|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
22.7.2007 20:08:36   
Anonimen
Ljubljančanke - jutrišnje srečanje: mene (spet) ne bouser posted image . Nimam prevoza pa še mojstri za protivlomna vrata so se najavili in jih moram počakat domauser posted image Žal mi je, da vas ne bom spoznala, ampak ne gre... Vsekakor se imejte lepo, dobro se načvekajte in pojete goro sladoledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5801
22.7.2007 20:10:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna kaj ti ne boš uporabljala plenic za enkratno uporabo?
boš vsak dan prala plenice, kakor so včasih?

Ma ne, sem vse pomešala in sem bla totalno zmedena. Se vidi, da sem nova v tem. Pa kupila bi tudi vse kar mi ti prodajalci ponujajo!! Vse sem zablodila z unimi plenicami Racman pa Štorklja... Ah, kr neki no.
Ma zdej sem poštekala. Končno!
Torej, najprej daš 1 Pampersko, potem pa 1 tetra in čez povijalno, da vse zavežeš - tako bom delala. Upam, da prav. Pa ne glede na kolke. Aja, user posted image  zakaj pa priporočajo široko povijanje 3 mesece ne glede na kolke??

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5802
22.7.2007 20:19:07   
sandra85
tianna, široko povijanje priporočajo, zato ker se je izkazalo, da so ob rojstvu imeli user posted image vredu kolke, pol na pregledu v valdoltri v 3. mesecu, pa je pokazalo, da se je stanje poslabšalo....tko da je dobro dvojno povijanje, pa tut za to, da ga lahko sploh v rokah normalno držiš-je lažje

sicer ti pa bojo itak v porodnišnici pokazale, kako so povija-boš videla, sploh ni zakomplicirano...js sem že večkrat povila dojenčka-pa sploh ni tak težkouser posted image zato se ne sekiraj, vse bo prišlo spontano, kar naenkrat boš pa vse znala

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5803
22.7.2007 21:03:25   
Anonimen
Sandra, a se mi sploh splača prihajat? Ker če je predavanje od 8.30-10h, pa imaš ti pol že ob 11h vožnjo, kar pomeni da moraš itak it prej.......a se pol raje zmenimo za en drug danuser posted image . Ker jaz pridem največ zaradi srečanja, od tega dojenja si ne obetam veliko.....

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5804
22.7.2007 21:06:20   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenuten obseg

Guppy,        user posted image 35t, +14kg, +30cm (130cm)
Žabonka,    user posted image 34t, +10kg, +29cm (101cm)
Pikica pokica, user posted image 34t, +11kg, +31cm (97cm)
_mala_         user posted image 33t,5d, +11kg,            (100cm)
Sandra85,  user posted image  32t6d, +9kg, +25cm (100cm)
Nefretit,      user posted image 32t5d, +10kg,             (101cm)
Srček,        user posted image  32t3d, +9kg, +11cm (130cm)
Cuma,         user posted image 32t3d, +10kg,
dorotea,      user posted image 31t6d, +7-8kg, +20cm (96cm)
Lina31,      user posted image  30t4d, +9kg, +26cm (100cm)
Tanja Lina  user posted image 30t1d, +7kg,               (96cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5805
22.7.2007 21:28:07   
sandra85
ma js sem lahko do 10h55 na kavi-rabim od royala do avtošole 2 minuti

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5806
22.7.2007 21:31:16   
sandra85
še eno vprašanje imam...
user posted image a je keri kej slabo?
-meni je zaj že pol ure tak slabo, da nevem al bom bruhala al kaj user posted image
v celi nosečnosti nisem niti enkrat bruhala, ne bom valda zaj???user posted image

morala bi posodo še od kosila pomit (sem šla po kosilu počivat), zlikat bi mogla dragemu srajce, oprat bi si mogla glavo in nohte zrihtatuser posted image pa se mi prav nič ne da, oziroma mi je tak slabo, da bljak!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5807
22.7.2007 21:33:40   
guppy
nora, sem prav vesela, da ti je všeč user posted image  user posted image  Jaz V GLAVNEM ne pijem alkohola, odkar sem nosečka, razen v kakšnih bombončkih, pa recimo pol kozarčka vina sem mogoče 3x spila.

