|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
18.7.2007 16:38:57   
Nenya
Spet sem bil priden in naložil par slikic od Mine in Brine v album

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
18.7.2007 21:32:35   
Pokora
ČebelicaMaja mi smo čolniček kupili že lani in sicer v Puli v Mečkatorju. Sem jih jih videla pa tudi pri nas v Mećkatorju. Lani sem ga u bistvu kupila bolj zato da sem Nika kopala v njemu, ker je bil pač še premajhen da bi ga v kempu nesla pod tuš. No letos pa veselo čofota not. Smo ga pa na morju uspeli prebosti, pa ga je mož kar s silver tape-om zafliku in jeuser posted image

Rok nik tudi spi v spalni vreči, ampak čez dan ga pa tega nismo navadili. Zdaj se sicer boji in po mojem nekaj časa ne bo probal spet splezati ven. Sem ga tudi naučila da pokaže kako je padel na glavo. Naredi "bunf" in se udari po glaviuser posted image

Nik od prvega kopanja uživa v vodi. Če jo le kje najde, gre hitro štefnat po njej. Pa naj bo to voda v bideju ki si jo sam odpre, posoda z vodo za pesjane, dones je pa iz svoje flaše zlival vodo po tleh (prej ko sem jaz visela tukaj gor) in jo veselo mazal sem in tjauser posted image  Mi je pa patronažna rekla da večinoma jim je voda všeč ker se še spomnijo kako je bilo v maternici in so jo navajeni.

Nimam One doma tako da žal nisem uspela prebrati napisanega. Sem jo iskala na netu, pa ne najdem. Jo je katera našla? Verjamem pa da so bile sestre precej arogantne. Ko gre za življenje tvojih otrok te pa te reči itak še toliko bolj bolijouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
18.7.2007 22:19:14   
eya
Ojla!

Žiga je tudi rad v vodi od samega začetka, nikoli se je ni bal. Zdaj pa sili v vsako lužo. Največji užitek mu je po dežju metat kamenčke v luže. Pa kopa se tudi rad, ga samo vprašaš, če gre čofotat, paže zavijhe proti kopalnici.

Tistega članka nisem brala v Oni, sem pa nekje drugje zasledila to zgodbo. Se strinjam, da je bilo osebje preveč hladno, a vseeno mislim, da so delali po pravilih, samo čut za toplino jim je manjkal. Ne verjamem pa, da je možno, da bi tako mali (a je bila noseča 21 tednov, se mi zdi?) trojčki preživeli. Je pa vse skupaj žalostno. Časopisi pa preveč napihujejo. Zdaj sem se spomnila-v Slov. novicah sem brala...so napisali, da "medtem ko je očka veselo čakal doma trojčke, je zvedel žalostno novico"...Kako je lahko očka veselo čakal, saj so ja morali vedeti, da bo hudo, če je bila še tako malo noseča. Časopisi pa vse tako obrnejo, da bolj "trga srce".

Mi smo tudi lani najprej misllili kupit prenosno klimo, pa smo si premislili, ko smo videli, da moraš imeti speljan vroč zrak čez odprto oknouser posted image  Tale klima nam pa fajn shladi, imamo okoli 24 stopinj notri, lani jih je bilo pa 29 (pred klimo)user posted image  Marelica, a ste jo potem nabavili?

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
18.7.2007 22:52:18   
alička
Da se še jaz malo logiram sem gor... Imam ta teden tako norišnico v službi, da se mi zvečer, ko gre pikica končno spat ne ljubi čisto nič, tako zmatrana sem. Dva dni sem morala celo potegnit na osem ur, čeprav se drugače striktno držim skrajšanega delavnika in delam samo 6 ur, toliko kot sem plačana. Meni se ne pozna kaj prida pri plači, ali pa imaš ti tako dobro plačo Pokora, da se ti bolj pozna user posted image .

Tetici Pokora in Flecker user posted image  čestitke za nečake.

Mojčika zdaj je pa tvoja sestrica na vrsti, če sem si prav zapomnila, ane?

