Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 14:18:25
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo pa dobr a grem res zmer tazadna spt pa prva ustanem????pol pa neki kako nč ne spite Kolumbo, da nisi ti noč za dan zamenjala Uf, zunaj je pasja vročina. Zdele sem se z Evo eno uro pregovarjala, da je zaspala...pomojem ji je čist prevroče, čeprav imamo v stanovanju 25-26 stopinj in je prav prijetno. A vaši kej manj pojejo zdej,ko je tako vroče? Naša Eva čez dan skoz nekej štrajka in jošk ven pluva....obe čist zašvicava,ko jo prklopm...ponoč si pa potem da duška in se ornk napapca!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2007 15:34:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 18:39:54
|
|
|
|
visnjaaa
|
vroče je ko svinj........... jojjj zaapopizdit...sploh ne morem dihat naj mi ktera predlaga kam naj grem na morje...grem takoj jutri...samo pvejte kje je fajn za otroke..čista voda...blizu morja..sprehajalne poti....prosimmmmm pa še to za dodatek....že 3 dni po 17 uri ne jem ničesar...vsak dan 1 uro vozičkam...pa sem se 1 kg zredila zanorela bom...ker sem debela ko ica, in ne morem shujašat...pa skoz mam to prokl... sedmico pred sabo...pa sploh ne morem pridit na 69 kg...pa pipiz...bom pa se matram....pol pa se za nameček še zredim....jojjjjjj rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lp pridem pol gor, ko bom boljše volje! aja...tamal je tečen ko driska....pa nimam besed za današnji dan....obup
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 20:51:08
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa pridem pol gor, ko bom boljše volje! aja...tamal je tečen ko driska....pa nimam besed za današnji dan....obup Veš kva tamala-če bi rada kaj slišala o obupno slabem dnevu/dnevih-lahko prideš k men, pa boš vidla kaj je za zjokat -tamala mi je spet zakuhala...sva ble pri zdravniku-ja nič-viroza kao...če ne bo v petek ok, pa naj prideva nazaj in bomo dali kri in vodo, kajti danes je bil lab že zaprt! Pa nosek kao čist zabit, samo bolj kot pucam, nč bolš ni...upam, da bom z tistim aspiratorjem kej vn dobila...baje že neki v pljučkah hropi, ker ne pucava dobr noska -ful sem žalostna!!! Evo to je obup
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 21:09:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! zdaj upam da kaj napišem! vroče je blo za ****!no mi smo se odločili da dam dieto na starn ker me je totalno zaprla in trebuh bolel ful in ni šli ven!sem šla k dohtarju in je reko kake odvajane tablete nehajte hujšat!!!!in tako smo nehali hujšat!amapk sem se odločla da po 17 uri ne jem in še vedno bom ločevala po obrokih!tako da bom v bistvu na montignac dieti kao! žal ampak je res bila že kriza in velike bolečine! pa mam spet bom popizla s toto M! no drugače mi gremo na morje pakoštane pri biogradu in še na vir! je pa za otrokece fajn mali lošinj!tako da kr tja punce!pa pakoštane je meni ful všeč pa vir tudi!pa še kaj bi se našlo! zaj pa eno vprašanje ali boste uporabljale hojico???mi smojo danes kupili ker je v BC kcija in mi je ful fajn ker ima 8 kolec pa igračko gor pa vse in sem jo vzela vendar je pred 7 mesecem nebom not dala pa še to sam takrat ko bom kuhala in poospravljala drugače pa bo na tleh!pa ve???? EVA upam da se čimprej pozdravite pa eno za srečo! mi pa smo včeraj dobili pikeca reakcije nič malo ma rdečo in otrdlino ampak ne fejst!pa je kr spala ko jo je pičila! veliki smo 67 cm in težki 8.900 prava baba je! kaj še naj napišem! ja kolumbo pogrešali te bomo!pošlji mi kak sms da bomo vidli kako se imate jaz pa bom tu povedala ok??? metuljčica pade kaka kava ta teden popoldan mam mojega doma bi lahk okaj prišla zaj si ti na vrsti!????? no grem malo se carta!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 21:49:47
