|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
21.7.2007 10:14:00   
Lusa
Mala pikica-upam ,da ne bom sedaj smetla z našim seznamom ,ampak ,jaz si zelo želim ,da je poleg mojega enga otrokca ,še dodan+user posted image  ,ker je vseeno bila z nami vseh 11mesecev ,njena slikica me spremlja vsepovsod in za vedno bo v mojem srčku.In odkrito govorim o svoji prelepi princeski ,ker mi ni težko ,ampak lažje.
Hvala za upoštevane moje želje!!!

mml-še vedno ni angelsounda.Ne vem al so ga šli peš iskat preko oceana ,al  kajuser posted image .V ponedeljekzjutraj še je čas ,ker imam ginekologa ob 13 potem pa na juriš -5dni oddiha!

Sonček balonče-joj kako fajn občutek ,a ne?Tudi jaz si že predstavljam ,kako bo ,ko bom jo spet zažutila in bo spet še bolj povezana z menoj.

Nana-tudi jaz slabo spim že od kar sem izvedela za user posted image .samo jaz mislim ,da imam nespečnost verjetno zarad psihe.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.7.2007 11:34:44   
Tinča1
Tudi jaz imam s spoanjem težave. Spat grem ob 11 zvečer, ob 5.30 pa imam oke kot čuk.

Kak super, da že nekatere čutite brcike. Jaz še bom mogla počakat, da user posted image  še malo zraste.

Kaj za morfologijo vam G da sam napotnico, ali ga moarate prositi?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
21.7.2007 12:33:09   
urssyy
Drage souser posted image

tale vročina je neznosna, tudi jaz ne spim-toda to že tko od prvega dneva nosečnosti dalje ne. Ne morem jest, noge me bolijo, vročinski krči.......kdaj bo kaj ohladitve??

mml hvala za povezavo na seznam - "kaj vse potrebujemo za naše sončke".

Pazite nase ..

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
21.7.2007 12:51:54   
klepetka
dan punce
kot vidim ,nisem edina ,ki ne more spat ponoči.Upala sem ,da bo tokrat kaj boljše glede spanja ,pa ni nič;zgodovina se ponavlja.Že prej sem obe nosečnosti več ali manj dobesedno prečula in zdaj krasno kaže ,da tokrat  ne bo nič drugače .Ampak bo že.
V sredo imam spret pregled ,pa da vidimo kako semuser posted image .
zdajle pa grem ,se moram obleči ,ker gremo dane sna poroko .Se poroči sestrična ,ampak nekao mi ne sede ohcet danes v tej vročini.BOsta pa vsaj tamaladva z nami na ohceti ,in tak oupam da bosta zvečer kmalu zaspana ratala,da bomo imeli izgovor za domovuser posted image .ker baje se ne spodobi iz ohceti piti pred naslednjim dnevom domov.vsaj v našem koncu.user posted image user posted image

lepo se imejte ,pa se jutri kaj beremo

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.7.2007 13:20:40   
puri
oj!

Mi gremo danes popoldne na morje za en teden, tako da vas lepo pozdravljamuser posted image

Lepo čvekajte, lepo se imejte in božajte svoje trebuščke (ja, sedaj se bodo pa začele že brcikeuser posted image ,...jaz moram še počakat približno3 tedne, ker imam rok konec januarja, prve brcike sem pa vedno do sedaj začutila v 16-em tednu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 16:10:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.7.2007 20:03:45   
nana35
jaz že komaj čakam,da začutim brcike in upam,da bo to kmalu.Jutri bo točno 15 tednov.Napeta pa sem že kot balon,res imam velik trebuh za 15 t,vsi tako pravijo.Ne gre pomagati,le da me jajčniki ne bolijo več-verjetno,ker sem v 11t prenehala z dabrostonom.

Ta vročina misli bit še do torka,jutri so napovedane plohe.Danes smo se izognili vročini,smo šli na Pohorje dopoldan in šele pred kakšno uro prišli.Tam nas je v senci prav zeblo,tako da sem oblekla jopico.Ampak me ni motilo,da me zebe.Pa še pihalo je,ampak na soncu pa spet neznosna vročina.