tianna, a veš, da ne vem? Nam so tako razložili v ŠS, sklepam pa, da se pamperska da spodaj zato, da ti ni treba prat pokakanih tetra plenic brezveze. Ne vem v bistvu user posted image . Se bomo skupaj učile!

srček, dol sem padla, ko sem videla tvoje slikice. Res občudovanja vredno! Bravo!!!

sandra, bi ti povedala glede mer trebuha, ampak ne vem, kaj se smatra kot "vrh trebuha", ker je pri meni že vse tako izbočeno, da si lahko direkt do želodca izmerim. Če tako naredim, mi pa pokaže 42 user posted image

žabonka user posted image user posted imagebom pojedla še eno kepico zate!

KOLCANJE; smešno, ampak naši punčki (če je res punčka) se večkrat kolca kot fantku, tudi do 3x na dan. To mi je eden lepših občutkov, ker sem tudi sama nagnjena h kolcanju. Ta otroček je čisto na svojo mamico user posted image

FILMČKI; do zdaj mi je ratalo posneti ene par filmčkov, na katerih se kaj vidi, ampak niso niti približno tako dobri, da bi se videlo, kako kakšna nogica potuje po trebuhu. Zgleda da se malčka ne marata slikat, ker se takoj umirita, ko nastavim vse na fotoaparatu.

SLABOSTI; ja, ta teden je bilo spet tri dni pesto. Sem bruhala po vsakem obroku. Zdaj je pa mala spet spustila nogice in pustila mamici dihat, tako da je spet vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5808
22.7.2007 21:36:49   
sandra85
GUPPY user posted image sej zato pravim, da po moje uno ne bo držalo-je pa res da si ti dvojna nosečka, zato mogoče pokaže večuser posted image nebi vedla res....
kdaj pa boš menjala slikco? ta je že starauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5809
22.7.2007 21:49:22   
nora
sandra,
- brcike čutim vsak dan različno. v casih me z rokicami božka v spodnjem delu trebuha, v časih pa brcka z nogicami bolj gor
- nikoli me ni tolk fejst brcnila, da bi me zabolelo, samo me zna ustrašitiuser posted image
- kolkrat kolca pa ne vem, nisem tolk pozornauser posted image
- v postelji se naštimam kakor meni paše, da bi lahko zaspala. Če pa začne se kaj pritoževat, se obrnem drugač in ne morem spat
- filčka nisem se spomnila posnetuser posted image
Slabo mi rata pogosto v zadnjih časih, samo mi mine čez kakšno uro. Si naredim limonado z veliko leda in sem ok. Mislim, da mi slabo rata, ker pojem več kot je treba. Izgleda se mi je želodec zmanjšaluser posted image
jst, meni zadnjič je G z metrom tako merila na pregledu. Nič mi ni rekla samo zmerila in zapisala v kartonu, a jaz sem imela druge stvari v glavi in nisem vprašala zakaj to dela. Zdaj sem se merila in mi kaže prav, 32 t oz 32 cm.
srček, jaz sem tudi dala podatke za seznamček, pa me ni goruser posted image
Grem si namočit noge v mrzlo vodo, ker mislim da se kadi od njihuser posted image Gorijo mi stopalauser posted image Opazila sem, da po vrtenju na orbitreku mi zatekajo noge.
Lahko noč vsem!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5810
22.7.2007 22:02:54   
sandra85
zaj mi je uspelo pomit posodo-mi je manj slabo, pa izkoristim da kej naredim...
zaj grem zlikat par srajc-par jih bom pa za jutri pustila
čez pol urce pride sestra k meni in mi prinese lubenico in nektarine-sem jo prosla da mi gre kupit v portorož na tržnico, ki je do polnoči odprtauser posted image
po lubenici mi pa bo sigurno bolšeuser posted image
no, zaj grem hitro likat, preden si premislim
aja-vedno likam ob taki uri, ker je hladneje

