|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
13.7.2007 18:31:14   
Peli
A smo res tolk nore? Jest mam celo omaro plenic user posted image .
Moj otrok še vedno spi od štirih, no dons sigurno ne gre ob 20h spat, bomo šli potem, ko se zbudi mal na sprehod. Jutri pa morm delat user posted image , ma ne vem kdaj se bom končno lahko naspala, upam da drug tedn Aljaž ne bo prav zgoden.

No Urša de nau čez 9 mescov kej jokal ? user posted image  Kje pa si naročila torto? Kar pa se tiče plazenja, je Nejc res zgoden.
Kar se tiče našega starega avtomobila smo tako skombinirala, da ko sta našadva kupovala novega sta dala najinega staro za novo. Je pa ta avto v redu, no v prejšnem je blo bol udobnouser posted image

pikapolona - vidm da je zdej sezona kupovanja modrcev, tud jest sm jih zadnjič nabavlala, me je blo kr groza, k sm tolk dala zanju, če bi moj vedu, bi ga kap user posted image .
A ti Brina še tako pridno spi?

Sandra - ti pa tvojmu povej nej drugo raj meso reže, ne pa roke.

ajdaN - kolk zobkov ma zdej Lovro? Je kej trmast, mu lahko že kaj dopoveš?

aljaž je zadnje čase obupen, non-stop ga morš imet na očeh, v stanovanju, mal stran pogledaš in že stoji na kuhinjski mizi, pleza po predalih na pult, al pa spleza na trip-trap in gleda skozi okno na dvorišče, zbija po oknu in kliče psa...
Ta tedn sm zvlekla tisti nastavek za na WC in mu je tolk všeč, da bi karnaprej hodu v WC, samo tolk, da da nastavek na WC, odvijal papir, mal packov, pa mogoče še clo lulal. Zdej že ve kdaj lula, sm ga zdej ene parkrat zunej previjala in ko je bil odvit sva šla še lulat in ko mu rečem lula. Seveda bova še kar nekaj časa v plenicah, saj še ne ve povedat, niti tega še ne pričakujem. Zadnje čase je karprecej trmast in se dere,ko hudiček, da bi le obveljala njegova.

Glede da je to poletje kar dost dežja bi mu šla kupit kar gumijaste škorne, saj obožuje luže. - Je mogoče katera kje videla otroške gumijaste škornje tam nekje št. 20? Sm mal v Supernovi gledala, pa nimajo tako majhnih.

Barba - sm gledala mal tvoje slikce, se mi zdi da Meta ni več tako okrogla? Kako pa kaj tvoj avto? A te Meta kaj pogreša ko si v službi? Se zdaj z atijem merkata?

Nč zdej pa bi bil že čas da grem jest mojga lumpka zbudit.
Lepo se imejte!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.7.2007 22:05:02   
ajdaN
Čer!

Otroc so pospravljen - tamala je spet zaspala ob cmokanju palčkauser posted image . Pa nej ga cuza, enkrat bo že nehala. Jaz sem tud... tam na začetk šoleuser posted image user posted image .

Jutri šibnemo na vikend, pogledat kako je tast postavil novo kuhinjouser posted image . Končno! Sem jo celo leto čakala!

Peli Lovro ima že 3-4 mesece "vseh" 16 zobkov. V dveh mesecih je dobil vse trojke in štirice! Pa niti ni blo fuuuul hudo! Ko sem rodila, sem mislila, da bojo že petke ven lezle - je imel spodaj vse fuuuul zatečeno, slinil se je ko polž, roke tlačil v usta, jokal ponoči... No pa potem ni bilo nič.

Drugač je pa trmast kotuser posted image . Če ima "svoj" dan se dobesedno meče po tlehuser posted image . Ampak moram pa rečt da je od poroda sem postal bistveno bolj obvladljiv. Recimo na igrišče grem zdaj brez problema z obema, pa se večino časa igra lepo v peskovniku, pa malo leti okrog. Pred porodom je bil pa kot odvezan! Samo letal je sem in tja, jaz pa s tistim ooogroooomnim trebuhom seveda za njimuser posted image . PA bistveno bolj se je začel crkljat, tako da je prav luštno. Ima svoje momente, ko bi ga najrajš nazaj poslala, na splošno je pa srček!