Nik in Marcel upam, da so usta že kaj bolje, da se bosta revčka lahko najedla user posted image user posted image

Mi smo čolniček kupili v eni, jaz pravim svaštarnici, na morju mislim pa da sem ga videla tudi v Pikapolonici...user posted image  nisem ziher...

Brina je en tak mali cortek, Mina pa navihanka kot Živa user posted image .
Tudi Živa je zdnjič ful vpila od navdušenje, ko je videla sliko od Katarine...
Pri nas je pa najnovejša fora, kazanje popka, 150 x na dan dvigne majčko in kaže kje imam popek, sproti pa pokaže še mojega ali očijevega user posted image user posted image user posted image , pokaže tudi kje ima nos, usta, ušesa, ampak to ni tako zabavno.

Tudi naše stanovanje ne potrebuje klime, na srečo user posted image . Ko gremo od doma zaroletamo in zapremo vsa okna in popoldan je prav prijetno hladno... Pa še eno ogromno drevo imamo pred blokom, tako, da je večina našega stanovanja včji del dneva v senci.

Grem spat, ne morem več, sem hotla še malo posedet, da si posušim lase, da ne bom zjutraj kot Teta Pehta (fena nikoli ne uporabljam), pa ne morem več...

Lahko noč!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
18.7.2007 23:00:04   
Marelica
Evo, vam moram povedat, da klima že pridno laufa.user posted image  Je pa cela štorija okoli tega... Je možek kupil to prenosno od Zibrota P328, ki je sicer med dražjimi (prenosnimi), ampak ima baje dobre ocene. Za kako boljšo fiksno zdaj itak ni denarja, pa še montažerji so zdaj čisto zasedeni. Do takrat, ko bi prišli, me lahko tako že pobere od vročine.user posted image   No, na "srečo" je možek na poti do doma (v bogvekakšni trgovini ali pač kje) zgubil mobitel, tako da je za slabo uro zamudi, ker ga je iskal... in seveda ni našel user posted image , da je bil ja potem še lep čas čisto nataknjen. Kišta mora seveda še dve urcio lepo stat pri miru... pol sva se pa pričkala, kam naj gre odvod in kje naj sploh stoji. user posted image Ja, seveda imamo našo malo hiško od A do Ž urejeno po svoje, skoraj maksimalno natrpano in prav nič dosti placa za kake novitete. Pol moraš pa po navodilih gledat na določene pogoje in je še manj placa na razpolago... Tisti odvod skozi okno je tudi meni mimo, tako da sva raje kar luknjo v steno naredila. Skratka, s to klimo sva imela že pravo veselico. user posted image Zdaj, ko je priklopljena pa ima da dela tako kot se šika! Ta podstrešna soba, kjer je hkrati spalnica in računalnik je zdaj prav prijetno hladna, za spodnje prostore bo pa treba še kar par uric počakat, ker se je skoz dan res zelo pregrelo. Mene je edino malo strah, da bom kak prehlad staknila, ker stoji na hodniku in je pač treba mimo tega pihanja hodit.

Evo, sem šla Mino in Brino na slikicah pofirbcat. Mina pa res zgleda prava navihanka, samo da ji v očke pogledaš.user posted image  Brina pa taki cuker v banjici!!user posted image

ČebelicaMaja, kaj to greste na Pag v mesto Pag? Midva z možekom sva bila to za prve skupne počitnice, kot fant in punca. Mi je ostalo v spominu, kako je bilo vroče, pa nič prav dosti zelenja... No, upam, da greste v kako klimatizirano zadevo.

Joj, zdaj mi pa mali tako brca po trebuhu, da bo treba it v drugi položaj. Ležeče.user posted image  No, pa lepo, lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
18.7.2007 23:01:41   
Marelica
No, me veseli, da je naša Katarina s svojo sliko tako navdušila.user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
18.7.2007 23:10:11   
Krista28
Rok, mene je bla tud groza. Sem v službi prebrala večino na glas, pa smo ble 3 solzne. Si pa mislim, da je moral bit z njimi kaj narobe, ker sem bila 10 dni na intenzivni/odd.A pa je bilo kar nekaj takih, ki so imele po 700, 600 g težke, pa so se zelo potrudil...user posted image  Je bla pa 21/22 teden(morfologija?)
Ta Šajina je tud men sprožla porod, pa na roke širla....matr, ko bi še buldežer vame, pol me pa še nadrla da ne sodelujem, ker mi je rit kar odnesl k sm jo bliz vidla...user posted image

Kristjan je majhen ful užival v kopanju. Bolj se zdaj buni..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
19.7.2007 7:34:21   
mojčika
Dobro jutro...

