|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
20.7.2007 13:35:43   
katee
Jaz se vem še zadnjič javljam pred morjem. Dopoldne sem bila na pregledu. Sem dala vodo in je vse OK. Potem sva z G poslušali srčka male pikice. Je rekla, da je tako hiperaktivna kot mamica user posted image . Naročila sem se še na morfologijo konec avgusta.

Zdaj sem čisto pomirjena in grem brez skrbi na user posted image .

user posted image  imejte se lepo in ko bom plavala v morju bom mislila na vas!!!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.7.2007 13:42:13   
ljubljana
ojla. kdaj maste rok?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
20.7.2007 13:44:23   
nana35
Po zadnji M imam 13.1. po UZ pa 9.1.,pa bomo videli.In ti?
Katee ti pa uživaj in se nsmoči še za nas ki ostajamo zaenkrat še doma.Žalostno,ampak po resnici bi raje šla nekam kjer je hladno,malo v višave,ne na morje.Srečno po ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1278
20.7.2007 13:46:04   
ljubljana
Jaz mam pa 1.1. bom skup držala, da ven pade točno ob 00:01

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
20.7.2007 13:48:33   
ljubljana
Joj zdej morem pa nujno nekam skočit so me pršli iskat, da me šef neki kliče. Se beremo čez kakšne pol ure.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1280
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 13:50:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 13:51:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
20.7.2007 14:23:17   
mml
Uff..nalin pa na zadnjem seznamu sem jaz že popravljena iz Nosečka user posted image  v mml, tako da po moje nisi poslala zadnjega seznama user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 14:52:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
20.7.2007 14:59:16   
mml
Tole pa misli, da je bil res zadnji seznam, ki ga je objavila mala pikica in mislim, da večjih sprememb ni bilo

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image
       ljubljana user posted image  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!)
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78, user posted image + user posted image  
24.1. tonči, user posted image + user posted image
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Trenutno dogajanje pri januarčicah: NS se počasi bližajo koncu, rezultati so seveda vedno odlični user posted image , slabosti so počasi minile user posted image , počasi že razmišljamo o prvih nakupih za naše male sončkeuser posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1285
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 15:05:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
20.7.2007 15:23:51   
ljubljana
Ja pri meni si pa pozabila napisat, da sem stara 28 in da že imam dva sončka (fantka 8 in 3) doma, pa da sem i Ljubljane.

Neposredna povezava do sporočila: 1287
20.7.2007 15:26:17   
meli23
Pozdravljene! Hvala za vse spodbudne besede. Jaz sem kar uredu. Samo antibiotika nisem mogla pojesti do konca, ker mi je čisto uničil želodec. Sem pa naknadno dobila izvid brisa,ki je bil vzet en dan pred cerkljažo in je negativen. Vsaj kar se tiče bakterijske vaginoze. Imam pa nekaj glivic. Te pa ne povzročajo splavov, vsaj tako mi je bilo rečeno. Tudi izvid ščitnice je bil ok.
Zdej kar bolj lenarim. Po hiši kaj naredim. Nimam zabičanega strogega ležanja. Večino časa preživim na terasi v ležalniku in kvačkam odejico za mojega otročka.
Še vedno si ne pustim veselja in se nisem navezala na svoj trebušček, ki počasi a vstrajno raste.
Sem tudi jaz naročila Angelsaund. Mi je moj dragi rekel, da ga on plača. Čeprav mi je rekel, da ga skrbi, da bom zganjala paniko, če ne bo kdaj nič slišat.
Nekdo me je vprašal, če bom celo nosečnost na bolniški. To je pa 100%, pri meni je vedno tako.Samo upam, da se bo tokrat srečno končalo in ne bom več mama samo angelčkom. Bodite fanj. Tiste, ki greste kaj na morje se naplavajte še zame.

Neposredna povezava do sporočila: 1288
20.7.2007 15:33:26   
ljubljana
Skoz berem o tem Angelsoundu pa sploh ne vem kaj je to.user posted image
A mi lahko katera prosim razloži.

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
20.7.2007 15:39:57   
ljubljana
Držim pesti, a bo vse ok.
Ko boš do konca nakvačkala pa dej slikico v album, da bomo vidle tvoj prekrasen izdelek.

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
   Januarčice 08
20.7.2007 16:01:27   
karatina
Angelsound je napravica za poslušanje otrokovega srčka in kasneje še kakšnih zvokov, kaj pa vem. Je pa res suuuper.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
20.7.2007 16:03:32   
ljubljana
Hvala za razlago. Men so pa otrokove brce čez vse.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
20.7.2007 16:17:14   
Zasanjana
Pozdravljene!

Jaz sem si včeraj izposodila Angelsound od sosede, ki je prejšnji mesec rodila. Je rekla, da je njo res pomiril, ko jo je bilo ful strah za svojo pikico. Ima za sabo namreč že 6 neuspelih nosečnosti. Prav grozno.user posted image  Ampak jaz kar ne upam tega poskusit, mogoče pa ne bom nič slišala. Saj vem, da sem smotana in panična. Bova z dragim ko pride iz službe poslušala user posted image .

Danes dopoldne sem imela še pregled, preden gre G na dopust in jo ne bo do konca avgusta tako da niti ne vem, kdaj bom imela morfologijo. No, dala sem kri in vodo in je vse OK, naredila mi je en hiter UZ, bolj za ziher in naša bebica ful miga. Pa še enkrat je poškilila, če je še vedno punčka.