Tako da imaš upanje, da bo čez 2 meseca boljš tudi pri vasuser posted image .

Sandra a boš tamalga vozila v Pinki vozkuuser posted image user posted image ?! Dobra si, jaz ga ne bi!

Plenice - imamo precejšno zalogo - cca. 500 plenic za vsakegauser posted image . Bo skoraj do novega leta miruser posted image . Dans sem jih dobila še za Anči - so dobili trojkico.

Nič šibam povečerjat, potem pa spat. Lep vikend!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.7.2007 22:15:17   
DeMer
Punce, pazite na mleko iz DM!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1681800

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.7.2007 8:28:33   
Sandra*
Dobro jutro!

No, midva sva se ravno skobacala s postelje zdaj pa se odpravljava na zajtrk, Mark že čaka in vleče prst.

AjdaN: Ma zarad vozka se ne mislem obremnjevat da je pinki, mi je čist usen, je itak taka odbita barva, pa ne zdi se mi niti važn kakšna je barva vozička, sj mam črn senčnik, pa itak je vedno v fanta napravljen. Danes čakava poštarja, da nam pripelje paket z vozičkom, upam da bo danes?

Včer je moj pustu marka, da je puzov  po dvorišču po tlakovcih in zj ma revež čist posneto kožo po nogah, mu bom dons kr nogavice dala gor.

Še zadnji vikend mojga uživanja, v ponedeljek pa delatuser posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 779
14.7.2007 11:07:04   
Urša08
Se sam na hitr javim, ker mam še too much dela s pripravami na piknik.

Eto moj user posted image je včeraj diplomiral z 10. user posted image user posted image user posted image Sva bla z Nejcem kr ponosna najn.
Dons mamo pa fešto in to kr dvojno, za rojstni dan pa še za diplomo. Jutri kaj več napišem (če bo čas), saj mam jutri pa starše povabljene na kosilo.

Lep dan vam želim!
papauser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.7.2007 11:54:28   
Sandra*
Mi smo danes dobili pinki voziček. Ful je huda barva!!!

Barba, še enkrat fulll hvala!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.7.2007 11:59:22   
pikapolona2
Peli, Brina se neda...hehe...zdejle je dobila rahlo virozo...pa je bil en večer ne zezam se ampak na 15 minut jok......nisem spala nič.....takoj ko sm se ulegla jok...pa itak da ni nič pomagal ne crkljanje ne hrana ne ...nič!

Ve ste res mal..toinktoink....tolk plenic nabavit...no jst nism nč...itak ne uporabljam pamperskuser posted image ....AjdaN do novcga leta....hudoooooo...kje pa maš tolk placa da vse to hraniš....peli tebi bo pa endvatri iz plenic vn...pol pa neboš vedela kam z njimi.

Demer sm že prebrala na netu ja.......pa manchmellowse iz srbije tudi ne papat....mmmm pa tolk so dobri.user posted image

Urša...o čem drtugem kot o 10 itak sploh nism razmišljala...barvo...upam da je torta uspela in da bo dobro presenečenje.....

grem po telh pobrisat....včeraj sva nov sesalc nabavila...pa sm danes tak polet pri čisščenju dobila......je bla Brina tako pridna da sm lahko poleg nje cel stanovanje posesala....mal se z kablom igrala mal s tepihom pa radio je bil tudi v igriuser posted image user posted image

Jutri gremo pa v petrovče pa se mal v Bazen vržem...uf bo pasalouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.7.2007 12:00:36   
pikapolona2
Sandra super da ne kompliciraš okoli barve......jst bi pomoje tudi ....nism glih pinki bejba.....aja ampak druguser posted image pa potem mora biti punčkauser posted image .

