|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
23.7.2007 14:58:08   
mml
Tinča morfologija je eden izmed 2 UZ, ki ti pripadata zastonj. Je pa povsem odvisno ali potrebuješ napotnico ali ne od načina dela G. Če ti bo G naredil uz z morfologijo ob rednem pregeldu, po tem ne potrebuješ napotnice, če pa  te bodo napotili na UZ kam drugam, po tem pa seveda napotnico potrebuješ.

Nana lepo uživaj v srčnih utripih tvojega user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
23.7.2007 15:17:58   
piškamiška
Pozdrav tudi od nas treh! user posted image

Vrnili smo se iz morja, kjer smo uživali v vodi in plavanju, lenarjenju in tresenju (potresi na HR). Čeprav mislim, da je tamalima dvema tresenje kar pasalo. user posted image

Drugače sem pa spet v službi. Upam, da sedaj ne bo več take "gužve" v službi, k so še počitnice. user posted image

Drugače sem pa mal prebirala vaše poste in vidim, da ste nekatere kar pohitele z nakupovanjem. Zdej je pa že mene mal panika zagrabila. Ampak se mi zdi, da je še nekaj časa. Seznam bom pa že začela počasi delat. user posted image

Do naslednjega oglašanja uživajte s svojimi pikicami in prijetno user posted image !

čau bau
piškamiška user posted image user posted image

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
23.7.2007 17:59:18   
mala pikica
Nana samo, da ga čimprej imamo vse tri, čeprav je Lusa zdaj že na morju. Sem pa zelo vesela, da tako lepo slišiš user posted image , potem bi ga jaz tudi morala, sem danes točno 17 tednov noseča. Se ga res že veselim user posted image

Piškamiška me veseli, da ste uživali na morju. Midva z dragim sva se tudi odločila, da gremo vseeno ta teden še malo uživat v user posted image

Mimogrede, punce, kdaj imate namen iti v materinsko šolo?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
23.7.2007 18:17:31   
ulla78
Pri meni bo verjetno ravno tako treba počakati še par dni do izvidov. Moram še enkrat poklicati v sredo, ko bo baje druga G., ki mi bo razložila rezultate - če bodo seveda že prišli.

Tinča...mislim, da ti morfologija pripada in da ne potrebuješ napotnice. Sicer pa res ne vem. Jaz imam pregled v sredo in bom malo povprašala kako s tem.

Mala pikica...midva sva bila v materinski šoli za zgodnjo nosečnost v Ljubljani. Enkrat v začetku oktobra imava materinsko šolo za pozno nosečnost. Tako, da je še čas.
Imava še prej "poročni dan"user posted image .

Me že zdaj stiska v trebuhu, ko pomislim koliko imam še za naresti do takrat. Imam sicer že veliko storjenega, so pa malenkosti, ki so ostale.
V glavnem se pa svet vrti okrog naših otročičkov in pikic v trebuščku..

Pa še v soboto smo želeli na morje za kakšnih 10 dni, vendar je zdaj vse odvisno od rezultatov testa DHT. Upam, da je vse v redu. No, sicer pa verjamem, da bo!!!!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
23.7.2007 18:31:49   
nana35
Glede Angel soundsa Mala pikica ti povem tako,da se slišijo zvoki,pretakanja...piše,da se ne slišijo zvoki tvojih organov,ker je tako nareh+jena ta napravica,srček pa se sliši zelo rahlo,pravzaprav ga moraš nastaviti  na srček in ker ne veš kako leži otroček potem tudi srčka ni vedno mogoče slišati.Tako tudi piše.Večinoma pa res slišiš premikanje otročka.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
23.7.2007 23:22:10   
butara
mala pikica, lahko dopišeš, da rodim v Mariboru user posted image

