|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
12.7.2007 15:09:48   
pilotgirl
Ok punce kako ste kaj na ta deževen dan? Jst sem ok ker zaenkrat moje user posted image  ni,upam pa da jo tudi ne bo.Še tri dni počakam,če jo ni,bom nardila test.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
12.7.2007 15:56:07   
Lusa
Lana-naj bo čimprej jutrišnji dan ,še prej pa ti naj minejo tisti dnevi ,ko boš lepo po pošti prejela pismo ,da je kromosomsko z bejbiko vse vredu!!!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
12.7.2007 19:32:49   
tinaaja
lana, srecno jutri user posted image user posted image user posted image user posted image
andreja, tebi pa zelim (enako lani) kuverto na dom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
13.7.2007 9:42:46   
tinaaja
Lana, user posted image za dober izid user posted image

Andreja, je posta ze prisla?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
13.7.2007 10:07:08   
Shani
Lana- držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
13.7.2007 13:32:56   
andreja2000
tinaaja za pošto je še verjetno malo prezgodaj,kajti v torek bo tri tedne po AC.Hvala za vse lepe želje in upam ,da tokrat res pride pismo in bo končno konec tega strašno mučnega čakanja,ki mi ne da niti mirno spati.

Lana38 user posted image user posted image user posted image

Vsem lep dan in vikend,pa hvala za vaše pestke!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
13.7.2007 15:11:49   
koala
lana mislim nate danes!!!! jaz čutim, da bo vse kot mora biti.

Andreja, zate pa tudi, saj če po treh tednih ni klica, pol ga tud ne bo!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
13.7.2007 16:21:58   
HEL36
Andreja, vse bo v redu boš vidla user posted image

Lana38, mislim nate in tut tebi čez en mesec pošto domov user posted image

tinaaja, kakšna cortika je Brina user posted image

pilotgirl, držim pesti za user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
14.7.2007 15:59:17   
kodrana
dan.

vrnila sem se iz dopustauser posted image . kolk je bilo fino.user posted image sedaj spet realnost.user posted image

malo pa sem vas pogrešala. Andreja, Lana38 in vse, ki čakate izvide iz AC-ja, stiskam pesti za zdrave user posted image . mislim pa, da bo tokrat pri vama resnično vse ok. user posted image user posted image user posted image

pilotgirl čestitam zadnjič za opravljen izpit. super. za nosečnost močno stiskam pesti. user posted image

tinaaja tvoja brina je res en pravi cukrček in sama komaj čakam, da bom tudi jaz lahko imela enega malega navihančka.user posted image

na morju je bilo res romantično, gotovo bi lahko uštimala enega user posted image  ali user posted image user posted image .. user posted image , še ovulacijo sem čutila, ki jo prej nisem nikoli...sedaj po ss, sem jo že drugič v teh dveh ciklusih.. samo morava še pazit. čakam sedaj naslednjo M, ki mora priti čez kak teden, potem bova pa poskusila ponovno.

želim vam vsem lepo poploldne.. mene čaka pospravljanje..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
14.7.2007 18:47:32   
lana38
AC je za mano. Hvala vam za pestke in dobre želje. Počutim se dobro. Upam, da tudi moj user posted image . Malo me boli mesto vboda. Izvidi upam, da res pridejo po pošti. Upam, tudi da bom lahko proslavljala, ko odprem kuverto. Ampak do tega je še zelo daleč, skoraj en mesec. A katera ve, kaj pomeni, če je posteljica spredaj nizko? To je komentirala dr. Sršenova, ko je delala UZ pred samim posegom. Jaz pa sem bila preveč vznemirjena zaradi same AC in nisem vprašala. Zdaj pa razmišljam, ko imam čas.
andreja2000, še tukaj user posted image user posted image  za pismo po pošti. Zdaj si že na dobri poti, da te nihče ne bo klical. Kmalu bodo minili 3 tedni od AC.
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
14.7.2007 22:00:51   
tinaaja
A katera ve, kaj pomeni, če je posteljica spredaj nizko?