Ne vem, ali naj pohvalim ali ne, da bo res ostalo tako... Naša spi zdaj en teden v svoji postelji celo noč, brez carklanja pri mamiuser posted image , če bo tako, bo v novem stanovanju imela svojo sobico... A se bojim, da bomo septembra spet bogi, ko bom šla delat...

Jaz ne vem no, te porodnišnice...jaz sem bila v Postojni, kljub težkemu porodu pa nimam ene pripombe nad osebjem, moj porodničar pa je bi dr. Merlo, zanj pa lahko rečem samo pohvale, tudi cel teden, ko sem bila tam, nisem doživela česa, zaradi česa bi lahko rekla kaj čez njih... No, a kljub temu sem doma dobivala pripombe, da kako sem lahko šla v Postojno, da je LJ oh in sploh, da se Po lahko gre skriti proti njim... Mislim si, da vsak doživlja drugače, je pa res, da v tem primeru, ko so vedeli, kako hudo bo to za mamo in očeta, bi lahko ravnali bolj humano, pa čeprav so vedeli, da ni pomoči, vsaj toliko, da bi se mama pripravila na nujno zlouser posted image

Sem pa vam že pravila, da poznam fantka, orjen je bil v 24. tednu, 500g težek, danes zdrav in vesel triletnikuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
19.7.2007 8:31:12   
miaxxx
Jutro!

Uf, sem prebrala zgodbo v Oni. Kaj naj rečem... bolje da nič... karkoli bom rekla, je lahko do koga pristransko. Sama sem rodila v LJ in moram rečt, da so bili vsi zelooo prijazni, tako v porodni kot kasneje na oddelku. Mogoče je bila ena sestra malo tečna, ampak to je malenkost. Si pa ne znam predstavljati, da bi mi vsak zdravnik govoril drugače, ali pa, da bi bila rizična, pa me ne bi obravnavali bolj pod drobnogledom.

Nč, še kasnej kaj napišem... moram delat...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
19.7.2007 9:52:21   
ČebelicaMaja
Marelica vem, da je PAG bolj "gologlav", mi gremo v hiško zraven mesta PAg- prostor je klimatiziran in na njihovi plaži je nekaj borovcev, vendar bomo spet po naši dobri navadi itak oblezli cel otok, tako, da smo boljno opremo za senco večinoma že nabavili... imamo vojaško plahto, tisti šotor za na plažo, še en šotor in 2 mareli in še dobro, da imamo Berligota, da bomo vse notri spravliuser posted image  upam vsajuser posted image

Jaz sem tudi rodila v Postojni, pa imam eno samo pripombo čez osebje in to ravno za dr. Merlota- on je edini zdravnik, ki me je kdajkoli spravil v jok, me pustil čakat in seveda pozabil name, ko so prišle zveneče in bogate stranke, tako, da še dobro, da sem bila toliko že sita vsega, da sem zaropotala in so me pregledali (zgodba zase)... on se res potrudi...samo moraš koga poznat, al moraš imet veliko denarja ali pa moraš bit zveneče ime- jaz k njemu ne grem nikoli več...uh, še sedaj me razkuri, ko se spomnim.
Se je pa ful zavzel zame dr. Likar- si vzel čas (Merlo se je z mano pogovarjal morda 15 s), mi razložil (jaz sem bila na koncu 14 dni pred porodom že na oddelku) zaradi povišanega pritiska, itak pa mi je največ pomagala moja cimrauser posted image , za kar sem ji še danes hvaležna in smo ostali v stikih!!!
Mi je pa porod ostal v ful lepem spominu, pa babce so tud v Postojni zakon.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
19.7.2007 12:14:56   
Nenya
Nik od prvega kopanja uživa v vodi. Če jo le kje najde, gre hitro štefnat po njej. Pa naj bo to voda v bideju ki si jo sam odpre, posoda z vodo za pesjane, dones je pa iz svoje flaše zlival vodo po tleh (prej ko sem jaz visela tukaj gor) in jo veselo mazal sem in tja

