|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
9.7.2007 11:44:34   
pilotgirl
Punce nardila sem izpit!!!!!! JEEEEEEEEEJ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
9.7.2007 12:24:34   
Milamay
Pilotgirl - čestitke za opravljen izpit!!! user posted image  Zdaj pa še samo dve črtici na testerju naslednji teden, pa bo sreča popolna.

Tudi jaz nisem nič slišala o Lj porodnišnici.

Kretexx - uboga mucica. NO, če skrbite za dva potem se bo našla hrana še za eno, ne? Tudi mi imamo doma eno muco, ki je zdaj stara že 7 let. Je prava razvajenka in cartljivka. 

LP

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
9.7.2007 12:27:18   
andreja2000
pilotgirluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je,bravo in čestitke za izpit!

Lusa ,ja,ob takih slabih izkušnja je res težko ostati ves čas pozitiven,tudi sama imam tak problem,ampak kadarkoli mi misli odnese v negativno,kar se seveda tudi zgodi,si rečem,ne,stop,ne misli tako,vse bo vredu in tako sbe spodbujam iz dneva v dan in je res težko,saj je bilo že prevečkrat hudo.
Lusa,hvala za pozitivne misli in tudi jaz držim pesti za tvjo pikico,ki naj januarja zdrava priveka na svet.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 4803
9.7.2007 12:46:36   
pilotgirl
O punce hvala ker ste držale pesti zame! Tolk sem vesela da kr ne znam povedat. Ja Milamay iz tvojih ust v božja.Da bi le pokazalo kaj naslednji teden. Danes namreč tud nimam nobenih znakov o kaki user posted image  niti izcedka nimam ,nič.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
9.7.2007 17:10:42   
tinaaja
Pilotgirl - cestitam
user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 4805
10.7.2007 9:47:56   
Lusa
Pilotgirl-superuser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa zares ,samo še tisti magični črti in bo vse popolno ;ker že nastrpno pričakujemo naslednjo user posted image !!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
10.7.2007 12:16:13   
lana38
Ojla, kje pa ste vse na ta deževen in siv dan. Včeraj je bilo tako vroče, da sem bila v kopalkah v stanovanju, danes pa me v trenirki zebe.user posted image
Jaz pa že napeto pričakujem AC v petek. Potem pa dolgo čakanje na izvid.user posted image  To se bo vleklo kot user posted image , ampak čez en mesec bom že vedela in upam, da bom potem končno lahko začela uživati v user posted image .
Lp

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
10.7.2007 12:23:51   
teja*
Pozdravljene!

Pilotgirl - Iskrene čestitke!

Mene pa zanima, ker sem pred slabimi 3 tedni imela spontani splav v 21. tednu (moj g. mi je povedal, da ker se ni maternica raztezala navzgor, se je začel odpirat maternični vrat), ali je katera imela že takšno izkušnjo in če so ji v naslednji nosečnosti zašili mišico materničnega vratu, ali je donosila ali tudi splavila. G. mi je namreč rekel, da s tem ni čisto izključen splav, ampak da jih večina potem normalno donosi. Čeprav mene je ravno tega strah, da se mi bo to še ponovilo.

Hvala za vaše odgovore!

Lepo se imejte!

Teja

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
10.7.2007 13:36:03   
pilotgirl
Punce a mislite da je še prezgodi za test? Sem ga prej nardila pa ni nič pokazalo.user posted image Znakov za kako fešto ni,kljub temu da bi jo mogla dobit čez dva dni!user posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.7.2007 8:34:13   
Lusa
pilotgirl-jaz sem zdaj v 4nosečnosti naredila test 1dan po zamujeni menstruaciji in mi test še tud ni pokazal user posted image  ,tako ,da sigurno je bilo prehitro pri tebi.Počakaj par dni pa boš videla ,čeprav že mene firbec matra!

Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.7.2007 11:20:10   
lana38
pilotgirl, jaz nikoli nisem delala testa, dokler ni user posted image  zamujala vsaj en teden. Ne pokaže prav in potem si user posted image  brez razloga.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.7.2007 11:25:36   
Liona
pilotgirl, malo še počakaj. Meni je sicer test pokazal + tri dni pred pričakovano user posted image , ampak sem imela vgnezditveno krvavitev in mi je bilo sumljivo, zato pa sem ga delala tako zgodaj.
No, naš sonček trenutno spi, jaz pa kuham in na brzino nekaj napišem zraven. Imamo full probleme s krči. Joka in napenja se skoraj ves dan in noč. Se mi zdi tak bošček user posted image . Včasih še jaz jokam, ko več ne vem kako bi mu pomagala... Včeraj smo imeli drugo posvetovalnico, v nedeljo smo pa bili stari že dva meseca user posted image . Teža lepo napreduje saj imava že 4730 gr, dolgi pa smo 57 cm (porodta teža: 2100 gr, dolžina: 45 cm) in iz tega razloga ga pediater za enkrat ne bo dal na testiranje za alergijo na kravje mleko. če pa do naslednje posvetovalnice ne bo bolje gremo pa na testiranje. Ampak se mi tako smili. Danes se je skoraj celo moč napenjal, potem je zjutraj malo pokakal čisto trdo (očitno je zaprt), zdaj pa ga spet napenja. Naš pediater pa trdi, da je to normalno... Halo. ne vem, če ga ne bom v dežurno peljala k drugemu, da vidimo kaj bo on rekel. Meni se otrok tako smili. Ne more jokat 20 ur na dan, no! Eni se pri tej starosti že veselo smejejo, naš revček pa non-stop joka, ali se napenja...