Tako.To bi bilo to za danes.Bodite lepo in se hladite,ve ki greste na morje pa se skrijte v senco in se dobro nakopajte.Moj dopust se je prestavil na zadnja dva tedna v avgustu,tako da bo morje še malo počakalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.7.2007 21:41:10   
mala pikica
Drage moje, čisto na kratko se vam javim. V četrtek zvečer, ko sem ravno pripravljala stvari za na morje, mi je postalo grozno slabo, od enajstih zvečer sem gozno bruhala, pa še na pet minut sem imela drisko. Ko je ob pol petih zjutraj vse skupaj bilo že nevzdržno, me je dragi peljal k zdravniku, od tam pa seveda v bolnico. V bolnici sem še cel dan tekala na stranišče. Bruham sicer ne več, pa driska se je tudi umirila, so pa mi danes ugotovili, da sem slabokrvna. Ko mi je stekla infuzija z železom, sem sicer lahko šla domov, ampak damo do ponedeljka. Moram spet na infuzijo user posted image  To je tako na kratko zgodba o "morju". Ko bom imela več moči, bom prebrala vse kar ste napisale.

Mimogrede samo v zvezi s seznamom. Jaz sem Eviii poslala na ZS zadnji naš seznam, moram pogledat, če ga je že objavila. Jutri bom še enkrat preverila vse podatke, če so pravilni in jih tudi dopolnila. Lusa brez skrbi bom dodala tudi vašo Ajšo, Ulla ti pa si že na našem seznamu. Moraš pogledat seznam, ki sem ga jaz zadnja popravljala.

Toliko za danes, grem spet ležat, sem komaj 10 minut pokonci.

Sem pozabila omenit; s pikico je seveda vse v najlepšem redu. So mi v bolnici takoj naredili UZ, spet je bila zelo živahna, velika pa je že skoraj 12 cm. Pa spet sem dobila eno lepo slikico user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   Januarčice 08
22.7.2007 14:49:40   
karatina
Saj ne morem verjet. Danes se ni še nobena jauarčica zbudila user posted image .

Vem, vem. Vročina! Sem tudi jaz bolj med lenimi te dni user posted image .

Lep pozdrav in čim prejšnje ohladitve...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
22.7.2007 15:33:02   
urssyy
Mala pikica ne skrbi sam, da je s tvojo pikico vse ok. Slabokrvnost boš zelo hitro odpravila. Na morje boš odšla ko se boš dobro počutila, ne bi bilo dobro, da bi s svojim slabim počutjem ležala na plaži na 35 C , pa še ohladiti se ne bi mogla. Boš kasneje bolj uživala.

Tale vročina nič ne pojenja in je že prav zoprno........

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
22.7.2007 15:42:55   
mala pikica

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Drage sonosečke, tukaj je zadnji, popolnoma popravljen seznam januarčic. Še enkrat upam, da je vse v redu, če kaj ni, mi prosim sporočite. Pri nekaterih sem dopisala porodnišnice, kjer nameravate roditi (sem jih prepisala iz seznama vseh nosečk, ko ste jih sporočile Eviii). Ta seznam bom še enkrat poslala Eviii, ampak mislim, da je trenutno na dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 1311
22.7.2007 21:45:28   
klepetka
dober večer punce
kako ste kaj danes?Jaz sem kar vredu .Včeraj sem imela cel dan take čudne bolečine v trebuhu oz.pod trebuhom(saj še sama ne znam določit ,keje je bla ta bolečina),da sem se že prav zasekirala .Ampak je kar počas minilo.Ima tud katera druga take bolečine?kaj mislite ,je to normalno?V sredo imam itak pregled ,pa bom videla kako i       n kaj .Pa tud opazila sem ,da mi včasih otrdi trebuh za kratek čas.To se mi je itak dogajalo tudi prvi dve nosečnosti ,zdaj sem pa mislila da pa mogoče le ne bo,ker baje to ni najboljše,ampak evo ,spet je otrdevanje tukaj.Vzela sem tiste magnezijeve tablete ,pa je danes čist vredu.