To je pa čist tako, kot da bi opisovala Mino. Ni važno kolk je vode in kje je, ona ravno tako začne takoj štefnat po njej. Zdaj že sama avtomatično zavije v kopalnico in odpre vodo v bideju pa seveda posodica za mačko je tud zakon. Če ji dam za pit iz kozarca nekaj časa pije, potem pa da noter celo dlan in jo malo premeša.

Eya, uno zgodbico je napisala porodnica, če jo je kdo napihnil je bila to ona. Kar mene moti, je to, da ji je vsak zdravnik govoril drugače. Eden ji je omenil, da to s trojčki ne bo šlo, glede na to, da je imela kratek maternični vrat, medtem, ko ji je drugi začel ga srat s tem, da so to božji otroci al nekaj podobnega in da bo že nekako šlo. Ko je bilo pa vsega konec, ji je pa ginekologinja rekla, da kaj pa pričakuje, saj je vedela v kaj se spušča. Moti me tudi hladen odnos do nje. Isto je bilo pri Nenyi, nobeden ji ni ničesar razložil, če ne bi bil jaz malo bolj podkovan v teh zadevah, ne bi vedela ničesar, še tako je bila zelo zmedena in psihično dva meseca čisto na tleh. Verjamem pa, da so po tem, ko je že ležala v porodnišnici delali po protokolu. Kar jim manjka je en normalen človeški odnos. Verjetno imajo razlog za to, vendar bi bi bilo včasih fajn, če bi pacientkam razložili, kakšna je dejanska situacija, ne pa da skrivajo neprijetne informacije, včasih je to slabše, kot da človeka postaviš pred dejstvo že takoj v začetku. Je pa zgleda tudi zelo odvisno od tega, na katerega zdravnika naletiš, zato so govorice, katera porodnišnica je vredu in katera ne zelo nehvaležne. V vseh poklicih je tako, da imaš ene ljudi, ki so vlečni konj in druge, za katere bi bilo bolje, če bi delali kaj drugega.
Nimam pa pripomb glede osebja na intenzivni, tam so bili zelo prijazni. Ko sem šel takoj po porodu (Nenya je bila še v porodni) k mali Brini, mi je pediatrinja ful enih stvari razložila in tudi sam sem jo veliko spraševal. Tudi v porodni sobi je bilo super. Vsi so bili ful prijazni.....je pa res, da če vejo, da otrok nima možnosti, pol nimajo kaj, ga pač pustijo umret. Staršem pa v tistem momentu to verjetno ni ravno v tolažbo.

Še eno vprašanje imam. Kaj so te ladybug, jaz tega nič ne razumem. Vidim, da jih lepite ob posebnih priložnostih, meni pa ni nič jasno.
Marelica, super za klimo.user posted image Vam je pa naredila že v začetku veliko veselja.

Upam, da se Maychiki ni kaj hudega zgodilo, to ji ni v navadi, da kar nekaj dni ne slišimo ničesar od nje.

Mina sedaj že lepše gleda na Brino. Jo uspe včasih celo pobožat, čeprav moramo bit zlo previdni. Se mi zdi, da se je samo morala malo navadit na novega člana. Jo pa danes Brina malo serje. Že od pol osmih ni nič jedla, upam da bo kmalu začela jokat.

Lep sončen pozdrav.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
19.7.2007 12:58:37   
eya
Ojla!

Rok, tisto o napihovanju zgodbe je veljalo za novinarja Novic, kjer sem jaz brala o tem. Tisto izpoved v Oni pa še nisem prebrala. Sem pa brala debato na rr-kakšne izjave so dajali v porodniuser posted image user posted image user posted image  Ladybug pa jaz prilepim, ko komu želim srečo...pikapolonice prinašajo srečo, a ne?