Toliko od mene, lep pozdrav vsem

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.7.2007 11:32:57   
lana38
Liona, te težave je imel moj sin do 6 mesecev. Tudi ga je cele dneve zvijalo in je imel krče, samo ni imel težav z zaprtostjo. Morda bi bilo dobro, da bi šel čim prej na testiranje za alergijo. Ko je moj sin bil star 1,5 leta, se mu je alergija pojavila navzven v vsej svoji veličini. Celo v bolnici je pristal, ker se je skoraj zadušil. Mu je jezik močno zatekel.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.7.2007 11:39:17   
pilotgirl
Hm...na Menkolu mi je izračunalo da bi jo mogla 18 dobit. Zdej dobila naj bi jo jutri sam vprašanje. joj.....kok me muči....user posted image Tolk si že želim da bi uspelo...user posted image Do 15 bom počakala,in če je ne bo,bom še enkrat poskusla test nardit. Zdej mam pa dve možnosti-al bo pršla bolj pozno,ker se še ni dokončno uredila al pa bom srečka user posted image . No jst seveda upam na to drugo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.7.2007 12:09:22   
lana38
pilotgirl user posted image  za user posted image .user posted image user posted image user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.7.2007 12:41:22   
Milamay
Pilotgril - seveda vsi navijamo, da bo tisot drugo in da boš srečka user posted image . Po mojem je tudi še prehitro za test. Jaz sem tudi obakrat delal test pra dni po predvideni M. Tako da zdrži še par dni.

Pri nas tudi nič novega. Edino glava me boli že od včeraj. Ne vem, kaj je to. Verjetno pa to čudno vreme v juliju. Drugače sva z dragim kar pridna v user posted image , ampak to sva vsak mesec, tako da to ni ravno merilo ...
Razmišljala sem tudi o tem, kako vsi govorijo, da se je treba sprostiti in ne misliti na vse to. Ja, lahko je reči, a da ne bi razmišljala o tem, da si želim biit noseča in da želim imeti še enega otroka?! Po mojem ni variante, da ne misliš na to, če si v fazi "delanja". Lana, Andreja - sta vidve kaj manj "mislile na to", ko vama je uspelo? Pa že če vzameš vsak dan folno kislino, v tistem trenutku pomisliš na nosečnost. A ni res?

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
11.7.2007 12:54:47   
andreja2000
Milamay težko bi rekla,da sem manj mislila,morda ne tako intenzivno,a mislila sem vsekakor.Vsak dan sem si merila BT,čakala O in si želela postati user posted image ,le znake,ki bi kazali na user posted image  sem malo opustila in na koncu se je izkazalo,da so bili itak isti ko sem zanosila,kot tisti navadno pred user posted image .
Naj tudi tebe sreča čim prej obišče!
polotgirl ja,čisto možno je,da si test delala prehitro.Držim pesti za user posted image !

Vsem lep dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
11.7.2007 14:36:51   
pilotgirl
Hvala ker držite pesti zame,sam si ne upam preveč upat,ker nekako čutim da bom spet razočarana kot že sto krat prej. Mah ne vem....zakaj moramo ženske tolko pretrpeti v življenju? Kako bi najrajš vidla da če že ni nič,da že enkrat pride ker me to preveč razjeda. Uf kako sem jezna sama nase ker sem tolko neučakana.Na kake znake ne upam niti pomislit,ker mislim da se mi že rahlo blede od vsega pričakovanja.Eh ne bom vas morila več....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4818
11.7.2007 14:36:53   
lana38
Milamay, ne bi mogla reči, da nisem mislila na user posted image  in user posted image  pri user posted image . Edino, kar je res, ta ciklus, ko sem zanosila, nisem imela niti malo upanja, da bom, ker mi je G rekel, da s temi zarastlinami v maternici ne bom mogla zanositi. Očitno se je zgodil čudež.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.7.2007 11:27:10   
krtekxx
Ma kaj je danes z vami vsemi? A ste že vse na dopustih, razen Lane, ki se mal sekira zaradi jutri...? Lana, saj bo, boš videla, vsak dan si bliže cilju!