Dobr začni v ponedeljek...pa sej so počitnice pa nebo tolk otrokuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 783
15.7.2007 22:31:27   
pikapolona2
nč ne slrbite da bi ostale na prvi straniuser posted image

bom jst mal reda nardilauser posted image

Mi smo se danes celi dan potepali..user posted image .smo bili na štajerskem in smo se prijetno hladili v bazenu

tukajle je Brina z mojima sestrama
user posted image

takole pa lovim čolničke

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
15.7.2007 22:46:55   
Urša08
Pikapolona dobr da skrbiš da nismo na drugi strani user posted image user posted image user posted image

Eto mam clo mal cajta, sicer pečem še zadnjo rundo mufinov ampak bom mal napisala.
Včer smo se super imeli, piknik je uspel. Dons sta bla še mojedva na kosilu in zvečer sem šla pečt piškote pa mufine, da bo jutr moj user posted image nesu v službo.
Je bil pa naporen vikend, non stop sem neki delala pa pripravljala,.. Komi čakam da grem spat.
Torta je bla zelo okusna in dobra, ampak sem bla pa mal razočarana nad obliko - sem mislila da bo mal drugačna. Bom slikco prlepla sem če bom znala - drugač bo pa kera pomagala.
Nejc je bil priden, le mal vroče mu jeblo.  Dons je pa ogromno spal - upam da bo tud ponoč spal.user posted image user posted image

Peli nč ne bo čez 9 mesecev, je včer M prišla. Sej bi blo kr zgodi, da bi bla že zdej noseča, k je Nejc komi 6 mesecev star. No ampak če bi bla bi pa bla.

Pikapolona lepo da si tako navdušena nad novim sesalcem. Če ti bo zmanjkalo površine za sesat kr k men priduser posted image user posted image mamo tak bummm, da bom jutri sam pospravljala.
Ta teden bo pa grozna vročina tako, da če bomo šle kej na sprehod mormo it zgodi zjutrej.
Peli si ta teden popoldan? Če boš mela kšno volo do sprehoda nama s Pikapolono kr sporoč.

No sedaj bo pa še zadnja runda spečena, tako da bom šla spat.

lahko nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 785
16.7.2007 7:24:06   
pikapolona2
Urša....pridna, da še mafine pečeš..jst mu kr une žepke od Pečjaka....sam na pladenj zlagam in štopam cajtuser posted image
Pa nujno morm videt zdej to torto...prilepi sliko....če ne znaš pokliči pa ti povemuser posted image ....sam cena bo 1 mafinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 786
16.7.2007 7:35:14   
Urša08
Jutro!

Pikapolona vidim da sva že obe pokonci. Naju user posted image ne pustita spatiuser posted image . No Nejc raziskuje dnevno in ko leze v rikverc mu igrače ne sledijo in je jokuser posted image
Slikice so še na fotkiču ampak jih bom dons probala naložit na računalnik. Kaj pa Brina počne? Kaj mata kej dons v planu k bo tko vroče? Jaz sem malce lena ampak se morm k seb spravit pa kej narest preden vročina udari potem se mi itak ne bo nič dalo.

Neposredna povezava do sporočila: 787
16.7.2007 7:41:09   
pikapolona2
jaaaaa.........Brina je takoj ko je Marku začel igrat radio....bila v luftu in ready za akcijo! Sam jo je Marko odnesu v dnevno....sm mu naročila naj jo prebvije....pa je naenkrat bil tak krik...in vzdih pridi sem posrana je....da sm lepo vstala in mu pomagala odkidat kilo drekauser posted image user posted image

Urša...pridta danes z Nejcem do naju no.....na kavo ali sok...neeee...al pa na en mlečni shake

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 788
16.7.2007 7:45:07   
Urša08
Lahko se malce zmigava pa odvozičkava do vaju. Kdaj si pa mislila? Jaz mam plan tm pred deveto vn it k še ne bo tko vroče.
Vidim da so vsi moški isti. K moj vid da se je pokakal tud tul naj pridem pomagat.user posted image user posted image user posted image kot da sam ne bi zmoguuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
16.7.2007 8:03:37   
pikapolona2
Pridi takoj...midve sva itak pokonciin rady za akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 790
16.7.2007 8:08:51   
Urša08
Se še previjeva pa nahraniva in privozičkava.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 791
16.7.2007 8:13:59   
pikapolona2
super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 792
16.7.2007 12:08:13   
Urša08
Ojla!

Eto midve s PIkapolono sva šli na en sprehodek po gozdu v senčki tako da sva bla z Nejcem dve uri zunaj. Potem sem mu pa jabučka dala zajest in čez slabo uro in pol sem ga mogla že dojituser posted image . Sedaj sem ga pa spat nesla in pančka. user posted image   Sama sem se pa usedla za računalnik in si skuhala kapučin ter uživam. Mam pa kuhno v totalnem razsulu ampak sploh nimam slabe vesti, saj sem čez vikend skoz delala. user posted image Bom že stanovanje pospravila, sedaj se bom pa na slikice vrgla in jih pripravila za razvijanje. Sem pa stanovanje tako shladila da me zebe in moram po eno majčko z dolgimi rokavi it.

