ČebelicaMaja
|
Mojčika čestitam!!! Joj Maychika, ti imaš pa podobne težave, kot sem jih imela sama pred časom... jaz sem staršem kar sprintala članke iz neta in jim jih dala v branje, seveda z verificiranim podpisom raznih dr. in podobno, da je bolj držalo... potem so malo brundali, kolk kompliciram ampak se je prijelo Glede kreditov je tudi trnova pot... midva ga jutri zapreva, ker sva vzela samo premostitvenega, ampak človek ne more verjet, koliko časa in papirjev gre za take stvari. Jaz sem pa danes avto peljala na servis in sem se morala spet kregat- ne vem kako sem ratala taka tečka, ampak tko vsaj kaj dosežem... običajno sicer nisem taka, ampak me potem vedno kdo nateg... seveda smo ugotovili, da prejšnji lastniki niso naredili ta velikega servisa, ampak so prej prodali avto, tko, da bo šel za servis še en manjši dopust. (v $)... in ravno zato mi ne diši kupovanje rabljenih stvari...pa sem ga kupila od sestričninega fanta ki je trdil, da ima vse servise, redno vzdrževan, pa sploh pojma ni imel... zdaj pa pravi, da me servis itak nateguje... ja seveda, pa vse mi ropota, sklopka poka itd... brrrr... dec. ali jan. bova kupila novega Bergija v kaki akciji in ga bom imela potem 10 let in to je to... ... meni je namreč ful stresno menjat avte, nekako mi ne leži- eni sicer to delajo za hobi, meni pa smrdi... Naša Pupa ima pa sedaj mama obdobje, ki ga prej nikoli ni bilo... bog ne daj, da jo ponoči dvigne oči, ko jokca, ali pa da ji oči da jest, pa kopat, vse mami, mami, mami... kliče me pa mana...zjutraj se grem v kopalnico rihtat, pa tolče po vratih in vpije Mana, Manaaaaa, pa debele solze lijejo po licih... meni se seveda dober zdi, možu pa ne preveč ... no sicer smo pa tudi že imeli obratno obdobje, ko je bil oči alfa in omega za vse... Naša pa še skoraj nič ne govori, je pa kot pantomimik , vse pokaže z rokicami,pleše, prižge DVD in TV (itak prižiga vse, samo da so knofki in da so lučke)...pravi cuker je...