Jaz sem bila včeraj pri dr. Požlep, ki se je v trenutku, ko je videla, kaj vse se je že zgodilo in dogajalo pri meni rekla, da me bo dala takoj na konzilij s predlogom za PGD. Nekaj bo, 100%. Jaz se z eno mojo sestrično, ki se tudi trudi dobit otročka, stalno hecam, da tako rineva v to materinstvo, da bova potem gotovo to še kdaj obžalovali, ko ne bova morali zjutraj dolgo spat, pa pit kakega šnopčka ko bova dojili ipd... Saj vem, da nakladam, ampak kako pa naj razbijem drugače to čakanje iz dneva v dan, leta v leto ....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.7.2007 12:02:07   
lana38
Sem tudi jaz opazila, da so se vse nekam poskrile, ali pa odpotovale na user posted image . Še danes "uživam", jutri pa me bo že strah. Samo da mine ta AC in da me nihče ne pokliče iz LJ. Potem pa lahko tudi en mesec čakam na tisti kos papirja iz LJ, na katerem bo pisalo, da je vse V redu. Zdaj so dopusti in bodo še več časa rabili, preden bodo pošto odposlali. No, nekje do 15.8. pa bom menda že dobila izvid.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.7.2007 12:33:52   
andreja2000
krtekxx  ja,pomoje pa ti kar prav razmišljš,saj mamica nekega dne itak boš in bo vse tole o spanju pa šnopseku čist res.user posted image
Le tako naprej,me veseli,da si skozi vse te slabe izkušnje postala še bolj močna in ta moč te bo pripeljal do željenega cilja user posted image .

Lana38 v mislih sem s teboj!user posted image

milamay tudi zate bo prišla sreča,če prav je sedaj težko,bodi močna in vstrajna!

Jaz še vedno čakam na izvide od AC in tiho molim,da me ne pokličejo,ampk,da se pojavi v nabiralniku pismo.
Uh,so to eni napsihirani dnevi!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.7.2007 13:14:29   
Milamay
Lana - drži se jutri! Bom močno stiskala pesti zate. Še eno user posted image , da bo vse dobro.

Andreja - kdaj bi naj bili izvidi? Koliko časa je zaj že od AC? Pa mora biti vse OK. MORA!!!! Če nas toliko stiska pesti zate, potem bo. Moram ti reči, da se kar držim in seveda vztrajam. Puške v koruzo še ne namreravam tako hitro vreči. Tolaži me misel, da imava z dragim spet posvet v amb. za neplodnsot, in sicer septembra. Upam, da se bo tam premikalo čimhitreje, a vsi vemo, da so čakalne vrste res grozne. Nekako se trudim, da ne bi mislila na vse skupaj, a mi ravno ne uspeva najbolje. Nekako pač vsak dan pomislim na to, kako bi bilo lepo, če bi bila noseča. Ampak bo treba še počakati kakšnih 10 dni. Drugega kot da sva z dragim pridna v postelji, ne moreva storiti. user posted image  Ma, glavno je, da nama je lepo in da se imava rada.

Krtexx - ja, čisto res je to, kar si napisala. Zdaj se tako grozno vse trudimo, potem pa ko se malo dete rodi, potem pa se ritem malo spremeni. No, nekaterim malo, drugim pa popolnoma. Moj sin je bil kot otrok zelo priden, zelo redko je jokal, v glavnem je samo spal in jedel. Vedno rečem, da sva imela VELIKO srečo, da ej bil tako nezahteven. Kolegici pa se je skoraj zmešalo, ker je mali samo jokal in ni vedela, kako ga naj potolaži. To mora biti res grozno, da dete joka uro ali celo več, da ponoči ne spi ... Svak mi zdaj večkrat reče - pa kako si vidva želita še enega otroka? Njun je zdaj star 12 dni in je dokaj zahteven. Nekako še nima nekega ritma. V glavnem on ne more verjeti, da bi midva imela še enega. Njima pa se meša od nenehnega joka. Tako pač je, ne? Ampak mislim, da pozabiš vse te "muke", ko vidiš sovjega otroka, kako se ti odziva, kako se ti smeji, čeblja po svoje ...

Lep dan vam vsem želim. 

Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.7.2007 13:54:00   
andreja2000
milamay danes je moj 16 dan od AC.Dobri izvidi bi naj bili nekje v roku 3-4 tednov,če pa je kaj narobe pa te telefonsko obvestijo navadno že prej.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.7.2007 14:45:17   
Milamay
Lana in Andreja - aja, pozabila sem vama povedati, da je imela moja kolegica horionsko biopsijo in je ta teden izvedela, da je vse OK. Lani pa je imela UPN v 21 t zaradi neke čudne kromosomske napake, ki je silno redka. Tako da - punce glavno po koncu, letos je dobro leto. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?