Sicer pa se oglašam po doooolgem času. Danes sem imela NS in meritvi sta bili 1.5 in 1.6 (prejšnji teden mi je moja gin. tudi naredila neuradno meritev, in je bila 1.2). Izračun pa dobim po pošti. Spol se seveda ni videl - saj niti nisem pričakovala, da se bo - saj se detece obnaša enako, kot se je moj sinko, ko je bil še v trebuhu. Je skrival svoje premoženje. Zdaj pa prav nasprotno, pri svojih dveh letih je najsrečnejši, če je nagec, pa lahko svojega malega kam na hladno prislanja user posted image user posted image user posted image (npr. na ogledalo v spalnici) user posted image
Sicer pa se mi zdi, da se počutje izboljšuje, slabosti popuščajo, kg pa naraščajo. Spet nič presenetljivega, če primerjam s prvo nosečnostjo user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.7.2007 8:05:46   
koala
No, pa sem jo dočakala NS namreč.
Včerajšnji dan se je kar malo vlekel in bila sem polna mešanih občutij. Je pa imel moj dragi spet pravuser posted image . Vse je tako kot mora biti. Veliki smo 7,1cm, srček utripa z 150 udarci na minuto, ko sem pa še slišala srček, sem se pa tako ali tako skoraj stopila na tisti mizi. Tveganje za downa je 1:4381, za trisomijo 13+ 18 pa 1:13861. Nobenih drugih preiskav ne potrebujeva. Za spol pa nisva niti vprašala, ker se bova pustila presenetiti.
Domov sva prinesla dve čudoviti slikici, kratki filmček na dvd-ju in tudi nekaj slikic na dvd-ju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.7.2007 8:37:28   
barbas
Čao!
Da se vam pridružim. Pričakujem že svojega drugega sončka, PDP je 25.1.2008, NS izvid je pokazal 1,4 ; 1:7640user posted image , do zdaj vse lepo in prav in komaj čakam naslednji pregled, na katerem če bomo imeli srečo izvemo spol.       user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.7.2007 9:59:45   
nana35
Barbas lepo da si se pridružila,naj te prva pozdravim in ti zaželim vse lepo v nosečnosti.Pa še lepo druženje z nami do konca.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.7.2007 10:04:41   
mala pikica
Barbas dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image  Smo zelo vesele, ko se nam pridruži kakšna nova user posted image

Koala user posted image user posted image user posted image  za NS. Sem vedela, da bo vse v redu!!! Če te ne moti, bom pri spolu dodala user posted image , ker praviš, da bo to ostalo za vaju presenečenje. Saj lahko, ne user posted image

Jaz sem danes končno dobila Angelsounds user posted image  Sem že slišala srček našega user posted image  To so res prekrasni občutki in doživetja. Sem tako vesela, da bo lahko tudi moj dragi vsak dan spremljal našega otročka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.7.2007 10:07:08   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas, user posted image  + user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Barbas še enkrat dobrodošla med januarčicami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.7.2007 10:18:56   
barbas
Še par podatkov za seznam:
     starost zaenkrat 23, porodnišnica bo pa še enkrat ljubljanska.
A že katera ve spol?

Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.7.2007 10:21:34   
mml
barbas  dobrodošla med januarskimi nosečniškimi čvekami user posted image
koala user posted image  za super rezultate na NS
mala pikica user posted image  za poslušanje srčka z Angelsoundom in še bolj user posted image  za tao, da greš uživat na morje

ulla upam, da kmalu dobiš dobre rezultate DHT user posted image , kar se pa priprav tiče...boš videla, da se bo vse lepo in dobro izteklo, bistveno je, da boš ti uživala in imele lepe spomine ne poročni dan user posted image , vse ostalo sploh ni pomembno, tako da upoštevaj svoje želje, ker je to tvoj dan

piškamiška panika za nakupovanje pa res še ni potrebna, saj je še kar nekaj časa, pa tudi sicer so trgovine odprte tudi ob nedeljah, tako da če je kaj nujnega, lahko dokupiš vsak dan user posted image

No tako ura je 10 in pričenja se prva runda moje slabosti, ki botrajala tam nekje do 13., po tem bo pa mir do popoldneva, ko pride druga runda okrog 17. - 18. Še par tednov pa bo boljše user posted image

Lepo se pohaldite, vsaj v Ljubljani ni sonca in prav prijetno pihlja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.7.2007 10:22:15   
barbas
Hvala za dobrodošlice, tudi jaz želim vsem najlepše v nosečnosti!
Ravno mi je odpadel gumb na hlačah user posted image user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.7.2007 10:41:48   
mala pikica
Barbas, bom dodala podatke na seznam. Glede spola pa je tako, da je še sicer malo zgodaj, pri nekaterih pa se je kljub temu nekaj že videlo. Lahko pogledaš na naš seznam.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.7.2007 10:43:24   
koala
barbs dobrodošla med nami, pa naj vse teče tako kot mora.