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa zanorela bom...ker sem debela ko ica IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo uf...sm besna... IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja pa mam spet bom popizla s toto M! Jojojojooj, kaj vročina dela... malo sem ven izbrala najlepše cvetke, ne zamerit... a ste že kaj boljše volje? Eva1, tebi pa želim jutri en res "hladen" dan, da ne zakuha.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 22:14:50
|
|
|
|
lencica
|
čao punce! Da se mal oglasim. Moram priznat, da vas ne spremljam redno in se se vam oglasla ker imam eno vprašanje. Koliko se kaj obračajo vaši malčki. Naša se je do sedaj obrnila le parkrat iz trebuščka na hrbet., kontra pa ji ne znese. Bi me moglo kaj skrbet. Prosim za odgovor! Hvala! Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2007 22:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 22:51:57
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa pridem pol gor, ko bom boljše volje! aja...tamal je tečen ko driska....pa nimam besed za današnji dan....obup Veš kva tamala-če bi rada kaj slišala o obupno slabem dnevu/dnevih-lahko prideš k men, pa boš vidla kaj je za zjokat -tamala mi je spet zakuhala...sva ble pri zdravniku-ja nič-viroza kao...če ne bo v petek ok, pa naj prideva nazaj in bomo dali kri in vodo, kajti danes je bil lab že zaprt! Pa nosek kao čist zabit, samo bolj kot pucam, nč bolš ni...upam, da bom z tistim aspiratorjem kej vn dobila...baje že neki v pljučkah hropi, ker ne pucava dobr noska -ful sem žalostna!!! Evo to je obup Pa kok spet vročina???? Ja pa to ni res.....kuga je slišala na plučkih???? Pejt dat jutri kri v lab....jaz bi šla...no če ne bo boljše....jaz ne bi čakala na petek..jutri pejt. Sej te bom poklicala jutri zjutraj, pa se bomo zmenle.... Upam in želim, da ne bi več imela vročine.....ooo ti uboga moja, moja Alja
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 23:03:20
|
|
|
|
visnjaaa
|
Kolumbo lepo se imej na morju!!! Uživaj še za nas! Malecka_mateja upam, da ti bo odleglo, oziroma ti je že! Pa sej ne rabiš več hujšat, super zgledaš..tak, da si lahko malo oddahneš. Lulu sem že boljše volje....sem spila eno pivce za živce...pa se mi je stanje izboljšalo....sem prav dobre volje.... Ribicau tud moj Nejc v tej vročini nima apetit...ko pa se shladi, se mu pa tek spet povrne...... Lencica moj malček se sicer obrne, ampak ne vsakič...kokr ga je volja, kak dan se obrača, kot bi mu plačal, drug dan pa kot, da to še ni nikdar počel Eh to se ni nič za sekirat..... SAMO, DA SO OTROCI ZDRAVI....TO JE NAJPOMEMBNEJŠE!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 17.7.2007 23:24:57
|
|
|
|
LuLu
|
lencica, pozdravljena. Moj je tudi tak kot od visnjeee (eee? ) Pardon. Včasih se obrača oz. kar valja po postelji, kak dan pa kot, da je prvič na trebuhu. Pa mislim, da za vse stvari, ki jih še bodo počeli in se naučili naši mali in malecke, da bo pri vsaki različno hitro. Jaz ne bom paničarla, če mi kaj ne bo znal tisti mesec, ko vaši že obvladajo. Tudi shodli bodo različno hitro. Po moje ni treba skrbet. Zdaj so komaj začetki. Če se dolgo kak gib ali dejanje ne bi pojavlo... mesece, leto... potem je treba malo razmislit. Zdaj pa je po moje vse ok. pri vseh nas, kolko berem, so naši vsi februarčki in nekaj marčevih bebic popolnoma zdravih in normalno razvitih. A imam prav?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 7:46:08
|
|
|
|
malecka_mateja
|