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5811
22.7.2007 22:04:59   
guppy
SREČANJE - ponedeljek, 13h, Pod vodo (City Park)
Prijavljene: misska, lumpa6, nora, guppy, nana 27, Tanja Lina, Tatty

Očitno se bomo iskale med mizami, tako da bodite z enim učkom pozorne na sedeče nosečke user posted image  Se vidimo!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5812
22.7.2007 22:09:51   
Anonimen
Guppy brez panike, sej se ne moremo zgrešit, ne? Koliko različnih družb nosečnic pred porodom pa misliš da bo ob enih v Pod vodo? Samo mahajmo si, pa je!

Upam da mi bo tokrat uspelo.... ČE spet ne bo prišlo kako nenapovedano delo - sem sama za vse in če ne....

UPAM UPAM UPAM da bo uspelo!

Se vidimo jutri! (reče ona optimistično) 

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5813
22.7.2007 22:23:16   
Anonimen
Pa saj to ni res.....Sandra, mene ne bouser posted image . Je šel mož po koruzo za pečt in mu je avto crknil, jutri pa mora nujno zjutraj v Trst za se menit do konca za službo in bo vzel moj avtouser posted image .
Pa tak sem se veselila, ko mali otroci.......Pa saj to ne more bit res....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5814
22.7.2007 22:28:57   
Pikica pokica
Nefretiti, super, da se boš še ti pridružila. Saj kaj dosti nas tako ne bo, ampak sladoled nam pa vseeno ne uide.
Predlagam četrtek dopoldne, pri jezu za Savinjo ( Sladki Toni). Torej sporočite, če vam ustreza in katera ura.
Midva greva skoraj sigurno v torek v Ikeo in če bova šla, ti lahko dam vinjeto, če jo potrebuješ. Ampak bi se morali popoldne ali v sredo zjutraj dobiti.
Kje pa je ta otroška trgovina v centru Graza? Morda bova pa še tja malo zavila, če je le ne bo pretežko najti.
V C&A imajo tudi dosti oblačilc za user posted image . Jaz sem dostikrat kupila tam kakšne bodyje za tamalega in spodnje perilo ( tudi nogavičke); zdaj se bova prav tako tam ustavila user posted image .

Srček, ful lepa sobica. Kje si že kupla te nalepke? se mi ne da nazaj iskati user posted image .

Sandra, moja mala ful brca zgoraj v rebra - po tem sklepam, da je še vedno obrnjena na glavico in včasih prav močno brca, da me poštenoo boli. Tudi sedim komaj oz. moram biti ful zravnana, ker drugače že dobim brce v rebra user posted image . Zgleda, da bo imela po meni dolge noge user posted image user posted image user posted image .
Tudi kolca se ji vsaj 2-3x dnevno in to občutim ful nizko. Vmes pa se kdaj pojavi še kakšna večja izboklina - kakšen komolec, koleno druge noge...???

Zdaj sem si merila to razdaljo in mi pride 34 cm. To se nekako ujema z mojimi tedni, čeprav sploh ne vem, če sem prav merila user posted image .

Kar se pa tiče spanja, me pa zadnje čase zelo muči... Ne najdem pravega položaja, se zbujam, hodim na wc... Še vedno spom dosti na trebuhu, s tem da imam eno nogo pokrčeno in spodaj blazino, da ni pritisk samo na trebuhu. Baje s tem ni nič hudega za user posted image ..., saj ga ne moreš zmučkati user posted image . Vsaj upam da ne user posted image .

