posted image  Upam, da bo počutje kmalu boljše, verjamem pa, da ti služba + ta vročina prav nič ne pašeta.

sonček:  zdaj pa bi bil res že čas, da se minejo tvoje slabostiuser posted image ... glede bolniške, pa je že prav, da jo dobiš.

arielca: user posted image user posted image user posted image  za manekenko Brino! Ful je fotogenična in prava mala lepotička user posted image
Glede statistike: moj pdp je 15.9., čakam Tinkaro in rodila bom v izolski porodnišnici ... zaenkrat je v mojem planu naravni porod user posted image .

NRMM: glede krčkov nimam lastnih izkušenj - še! - sem pa zadnjič zasledila, da se tu na obali ta problem na veliko rešuje s homeopatskimi granulami .... lahko poiščem, če te zanima ? 
Spomnim se, da je Ema veliko spala čez dan in tudi ponoči. Napade joka pa je imela v intervalu med 19 in 21 ... drugače ne. Bomo videli, kako bo s Tinko.

Naša Ema pa je po novem knjižni molj. Mama Cuma mora skozi brati in povsod. Tudi, ko sem na wc -ju user posted image . Včeraj mi je prinesla knjigico, ko sem se tuširala in sem sklenila, da zdaj pa ne gre več tako naprej. Tako, da se pri nas doma intenzivno učimo nove besede: EMA POČAKAJ!!! Po dveh dneh, sem danes spila v miru kavo brez Minke in kuža Hanibala in ......... knjigic iz knjižnice.
V vsakem primeru se bo morala naučiti čakati, ker kmalu ne bo več moja edina šefica user posted image user posted image user posted image .

NRMM in Bino: A sta Maša in Beti kaj prinesli velikima sestrama iz porodnišnice?
Ko deklici čez dan spita ju imata v dnevnem prostoru - kjer sta tudi big sisters ali v sobi? Imam občutek, da ji bo Ema nosila igračke, čaj, knjigice ....  v posteljco in jo budila... kako je to pri vas?

A vas kej žrejo komarji? Mi smo totalno popikani ... groza! Ne dajo miru, ne podnevi, ne ponoči. Danes zjutraj so me celo v čakalnici laboratorija pikali ... ljudje s hodnika pa me gledali postrani komu neki ploskam navsezgodaj user posted image user posted image user posted image .

En vroč pozdravček iz Izole!

Cuma

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
19.7.2007 13:31:45   
arielca
cuma, proti komarjem je preverjeno učinkovit novi Raid Night&Day (s peščenim polnilom), tamalo pa sem jaz pošpricala z Zanzi Baby (na osnovi eteričnih olj) in je bilo OK.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
19.7.2007 13:41:50   
mml
Živ žav,

Manca je v reji user posted image . Je šla do sobote na počitnice k babici na Štajersko, upam, da ne bo že zvečer doma, ker no hotela sapti. To je prvič, da bo sama (brez mamice in očija mislim) kje prespala. Po svoje mi paše, da bo tale dva dneva malo več miru, po drugi strani mi bodo pa manjkali objemi in stiskanje in poljubčki in seveda nerganje in nagajanje user posted image .
Včeraj sva jo budila ob 6.40, ker je spala kot polh, danes ko bi lahko spala, se je pa zbudila ob 6.10 in začela prepevati v postelji, kdo bi jo razumel user posted image .  Po tem je pa celo dopoldne počea neumnosti in vragolije. K omari si je privlekal škatlo s kockami in zlezla na televizijsko omaro in po tem s TV vzela školjko, ki si jo rada da na uho in posluša user posted image .
Sicer pa čez dan pridno lula na kahlico in si zadnje čae upamo  tudi ven brez plenice, sicer se občano zgodi kakšna lužica, ampak upam, da vedno redkeje. Osvojili smo tudi lulanje na travo in rožice iz maminega naročja user posted image