Vse, ki greste na morje, uživajte, ostale pa se hladite v senčki!
Mi bomo na morje pobegnili naslednji teden, ker ima dragi samo en teden dopusta. Saj mene niti ne vleče, ker pri nas ni takšne vročine, da ne bi zdržala, se pa tamala ful veseli. user posted image

Lep dan vsem nosečkam!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
20.7.2007 16:21:15   
ljubljana
Ko takole berem gremo v glavnem vse nosečke na dopust ravno zdej ko je vročinski val, namesto, da bi tja rinle septembra, kot penzionisti.user posted image
Mi gremo tudi jutri na Debeli rtič za 10 dni, če se bomo pa skuhal user posted image  se pa vrnemo že prej.
Sem doma do 10. 8. Noro. In to ravno v času, ko se mi sploh ne da delat.user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
20.7.2007 16:51:28   
klepetka
oj punce
evo mene po 14 dneh sem spet na "delovnem mestu"user posted image .Se sam na hitro javljam ,da vas pozdravim ,pol pa vas grem za nazaj brat .Kot vidim ste bile zelo čvekasteuser posted image in prav je tako.Mi smo se vrnili iz morja,prišla sem nekako bolj široka domovuser posted image ;verjetno je tamkašnja klima naredila svojeuser posted image .Ne ,res se mi je tebuh nekam precej zaoblil v teh 14 dneh.kaj pa ve ,se vam kaj precej že pozna?
Amapk kar je pa najlepše ,je pa to ,da sem včeraj začutila prve rahle brcikeuser posted image .Danes sicer še nič ,ali pa tud  pa nisem bila pozorna ,ke rje res še vse bolj kot da bi vzletel metulj.
drgače smo se na morju imeli super ,prvi teden smo dobesedno zmzovali, drugi teden smo se kuhali ,pa se nekako pogliha user posted image .
No ,grem zdaj vas za nazaj brat ,da vidim kaj je kaj novega pri januarčicah.

Lep dan  vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.7.2007 18:00:27   
nana35
Pa sem si tudi jaz zrihtala svoj avatar,uf sem vesela,zdaj se bom takoj prepoznala.Vročina je,v bajti zgoraj imam 33 stopinj in se po malem že kuham.Pravijo,da je možno da bo v nedeljo malo plohic,samo če bodo pri nas,pa ne vem.To je pa res že preveč,ko bi vsaj malo zapihalo,

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 18:09:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.7.2007 20:58:16   
nana35
Nekaj kapljic je padlo in malo je celo zapihalo,mogoče me je kdo uslišal.Ampak od tega ni nobenega haska,kajti spet je vroče in ne kaže da bo kaj popustilo. Ponoči spet ne bo možno spati od te vročine,saj itak slabo spim,zdaj pa še ta vročina.Ima katera druga tudi težave s spanjem,pri meni je že ves čas odkar sem zanosila tako.Vstajam s kurami oz.še pred njimi.To me zelo moti,potem pa popoldan spim,če lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 1298
21.7.2007 8:16:09   
sonček balonček
Dobro jutro, naj še jaz po dolgem času poročam, kakšno je stanje in počutje.

Danes ponoči je user posted image  začela zelo prepričljivo bincat, tako da je tudi dragi lahko zaznal z roko na trebuhu. Obseg trebuha je zrasel za slabe 4 cm.  V službi še vedno nihče ne ve, jaz pa ne morem povedati, ker šefa ni že dva tedna! Se mi zdi normalno, da najpre izve on, potem pa ostali. Tako da imam rahle težave kaj obleči, da ne bo kdo sam opazil. Zaenkrat še očitno ni nihče! Še kar mi pravijo, kako mi je fajn, da lahko trikrat v 9. urah malicam, pa se mi nič ne bo poznalo.user posted image Imam dobri 2 kili plusa od začetka nosečnosti. user posted image

Vidim, da kar precej zaostajam s podatki na tabeli. NS sem imela 20. 6. Meritev in dvojni hormonski test sta bili OK. Najbrž je ponovno user posted image , pri 12 tednih in 3 dni je bila velika 5.35 cm. Ponovni pregled sem imela prejšni teden, naslednjega imam sredi avgusta, takrat je menda že morfologija. Vse do danes mi slabosti še niso minile, le včeraj je bila slabost malo manj intenzivna, vendar mi je vmes za kakšen da že večkrat popustila, pa se je potem vedo vrnila. Upam, da se sedaj ne bo. Rodila bom v SG ali v CE. Še ne vem. S SG imam slabe izkušnje izpred dveh let, vendar so imeli takrat strašansko gužvo.

Drugi teden se odpravljamo na dopust, vendar še ne vem kam. Se moram odločit danes!

Bodite pridne in zdrave!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
21.7.2007 9:47:08   
ulla78
Na seznamu ste pozabila še nameuser posted image .

ulla78 (29) PDP - 23.01.

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Revije za mamice, nosečnice
ksenija12

Ali kupujete revije za mamice, nosečnice itd...

da, občasno (41%)

da, naročena sem (7%)

ne (26%)

ne, prebrskam brezplačne revije,internet (25%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!