Tianna, jaz bom tudi zdaj uporabljala plenice za 1x uporabo, saj se mi ne da tistih drugih prati... Te so tako praktične in moj prvi ni imel nobenih problemov ( izpuščajev, vnetij...)

Guppy, lepo se imejte jutri, mene pa žal ne bo, kot sem že napisala.

Lepo spite, upam, da bom tudi jaz in user posted image .

PA PA

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5815
22.7.2007 23:00:02   
sandra85
pikica pokica, te nalepke prodajajo tudi v baby centru-sem jih učeraj vidla...tudi mi2 jih bova kupila-sam verjetno medvedka Pouser posted image
kaj ti spiš na trebuhu?user posted image
js še na boku ne morem, ker se bojim da mu nogico zmečkam-čeprav vem da ni možno, ampak me tako zbrca da imam res občutek, da ga kej žuli...

zaj sem zlikala 2 srajci-dovolj bo za danesuser posted image
zaj pa papam lubenico-tako sladko sočnouser posted image sem vam kej gušte naredila?user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5816
22.7.2007 23:00:42   
dorotea
Srček, res lepa sobica...a bo kar od začetka v svoji sobci spal...mi nismo nič urejali, ker bo kar pr nama na začetku, pol pa bomo tud njej uredili sobco. Tisto zavesico za nad glavo postelce, kje dobiš? Meni tud nuca za nad zibko.
Glede alkohola, tud jaz nisem skor nič spila do poletja...pol na morju pa sem kakšen dedi piva s kokakolo spila...je prav pasalo...in zdaj po kosilu tud kdaj pol deci terana spijem...za dobro kri in boljšo prebavo.
Jaz najbolj čutim brcike na levem boku, sam me včasih tud desno pod rebra dregne...zanimivo je pa, da ko ležim na boku me včasih brca z obeh strani hkrati...po boku na spodnji strani in na zgornji...ni mi jasno kaj počne. In ja, včasih zna bit tud boleče, sam ne pogosto. Tud moji se je že ene parkrat kolcalo do sedaj ...ene 5x, sam ne pogosto. Mene ni strah, da bi jo stisnila, ker mi itak takoj pove kakšen položaj ji paše in kateri ne.
Jst86, nam so rekli da se vrh maternice dviga in je pri 20. tednu v višini popka, pol pa vsak teden 1 cm višje...pr men to kar drži!Sam za dvojne nosečke pa to res ne drži...le kako bi.
sandra, meni je včasih mal slabo, ker me pritiska na želodec, po navadi če preveč pojem...tko da bo spet tako...po malo in večkrat.
Danes sem za štos štela brcike in jih je še veliko več kot 10 rund...in prav zdaj najbolj močno brca...user posted image moram se it stegnit. Bodte pridne!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5817
22.7.2007 23:11:32   
sandra85
jooooj mene je zaj v 3 minutah tako nabrcal,boliiiii-to ni resuser posted image
sem si že prav mislila: ti bom že dala mulo, ti sam pridi vnuser posted image
zaj se je umiril...bomo vidli za kolk časa...po navadi pride pol moj domov, ga mal poboža, pa že znori...pol pa mamica prenašaj bolečineuser posted image
sej je lepo user posted image čeprav boleče, ampak lepo....

hmmm punce....mene je začelo mal user posted image mikat....user posted image nej že pride dragi domov!!! user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5818
22.7.2007 23:13:29   
sandra85
aja srček-sem vidla kje si dobila idejo za smsuser posted image
sej tam lahko dobiš vedno idejo-imajo včasih kako zanimivo

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5819
23.7.2007 6:54:39   
guppy
Ufff, celo noč so me dajali neki krčki v trebuhu, povrh vsega sem pa še sanjala, da bom danes po pregledu ostala v porodnišnici user posted image ... Upam, da se vseeno vidimo na sladoledu - bom sporočila Nori.

