ČebelicaMaja
|
Ojla, jaz imam danes popoldansko... pa še počitnice so in je malo zatišja, čeprav me vseeno čaka kup dela... mojčika, ti mi pa s fotkami vedno narediš take lušte... da bi kar popokala in šla... no tud mi smo bili v KG, kjer je bilo veliko bolj znosno kot v Lj, vendar še vedno prevroče, da bi jo dala v ruzak in šla z njo v hrib (pa ne zaradi mene, zaradi nje), naša miška namreč hitro čist zašvica in jo moram že tako preoblačit kake 3x na dan... dans sem jo morala pa še ponoči... komaj čakam, da nam zmontirajo klimo, upam, da pridejo konec tedna... Aja, da o pikicah ne govorim... Je bila pa zjutraj brez planice in se je pokakala in se je tako ustrašila lastnega kakca, da mi je bilo kar hudo... upam, da bo pozabila in ne bo težav s kakanjem brez planičk- sem šla takoj kupit v BC kahlico, ki je še nismo imeli. Joj Zvezdica, o tej nesreči sem ravno dans, ko sem se peljala iz KG, poslušala po radiu, groza... en nemški voznik camperja je pač zapeljal na narobni pas... kriza... ... sem pa jaz tudi pred 1 letom dala tako obdobje čez in verjemi, da mine... Sem pa v KG našo pupo peljala na JAsno, kjer je jezero in imam težavo, ker moja punca ne ostane na kopnem, pa tudi če ima voda 10 stopinj- tri korake je naredila, pa je imela že vse ledene nogice... me prav zanima, kako bo na morju...če ne bo takrat pa 10 stopinj in sam dež, tako kot lani tisti čas - najvišja sezona... upam, da ne... Me je pa tako razjezilo, ko sem b BC naročila poličko od sobice Lana, ki je iz celega lesa, lepo izdelana, pa so vmes pocenili proizvodnjo v Lip Poljčanah, in zadnjo in srednjo stranico zamenjali z iveralom- sploh nisem mogla verjet kakšno skropucalo so naredili- če si vsaj malo esteta, te v oči zbodejo robovi, ki so, kot bi jih miška objedla, druga barva in nasploh čisto drugače izpade... stane pa 52€ sem si jo tolk želela, ampak tole sem pa kar vrnila, tolk je bila grda... je še prodajalka rekla, da ni vedla, da je taka razlika (ker vzorec je pa še star), sva hotela kupit vzorec, pa je počen, a mi kljub temu dajo samo 30% popusta... pa naj ga imajo , no ampak vsaj denar so nama vrnili, sem pa rekla, da bom prav poklicala na Lip Poljčane, kako lahko za 3 € razlike tako zanemarijo kvaliteto in design... No, mal sem se skašljala... petek ni bi najbolj moj dan- jaz namreč vedno tankam na petromatu, da mi ni treba Hane dajat ven iz stočka, sem ves čas zraven, pa še hitro je- a so bili v petek zasedeni in grem na navadno... pustim pikico v stolčku in laufam plačat- pred mano en tip, ki si je zmišljeval, ful počasen... sem že skoraj jezik stegnila... plačam, rečem, da bi lahko malce označili kje so petromati, ker seveda so tisti na petromatih šli notri plačat in grem... pridem, pa me je skoraj kap- miški se je zaletelo in mi je, ko me ni bilo bruhnila, kašljala.... ... jo vzamem ven, obrišem in potolažim in sva šli... tako mi je bilo hudo, prvič sem jo pustila samo in zadnjič!!! Sem prav na Petrol pisala, ker to je pa res too much, da imajo čist neoznačene petromate, ti, ki in ko ga pa potrebuješ, moraš pa čakat, ker folk pač ne ve, da je to petromat. No mal sem se skašljala, pa je prec boljš