cuma pri nas kakšnih večjih problemov s komarji ni, ker imamo klimo, tako da je zvečer komarjem vstop več ali manj onemogočen user posted image . Sicer je pa problem, ker Manca zelo burno odreagira in ima še več dni rdečino in zatrdlino, ki si jo po možnosti še spraska user posted image .
Upam, da kmalu dobite klimo in da se tale vročina umiri. Pobožaj Emo in Tinkaro v mojem imenu user posted image
jaz se še nisem čisto navadila, da sem spet user posted image , pa saj imam še dovolj časauser posted image . Če ne bi bilo slabosti, bi se počutila čisto OK. Trebuh se še nič ne pozna, kile stojijo, pa saj imam tako ali tako zadosti rezerve še od prej, tako da bi lahko šel tudi v minus user posted image
Vsake toliko pravi user posted image  Manci, da imam jaz v trebuhu dojenčka in po tem me čudno gleda, prav dosti si pa s tem ne da opravka user posted image  in mi še naprej veselo poskakuje po trebuhu user posted image

Zadnjič si spraševala, če je Manca še vedno tak knjižni molj...po moje je še večji user posted image , knjigice so pač zakon in jih ne premaga nobena risanka, igrica,...Samo dosti bolj zabavno kot branje je pri nas še vedno gledanje slikic in mamicino opisovanje oziroma skrajšana verzija zgodbice user posted image . Če berm celo zgodbico, gre dosti prepočasi user posted image . Znese tako 2 do 3 stavke na stran

arielca za tvoj seznam: PDP zaenkrat 27. januar 2008
Nekam znana mi je Brinina oblekca user posted image

NRMM pri Manci smo iemli dve varianti: krči od 18. do 21. ,kjer ni pomagalo nič in je kričala in jokala, da jo je bilo prav težko gledati, minili so v 10. tednu. Poleg tega jo je pa še napenjalo, to je bilo pa odvisno od tega kaj sem jedla, tako da sem bila prehodno na krompirju, korenju, testeninah in perutnini, ker po vsem ostalem jo je napenjalo, tega je bilo pa tudi konec nekje po dopolnjenem 3. mesecu. Tako da upam, da se pri Maši tele tegobe čim hitreje končajo, ker bo življenje takoj lepše in lažje user posted image

sonček balonček jaz sem imela krvav izcedek samo 2 dneva in na UZ ni bilo nikjer videti krvavitve, tako da je G rekla ,da če sem sicer OK, da sem mirne duše lahko v službi, sicer jo pa naj poiščem. Sem bila pa tako vmes na dopustu in po tem na bolniški, ke mi je bilo zoprno slabo in mi ni zneslo bit 8 ur v službi in po tem še 5 ur divjat in zabavt Manco. Zdaj mi pa dan hitreje mine, če sem v službi, kjer se malo izmikam večjim obremenitvam, vsaj dokler ne povem, da me od decembra spet ne bo user posted image . Me prav malo daje zloba, ker so računali, da bom jaz pokasirala vsa nadomeščanja od dveh kolegic, ki sta oz. bosta na porodniški user posted image . Se že prav veselim, da bom pokvarila načrta stari vešči, ki dela razporede user posted image . Sva se namreč ravno zadnjič skregali zaradi nečesa podbnega,...sicer mi je bilo pa pri Manci tudi slabo do enega 18. tedna, tako da sem že čisto pripravljena. Slabosti so me minile, ko sem začela konkretno čutit njene premike

HIMH sem se pozanimala...v KC LJ uporabljajo pri negi opeklin najprej samo obkladke, po tem pa Bepanthen plus (mislim, da je to tisti z oranžno črto) in nič drugega, tako da ti v prav hudo pomoč nisem bila. Upam, da je Hana že dosti boljše in se koža lepo celi user posted image

Nana Liza mogoče bova pa rs uspeli na kakšno skupno čofotanje naslednje leto, samo tvoj user posted image  bo že pravi korenjak v primerjavi z mojim, ker bo vsaj 2 meseca starejši/a user posted image

pegica zdaj je pa že skoraj konec tedna...to se pa res ne spodobi, da nas takole pustiš na trnih!!!!

Sem danes v službi popoldan, kar pomeni, da je pred mano še 6 ur dela user posted image . Ampak user posted image  je obljubil, da me zvečer pelje ven na pijačo, jutri greva pa ven na pozno kosilo. Se bom še razvadila user posted image

Spet sem se razpisala...

