|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
17.7.2007 11:07:02   
andreja2000
Ko sem jaz izgubila našo zadnjo user posted image sem se počutila tako na tleh in sem kar tavala v neki temi,dokler nisem čisto slučajno našla rr in tu delila z vami svojo žalost in vedno ste znale najti tople in spodbudne besede.Brez rr ne vem kako bi prestala vse kar se mi je in se mi dogaja,zato vam tudi jaz izrekam en velik HVALA.

Seveda pa vsakemu paše po svoje in če nekomu paše malo odklopa od rr,to spoštujem,saj vsak zase ve najbolje kaj mu ustrza!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
17.7.2007 15:24:15   
pilotgirl
Lep pozdrav punce. Kje ste vse? A ste že vse odšle na morje? No upam da je še katera tukaj,saj je naša tema neki zaspala.user posted image No moje tečke še vedno ni,po izračunih na menkolu in tickerju bi jo mogla včeri al pa danes dobit in je ni. Sem pa test nardil in je pokazu zeeeeeeellllllllllllllllllllloooooooooo rahlo,komaj vidno user posted image user posted image . Ne upam se preveč veselit,saj se mi zdi vse skupaj tolk čudno da kr res ni.Upam da uživate kje ob kaki vodi.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
17.7.2007 15:56:10   
Milamay
pilotgirl - kot sem ti že napisala, ti želim, da bi čez par dni bil še bolj viden plusek. Držim pesti, da bo!!!

Pri meni pa se že danes - komaj 24. dan ciklusa - začelo nekaj krvavega kazati. Sicer je bilo čisto malo, tako ko sem se obrisala, je bil izcedek krvav. user posted image  Pa res sva bila ta mesec ZELO pridna, user posted image  sva vsak drugi dan, tako da O nisva mogla zgrešiti. Eh, kaj hočem?! user posted image  Bo že. Enkrat nama BO uspelo. MORA nama uspeti. Še zmeraj se nekako tolažim, da nama ostane umetna oploditev. Če ne gre po tej naravni poti, bo pa mogoče le šlo po umetni. Bomo videli.

A ni danes grozna vročina? Zunaj sploh ni za dihati!

Tako. Upam, da ste kje v senci in da uživate.

Pozdravček

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
17.7.2007 16:28:19   
andreja2000
pilotgirl  močno stiskam pestke,da boš čez par dni pa zagledala dve močni user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

milamay  me veseli,ker si tako optimistčna in tudi jaz vrjamem,da ti bo uspelo dočakat srečo user posted image  na takšen ali drugače način.Držim pesti,da bo to čim prej!user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
17.7.2007 16:34:35   
sonchek
Pilotgirl...očitno se vse skrivamo nekje daleč od vročine..user posted image
...resnično ti želim, da bi ti tokrat ratalo...ooooo kako močno držim pesti, da se črtica čez par dni odebelji....user posted image user posted image user posted image
..milamay...tudi zate močne pestke!!!!!!

Punce...mene pa dons moja user posted image  tok brca, da me skor mal prestavlja...hihihiiii
lep dan...se grem naprej skrivatuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4855
17.7.2007 17:51:57   
lana38
pilotgirl, morda pa se pokažeta pravi in močni user posted image . Počakaj 2-3 dni in naredi še en test.

milamay, morda pa gre pri tebi za kakšno vgnezditev. To je letos že postalo moderno. Kar precej nas je to imelo v začetku user posted image , nekaj dni pred user posted image .

sonchek, tvoja user posted image  pa kar naj lepo brca in miga kolikor je je volja. Če te malo prestavi, boš pač potem popravila svoj položaj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
17.7.2007 18:43:51   
micla
En vroč pozdravček vsem.

Pilotgirl......stiskam pesti, kolikor morem, da bo plus samo še močnejši. Ti samo relax in pozitivno razmišljaj in bo. user posted image
Sonchek kar naj brca. Počakaj še malo in boš kmalu videla kako je, ko te brcne direkt v želodec in to kmalu po tem, ko si pojedla kosilo.user posted image
Milamay.....ne izgubit upanja. Vse je mogoče, dokler  ni user posted image
Andreja.....pesti tudi tebi za dober rezultata AC. Še malo in se boš lahko sproščeno veselila.