Mala pikica ,ti pa čim prej okrevaj in pazi nase
Lep včer vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1312
22.7.2007 22:28:40   
Zasanjana
Dober večer!

Lusa in Puri, uživajte na morju!!user posted image

Mala pikica, ti pa nas nehaj strašit. Še dobro, da je vse v redu. Pridno počivaj. Glede seznama pa bi tudi jaz lepo prosila isto kot Lusa. Hvala.

Marusa05, ja tudi mene dajejo podobne bolečine zadnje dva dni. Včeraj so me prav malce prestrašile proti večeru. Kot nekakšni krči. No, sem pa potem, ko sem se umirila, začutila čisto nežne, blage brcike. Čista blaženost. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.7.2007 9:47:32   
mml
Jutro

A še vse spite? A ste si vzele čas in izkoriščate tele trenutke, ko zunaj še ni tako vroče user posted image ?

Mi smo spet kompletni, Manca je lepo preživela počitnice pri babici. Mi2 sva tudi malo užvala in si privoščila posedanje zvečer v stari Ljublajni user posted image , ampak na koncu sva jo pa že malo pogrešala in smo bili vsi trije prav veseli, ko je prišla spet domov.

user posted image  za vse, ki že čutite prve premike in brce user posted image . Jaz moram s tem še malo počakati, tam nekje ene 3 tedne se mi zdi.

mala pikica po mojem si kaj takšnega pojedla ali popila, tako da upam, da je tvojih prebavnih težav že konec user posted image . Kar se slabokrvnosti tiče se pa nikar ne sekiraj, ker je tako ali tako 80% nosčenic slabokrvnih. Meni so pa delali probleme, ker sem iemla v prejšnji nosečnosti, po mnenju G previsok G, kar naj bi bilo povečano tveganje za preeklampsijo. Pa kaj morem, če imam že v osnovi nespodobno visok hemoglobin, ki mi je sicer padel za 20, ampak je bil še vedno čez 120...Mislim, da bo tudi tokrat podobno.

lusa upam, da so ti končno dostavili Angelsounds in da boš na dopustu lahko uživala v čudoviti glasbi user posted image  srčka user posted image . Uživaj na dopustu

marusa meni tudi občasno otrdi trebuh, predvsem ponoči, čez dan je pa vse OK, v prejšni nosečnosti tega ni bilo. Moram v petek vprašat G, kaj in kako

Kakšnbe prepričljive ohladitve ni na vidiku, tako da bo še naprej treba bit v senci in potrpet...saj po tem bomo pa spet jamrale, da nas zebe...

Lepo se ohlajajte

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.7.2007 10:27:42   
Lusa
Ojuser posted image
Hitro še vas pozdravim ,nato h ginekologu potem pa na 5dnevni oddih.Bi skoraj doma ostala ,ker sem imela že tri dni polno glavo ,pa total poln nos ,glavno počutje zanič.

Mala pikica -hvala za popravek-user posted image Ajšo.Upam ,da se ti slabokrvnost hitro izboljša in potem še vseeno lahko smukneš na morje.Tudi jaz sem slabokrvna in jemljem retafer.

Maruša-jaz sem to bolečino ravno zadnjič izkusila in me je par ur močno trebuh bolel ,samo tud ne vem opisat kje.Še dobro ,da sem tisti dan imela privat ginekologinjo in smo videli bolj leno pikico.Če sem se pa pred pregledom orng najedla ,potem pa je pikica spalauser posted image .

Zasanjana-bomo uživali ,a žal letos ne na morju ,ampak v Čatežkih.Smo lani bili 2x na morju(Žusterna in Mareda) ,tako ,da drugo leto spet.Lani smo junija takoj po Ajšini smrti šli na morje(priporočilo psihologinje) in potem še je mene in Lušo vzela moja sestrična zraven v Čatež in se je Luši tako dopadlo ,da je celo leto govorila samo o tem.Tako ,da letos gremo tja ,smo pa imeli rezervirano na Pagu ,bi šli skupaj z njegovimi ,in je nekaj vmes prišlo in smo morali odpovedatuser posted image .Pa itak mi zdaj sploh ne prija tako daleč se peljat.