super, da je za tabo, zdaj pa le se malo pocivaj. posteljica spredaj nizko ni nic takega.. to da je spredaj pomeni, da morda malo slabse cutis gibe otroka oz jih zcutis kasneje - to mi je rekla G, ker jaz sem jo tudi imela spredaj. Nizkost pa je pomembno le, ce bi prekrivala MV. Pri vsakem UZ pogledajo, kje se posteljica nahaja in to  pove sestri, da zapise. Vsaj pri meni je bilo tko.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
15.7.2007 8:33:08   
lana38
tinaaja, si me kar pomirila z odgovorom o nizki posteljici. user posted image Pri nas ni sestre notri na UZ. G sam potem zapiše, kar je videl. Verjetno pa ni res nič takega, drugače bi mi povedal. Pravzaprav dokler ni nobenih težav, me ne bi rabilo skrbeti, ampak to potem več ne bi bila jaz. Jaz sem pač take narave, da o vsem tuhtam.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
15.7.2007 9:54:57   
Milamay
Lana - super, da je AC za tabo. Izvidi pa bodo OK. Morajo biti!!!  Če imaš postlejico nizko, boš bolj čutila pritisk navzdol in bolj ti bo pritiskalo na mehur. Drugače pa mislim, da ni nič groznega.

Pilotgirl - se je že kaj pojavilo? Upam, da ne. No, kakšne črtice na testerjih se lahko. user posted image  Navijam zate.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
15.7.2007 11:44:53   
pilotgirl
Ne Milamay nič ni še. Moram še dva dni počakat-tko na tickerju pišeuser posted image  pol bom pa stestirala še enkrat-sem že vmes še enkrat test nardila pa ni bilo nič. No upam da bo kaj.user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
16.7.2007 12:04:23   
meli23
Ojla! Jaz sem bila v sredo in četrtel v Lj porodnišnici, v petek pa sem bila odpuščena.NS je bila uredun tudi cerklljaža je uspela. Malo me je strah, ker mi zdravnica ni dala glih veliko upanja. Rekla je, da moja je moja maternica bolj švoh in da tudi nožnica ni glih rožnata. Zdej jemljem antibiotik na osem ur in upam, da bom s tem preprečila vnetja, ki povzročajo splav ali prezgodnji porod.
Nič mi niso rekli, da moram strogo počivat. V odpustnici sicer piše počitek, vendar ustno mi je bilo rečeno, da grem lahko tudi na sprehod. Danes sem kar sedla v avto in prišla do mame, da mi kaj skuha in da pridem do interneta.
Lep pozdrav!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
16.7.2007 12:23:10   
koala
meli lepo da je za teboj. Stiskam pestke, da se vse izteče tako kot mora, ti pa le ubogaj nasvet in počivaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
16.7.2007 12:37:53   
Milamay
Meli - skušaj biti čim bolj pozitivna. Močno ti držim pesti, da bo vse v redu. Seveda pa počivaj. Mislim, da je to tudi pomembno. Nekatere morajo ležati v bolnišnici kar več mesecev. Ko sem bila prvič noseča, je z mano v sobi ležala punca, ki je bila notri nekje od 15. tedna. Imela je tudi cekljažo. Ko sem jo čez 3 mesece srečala, je bila še zmeraj v bolnišnici in morala je ostati tam do konca. Takrat sem računala, da je ležala v bolnišnici skoraj 5 mesecev. Meni se je zdelo prav grozno in se mi še zmeraj zdi hudo, da moraš biti nekje stran od svojih dragih. Tako da ti samo počivaj oz. upoštevaj to, kar ti bodo rekli. Jaz sem imela v 1. nosečnosti dovoljene le 5-minutne sprehode. Torej si lahko misliš, kako daleč sva z dragim prišla. Ampak meni je bilo pomembno, da sem doma.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
16.7.2007 12:38:23   
Milamay
Pilotgirl - še zmeraj čakam na dobre novice.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
16.7.2007 13:08:57   
andreja2000
meli23 lepo,da je vse vredu in stiskam pesti,da tako tudi ostane,pa veliko počivaj!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
16.7.2007 13:37:07   
sonchek
Ojla čveke-žabe!!!!!user posted image

Evo mene iz dopusta...prvi dan v službi in v realnosti...groza...tok bi šla nazaj...user posted image user posted image user posted image ...
...vidim, da ste bile kr zmerne s pisanjem, no mi vsaj ne bo treba dolgo sedeti za računalnikom, kar je pa tud ok...user posted image
Midva sva se mela fullll fajn,tok lepo, da sploh nazaj ne bi več šla...ampak kar je treba je treba..kajne...in takoj drugi dan po morju so prišli monterji, so zmontirali kuhinjo...jupiiiiiii, zdej čakamo pa še štromarje in mogoče si že eno dobro kavico skuham....in seveda vam tudiuser posted image ...