Jaz tudi upam, da je z Maychiko in njenimi vse ok. Javi se!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
19.7.2007 13:23:58   
Marelica
Jaz pa poleg Maychike še zello pogrešam našo tretjič nosečko Ksenijo!user posted image  Upam, da obe dobro prenašata vročino, pa da ju ne bo prej kaj presenetilo.user posted image  Sem tako vesela, da se je Nenyina zgodba tako lepo končala, čeprav se je začela kar malo šokantno. No, evo, zdaj sem pa že jaz v 34 tednu... ko gledam ljubko malo Brino, me kar neha bit strah, da bi šlo še kaj narobe.

Kar se pa tiče one zgodbe, nisem hotela nič komentirat. Sem pa istega mnenja, da zdravniki v takih trenutkih še posebej morajo biti bolj humani. Konec koncev gre za zaželjene ali pa celo močno pričakovane nosečnosti. in kaj je hujše kot to, da ti grozi, da izgubiš otroka?

Priznam, klima komaj folga... Pri nas je na žalost problem, da je postavljena v prostor pod streho, kjer je običajno prilezla T tudi do 35 stopinj, saj sosednji prostor še ni do konca izoliran in se ful pozna... Tako da je 25-26 zdaj kar tista znosna meja. Se mi pa zdi, da bi spodnji prostori rabili tudi svojo klimo, ker zrak enostavno premalo kroži.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
19.7.2007 13:46:19   
Krista28
Saj res, kje pa ste punce - Maychika, Ksenija.

Zvezdica, kako si, kako mali? Ste kaj boljš. Kaj pa možek?

Nč grem naprej delat.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
19.7.2007 14:39:53   
mojčika
Jaz pa pogrešam še Ankicouser posted image , pa za Maychiko sem hotela že včeraj reči, sem jo pa videla, da nas bereuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
19.7.2007 14:46:28   
DrejcDrejc
Se vam po dolgem času spet javim- ravno prav v mojem stilu, takole vsakih nekaj mesecev enkrat user posted image .
Vidim, da tele strani postajajo vse bolj pestre, spet diši po tistih časih okoli aprila 2006, čestitke vsem frišnim atijem, mamicam, tetkam, stricem!
Pri nas smo doživeli marsikaj novega v tem času, postala sem gospa, Rene ni več pankrt, na poročnem potovanju je tudi shodil, septembra pa bo šel v vrtec, da razbremenimo našo babi. V tej vročini se na srečo ohlajamo pod klimo, pa tudi v senci drevja ni slabo. Le moj avto nima klime in bi najraje kar poletela po bližnjici, ko peljem malega domov, saj se mi zdi, da bo zdaj zdaj kuhan štrukelj na otroškem sedežu! Dobro, da nismo v Makedoniji, kjer imajo 44 stopinj...
Želim vam vsem uspešno ohlajanje!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
19.7.2007 15:45:22   
Nenya
Rok, tisto o napihovanju zgodbe je veljalo za novinarja Novic, kjer sem jaz brala o tem.

To z Novicami se pa čist strinjam. Moji starši kupujejo noveice vsako soboto in na vsake toliko časa malo prelistam, da ugotovim zakaj točno jih ne berem. Mislem, kolk enga s... pišejo notri. Ne razumem, kako lahko dajejo ljudje dnar za take zadeve.
Sam zato najrajši kupim delo, čeprav nikol ne uspem prebrat niti polovice, ker je tako obsežno. Edino format ni OK, rabiš kvadratni meter prostora, če hočeš brat.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
19.7.2007 15:50:31   
maychika
joj toliko skrbi, da kar moram napisat besedo ali dve. pa hvala za skrb user posted image

ja ja jaz sem v redu, v enem kosu, zelo mi je vroče, ampak to pride s poletjem in velikim trebuhom...res sem rabila do včeraj, da sem vas do konca prebrala. pa sem si zapisovala kaj pokomentirat, ampak bom to drugič opravila, zdaj samo na hitro, ker se mi piška peče pa krompirček, pa bo hmau na mizo za dat.