OJLA! evo kolumbo je že proti morju! višnja hvala za kompliment sam nevem kam naj trebuh dam ga rabi katera??? pa sem se odločila da danes kar nadaljujem naprej z titstim dnevom kot sem ostala!mesni dan pa tak mi ni za jest če je vroččččččččččččččeeeeeeeeeee!!!! lenčica pozdravljena zgubljena!naša je pa najprej za čela iz trebuha na hrbet zdaj pa tega ne zna ampak iz hrbtna na trebuh pa v sekundi!tako da nič sekirat!sej te veščine naj bi čisto obvladali od 6-7 meseca!tako da nič panike!bo že!daj prilepi nam kako slikico tvoje princeske da jo spoznamo! babe kaj bom onaredle da vročine gre vstran! joj včeraj ko sem se grešila in nisem mela sadnega dne evo mi je danes slabo! fuj!amapk samo da mene ne boli več trebušček in je ščo z mene kaj je moglo it! sam toto M se rešim pa bi blo enkratno!sej danes grem k dohtarju ker se mi ne zdi več normalno! kaj je katera na inekcijah kontracepcijskih???ker meni je G rekla da so možne male krvavitve vmesne ampak jaz že celi mesec krvavim! in ziher od tega tako da bom šla kr na tabletke nazaj!!!!!!!!!bogi moj možek mu bom ančko kupla
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 9:52:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo sporoa da so takoj našli hotel in da z majem žespita oči pa dela
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 12:07:42
|
|
|
|
visnjaaa
|
Ojla! Men je tud vročeeeeeeeeeeeee....mi v curkih dol teče. Upam, da se mi bo stopila kaka kila Lepo se imejte! Se beremo! lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 13:41:43
|
|
|
|
malecka_mateja
|
vroččččččččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! kje ste vse!mi se skrivsmo pred soncem! joj danes sem se spustla v omare in zmetala pol omare bek!najbolj hudo mi je ko gledam 38 št hlač pa lahko samo sanjam sem jih nekaj pustla mogoče jih spraviom kdaj na sebe! pa kuham zraven danes bo pečen pišek pa za možek še krompirček pa solatka pa še juha za mene!jupi! pa ve kaj delate ko je tak vroče!moja mala samo spi
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 14:52:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
te pa nič babae!mi smo se najedli zdaj pa se gremo k tašči hladit ker majo ful mrzlo!pol pa malokli ko vročina poleže! pridne bit!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 21:22:01
|
|
|
|
visnjaaa
|
Jojjjj pa končno se je malo shladilo! Pa taglavna vročina šele prihaja??? Grem dat nejca spat...pridem še pol gor. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 22:00:10
|
|
|
|
atena777
|
Hojla punce. Jaz samo javim, da imam dost vročine in do troka odhajam na Bled. Se beremo! Pojdite kam v senco se hladit, pa pazite na svoje !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 18.7.2007 22:27:30
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Hojla punce. Jaz samo javim, da imam dost vročine in do troka odhajam na Bled. Se beremo! Pojdite kam v senco se hladit, pa pazite na svoje ! atena777 uživaj do troka hi hi hi hi hi lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 8:06:22
|
|
|
|
visnjaaa
|
Dobro jutro!!! Vstane se in pejte ven na zrak.....kaj je fajn zunaj...božansko Komaj čakam, da pada tale vročina in bom lahko cele dneve zunaj. No danes po 5 dneh hujšanja sem stopla na vago....naj najprej povem, da sem jedla 3 x na dan...normalno (skor malo premalo, res male porcije)...ampak po 17 uri nič....in moj rezultat: ko sem začela sem imela točno 70 kg, zdaj pa jih imam 70.5 kg...za pol kile sem težja Pa naj gre vse u pizd... Sem pa res polna vode - od vročine sem vsa zabuhla.....tak, da bom vztrajala še naprej....se bom v nedeljo zvagala še enkrat...pa da vidim. Če ne bo rezultata bom vrlga vago čez okno.... No kr ustante se, no dejte no....auf babe....... lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 8:44:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro! ša sej smo že budni! najprej tabaliiiii??????????pogrešamo te!!!!!!!!! višnja nič se ne sekiraj! kaj pa če bi poskusila v tem da vsaki obrok ločuješ beljakovine od škroba...torej ješ samo meso in solatko ali pa naslednji opbrok samo krompir in solatao pa samo riž in soalta pa testenime pa solato....kaj pa to ti nebi šlo!pa boš ziher shujšala!pa enkrat na teden al pa dvakrat si sladko privošči n to je to!???razen če rada ješ vse to skupaj!sam jaz sem se ful navadla in mi je ful ok!sploh n epogrešam nič! edino vem da ko bom nehala bom se pregrešila vedno pru čuftih drugače pa bom nadeljeval ločevanje po obrokih! joj vročina že tuče! jaz pa grem k G zaj pa upam da je vse ok in da že neham rvavet sej bom še izkrvavela! včeraj sem probača za finto parkrat noge dvignit in s tem sem obremenila tudi trebušne mišice hudi so me šivi potem boleli tako da telovadba še vstran!še kaki mesec dva pol pa bom že začela po malem! no grem se rihtat zaj!Moj mali črl še aja! pridne bit! papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 9:37:39