Pikica pokica, sem videla, da te verjetno ne bo in mi je prav žal. Zadnjič smo se prav fajn naklepetale. Celjske nosečke, lepo se imejte na srečanju!

sandra, imaš še kakšno idejo za SMS mogoče?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5820
23.7.2007 7:21:47   
Anonimen
Jutro!

O Guppy.....se je začelo?user posted image user posted image JUPIIII, jst bi že tudi najraje.user posted image

Če se je začelo......ti želim čim lažji porod in čim prejšnje okrevanjeuser posted image .
Sama sebi in nam vsem pa želim, da bi, če boš lahko,user posted image ....no lepo bi te prosileuser posted image , opišeš kako to gre. Če boš lahko sproti. Jaz bom v mislih s tabo. user posted image user posted image user posted image
Ampak nujno nam sporoči, če boš ostala tam.
A se ti je trebuh kaj spustil? Kakšni krčki......vse povej......

Pikica Pokica: prmejduš, da ne vem, kje to je. A to je tista gostilna, ki je na isti strani kot park, če se pelješ od Laškega proti Otoku na levi, tam bolj na koncu parka?
Meni zaenkrat ustreza.  V Avstrijo imam namreč namen it 2x. 1. s sestro (da  mi ona pomaga kake cotke kupit), 2. pa z možekom po kamero.
Leiner je pa nasproti enega hotela čisto v centru Graza. Tule je njihov prospekt:http://www.leiner.at/cgi-bin/shop.php
Ampak jaz sem bolj smotana za nemščino in pol tega ne zastopim, mogoče celo kje piše kje jih najti. Bom pa danes še 1x vprašala nasproti katerega hotela je.

Jaz pa sem na morju spila tu in tam kakega Smila. Pa mi je tako pasal.....ful, ampak imam na sumu, da sem ravno zaradi tega tako otečena.
Prav tako kot tebi Guppy tudi meni sedaj mrtvijo roke. Zlasti desna......zoprn občutek. Otečena pa sem še vedno do skrajnih mej, ampak mi je ravno včeraj povedala sestrična, ki je svojega user posted image rodila v istem času kot bom jaz, da je tudi ona bila od 20T naprej tako otečena, da je na porodu prvo pogledala, če so noge že kaj bolje. No jaz bom pogledala roke. Rekla je tudi, da je bilo takoj po porodu bolje.

Srček: ej.-...dol padeš, res pohvalno. Jaz bi si kot otrok tako želela take sobice, pa ni bilo takih reči niti za dobit. Ko bo končan moj kotek, vam bom tudi jaz poslikala.

Mene pa Nežika največkrat v jajčnike nabrca oziroma naboksa, tko, da prav zakričim zraven. Drugače pa je mirna punčka. Tudi kolca občasno.....ko se spravljam spat.
Najbolj zoprno pa je, ko se možek spravi malo pocartat mamico.....mislim v stilu slončka (smajliji ne delajo).....pa začne ona tudi. Atej od zunej, Nežika od znotrej. No jst pa uživam.user posted image user posted image user posted image

Razdalja ki jo merite se mi zdi, da se reče simpfiza. Pri meni je to 25, torej ne ustreza. Je pa bilo že čisto taprvič, ko so mi merili premalo. Mi izgleda Nežika bolj v križu raste.user posted image   Pa bolj drobna je....skoraj predrobna. Ampak se tolažim, da je tudi atej in babica tako drobna. Včasih v šali rečem, da imamo stulenega dojenčka.user posted image user posted image user posted image Pravi mož, da sem dobra, da tako s humorjem sprejmem kako reč, ki bi znala biti resna. Ampak kaj čmo, zdaj je že kar je.

Filmčkov še nismo posneli....čakamo kamero.

