Peli
|
A smo res tolk nore? Jest mam celo omaro plenic . Moj otrok še vedno spi od štirih, no dons sigurno ne gre ob 20h spat, bomo šli potem, ko se zbudi mal na sprehod. Jutri pa morm delat , ma ne vem kdaj se bom končno lahko naspala, upam da drug tedn Aljaž ne bo prav zgoden. No Urša de nau čez 9 mescov kej jokal ? Kje pa si naročila torto? Kar pa se tiče plazenja, je Nejc res zgoden. Kar se tiče našega starega avtomobila smo tako skombinirala, da ko sta našadva kupovala novega sta dala najinega staro za novo. Je pa ta avto v redu, no v prejšnem je blo bol udobno pikapolona - vidm da je zdej sezona kupovanja modrcev, tud jest sm jih zadnjič nabavlala, me je blo kr groza, k sm tolk dala zanju, če bi moj vedu, bi ga kap . A ti Brina še tako pridno spi? Sandra - ti pa tvojmu povej nej drugo raj meso reže, ne pa roke. ajdaN - kolk zobkov ma zdej Lovro? Je kej trmast, mu lahko že kaj dopoveš? aljaž je zadnje čase obupen, non-stop ga morš imet na očeh, v stanovanju, mal stran pogledaš in že stoji na kuhinjski mizi, pleza po predalih na pult, al pa spleza na trip-trap in gleda skozi okno na dvorišče, zbija po oknu in kliče psa... Ta tedn sm zvlekla tisti nastavek za na WC in mu je tolk všeč, da bi karnaprej hodu v WC, samo tolk, da da nastavek na WC, odvijal papir, mal packov, pa mogoče še clo lulal. Zdej že ve kdaj lula, sm ga zdej ene parkrat zunej previjala in ko je bil odvit sva šla še lulat in ko mu rečem lula. Seveda bova še kar nekaj časa v plenicah, saj še ne ve povedat, niti tega še ne pričakujem. Zadnje čase je karprecej trmast in se dere,ko hudiček, da bi le obveljala njegova. Glede da je to poletje kar dost dežja bi mu šla kupit kar gumijaste škorne, saj obožuje luže. - Je mogoče katera kje videla otroške gumijaste škornje tam nekje št. 20? Sm mal v Supernovi gledala, pa nimajo tako majhnih. Barba - sm gledala mal tvoje slikce, se mi zdi da Meta ni več tako okrogla? Kako pa kaj tvoj avto? A te Meta kaj pogreša ko si v službi? Se zdaj z atijem merkata? Nč zdej pa bi bil že čas da grem jest mojga lumpka zbudit. Lepo se imejte!
|