|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
18.7.2007 9:43:30   
mml
No tako pa je prišel čas, da ne bom več anonimna oziroma Nosečka user posted image

Včeraj sem bila na NS, ki je 1,0, kar bi pomenilo, da bo tveganej za DS zelo nizko, če ne bi bilo že mojih let user posted image , tako da je tveganje kljub krasni NS 1:1130, sem šla dat še kri za DHT in do 27. se moram dokončno odločit ali naj grem na AC ali ne. Tveganje za ss po AC je 0,5%. Sicer pa ima detece vse, kar mora imeti, je pa lenaril in ga je morala G malo zbuditi user posted image . Trenutno bolj kaže da bomo imeli user posted image . Tudi v prejšnji nosečnosti se ji je zdelo na NS, da bo user posted image  in imamo doma eno skravžlano navihanko user posted image . Tako da hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile name user posted image

Kar se kupovanja tiče...jaz sem bolj vraževerne sorte in sem v prejšnji nosečnosti začela kupovati šele 2 meseca pred PDP in je bilo čisto zadosti časa in izbire user posted image . Bo treba pa sedaj vajo tako ali tako ponoviti, ker imamo predvsem roza ali pa zelo punčkasta oblačila user posted image . Jaz nisme nikoli uporabljala majčk na preklop in trakce, ker so mi bile štoraste in sem imela od prvega dneva bodije, nekaj na preklop, nekaj za čez glavo in ni bilo nobenih problemov, tako da sem pristaš bodijev. Meni je bila glavna dilema kakšen voziček kupiti, vse ostalo je nekako kar šlo user posted image

nussy po zakonu ti morajo otroka vzeti v vrtec tudi sredi leta in ti ni treba za to plačevati nobene rezervacije, res pa je da v vrtcih radi komplicirajo, ampak ko jim poveš za zakon pa ponavadi nehajo komplicrati.
Jaz sem sicer dala našo razgrajačko v privat varstvo, ker mi nekako ni bilo, da bi jo januarja dala v vrtec in bi bilo po tem ves čas doma zaradi prehladov. Zaenkrat se zadeva super obnese in bomo verjetno naredili tudi sedaj, upam, da bo gopsa, ki nama pazi Manco, še pazila otroke, ker nekaj govori, da je Manca zadnja, ki jo pazi

Lepo se imejte in pazite nase

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.7.2007 10:19:18   
Lunca1
mml lepo da si se nam razkrila, predvsem pa čestitke za dober rezultat.user posted image

Jaz zaenkrat tudi še nič ne kupujem, v bistvu imam še celo goro cunj od prvič user posted image  Sem po prvič začela nabavljat tam okrog 5., 6. meseca. Takrat tudi še nismo poznali spola. Jaz sem uporabljala od začetka predvsem mako majčke in bodije na preklop. Te bodije vam res priporočam, od začetka pa odsvetujem tiste, ki imajo samo en gumbek pri vratu. Od začetka so taki res nerodni, ker otrok ne zna še sam držat glavice, pa še čisto mehka je.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.7.2007 10:19:48   
mala pikica
Mml je res pomagalo, da smo vse mislile nate. user posted image user posted image user posted image  za tvojega pikca in da je vse v redu! Pa zelo smo vesele, da si se nam razkrila. Zdaj pa res več nimamo anonimnih user posted image  Če želiš, da vpišem spol na seznam, mi sporoči user posted image

Za strije jaz ne uporabljam nič posebnega, kar kombiniram vsa olja in losjone za telo, samo, da je koža čimbolj vlažna user posted image

O tem nakupovanju pa zdaj res že dosti govorimo. Jaz moram danes za sestrično iti nekaj kupit (ima namreč 14 dni staro Lauro user posted image ), pa močno upam, da ne bom že zase kaj kupovala. Sicer pa gre moj dragi zraven, pa mu bom doma rekla, da ne smem nič za našo pikico kupovati user posted image

Nussy glede vrtca ti jaz težko kaj svetujem. Našega otročka bo imela moja mami, je čisto zraven doma, računam pa tam nekje do dveh let in pol ali do treh let.

Vročina, vročina... danes bo ja, sicer pa zdaj smo se je že navadile, ampak malo ohladitev pa se ne bi branile, kajne user posted image

Lusa kaj si že dobila Angelsound? Jaz še mojega kar čakam...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.7.2007 10:26:02   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image
       ljubljana user posted image  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!)
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78, user posted image  + user posted image  
24.1. tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Trenutno dogajanje pri januarčicah: NS se počasi bližajo koncu, rezultati so seveda vedno odlični user posted image , slabosti so počasi minile user posted image , počasi že razmišljamo o prvih nakupih za naše male sončkeuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.7.2007 10:35:37   
mml
mala pikica mirne duše lahko pripoš zraven, da verjetno pričakujemo user posted image , če se bo po morfologiji spremenilo, boš pa popravila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.7.2007 10:38:56   
koala
Mml lepo da si se nam razkrila in user posted image user posted image za dobre rezultate.