...nno, za čakajoče na izvid AC-ja...tudi jaz močno držim pesti da bo vse ok...in samo veselje vam želim...
No, vidim da ste se vse lepo poskrile v tej vročini..ja, sej ej prov tud jaz se bom zdeleuser posted image  hihihiiii

Lep dan...in se javim še kaj kasneje...mi je toooook vroče!!!!!!!!!!
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
16.7.2007 13:39:27   
sonchek
aja..še to...prejšnji teden smo imeli morfologijo in je vse ok...sedaj pa gremo naprej...user posted image user posted image user posted image ...iz dneva v dan iz meseca v mesec...
Mala user posted image  pa tudi že pridno brca...

Punce nečakajoče...vsem želim da čim prej zagledate velik user posted image ..in držim pesti, da se nam uresniči najlepša in največja želja....

zdej grem pa res v hladovino, ker se mi zdi da se že mal topim...hihihiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
16.7.2007 16:51:24   
lana38
sonchek, super, da je bilo na morfologiji vse OK.user posted image  Jaz bi tudi najraje kar nekam šla na user posted image  ali pa vsaj prespala 3-4 tedne. Ko bi se zbudila, pa bi me čakalo pismo iz LJ z lepim izvidom AC.

meli23, drži se. Važno, da je to za tabo.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
16.7.2007 20:06:20   
aurora28
Oj punce! Najprej naj povem, da sem se za nekaj časa odmaklnila od foruma, saj se vedno bolj razmišljala zakaj ne zanosim in postajala depresivna, zato sem se malo dklopila. In mi je pomagalo. user posted image
Najprej čestitke lani in andreji za uspešen AC postopek, držim pesti za vaju. Sonchek tudi tebi čestitke za tvojo pikico in odlično opravljeno morfologijo. Tinaaja vidim, da tvoja Brinica veselo raste user posted image user posted image . Kodrana, vem kako se počutiš in da si želiš, da bi čimprej zanosila, ampak tako kot si rekla, bolje je, da malce še počakaš in ponovno poskušata zanositi. Držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo. Tiste, ki sem pozabila omeniti, tudi na vas mislim in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image , da čimprej zagledate user posted image , da ste zdrave in srečne user posted image in da so vaši user posted image zdravi.

Pri meni je pa takole, da sem zaključila z drugo terapijo klomifena in ta mesec so me pa res pošteno boleli jajčniki. Prejšnji mesec sploh nisem čutila nobenih znakov in špikanja, ta mesec me je pa kar 4 dni skupaj špikalo in dajalo občutek kot da bi se prehladila. Očitno je bila ovulacija. Zanima me kaj naj storim, ker me je začela nožnica srbeti. Mislim, da se mi je nožnična flora porušila in zaradi tega občutim srbenje. Kaj naj si kupim ali uporabim. Jogurta si ne bi namakala v tampon, mi ni všeč...obstaja kaj drugega. Kaj lahko kupim canesten svečke v lekarni brez recepta? Verjetno je pa tudi to, da ko sva z mojim dragim user posted image nisem takoj po spolnem odnosu šla na wc, ampak sem dvignala boke user posted image in noge, da bi ja sperma čim dlje ostala v nožnici. Mi seka, kajne? user posted image user posted image Je katera to tudi delala in je obrodilo sadove?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
16.7.2007 20:54:51   
tinaaja
Aurora, poklici G, ker vnetje je lahko bakterijsko ali gljivicno, zdravljenje pa ni enako.
Me veseli, da ti je odklop koristi, saj ves, kaj ti  pa najbolj zelim user posted image ....... user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
17.7.2007 10:32:45   
lana38
Meni pa odklop z RR verjetno sploh ne bi koristil. jaz sem edino tukaj našla vso podporo, ki sem jo potrebovala, ko mi je bilo najhuje. Že res, da se tudi doma potolažiš, ampak včasih rabiš še koga od drugje, da ti vlije malo upanja in tolažbe. Včasih sem imela občutek, da kar naprej govorim o istih stvareh, pa ste me vseeno vedno razumele. Še vedno sem vam vsem zelo hvaležna za to.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?