Milamay
|
Lana - drži se jutri! Bom močno stiskala pesti zate. Še eno , da bo vse dobro. Andreja - kdaj bi naj bili izvidi? Koliko časa je zaj že od AC? Pa mora biti vse OK. MORA!!!! Če nas toliko stiska pesti zate, potem bo. Moram ti reči, da se kar držim in seveda vztrajam. Puške v koruzo še ne namreravam tako hitro vreči. Tolaži me misel, da imava z dragim spet posvet v amb. za neplodnsot, in sicer septembra. Upam, da se bo tam premikalo čimhitreje, a vsi vemo, da so čakalne vrste res grozne. Nekako se trudim, da ne bi mislila na vse skupaj, a mi ravno ne uspeva najbolje. Nekako pač vsak dan pomislim na to, kako bi bilo lepo, če bi bila noseča. Ampak bo treba še počakati kakšnih 10 dni. Drugega kot da sva z dragim pridna v postelji, ne moreva storiti. Ma, glavno je, da nama je lepo in da se imava rada. Krtexx - ja, čisto res je to, kar si napisala. Zdaj se tako grozno vse trudimo, potem pa ko se malo dete rodi, potem pa se ritem malo spremeni. No, nekaterim malo, drugim pa popolnoma. Moj sin je bil kot otrok zelo priden, zelo redko je jokal, v glavnem je samo spal in jedel. Vedno rečem, da sva imela VELIKO srečo, da ej bil tako nezahteven. Kolegici pa se je skoraj zmešalo, ker je mali samo jokal in ni vedela, kako ga naj potolaži. To mora biti res grozno, da dete joka uro ali celo več, da ponoči ne spi ... Svak mi zdaj večkrat reče - pa kako si vidva želita še enega otroka? Njun je zdaj star 12 dni in je dokaj zahteven. Nekako še nima nekega ritma. V glavnem on ne more verjeti, da bi midva imela še enega. Njima pa se meša od nenehnega joka. Tako pač je, ne? Ampak mislim, da pozabiš vse te "muke", ko vidiš sovjega otroka, kako se ti odziva, kako se ti smeji, čeblja po svoje ... Lep dan vam vsem želim.
|