Proti strijam se jaz mažem z babylove mama in sem zaenkrat zadovoljna, čeprav mislim, da strijam vsaj na bedrih ne bom ubežala, no bomo videli.

Proti vročini se jaz borim z spuščenimi roletami, jutranjim in večernim zračenjem ter seveda ventilatorjem. Pa ogrooooomno spijem.

Ena je spraševala za prsi, mene ne bolijo več, razen če bi jih stiskala ali pa bi bila brez moderca. Me kar malo utesnjuje, saj sem navajena spati brez zdaj pa ne gre.

Aja, kupujem pa jaz še nič. Ker sem vraževerna, pa še okus se mi tako spreminja, da je joj in kaj mi je danes všeč mi že čez par dni ni več.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.7.2007 10:58:56   
Lunca1
Za strije pa jaz spet uporabljam Chicchotovo kremo proti strijam (dobiš v DM pri kremah za dojenčke). Všeč mi je ker je velika tuba, ker male takoj porabim. Pa prvič nisem dobila nobene strije po trebuhu, po nogah so pa že inventar od prej. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.7.2007 11:09:15   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image
       ljubljana user posted image  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!)
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček, user posted image user posted image  + user posted image
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78, user posted image + user posted image  
24.1. tonči, user posted image + user posted image
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Trenutno dogajanje pri januarčicah: NS se počasi bližajo koncu, rezultati so seveda vedno odlični user posted image , slabosti so počasi minile user posted image , počasi že razmišljamo o prvih nakupih za naše male sončkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.7.2007 11:11:31   
Lusa
mml-lepo ,da si se nam razkrila ,si pa bila dolgo vztrajna

mala pikica-še vedno čakamuser posted image to napravco ,1teden imajo čas dobave.Ko boš na mojem koncu se pa kar ustavi ,bom te zelo vesela!

V prvi nosečnosti sem se vsak dan mazala s sanosan kremo ,v drugi pa tu pa tam parkrat mesečno in nisem dobila nobene strije.Sedaj se bom pa tud začela s sanosanom ,vendar po moje ni tolko odvisno od kreme ,ampak od elastičnosti kože.

Drugače sem pa kar na trnih  ,ker sem včeraj imela beli tok obarvan rjavo-rdeč in se močno bojim za mojo pikico.Jutri zvečer imam uz in bomo videli kako in kaj.Bi mi zdaj že tako prav prišla napravca ,a kaj ko moram čakat in čakat.

Glede oblačilc ,jaz pri ta drugi punci nisem niti ene stvari kupila ,sem še imela vse od prve in tudi dobro ,da nisem ,ker je bila 8mesecev v bolnici.Po zadnji operaciji črevesja(pri 5mes.) ,ko več ni bruhala ,sem ji pa začela nosit nove cotke v bolnico ,ji je moja mama tolko nakupla ,pa prijateljice,...
Zdaj bom pa počakala na 8mesec ,ker sem malce vraževerna tako kot Koala.Bom pa na koncu z večjim veseljem nakupovala.Bom pa eno cotiko res kupila takrat ,ko bom imela izvid od AC za sabo in bomo vedeli 100% za spol.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.7.2007 11:32:04   
Tinča1
Pozdravljene!

Jaz se tudi mažem samo z losijoni za telo od garniera, samo zdaj bom menjala, ker sem se naveličala vonja. Občasno se zvečer namažem z ognjičevo kremo, ki je ful mastna. Se mi zdi, da ti losijoni kože ne vlažijo preveč, saj se mi zdi še vedno suha po ognjičevi, pa je čisto drugačna. Je pa poleti bolje nekaj bolj vlažilnega, saj se mi zdi, da se po mastnih kremah samo še bolj potim.

Se pa pripravljam, da bi z user posted image  malo skočila na morje (Hrvaška). Do zdaj sem bila ful flegma, da bo itak vse isto kot doma. Zdaj pa, ko sem na prejšnjem postu prebrala o naših ljubih zavarovalnicah in možnostih vnetja, me je kar malo strah.user posted image  Bomo videli.

Lp

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.7.2007 11:55:51   
mml
Kar se mazanja tiče, se bom jaz začela mazati čez kakšnih 14 dni, prejšnjič sem se mazala s kombinacijo olja in kreme od Decelor-ja in nisem dobila niti ene strije, je pa res, da imam tako precej raztegljivo kožo, bomo videli kaj bo tokrat

lusa držim pesti ,da nič resnega in da gre mogoče samo za kakšno vnetje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.7.2007 12:02:26   
puri
mml,.....lepo, da je vse vredu,....in da nisi več anonimnauser posted image

Lusa,.....upam, da te pikica ne bo nikoli več prestrašila in da je z njo vse vredu. Močno stiskam pesti!