...lepo se hladite v kakšni senci in uživajte

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
19.7.2007 14:00:50   
HIMH
MML ej vse eno hvala sva dobile iz plastike v MB eno kremo in baje pride po pošti še ena iz LJ po vezah doble iz PLASTIKE. Sicer tam uporabljajo tudi SILIKONSKE OBLIŽE vendar so ful agresivni in bi na njeni mladi kožici naredli več škode kot koristi so namreč za hujše opekline. Rabi pa 1 leto koža, da se nebo vidlo nič oz. upam, da nič.Jutri dava dol obvezo in pol mazanje 3x na dan z kremo.
Aja sem zamešala oz spregledala da si bla na NS IN NE MORFOLOGIJI.
Bravo za fraj dneva no naša gre v sobota za cel dan k sestrični od user posted image  ker si jo tako želi met en dan no namapa itak paše.

Jaz sem sedaj pospravla in imam malo mira ker grem pol k frizeru. Kasneje pa še malo ramat.
Ej upam, da mi podaljšajo BD ZA NEGO do 30.7 ker je nebi take vlačla nikamor.Pa še same sva in imam pred dopustom kup stvari za porihtat.

NRMM ej jutri se pa vidimo tako, da pripravi tvoje babike za žučljenje.

Pri nas v stanovanju je pa prav prijetno sicer je not enih 27 ampak je dokaj hladno kletni prostor zgoraj pa je vse zaprto in tudi ni sile.Ker za klimo je zmankalo everčkov.

Nič bo kr dovolj aja PEGICA IN JANA si pa vzameta čas le pazita se.

LEP DAN

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
19.7.2007 14:04:17   
Taja Nagaja
Dober dan!

Bom hitro pisala, da me kakšna princeska ne prehiti user posted image . Trenutno obe spita. user posted image user posted image user posted image

mml: user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da doste imeli še enega člana. Ne skrbi, vse bo OK. Saj smo me s tabo in držimo pestiuser posted image .  Glede oblačilc pa se ne sekiraj. Saj če bo user posted image in bo imel kodrčke sploh ne bo problem, če bo imel kakšno punčkasto stvar oblečeno. Pa tudi voziček imate oranžen user posted image . Malo heca mora bit. A ime bo tudi na M? Sem ful firbčna. user posted image user posted image Manci od Bine. Vi2 pa uživajta na pijači. Držim pesti, da se bo Manca lepo imela. Mene je Bina prijetno presenetila, kako vzgaja babico user posted image .

arielca: Brina je res prava lepotička. Moraš kar pazit, da ti kam ne popiha user posted image . user posted image user posted image user posted image za počitnice. Jaz jih bom imela drugo leto user posted image .

NRMM:
najbrž si utrujena od kolcanja ker veliko mislim nate. user posted image samo zate. Tudi Beti poliva user posted image . Urnik še ni uspostavljen... pa enkrat bo že user posted image So se pa Beti pojavili mozoljčki in sem jezna user posted image . Upam, da ne bo alergija tako kot pri Bini.

sonček balonček:
sedaj je pa res že skrajni čas, da poslušaš in začneš počivat. naj ti slabosti minejo. Kako napreduje prizidek?  Glede na Larino zgovornost- a bo kmalu izdala kakšne pravljice? user posted image

cuma: tudi tebi se mora kolcat ker se večkrat spomnim nate. Beti čez dan spi v dnevni sobi ali na mami user posted image . Bina pa se je navadila, da ji ne teži user posted image . Beti je Bini podarila enega fantka iz blaga od Russ-a, Bina pa je Beti v porodnišnico prinesla eno žirafo. In Bina po svoje pove, da je fantka prinesla Beti. Glede na to, da zelo malo govori je pantomima zakon user posted image . Mi smo komarjem prepovedali vstop v hišo user posted image . Na oknih imamo komarnike. Pa se vseeno kakšen izmuzne, najbrž skozi vrata user posted image .

HIMH:
se mi zdi, da bi prej iz LJ dobila rezultate user posted image Mi smo poskušali uvajati špinačo - pa nam ne gre. Bomo drug teden poskusili s kakšnim sadjem. Se še odločam s katerim user posted image Kako je Hana? 