Punce havala da ste mislile name, pa hvla za čestitke.

ulla uživaj v pripravh na poroko, pa boš videla da se bo na koncu vse poklapalo in bo to en čudovit dan. Pa rezultatit DHT-ja bodo tudi kot morajo biti.

mala pikica, ti kar pripopaj darlička. Pa prijetno poslušanje tvoje pikice.

mml naj te slabosti ne mučijo preveč.

Nisem vedela

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.7.2007 11:03:40   
raja
Oj,oj,
še ena nova user posted image se vam pridružuje, najprej vas vse lepo pozdravim. Tudi mi bomo zibali januarja, mislim, da bo kar gužva v porodnišnicah po SLO. Naprej nekaj mojih podatkov stara sem 31 let, doma pa že imamo enega 2 letnega razgrajača, PDP naj bi bil 14.1., na NS, ki je bila super, pa so videli punčko (ampak saj veste punčki po NS lahko še tudi kaj zraste), najverjetneje bom rodila v LJ tako kot prvič-sem bila zelo zadovoljna. 

Zaenkrat toliko pa uživajte v teh poletnih dneh, aja pa pozabila sem najpomembnejše tudi pri nas smo čutili že rahle brcike user posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.7.2007 16:03:44   
mala pikica
Raja tebi vse čestitke in dobrodošlica user posted image user posted image user posted image  Kaj lahko zapišemo na seznam, da zaenkrat kaže na pupo user posted image ?

Punce, danes sem dobila rjavkast izcedek, zdaj pa sem vsa panična. Jutri grem v bolnico, spet po infuzijo, pa sem zdaj klicala, če se pridem danes pokazat, pa je sestra rekla, naj počivam in kar počakam do jutri zjutraj. Kaj mislite ve? Naj počakam? Joj, jaz upam, da ni kaj hudega. Na vso srečo sem ravno danes dobila Angelsound, tako da lahko slišim vsaj srčka našega user posted image  Kaj naj naredim?

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.7.2007 16:05:00   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image , Ljubljana
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Raja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.7.2007 16:06:56   
klepetka
mala pikica ,jaz bi na tvojem mestu vseeno šla kar danes se pokazat.Kaj pa veš  kaj je ,da si ne bi pol kaj očitala,da si prepozna bila.

Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.7.2007 18:00:26   
nana35
Po moje pa ni razloga za paniko,jaz vseeno mislim,da je to posledica tega kar se ti je dogajalo.Če hočeš biti pomirjena,le idi h ginekologu,jaz bi verjetno kar šla.Že zaradi dobrrega občutka,da me pregledajo in povejo,da je z menoj vse ok.Raje bi tudi ostala notri,samo da bi bilo dobro.Ne obremenjuj se,raje pojdi in boš bolj mirna.Mislim pa,da se je tvoja pikica tebe že dobro prijela in ti malo nagaja,pa ne nalašč.
Želim ti vse dobro in javi se,ko boš uredila stvari in se pomirila.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.7.2007 22:04:05   
gagy85
koala, čestitam za super rezultate...
a te lahko vprašam kje si bla na ns....
a so kj omenjal nosno kost.....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
25.7.2007 8:12:57   
minka28
POZDRAVLJENEuser posted image !
Tudi jaz bi se na kratko predstavila.Moj PDP naj bi bil 4.1,doma že
imamo punčko sedaj pa je na NS videlauser posted image .Stara sem 28.A saj res ,tudi jaz sem
že čutila brcike.Jutri imam g in upam da je vse uredu.

Še naprej se imejte lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 1348
25.7.2007 9:21:55   
koala
Dobrodošli raja in minka28, upam da se bosta dobro počutili med nami.

mala pikica stiskam pestke, da se vse umiri in da boš lahko končno začela uživati brez skrbi, sicer pa dokler slišiš da mali miga in slišiš srčka ni panike.

gagy85 jaz sem bila na NS pri dr.Pelkičevi samoplačniško, ona sicer nosen kosti ni omenjala, ker je bila NS vredu, na izvidu pa piše da je vidna.

Nisem vedela

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 9:45:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!