Jaz se tudi že od vsega začetka mažem kar z Solea kremo, ki je zelo mastna,...sem se vsako nosečnost mazala z njo, pa nisem dobila strij.

Tale vročina me pa prav ubija,...sem čisto zanič, čisto brez energije,..zvečer pa samo padem v posteljo in v sekundi zaspim. Sem pa opazila, da če spim na hrbtu ali pa na trebuhu, da me zelo boli hrbet, pa tak čuden obutek dobim od pasu navzgor,...tako, da se trudim spati samo na boku, ampak kaj ko se ponoči vedno preobrnem, potem se pa od bolečin vedno zbudim.
Verjetno je vsaka nosečnost malo težja za telo, ker pri meni je bila prva čisto brez problemov, sploh nisem vedela, da sem noseča, pri drugi je bilo že malo težje, pri tretji me je od sredine nosečnosti naprej vse zelo bolelo, trebuh pa skos otrdeval, da sem mislila, da bom rodila že pred 30-im tednom,...no, sedaj so se pa že zelo kmalu začele težave, kaj šele bo. Ah bom že potrpelauser posted image

Pikce na trebuhu, pa še kar vstrajajouser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.7.2007 12:43:34   
Lunca1
Lusa tudi jaz držim pesti, da ni nič hujšega.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.7.2007 13:38:33   
ulla78
Pozdravljene.

Jaz sem imela v petek po NS pregled še pri svoji G. in me je najprej lepo "nakurila", da rezultat 1:633 ( baje je meja 1:300 ) ni še razlog za paniko in da naj se lepo pomirim. Čakam seveda še izvide presejalnega testa. Upam na vse dobro.
Potem sem imela v petek še kardiologa, ker me nekaj srce matra. Verjetno vse zaradi živcevuser posted image . Je na srečo vse ok, le kardiologinja mi je predpisala čim več svežega zraka in hoje. Tako, da smo lepo popokali stvari in odšli na morje. Mi je res ustrezalo biti malo zunaj.

Kremo za strije imam jaz od Vichy-ja, in molram reči, da je res v redu. Ni najbolj poceni, je pa učinkovita. V prvi nosečnosti sem imela od Aventa in je bila tudi kar v redu. Čeprav so mi ostale strijice - za okras in spominuser posted image .

Čuvajte sebe in pikice...

pozdravček.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.7.2007 13:48:20   
mala pikica
Lusa upam da je že vse v redu user posted image  Lepo počivaj do jutri, jutri pa nam sporoči vesele novice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.7.2007 13:56:36   
Golobček
Zdravo punce!

Joj ste veliko napisale jaz pa sem tak lenuh da se mi sploh ne da, preberem še kar se pa pisanja tiče sem pa čist aut.
No danes sem se odločla da se vam mal javim, sicer sem bolj na sedežni kot kjer koli drugje , ker je zunaj prevroče, pa še vnetje mehurja imam tako močno da sem na antibiotikih. Upam da se čimprej pozdravim in upam da bo z vami vsemi tudi vse ok. Skrivajte se v senčki in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.7.2007 14:15:39   
mala pikica
Punce, jaz sem si v imenu vseh dovolila Eviii poslat naš seznam. Lahko pogledate pod seznam nosečk. Upam, da ne bo katera jezna, če pa katera ne želi biti na seznamu vseh RR nosečk, pa mi naj prosim sporoči, da to sporočim naprej Eviii.

Uživajte naprej, kolikor se le da v tej neznosni vročini user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.7.2007 15:40:48   
koala
mala pikica kaj bomo jezne, ko se tako lepo trudiš z tem našim seznamom.
Res kapo dol, user posted image , pošiljam pa samo enega da ti nebo prevročeuser posted image .

Lusa jaz verjamem, da je z tvojo pikico vse kot mora biti in da le malček nagaja. Pa vseeno stiskam pestke.

Golobček, ti se pa tudi čimprej pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.7.2007 19:44:12   
nana35
Pozdravljene vse in seveda mml,lepo da si se razkrila.Pišem zato,ker sem tudi jaz imela NS 1,0mm in ravno tako imam toliko let,no malo manj kot ti in grem zdaj na test 30.7. in to na ČHT,ker pregledajo štiri kromosome.Sem tam malo pojamrala in spraševala mojega ginekologa,pa je rekel,da če želim me bo poslal na ta test.Če pa nočem pa ne rabim.Seveda sem se odločila da bom šla in v 16.tednu me to torej čaka.Seveda upam na naj,najboljše.Seveda pa tudi tebi želim vse najboljše in odloči se prav,to je zate in tvojega otročička.