Grem končat kosilo, preden princeski vstaneta

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
19.7.2007 14:24:12   
HIMH
BINA jaz tud mislim, da bi iz LJ izvidi že tu. Ma je cela pikasta od frpantov in obvez pa vse jo srbi tako, da komaj čakam, da damo to dol in gremo na morje da se malo sparvi k sebi.

Sem odlašala kaj dat v usta ker se mi je tak nekaj zluštalo in evo sem popapala nektarino in je pasalo. Seadj počakam taščo in grem na lušno malo iz bajte.

Se javim kaj zvečer če bo čas

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
19.7.2007 14:28:41   
Kofi
pegica zdaj je pa že skoraj konec tedna...to se pa res ne spodobi, da nas takole pustiš na trnih!!!!

zdaj ne morem....zdaj jem sladoled....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
19.7.2007 14:30:27   
HIMH
Ej daj ga bek ker tak redi no razen če rabič kalorije za kaj druga. Te pokličem maš čas?

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
19.7.2007 14:44:37   
mml
zdaj ne morem....zdaj jem sladoled....

pazi, da se ti ne zaleti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
19.7.2007 14:44:57   
arielca
pagica, pegica, nehaj nas hacat user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
19.7.2007 17:38:10   
Nana Liza
Cuma- nas so na morju skoraj dobesedno požrli komarji.user posted image Bili smo prvi gostje letos v apartmaju in se mi je zdelo, da so se po sobah kar ugnezdili.  Prvi teden smo hodili naokol vsi bulasi od pikov.  Elo sem ččez nočč namazala z otrošškim autanom in je imela po obrazku zjutraj 7 pikov. En dan jo je pa piččila v prstek celo osa. Na sreččo je jokala samo 5 minut in ni bilo hudega. Dala sem ji hladne obkladke in namazala s kremo.  teetree. Potem sem jo nehala mazati z mlekom in je ššla spat neokopana, morsko slana. Od takrat naprej ni bila nobenkrat večč popikana. Drug teden so pa ččudežžno prenehali nas ganjati. V nekem ččasopusu sem zasledila, da komarji veččinoma pikajo žženske iz razlogov, ker se bolj mažžejo s kremicami, parfumi in vsi ti kozmetiččno dodatki zelo privlaččijo ves ta nadležžen mrččes

kVA hudičča lahko pritisnešš na tipkovnici, da se kažžejo dvojno vtipkani ššumniki?user posted image

mml- glede na izkuššnje tvoje Mance, je bila pri 4 mesecih žže tako aktivna, da nisem mogla verjeti. Ela je bila tako premikajočča ššele ččez kakššna 2 meseca.user posted image Naj ti slabosti ččimpreje minejo. user posted image Meni je v najhujšših trenutkih pomagal tudi ingver. Lepo se odpoččij te dni. Z Manco bosta objemččke nadoknadile ččez vikend.

arielca - kako imašš preččudovito frajlo! user posted image

NRMM- Upam, da ččimpreje ugotovišš razlog, zakaj muččilo krččki tvojo Maššo?user posted image

Pegica-Nekaj skrivašš?user posted image

Pa je zginila skleda sadja v moj žželodčček!user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
19.7.2007 21:48:58   
Valeri
Čer,

joj, kako ste pridne pri pisanju, klepetanju in pitju kave. user posted image user posted image  Vas rada berem,
kaj več mi pa ne uspe. Ko večer namenim računalniku, hitro preletim vaše novičke,
potem skočim še na kakšno drugo www in že je večer naokrog in čas za spanje.
Vedno znova pa si obljubim.....jutri pa res kaj napišem.....

No, in končno je prišel ta "jutri" user posted image

Torej;

mml - super novička!! Bravo, predvsem pa iskrene čestitke.
bino, NRMM - user posted image  za obe pupi
cuma, sonček balonček - user posted image  za vajini pikici
pegica, jana - dovolj teh skrivnosti, z besedo na plan

vrtec - mi smo vpisani in septembra štartamo. Dolgo sva se odločala, kaj in kako,
pa sva se potem kar odločila za vrtec. Upam, da ne bo pri uvajanju večjih težav,
ter, da se nas ne bodo prijel glih vse bolezni in nevšečnosti. No, saj potem je pa tukaj babi servis.