najprej čestitke nenya in rok za malo brino. nekaj slik mi je uspelo pogledati in me kar malo na tio spominja ob rojstvu....toliko temnih lask, pa un nosek pa to...luštno. želim vam vso srečo...

prav tako čestitke vsem novonastalim tetkam in seveda nenazadnje

čestitke Zvezdici in Barbi za uspešno opravljeno doplomo oz. zagovor. kako lepo je ko je to enkrat za tabo (če le nimaš pol tako slabih dni kot zdajle pestijo zvezdico...upam, da mine pred tole vročino...)

ja imam eno novičko...mogoče za vas nič posebnega, ma jaz novico klešem v kamen. naša tia je spuzala. sicer je še kot pijanček, ker je spuzala tri dni nazaj, ampak je pridna in se trudi, tko da jo zdaj gre po rokah in kolenih...superca je.

joj kolk je men vroče....

joj marelica a si res že v 34 tednu. kako hitro gre tole.

DD čestitke ob poroki...kakšna slikca ne bi bila odveč...Reneju pa čestitke ob prvih korakih...

Nič grem kosilo do konca narest, vse ostalo za nazaj pa pokomentiram...upam da zvečer...ne bom obljubljala tko kot nazadnje, da se beremo verjetno v nedeljo...no...pa je četrtek....

lepo bodite in prijetno ohlajanje vam želim....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
19.7.2007 15:50:55   
maychika
ampak res...ROK...ti klepetulja tiuser posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
19.7.2007 17:50:48   
Krista28
Tako se pa Kristjan dons hladiuser posted image

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16834&photoid=84794][/link]

Kasneje pa več..grem k njemu na balkon.

DeVilla? Mojmu možu se zdi, da smo skupi sedele v čakalnici v porodnišnici....jst sem šla na oddelek, ti pa baje kar rodit - on je to bolj spremljal....si to res ti?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5170
19.7.2007 17:53:08   
Krista28
Ni mi hotl prilepit slikce.....ma 2 novi sta v albumu. Kako ve prilepite slike, da so tko lepe?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
19.7.2007 19:08:41   
mojčika
Krista iz tega albuma samo Copy / paste

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
19.7.2007 19:11:15   
mojčika
samo obrni jo prej

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172861

jaz sem pa to naročila danes, da bomo imeli, ko kam gremo, septembra bom dala pa tašči, da mi ne bo treba še enga stola kupovat... Kaj menite???

< Sporočilo je popravil mojčika -- 19.7.2007 19:16:40 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
19.7.2007 19:32:39   
Nenya
Ni slabo. Edini problem, ki ga jaz vidim je pri hranjenju. Ne vem, koliko je MM spretna s hrano, samo Mini kar dosti stvari pade dol, tako da bi se takle stol pri nas hitro posvinjal. Če ga bo pa uporabljala samo za sedenje, potem je pa OK.

Danes sva pa bila z Mino na kmetih in sva gledala kravice. Najbolj so jo fascinirali telički, ki so jo celo prelizali s svojimi dooolgimi jeziki. Jim je dala roko in sem se kar ustrašil, ko sem videl celo njeno dlan v teličkovem gobcu, Mini pa se je  to zdelo strašno zabavno. Ko sva prišla domov, nisva požela kakšnega vsesplošnega navdušenja nad najinim kmetovanjem, saj so naju kar napodili pod tuš, sva (baje) od sebe oddajala ene čudne vonjave.  Nenyin oče je sicer najprej vprašal, če se je Mina slučajno pokakala user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
19.7.2007 19:34:56   
mojčika
Na stolih imam pralne blazine, pa fajn bi jo k mizi posedla, no mislim, da bi šlo tudi jesti, bomo videli

Mi pa smo bili enkrat na enem koncertu, pa so bljižnjega kmeta obsodili, da sklada gnoj, na kar ugotovimo, da nam je smrad precej bližje, kot s sosedovega hlevauser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?