Anonimen
|
Jutro! O Guppy.....se je začelo? JUPIIII, jst bi že tudi najraje. Če se je začelo......ti želim čim lažji porod in čim prejšnje okrevanje . Sama sebi in nam vsem pa želim, da bi, če boš lahko, ....no lepo bi te prosile , opišeš kako to gre. Če boš lahko sproti. Jaz bom v mislih s tabo. Ampak nujno nam sporoči, če boš ostala tam. A se ti je trebuh kaj spustil? Kakšni krčki......vse povej...... Pikica Pokica: prmejduš, da ne vem, kje to je. A to je tista gostilna, ki je na isti strani kot park, če se pelješ od Laškega proti Otoku na levi, tam bolj na koncu parka? Meni zaenkrat ustreza. V Avstrijo imam namreč namen it 2x. 1. s sestro (da mi ona pomaga kake cotke kupit), 2. pa z možekom po kamero. Leiner je pa nasproti enega hotela čisto v centru Graza. Tule je njihov prospekt:http://www.leiner.at/cgi-bin/shop.php Ampak jaz sem bolj smotana za nemščino in pol tega ne zastopim, mogoče celo kje piše kje jih najti. Bom pa danes še 1x vprašala nasproti katerega hotela je. Jaz pa sem na morju spila tu in tam kakega Smila. Pa mi je tako pasal.....ful, ampak imam na sumu, da sem ravno zaradi tega tako otečena. Prav tako kot tebi Guppy tudi meni sedaj mrtvijo roke. Zlasti desna......zoprn občutek. Otečena pa sem še vedno do skrajnih mej, ampak mi je ravno včeraj povedala sestrična, ki je svojega rodila v istem času kot bom jaz, da je tudi ona bila od 20T naprej tako otečena, da je na porodu prvo pogledala, če so noge že kaj bolje. No jaz bom pogledala roke. Rekla je tudi, da je bilo takoj po porodu bolje. Srček: ej.-...dol padeš, res pohvalno. Jaz bi si kot otrok tako želela take sobice, pa ni bilo takih reči niti za dobit. Ko bo končan moj kotek, vam bom tudi jaz poslikala. Mene pa Nežika največkrat v jajčnike nabrca oziroma naboksa, tko, da prav zakričim zraven. Drugače pa je mirna punčka. Tudi kolca občasno.....ko se spravljam spat. Najbolj zoprno pa je, ko se možek spravi malo pocartat mamico.....mislim v stilu slončka (smajliji ne delajo).....pa začne ona tudi. Atej od zunej, Nežika od znotrej. No jst pa uživam. Razdalja ki jo merite se mi zdi, da se reče simpfiza. Pri meni je to 25, torej ne ustreza. Je pa bilo že čisto taprvič, ko so mi merili premalo. Mi izgleda Nežika bolj v križu raste. Pa bolj drobna je....skoraj predrobna. Ampak se tolažim, da je tudi atej in babica tako drobna. Včasih v šali rečem, da imamo stulenega dojenčka. Pravi mož, da sem dobra, da tako s humorjem sprejmem kako reč, ki bi znala biti resna. Ampak kaj čmo, zdaj je že kar je. Filmčkov še nismo posneli....čakamo kamero. Zdej pa dosti nakladanja. Grem kopalnico pucat.....gnezdenje se je uradno začelo.
< Sporočilo je popravil nefretiti -- 23.7.2007 7:24:00 >
|