Naš Maj, samooklicani Mani user posted image  pridno raste, smo več ali manj dobro, zdravi - že trkam, imamo 12 zob, pa čupo, ki ima zadaj prav luštne loknčke user posted image ; potem se pa čudim, ko ga zamenjajo za punčko.

V neumnostih zelo hitro napreduje, da ga ne dohajamo, v glavnem je z njim polno smeha in veselja.
Iz dneva v dan pobira več besed, tko, da bo treba pazit, ker včasih izleti tud kaka beseda, ki bo seveda "prepovedana".
Tudi pri nas zelo radi beremo in gledamo knjigice. Za risanke sploh ne kaže več takega zanimanja.

Večinoma te poletne dneve pohajkujemo zunaj, na igralih, v kakem sladolednem vrtu, ....
samo, da nismo v stanovanju, edino v teh vročih dneh, ko smo raje notri in pustimo, da klima
dela svoje.

Še nekaj zadnjih slikc:

user posted image

user posted image

user posted image

Za nama je tudi prvi del morja. S taščo in ostalima dvema vnukoma smo jo za en teden popihali na Krk.
Imeli smo se luštno, tukaj je nekaj utrinkov.

user posted image

user posted image

Družinski dopust sledi 6.8. ko jo spet popihamo na morje. Tokrat za 14 dni.
Zaključek poletja bova ponovno zaključila s taščo in enotedenskm oddihom na Krku.
Še dobr, da se s taščo dobr štekava user posted image

To je nekje to. Kaj posebnega nimam za poročat, saj so v glavnem zgode in prigode zelo podobne vašim.

Zelo lepo se mejte,še naprej tko pridno kofetkajte, saj si včasih že zjutraj privoščim kak požirek
in je takoj lažje se podat službenim aktivnostim nasproti.

Želim vam prijeten večer, pa da vam ta vročina ne nagaja preveč.

Nočko,
Valeri

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
20.7.2007 11:45:04   
mml
Živjo,

čas za zeleni čaj z mlekom in prepečenec user posted image , bo še katera?

Manca je prvi dan menda prvi dan na Štajerskem preživela zelo aktivno in je zvečer samo že padla v posteljo. Upam, da je dobro spala in da tudi danes uživata. Ji je moja mama ponudila, da bi spala pri njej v veliki postelji, amapk je Manca ponudbo kategorično zavrnila in pokazala ,da hoče v svojo (prenosno) posteljo user posted image

Spet mi je vroče za znoret, v službi je za čuda bolj mirno kot sem pričakovala, ampak so še 4 ure do konca, tako da nikoli se ne ve...

Valeri lepo, da si se oglasila. Maj je pa res že pravi korenjak  Vidim ,da boste kar dosti časa preživeli na morju, super user posted image

Nana Liza  prav zanimiv način pisanja si imela včeraj user posted image , pojma nimam zakaj ti je podvajalo šumnike, ampak sploh ni panike

pegica a seti je vendarle zataknil sladoled, ker nas takole dražiš? Prav ti bodi user posted image

NRMM se je napenjanje pri Maši kaj umirilo? Upam, da boste kmalu našli pravi ritem user posted image

bino me zelo veseli ,da ste OK. Imaš pa čisto prav, kar se roza barve tiče...letos je tako ali tako moderna za moške user posted image . Povej boste v avgustu že tako fit, da boste že kaj sprejemali obiske? Jaz bom namreč en teden na dopustu, ker gre Mancina varuška na dopust

cuma čisto si se polenila, od kar si v izoli sploh ni več jutranje kave user posted image . Kdaj ti pridejo montirat klimo?

Grem me nekdo čaka in ni fer, da ljudje čakajo, ker jaz čvekam in težim po RR

Uživajte kar se le da

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
21.7.2007 7:08:03   
arielca
Dobro jutro,

user posted image  za vse, jaz sem svojo že spila... Nikakor ne morem spati in že kolovratim naokoli user posted image . Potem sem pa čez dan čisto fuč... Ah, bo že!