Lana tudi tebi čim krajših teh 3-4 tedne. Vem, da se vleče, ampak nimaš kaj drugega kot pridno čakat.
Aurora....kar pogumno naprej. Enkrat bo, mora bit. 
Meli ti pa raje bolj počivaj. Škodit itak ne more. Drži se.
Punce. user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem bila na 3D UZ v Dravljah in je vse OK. In končno se je videlo..............................................................................................imeli bomo user posted image .
Moj je bil najprej malo šokiran (tko potihem si je kot večina moških želel fantka), pol čez neki časa pa je že začel fantazirat, kako bo to našo princesko razvajal. Ahjej, že vidim, da bo tatova ljubljenka in bom jst včasih kar malo odveč.
Kako pa je pri vas Tinaaja?  Včeraj sem se z eno kolegico pogovarjala, ko ima punčka pravkar eno leto in je rekla,da sej sta oni dve cele dneve skupaj, ampak ko pa pride oči zvečer  iz službe, pa je tiste pol urice pred spanjem druga pesem. Bo že res, da so punčke bolj tatove pikice, sinčki pa bolj mamini pocrtki.

Joj sem srečna, samo da je vse ok. Zdej pa lahko sproščeno v šoping v roza barve. Je bila dohtarca tako ziher, da je rekla, da ni dvoma. Je pa ta naša punca kar velika, kar 1225g tehta, kar ustreza 29+0, mi smo pa včeraj bili komaj 27+4. Joj, bo velikanka al pa bo mal prej, kot je mišljeno.

Vse ostale, ki vas nisem posebej imenovala......držim pesti in mislim tudi na vas.

Grem spet v horizontalo, ker imam gležnje že kot dve klobasi.user posted image  Če ne misli malo popustit ta vročina.

Pa pa od mene in moje user posted image .

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
17.7.2007 20:50:21   
pilotgirl
Punce hvala za pestke. Upam da bo res še bolj debela user posted image user posted image !!!!! Oh ko bi le bila,sej je blo dost mučenja in trpljenja za vse nas.user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: UPANJE PO SPLAVU
18.7.2007 0:05:21   
mojca345
Špela100 zdaj sem šele odkrila to temo, ker sem večinoma na drugih. Bi ti samo rada rekla, da hvala za vrtnice. Sem sama ful user posted image  zarad tega, ampa zdej po 5 letih je že boljše, kljub temu, da si ga zarad tega še pa bolj želim bit user posted image . Ma ni dneva, da da ne bi o tem razmišljala in si želela ali poskušala, ampak očitno je to bolj usojena zadeva kot ne, čeprav ne kužim kako ene takoj zanosijo spet. Jest sem začutla mojo štručko pri 6 tednih. Ampak sej se vzpobujam, da jo bom kmalu spet in res si ful želim, da bo imel dobrega očka ob sebi, ker jaz mamica bom itak the best.

Vsem vam pošiljam čim več tehleuser posted image , na katerikoli način in ob kataremkoli času. Jaz se ne morem nehat user posted image . Čim več user posted image  želim za vse nas, ki upamo in hodimo po strmi poteh,da bi bile user posted image in bile v  user posted image user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 4859
18.7.2007 11:45:04   
Milamay
Micla - super za punčko. Ja, ta bo pa očkova ljubica. user posted image  

Pilotgirl - kako je kaj stanje? Stiskam pesti!

Pri meni nič novega. M se nakazuje, sicer malo prehitro, a očitno prihaja. Čutim že špikanje, pa danes so me napadli mozolji - tako da na veliko žalost M prihaja. user posted image  
Drugače pa - ta obupna vročina. Danes bi naj bilo 38 stopinj. Halo!!! To ni več res. Sploh ne vem, kje se naj skrivam. Še v hiši je groooozno vroče. Bo treba pod tuš, da se malo shladimo.

