micla
|
En vroč pozdravček vsem. Pilotgirl......stiskam pesti, kolikor morem, da bo plus samo še močnejši. Ti samo relax in pozitivno razmišljaj in bo. Sonchek kar naj brca. Počakaj še malo in boš kmalu videla kako je, ko te brcne direkt v želodec in to kmalu po tem, ko si pojedla kosilo. Milamay.....ne izgubit upanja. Vse je mogoče, dokler ni Andreja.....pesti tudi tebi za dober rezultata AC. Še malo in se boš lahko sproščeno veselila. Lana tudi tebi čim krajših teh 3-4 tedne. Vem, da se vleče, ampak nimaš kaj drugega kot pridno čakat. Aurora....kar pogumno naprej. Enkrat bo, mora bit. Meli ti pa raje bolj počivaj. Škodit itak ne more. Drži se. Punce. Včeraj sem bila na 3D UZ v Dravljah in je vse OK. In končno se je videlo..............................................................................................imeli bomo . Moj je bil najprej malo šokiran (tko potihem si je kot večina moških želel fantka), pol čez neki časa pa je že začel fantazirat, kako bo to našo princesko razvajal. Ahjej, že vidim, da bo tatova ljubljenka in bom jst včasih kar malo odveč. Kako pa je pri vas Tinaaja? Včeraj sem se z eno kolegico pogovarjala, ko ima punčka pravkar eno leto in je rekla,da sej sta oni dve cele dneve skupaj, ampak ko pa pride oči zvečer iz službe, pa je tiste pol urice pred spanjem druga pesem. Bo že res, da so punčke bolj tatove pikice, sinčki pa bolj mamini pocrtki. Joj sem srečna, samo da je vse ok. Zdej pa lahko sproščeno v šoping v roza barve. Je bila dohtarca tako ziher, da je rekla, da ni dvoma. Je pa ta naša punca kar velika, kar 1225g tehta, kar ustreza 29+0, mi smo pa včeraj bili komaj 27+4. Joj, bo velikanka al pa bo mal prej, kot je mišljeno. Vse ostale, ki vas nisem posebej imenovala......držim pesti in mislim tudi na vas. Grem spet v horizontalo, ker imam gležnje že kot dve klobasi. Če ne misli malo popustit ta vročina. Pa pa od mene in moje .