Se zelo veselim, da se bo ju3 shladilo. Namesto 35 bo samo 30°C user posted image user posted image user posted image .

Včeraj smo šli pogledat Brininega bratranca. Kakšen cuker user posted image user posted image user posted image ! In, mml, ja, dojenčki res lepo dišijo user posted image !

Nič, grem še na porcijo kosmičev pa eno rundo cunj vržem v stroj, potem moram pa še naštudirat, kdaj bom likala... Večni problem user posted image .

Lep vikend user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
21.7.2007 7:58:08   
sonček balonček
Dobro jutro zaspanke!

Jaz ponovem glavobole rešujem z vsak dan enim kapučinomuser posted image ! Mi je potem tudi slabo malo manj! Ali pa je naključje in bo počasi konec! Mala user posted image  (g. je bila na NS kar precej prepričana) pa je začela danes ponoči kar prepričljivo bincat, tako da je še user posted image  lahko čutil! Mogoče bo pa res konec slabosti.

user posted image  je šel na službeno kanujanje ali kajakanje na Kolpo, midve z Laro bova pa doma. Najverjetneje sami, samcati, ker imajo vsi potencialni krajšalci dolgega časa v družini vodene koze ali pa so na morju. No razen če se naju bosta moja ati in mami usmilili in šli z nama na bazen. Bova že preživeli, morda jo odjadrava na kakšen izlet s hladnim avtomobilom ali pa na bazen!

Lara še spi, jaz pa moran (zadnji, zadnji čas) rezervirati počitnice za konec drugega tedna. Iščem nekaj za 10 dni, ker več časa nimamo, imamo namreč naročene inštalaterje za napeljave (drek napeljavo, elektriko, vodo...) za prizidek. Se ne morem odločiti med Tunizijo za 1 teden in Mediteransko vasjo San Antonio pri Biogradu za 10 dni. Mediteranska vas pride cca 200 EUR dražje, pa še samo pol penzion je. Tiste, ki ste že bile v Tuniziji ali na Djerbi, kaj pravite ali je v začetku avgusta sploh primerno iti tja z otrokom (hotel 5* All Inclusive). Dobivam zelo različne informacije - eni pravijo da je to nalašč za otroke, meni pa ko vidim tiste plaže brez naravne sence kar slabo rata! Spet eni pravijo, da ni nobenih drisk, zastrupitev, če ješ in piješ le v solidnem hotelu, drugi pa da moreš vsako jutro in večer malo viskija, če hočeš drisko dobit šele proti koncu tedna. Kako naj jaz z user posted image  v trebuhi vsako jutro in večer ruknem en viski? Pa Lari najbrž tudi ni vzgojno dajat viski pri dobrem letu in pol?

Sonosečke Mml, Nana Liza, (ne vem ali tudi Pegica ena), kam greste pa ve na dopust? Cuma tako vem, da ima dopust vsak dan, ko je tako blizu morja doma?

Bino, trenutno nimam variante, da bi počivala, Kvečjemu obratno imam še noč skrajšano, saj povprečno zaspimo šele ob 23:00. Lari se je ritem odhajajnja v posteljo precej spremenil, user posted image  ima kar naprej neke konference (celodnevne) ali pa mora kaj postorit za grandjo prizidka. V službi pa da ne govorim. Za zdaj se še nisem odločila za bolniško, ker se nam drugi teden začne kolektivni dopust in si zares želim iti kam. Če sem v bolniški odpade morje, ipd. Se bom pa verjetno po končanem dopustu zmenila za na 4 ure, ker delala bi pa še rada, ker imam en napore a super projekt. A ti še samo dojiš Beti?

NRMM, držim pesti, da user posted image  neha polivat in da jo neha zvijat! Mene so učili, da dojenčku do 6. meseca ni treba dajat nič drugega kot joško do 6. meseca. Ne vem pa kako je s tem, če je otrok majhen sredi najhujše vročine. Jaz sem Lari pričela dajat čajček in vodo pri 5. mesecih, ko se je začela vročina in je bila ravno prav stara za prve poskuse novih okusov. Mogoče ji pa lahko dodatno tekočino daješ bolj po žličkah in ne po flaški?