Uživajte v senci.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
18.7.2007 12:13:45   
kodrana
user posted image Milamay mogoče pa so to zanki nosečnosti? nikoli ne veš. pri meni so bili zanki isti.. špikanje, čutila sem, da bo M vsak čas prišla... razen bolečine v prsih pri strani, to mi ej bilo malo čudno. sem naredila test in user posted image user posted image . a žal se potem ni končalo dobro. upanje umre zadnje. sicer pa sama svoje telo najbolj poznaš. lahko te pa kaj presenetiuser posted image .

vroče je res, ko user posted image . savna. sedaj sem skuhala kosilo za tasta in taščo. tast je zadovoljen, tašča pride sedaj. upam, da ji bo všečuser posted image .

moja user posted image  naj bi prišla konec tedna oz. v začetku drugega tedna. upam, da pride i potem veselo na delo user posted image . user posted image user posted image

pilotgirl je že kaj novega?

mojca345user posted image user posted image user posted image .

vsem en vroč pozdravček.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
18.7.2007 13:01:24   
pilotgirl
Punce moje user posted image  še vedno ni. Znakov hm mislim da nimam,razen tega da mi je blo dans zjuri malček slabo,pa ne vem če ma kaj veze. Kr naprej se mi spi,ja pa lulam kar naprej. Zdej pa ne vem a so to sam moja namišljanja al je res kaj a temu?user posted image Test bom v petek še enkrat nardila pol bom pa vidla kaj in kako bo.Upam da bo user posted image user posted image .En hladen pozdravček.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
18.7.2007 13:17:13   
Milamay
Kodrana - ja, da bi le bilo vse skupaj res in da bi ti znaki nakazovali kaj drugega. Pa mislim, da ne bo tako. No, tam do sobote, nedelje bo treba še počakati. Če se seveda na bo vlila kar vsak čas. Kaj dobrega si skuhala?

Pilotgirl - samo da je ni!!!Juhuhu! Upam, da je ne bo in da bo v petek zasijal en velik user posted image user posted image .

Kako se pa kaj naše nosečke počutite? Vam je zagotovo še hujše prenašati to vročino.

Neposredna povezava do sporočila: 4863
18.7.2007 13:48:11   
kodrana
skuhala sem po taščinah željah in sicer fižolovo juho. jaz jo sicer ravno ne obožujem, a dobro. to je to. ona je tako naročila i jaz se izvršila. mislim pa, da je odlična.user posted image

pilotgirl a boš lahlko zdržala do petka, da en narediš ponovno testa? jaz  ne bi zdržala do takrat.. bi že jutri spet poskusila. no, upam, da se izteče po načrtih. drugače pa čestitke, ker si očitno srečka user posted imageuser posted image user posted image user posted image

ostale kje ste? se sončite? skrivate? namakate? ker vročina je res huda.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
18.7.2007 14:35:06   
Milamay
JOj, jaz že nekaj časa nisem jedla fižolove juhe. Jo imam pa kar rada. Zdaj ko je tako vroče, samo razmišljam o tem, kaj bo najhitreje skuhano. Pa da ja ne bi priklopila pečice, ker se bi potem res skuhali.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
18.7.2007 15:08:06   
andreja2000
Hojla!

Ja,vročina je res čist nora in tudi pri nas gledamo da kuhamo take jedi,ki so hitro gotove,ker drugače se bomo prej sami skuhali.
Mi smo pa danes jedli kar paradižnikovo solato z kumarcami in pečene hrenovke!

micla hvala za lepe želje glede AC in vse lepo naprej vama z vajino punčko.user posted image
pilotgirl še vedno močno stiskam pesti za user posted image  in naj ti čas do petka hitro mine.user posted image user posted image user posted image
kodrana tudi tebi pestke,da vama čim prej spet grata zagledat user posted image
milamay ,želim si,da bi ti znaki napovedovali kaj bolj srečnega kot user posted image -kajti jaz sem imela enake ko nisem bila user posted image  in potem ko sem bila user posted image ,tako,da se nikoli ne ve,če pa le pride grda user posted image  ji pa reci naj se že spelje na daljši dopust.user posted image