Zdej pa dosti nakladanja. Grem kopalnico pucat.....gnezdenje se je uradno začelo.user posted image

< Sporočilo je popravil nefretiti -- 23.7.2007 7:24:00 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5821
23.7.2007 7:44:44   
guppy
nefretiti, ne preveč upat user posted image . Takole me špika že nekaj časa, zadnjič ene dva tedna nazaj, pa se nisem takrat niti za 1cm odprla. Upam, da gre samo za kakšne priprave, ker si res ne želim ostati tam. Rada bi imela vsaj še en pregled pri svojem G - on me res fajn pomiri.

Zdaj pa šibam prijavit začasno bivališče, oddat papirje na CSD, na CTG, pregled, k zdravnici po bolniško... potem se pa vidimo v City Parku. Še dobro, da me je kdo pripravljen peljat tko okrog user posted image

user posted image  & user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5822
23.7.2007 8:22:22   
Pikica pokica
No, danes ste pa zgodnje. Končno je nekdo pred menoj gor user posted image .
Danes gre sinček k babici in dediju ( moji mami in atiju) na krajše počitnice, tako da bova z možekom še malo sama user posted image .

Guppy, tudi meni je žal, da vas ne bom videla, saj ste se / smo se vse od takrat spremenile user posted image . Pa srečno danes na pregledu. Upam, da se sanje še ne uresničijo in te danes še ne obdržijo tam.

Nefretiti - ta slaščičarna je prav ob Savinji - peš cona. Parkira se lahko z druge strani. Tisto, ki si mislila ti, je ob glavni cesti, ta pa je na drugo stran Savinje. Lahko se dobimo tudi kje drugje, samo predlagajte kaj.

Sandra, v BC sem sicer videla te nalepke, ampak sem imela občutek, da jih je ful malo notri, cena pa kar velika. Sem mislila, da jih morda še kje drugje pordajajo - več po zmernejši ceni :))) Ja, spim pa še vedno na trebuhu. V sredo imam pregled in upam, da bo vsaj za trenutek pokukala user posted image z UZ, da se bom prepričala, da ni pomečkana user posted image .

PA PA

Pa lepo se imejte danes na srečanju!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5823
23.7.2007 9:27:35   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Tanja Lina, ti pa se kar na svoj notranji občutek zanašaj, če ne pa na naslednjem Uz vprašaj kaj bo in boš vedela. Če ne prej pa 5 sekund po porodu .
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Srček: maš čisto prav. Vprašala pa ne bom (bova - če bova slučajno oba pri UZ), ker si res želim presenečenja za konec. To bo moje najlepše presenečenje v življenju. Upam, da bom ostala karakter do konca.

Na srečanje bom verjetno težko prišla. Se je izkazalo, da moram še v službi nekatere stvari urediti. Bom pa poskusila. Če ne bi uspelo: drage moje nosečnice, ZEEELLLOOO lepo se imejte in sladkajte.

Se tipkamo kasneje,

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5824
23.7.2007 10:01:27   
dorotea
Dobro jutro!
Danes sem pa tako čudne sanje imela, da sem še zdaj zmedena...najprej ene psiho, neka opozorila, česa naj se pazim, pa...ah, ne bom pravla, ker so full čudna...pol ta druge pa so ble od naše dojenčice, ki je končno privekala na svet in bila pravi sesalecuser posted image ...tolk me je vlekla ko je pila da je vse v 1. minuti spila , pa ni več hotla in pol se je še pokakala do pod pazduhe in jaz sem bila na šihtu z njo in brez ene plenice(ker se je najbrž tam rodila(to ne vem))...mi jo je sestra posodila...in bla je zlo glasen in zahteven otrokuser posted image ...sam pol je pa zaspala in je spala do jutra...Ne vem, full čudne sanje tudi te in sem se full čudno počutla...popolnoma nepripravljena in zmedena. Še zdaj me ta občutek daje, upam da mine hitro. Pa še možeka ni pa sem čisto samauser posted image .
Guppy, drži se s svojimi krčki...vse bo super! Bo kot mora bit in nič se sekirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  231 232 [233] 234 235   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?