|
|
|
|
ribicau
|
Dobro jutro! Jaz sem ravnokar vstala, moja bejba pa še spi. Zvečer ni in ni hotla zaspat, šele ob 22ih mi je končno uspelo, da je zaspala, zdej zjutraj, pa ne vstat (no sej zbudil se je, pojedla in zaspala nazaj)! To je verjetno zato, ker smo bile še z nekaterimi puncami in njihovimi zmenjeni, da gremo na bazen . Ampak tole zdele napišem, potem jo grem pa zbudit, to nikamor ne pelje . Včeraj sem iskala bazenček za tamalo in ne boste verjele, ne v Pikapolinici, ne v Baby centru v Kranju ga nisem dobila, vseh je zmanjkalo. Danes jih baje dobijo in gre moj mož ponj, spotoma iz službe. Sem ji pa vzela hlačke-kopalke za na bazen. Joj, 12,49 eur, ko da so iz zlata. Plavalnih plenic pa tko niso imeli. Spravte se v senčko, pa kakšen sladoled si privoščite.....sej tiste k hujšate, si lahko mal pregrešite, sej je tko vroče, da boste od tega kakšno deko zgubile. Drugače vse čestitke k hujšanju. Dobre ste. Jaz že vem kako to je! Visnjaaa ne obupat....men na začetku (5 let nazaj) tud ni šlo nikamor, potem se je pa kr odprlo.... Tko, zdej grem pa tamalo zbudit... Cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 10:34:43
|
|
|
|
visnjaaa
|
malecka_mateja bom pa poskusila ločevati, pa da vidim, če bom uspešnejša. danes bom za kosilo jedla paradajs solato in pečeno piško. ok..hvala
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 12:36:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
super višnja da si se odločila!sej boš vidla sploh nitako hudo!pa po 18 uri več ne ješ in bo ziher šlo dol! če hočeš pa kak sladoled pa si ga za malico privoščiš amapk če boš danes jedla meseka za kosilo moreta do naslednjega obroka minit 4 ure za vse ostalo pa velja 3 ure oz ko ješ testenine 2 uri ok!pa je to to! kolko te pridejo kopalne pleničke??ve katera??je to sploh potrebno al jo lahko kuj z pampersko not daš???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 19.7.2007 16:34:32
|
|
|
|
Tabali
|
Hojla punce lunce ! Mal sem se zgubila, pa sem spet nazaj (moji standardni problemi z netom, ne bi več o tem). Vglavnem, mi se mamo fajn, kljub tej pesjanski vročini. Smo spet na počitnicah pri mojih doma, nobenga hrupa od prometa, uživamo v bajti na hladnem, vem pa hodimo po 18 uri, ko se mal shladi. Drug teden mamo zdravnika, redni pregled pri petih mescih, tako da za dva tri dni gremo gor, pol pa spet nazaj na počitnice . Danaja uživa z ropotuljcami, več jih ima na dohvat ruke bolj se smeji in ropota. Najbolj fora ji je če se sama kresne po nosu s kakšno mehko zadevo, takrat se smeji, da se sploh ne ustavlja. Kar se hrane tiče, mi smo še zmer samo na mleku in očitno nam nič ne manjka. No včasih, za pokusit probamo kakšno domačo breskvo ali hruško (tko za polizat ). Ko se drug teden vrnemo sem bomo začeli z domačim kuhanim korenčkom. Punce svaka čast na vztrajnosti pri hujšanju, jaz če po pravici povem nimam neke motivacije za to. Hihihi, pa šesama sebi sem bolj všeč taka kot sem kot pa prej ko sem bila bolj v zmanjšani obliki (na slikah sem kar fejst ). No, enkrat ko mi pihne, bom verjetno hujšala, sam prej bo verjetno, kot je enkrat napisala Lulu, moja normalna garderoba nosečniška garderoba ). Če bo moj to prebral, ga bo kap , skoz neki teži . Punce uživajte, zdaj ko sem kle se bom večkrat oglasila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.