Lep dan tudi vsem ostalim puncam user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
18.7.2007 15:08:29   
kodrana
Milamay potem pa le pridi na fižolovko. na dolenjsko. res je, komu se da neki full kuhat. že tko je vroče. nekaj, tolko da je nekaj toplega. poleti itak paše sadje, vsaj meni. pa sladoled. uf. jst sm tak sladkosned. sem shujšala v zadnjih tednih 2-3kg, k sm bla živčna zarad izpita. sedaj pa imam spet apetit, kot je treba:). skos bi jedla. niti vročina me ne ustavi.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
18.7.2007 15:19:21   
pilotgirl
Ja ne mislit da me ne mika da bi test kr danes naredila......sam ne ne bom moram bit močna in potrpet do petka.Edino tko bom sigurna a je al ni.No ja pa še dragi je reku da ne smem prej it iskat kot v petek,tko da ja....petek je D dan. no sej jutri je že četrtek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oh ja ko bi le bilo,ko bi le bilo.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
18.7.2007 17:35:55   
lana38
Jaz ta teden po AC še ne hodim na sprehode, tako da se z lahkoto skrivam v stanovanju v tej vročini. Predvsem počivam. No, danes grem malo pred 19 uro do lekarne, ki je pa samo 5 minut od mojega doma. Moram si kupiti Magnesol, ker mi ga bo za jutri zmanjkalo. Saj vem, da bi mi ga lahko kdo tudi prinesel, ampak si že želim iti malo ven. Teh par minut hoje mi pa tudi verjetno ne bo škodilo. V LJ so rekli 3 dni počitka, moj G pa je rekel en teden. V petek pa bo tudi že en teden od AC, tako da danes verjetno ne bo nič prezgodaj.

pilotgirl, petek bo kmalu. Delaj test z jutranjim urinom, da bo več hormona. Torej ga moraš že jutri kupiti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4869
19.7.2007 10:16:36   
tinaaja
Pilotgirl - dajmo punca, danes po test, jutri pa sporoci veselo novico.. hehhe jaz vem, da ne bi mogla cakat user posted image

Andreja, a si ze kaj klicala za rezultate?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
19.7.2007 10:31:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pilotgirl - dajmo punca, danes po test, jutri pa sporoci veselo novico.. hehhe jaz vem, da ne bi mogla cakat user posted image

SE POPOLNOMA STRINJAM!!!!!
in držim pesti...dajmo!!!!user posted image  mi čakamo!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
19.7.2007 10:46:26   
Naty*
pilotgirl js mislim, da bo jutri močneje videti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zadnja, ki sem ji to rekla je zdej srečka user posted image , tko da boš videla da bo user posted image . Pa čimprej sporoči.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
19.7.2007 10:48:41   
Lusa
pilotgirl-ma sem ti rekla ,da boš naslednja ti user posted image ,potem pa lepo vse ostale po vrsti.Sem že nestrpna!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
19.7.2007 11:07:26   
andreja2000
pilotgirl naj bo jutri debeli user posted image user posted image

tinaaja zaradi velike gužve in dopustov so nam rekli in celo napisali na kuverto zraven tel.številke,da naj kličemo po 4 tednu,to pa bo šele v torek in bo še potrebno čakat.Pa saj bom počakala,samo naj bo z user posted image  tokrat vredu.
Me je sicer malo stirlo,ker so mediko 13 klicali na 20 dan in ji povedali ,da ima njena punčka trisomijo 13,no danes je moj 23 dan,ampak še vseeno trzem,ko zazvoni telefon.Medika13 pa je bila 4 dni pred mano na AC.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
19.7.2007 11:17:16   
lana38
andreja2000, jaz bi verjetno poklicala, saj po glevi te ne bo nihče preko telefona. Če ti ne bodo povedali, ti pač ne bodo. Lahko pa, da bodo prijazni in ti bodo lepo polepšali dan z lepo novico o zdravem user posted image . Saj nimaš kaj izgubiti, če poskusiš tam nekje po 14 uri, se mi zdi, da je rekla nemrak. No, zdaj sem se spomnila, da morda podzavestno nočeš slišati slabe novice. Morda bi tudi mene to zadržalo, ampak tokrat novica ne bo slaba, boš videla.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?