Proti strijam tudi jaz uporabljam babylove mama,je zelo mastno olje,včasih pa tudi malo menjam s Sanosan kremo,kar tako.Vendar nimam prevelikega upanja,kajti moja koža ni tako elastična,to vem.Naredila bom vse kar se da,ampak sem tudi jaz mnenja,da je vse odvisno od kože.Sem brala o vsem mazanju in strijah na forumih in se sprijaznila z resnico,ki pa ni tako huda.

Povedati vam moram,da sem se danes vseeno odločila in si naročila Angel sounds,tako da ga bom kmalu imela.In se že veselim,tako da Lusa,hvala da si bila pripravljena mi pomagati,da ne bi bila v skrbeh.Res hvala.Želim ti vse najboljše,da tudi ti ne boš v skrbeh,mogoče pa je že mimo in je spet vse ok.Jutri pa boš pomirjena,ko prideš iz UZ.Držim ti pesti!

Pa še glede prsi.Mene bolijo samo zjutraj ko se zbudim ali če pri miru ležim.Takrat se mi zdi da so Ogromne in težke kot svinec.Čez dan bolečin ni,tudi če nimam modrca.So se mi pa zelo povečale,drugače so bile zelo majhne in sem kar vesela,da imam vsaj enkrat v življenju malo večje.

Bodite pozdravljene in uživajte kolikor se le da.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 18.7.2007 19:56:31 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
18.7.2007 19:59:13   
katee
nana35: upam, da bodo nadaljni testi pokazali, da je vse super s tvojo pikicouser posted image .

mml: tudi zate bom držala pesti, da bo vse super s user posted image !!!

Mene pa tale vročina tako matra, da ne vem, če bom jutri zdržala. Pa še večjo vročino napovedujejo. Še dobro, da grem v petek spet na morje user posted image za 3 tedne. Na morju le lažje prenašam to neznosno vročino.

Kako se ve spopadate s to nadlogo????

Želim vem lep večer in hladno noč!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
18.7.2007 20:01:59   
nana35
Hvala! Sem zgoraj malo popravila in pripisala,upam da si prebrala Katee.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
18.7.2007 22:00:21   
gagy85
lp

krema, od afrodite dnevna in nočna... kokr tok poceni so, pa zaenkrat tud fajn,... sam po tej vročini si ze mokr k prids s tuša kaj pa se da se s kremo mazes čez švic...user posted image

o kok je lepo zvecer k se shladi...user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
18.7.2007 23:00:22   
klaja
Vroč pozdrav vsem januarčicam!

Po dolgem času sem se uspela malo javit in sem komaj prebrala oz. preletela vse kar ste napisale.

Dobrodošle vse nove nosečke! Čestitke pa tudi vsem za dobre izvide NS!

Pri meni je tako kot sem že enkrat napisala, saj je ginekolog na prvem pregledu izjavil, da je plod za dva tedna manjši in je izjavil, da je še čas za genetsko svetovanje in za NS. Ko pa sem bila zdaj po dopustu na pregledu pa je le priznal, da se je takrat zmotil in da je tako velik kot mora biti in ni za dva tedna manjši. In si lahko kar mislite kaj nastane iz tega, ko sem šla se naročit za genetsko svetovanje, so mi tam kar lepo povedali da sem prepozna za NS. Pa ste mi lepo svetovale, da naj grem samoplačniško, ampak sem slepo verjela ginekologu. Tako zdaj pa imam!!

Na tem svetovanju sem se sedaj odločila za AC, vendar sma z mojim v velikih dvomih glede te preiskave. Zdravnik mi je povedal do kakih zapletov lahko pride in sem si že skoraj premislila. Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, sicer imam še čas za razmislek, saj sem naročena 9. avgusta. Je že katera bila na tej preiskavi, imate kake izkušnje oz. mi lahko kako svetujete, da se bom lažje odločla!?

Drugače pa se počutim vredu, zredila sem se dva kilograma, muči me še edino utrujenost, pa saj ni čudno, če pa je tako vroče, da ne veš kam bi se dal.

Lp

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.7.2007 8:19:51   
puri
Dobro jutro!

Lusa,....upam, da je vse vredu,......se velikokrat spomnim nate.

Klaja
,...te čisto razumem, da moraš biti zelo razočarana,.....res mi je žal, je bilo prepozno za nuhalno. Glede odločitve, ti pa ne znam svetovati. Držim pa pesti, da kakorkoli se bosta odločila, da bo prav!

Jaz bom šla pa danes verjetno te moje pike kar še k G pokazat, ker je trebuh res grozno pikast in ne gre nič na bolje. Upam, da ni nič hudega.

V soboto gremo pa tudi mi na morje za en teden, samo me kar skrbi tale vročina.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 9:21:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!