Valeri, lepo da si se oglasila.

Arielca in Valeri, super fotke!

Ostale, uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
21.7.2007 9:58:08   
Kofi
Ohoj.....
ni šlo prej....

Mi nimamo nove namestitve....bi jo pra rabli ;) - ja imamo novo user posted image  :)
Pa saj ste itak že predvidevale...mogla sem najprej povedat štajerskim decembrkam, da ne bi blo kake zamere user posted image  - smo ble namreč zmenjene da gremo požulit Mašo in Marušo od NRMM pa nam ni uspelo in smo šle na dolgi babji čvek...

Kaj več pa drugič...zdaj gremo povedat še tašči in tastu ;)
Lp,
Pegica

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
21.7.2007 10:36:50   
arielca
pegica1, user posted image user posted image user posted image ! Čestitke! Se mi je kar zdelo, da si srečka user posted image ! Vse dobro ti želim user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
21.7.2007 12:44:19   
cuma
Čau pupe!!!

mml: Jaz polenila? Ma neeeeeeee .... kje pa user posted image user posted image user posted image ! Dnevi so v Izoli nekam krajši ... to je krivo. user posted image  Me veseli, da se ima Manca lepo user posted image . Veš, da bo mogoče tudi Ema šla prespat k noni v Ankaran .. enkrat v bližnji prihodnosti. Nona si ful želi, Emi pa moje tudi ne bo škodilo malo zamenjat lokacijo in sprobat kakšen drugi "režim". Mami in tatiju pa bi pred prihodom Tinkare tudi pasalo malo zasebnosti ... vsaj malo.

pegica: user posted image user posted image user posted image  in srečno in zdravo nosečnost ter user posted image !

sonček balonček:  žal nimam izkušenj z nobeno od dveh destinacij, mislim pa, da bi izbrala mediteransko vasico. In ja, res se počutim, kot da živim "na dopustu" user posted image . Aja, čestitam za user posted image !!!! Kot bi se zmenile, da imamo spet vse punce ... no, za enkrat user posted image .

Valeri: Maj je res velik fant in  pravi šarmer! user posted image  Fajn, da se razumete in da se bosta z Majem lahko veliko kopala!

arielca: Nič ne skrbi za likanje, saj veš, da te bo vse počakalo user posted image . Mene tudi user posted image .

Danes je moj možek začel z dopustom in bom končno lahko malo več počivala. S trebuhom v tej vročini ni lahko biti cel dan z navihanko.
Včeraj sem imela prvega od svojim mnogo pogostejših bodočih izhodov - prijateljica me je povabila na sladoled in sva čvekali do polnoči user posted image . Moram nadoknaditi za nazaj preden pride Tinkara user posted image . Danes pa sem Emo in tatija poslala na tržnico in igrišče, jaz pa sem generalno spucala kopalnico, wc, posesala, pomila po tleh in pobrisala prah. Zdaj pa je prevroče za karkoli in bom le še poležavala in brala knjigo. Moja dva  namreč spita user posted image .
Še par dni, pa dobimo klimo user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam!

LEp dan in lep vikend!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 21.7.2007 12:56:34 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
21.7.2007 15:26:54   
Nana Liza
Pegica-user posted image user posted image user posted image želim ti lepo nosečnost! Kako čudovito je to, saj se nam ni potrebno seliti na druge forume!user posted image user posted image user posted image

sonček balonček - Mi smo že končali z dopustom. Bili smo 15 dni na Malem Lošinju in otočkih naokoli. S Tunizijo ali pa Biogradom še nimamo izkušenj. Smo bili pa lani v Dalmaciji (Trogir, Brač) pa je bilo tudi izjemno lepo in tudi veliko sence.

Res super, da že čutiš user posted image . Jaz jo šele dobrih 14 dni. Naslednji teden pa bom mogoče tudi jaz že vedela kakšno barvo bomo izbirali (modro/roza) za user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
cuma -user posted image za klimo. Mi si skoraj ne prestavljamo biti brez.

Lep vikend!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?