Glede bazena in vnetja se pa ne sekiram preveč.Jaz si vsak večer po kopanju v javnem bazenu vstavim navadni jogurt(ne ves jogurtuser posted image ) ,ki prepreči ,da bi se mi razpasle glivice.In za1x deluje to.

mm-ma jezna sem kouser posted image  ,ker ga tud danes nisem dobila.Sem jim napisala po mailu ,da so skrajno neodgovorni in ,da bi lahko vsaj kakšen odgovor na mail dobila ,da je razprodano.Mimogrede še v nedeljo ,ko sem naročala ,sploh ni pisalo ,da je razprodano.Ma brezveze ,še dobro ,da grem na oddih.

Lepo se imejte  in upam ,da bom vas v soboto brala vsaj pol ure.Da ne boste kje zasanjeneuser posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.7.2007 10:59:02   
mala pikica
Punce, hvala, da mislite name, sicer pa sem danes že malo boljša. Bruhanje in driska sta se čez vikend umirila. Danes zjutraj sem še hodila v bolnico na infuzijo (železo), pa v sredo moram še enkrat. Ne vem, zakaj mi ne dajo raje kakšnih tablet user posted image

Lusa uživajte v Čatežkih toplicah, midva z dragim bova konec tedna tudi mogoče vseeno skočila na morje. Bova videla, kako bo kaj vreme, pa moje stanje... Jaz se tudi jezim zaradi Angelsounda, sploh nisem pomislila, da so razprodali user posted image  Pa bi nas res lahko kaj obvestili.

Zasanjana sploh ni problema glede seznama. Tudi vašega user posted image  bom dodala.

Sicer pa mislim, da jaz tudi že na čase čutim našo pikico user posted image  Ko se umirim, dam roke na trebuh in potem nekaj pač čutim. Upam, da je to res naša pikica user posted image  

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.7.2007 10:59:47   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Drage sonosečke, tukaj je zadnji, popolnoma popravljen seznam januarčic. Še enkrat upam, da je vse v redu, če kaj ni, mi prosim sporočite. Pri nekaterih sem dopisala porodnišnice, kjer nameravate roditi (sem jih prepisala iz seznama vseh nosečk, ko ste jih sporočile Eviii). Ta seznam bom še enkrat poslala Eviii, ampak mislim, da je trenutno na dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.7.2007 12:23:07   
nana35
Pozdravljene vse in pozdravljena LUSA!Meni so včeraj sporočili,da je Angel sounds razprodan in da ne vejo,kdaj bo možno ga dobiti,pa sem jim napisala,da mi ga v tem primeru ni treba več pošiljat,ker je tudi pri meni minilo že 4 dni da so mi sploh kaj odgovorili,ko sem jim pisala in oddala naročilo.Potem meni ne bo v večjo korist,ko bom pikico že čutila,da ga potrebujem zdaj.Tudi to sem jim povedala.

Zato sem si ga šla danes kupit in sem dala pač 10 evrov več,ampak jih bom preživela.Zato ti veselo sporočam,da sem pravkar poslušala srček in bila zelo navdušena in srečna,pa seveda pomirjena,da sem detece slišala.

Upam,da boš kmalu prišla do Angel soundsa,če pa ne pa si tokrat ti povabljena na poslušanje.Gel pa je vseeno kakšen imaš,tudi tisti najcenejši za po sončenju,za 1,70 evra je odličen,piše,da ga rabiš le zato,da drsiš po trebuhu.In ni potrebno kupovati v lekarni kakšnih dragih gelov.

Vsem pošiljam tople pozdravčke in uživajte brez težav in bolečin,prehladov in glavobolov.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.7.2007 12:38:35   
ulla78
Mala pikica... želim, da se čim prej pozdraviš!!! Glede seznama se opravičujem, ker sem šele potem videla, da sem zraven. Se zgodiuser posted image .

Sem vas hotela vprašati, če katera ve, v kolikem času naj bi dobila rezultate DHT? Jaz sem danes namreč klicala G.,ki mi je naredila NS in tam še nič ne vedo. Mi je sestra rekla, da je G. na dopustu in da naj pokličem v sredo, če bo slučajno druga G. kaj vedelauser posted image  Mislim za znoret. Takrat mi je rekla G, da naj počakam 10 dni in dobim rezultate na dom. Danes jih še ni bilo.
Sem že čisto živčna.

Glede Angelsounda... od katerega tedna naprej se lahko uporablja? Kje se ga kupi oziroma naroči?

Hvala za odgovore...

pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.7.2007 12:48:04   
mala pikica
Ulla z Angelsound-om lahko slišiš otroka nekje od 12. tedna, tako piše na samem ovitku, bolj sigurno pa je od 16.tedna naprej. Tudi Nana mislim, da je nekje v 16.tednu. Kupiš ga pa lahko v Baby centru, pa tudi v Pikapolonicah ga imajo, pa mogoče še kje. Na tisti internetni strani, kjer smo si ga naročile Nana, Lusa in jaz pa vidiš, da so ga razprodali.

Jaz sem pravkar klicala to podjetje Atria, preko katerega smo me tri naročile Angelsound. So mi rekli, da so mi ga danes poslali, tako da ga končno jutri dobim user posted image  Nana, a si jih ti klicala? Si bila mogoče za kakšen dan prehitra. Na njihovi strani pa zdaj res piše, da je trenutno razprodan.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 23.7.2007 13:03:14 >

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.7.2007 13:16:00   
Lunca1
Mala pikica, jaz bom predvidoma rodila spet na Jesenicah, če se bo zelo mudilo pa v Kranju. Spola pa še vedno ne vemo, ker sem pozabila zadnjič vprašat. user posted image  No naslednjič imam pregled spet 8.8., pa upam da se bo takrat kaj videlo in nas ne bo user posted image  tako vlekel za nos, kot nas je Pina. Takrat smo videli šele v četrto. user posted image

Punce tiste ki greste na dopust uživajte še namesto nas. Mi gremo pa za vikend malo v Ptujske toplice, čeprav vreme pa ni ravno obetujoče.

Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.7.2007 13:17:08   
mml

IZVIRNO SPOROČILO: ulla78

Sem vas hotela vprašati, če katera ve, v kolikem času naj bi dobila rezultate DHT?

Meni so rekli, da dobim izvide nekje po enem tednu. Tudi prejšnjič je trajalo ene teden, da sem jih dobila. V porodnišnici nima s tem G nič, ker kar sestra vnese podatke v računalniški program in ti ga pošlje, po tem pa nesem izvid G.

Upam, da čim prej dobiš izvide, jaz upam, da jih dobim v sredo.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.7.2007 13:44:53   
klepetka
jaz sem dobila izvid od DHT sedmi dan

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.7.2007 14:11:13   
Tinča1
Ulla meni so rekli, da bom na izvide čakala 14 dni.

Še vedno pa ne vem, ali rabim za morfologijo napotnico in ali moram  to sama rečt ali mi pripada ta UZ!user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.7.2007 14:55:04   
nana35
MALA PIKICA!Verjetno si ga ti naročila prej kot jaz,ker jaz bi ga potem dobila v sredo,če je rok dobave en teden.Nisem jih klicala,samo sporočilo so mi poslali na mail,da so žal pošli in da ne vedo,kdaj bodo spet dobili novo pošiljko.Ja,od 12 tedna naprej lahko poslušaš,poznam eno,ki ga ima od takrat,ampak je po moje in po mnenju drugih bolje po 13.tednu,se bolje sliši baje,kot prehitro.Ene pa srčka niso še našle v 12tednu,kasneje pa.

Malo so me razočarali glede pošiljke ampak zdaj ga imam,če bi to vedela,bi ga v sredo že kupila,tako pa sem čakala,sem mislila da bom prihranila 10 evrov.Kupila sem ga v Baby centru,pa videla sem ga že prej v Pikapolonici.Stane 70 evrov,ampak to verjetno tako že veste.Ni mi žal,da sem ga kupila,žal mi je edino,da ga nisem že malo prej,saj bi me tolažil že kaka 2 tedna.Ja,sem v 16.tednu in se lepo sliši.

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!