Se še oglasim.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
17.7.2007 14:47:16   
ajdaN
Alo?!

Kje ste vse? vas je pobral od vročineuser posted image ? Nas še ne zaenkrat!

Mulčka spita že dobro uro, jaz pa zabušavam. Anči bo kmal pokonc, ker kar med spanjem vneto sračkauser posted image .

Je pa krasno, da se je navadla palčka (ja vem grozna mami semuser posted image ), ker se lepo sama uspava. Pol ji pa itak ven pade. Dudo ji moram pa nonstop notr tiščat pa popravljat. PA še ne mara je kaj dosti!

Pikapolona plenic sploh ni tko velik. Lovro ima skoraj vse pod previjalno, Anine sem pa dala še na podstreho, ker so ji "fitke" št.3 še mal prevelike. Drugač pa tudi pod previjalno. Pa gre brez problema. Mi zmeraj nardimo zalogo za ene 2-3 mesce, da je pol mir.

Drugač sem pa čez vikend dobla user posted image . Bljak! Pa tko luštno je blo brez! No mam pa zato otroka, ki ponoč spi. Če se pa že zbudi, pa samo pomalca pa zaspi nazajuser posted image .

Sandra uživaj in šminkiraj z vozkomuser posted image . Ravn dans sem enega vidla v štacuni, pa sem prav pogledala, če fantek sedi noteruser posted image . Ampak ni bil.

Urša dolgo majčko včerajuser posted image ?! A mal zamenjava? Jaz imam trenutno v dnevni 24,5, do večera bo nekje 26user posted image user posted image . Pa še ponoči ne morm konkretno preluftat, ker mi Ana spi v dnevni. Pa rabi temo, drugače je prezgodaj pokonc. Pol imam pa rajš 2 stopinji več čez danuser posted image , pa da mi spi do devete!

No grem še mal uživat dokler je mir!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.7.2007 15:15:45   
Urša08
Eto jaz sem še med živimi.user posted image user posted image Sem ravno Nejčku eno knjigico prebrala in je tko gledal pa poslušal, sedaj se pa sam zabavauser posted image user posted image sam pomoje ne prov dolg.user posted image
Midva mava tam dobrih 22 stopinj ampak gredo temperature gor.Zaenkrat prov luštno.

Zjutraj sva šli s Peli na sprehodka z najinima čmrloma. Smo šli do klopc v gozdu kjer je bla tako prijetna senčica, pa sladoled smo jedl. No potem sem Nejčku pripravila špinačo s pirejem in je lepo jedu, se je še mal plazu po kuhni in ob pol dvanajstih zaspančkal.user posted image

Men je pa uspel kuhno pospravit, pa cune pobrat in zložit, skratka vse po planu. Še dnevno popucam pa sem zmagala.user posted image

ajdaN da ti pri dveh otrocih še kej časa vstane, pa kapo dol.user posted image No glede spanja sem ti pa itak fovš user posted image . Celo noč ti prespi. Ma od kar mam Nejca sploh ne vem kaj to pomeni? Ma sej ni tko hudo, se pač zbudi, se nahraniva in mava to poštimano v 5 minutah. Je pa res, da je pa bolj jutranček in sem zjutraj kr zgodi pokonc, pol osmih je že luksuz.

Za vikend grem v soboto na deklišno, bo moj user posted image varuška. V nedeljo pa šibamo v Trbovlje eno punčkico pogledat. Ma sej vikende mamo pri nas čist zafilane.

Še to povem, sedaj mamo en obrok goste hrane, počasi bom pa začela še s ta drugim. Mam plan se pri 9 mesecih samo še zjutraj pa zvečer dojit, no ponoč bomo pa videli kako bo.

Pikapolona2
kako pa kaj tvoje zdravje? Si že kej boljš? Kaj pa če te daje to k je ogromno kosenja trave sedaj?

Sedaj je pa Nejčku že dolgčas in ga moram mal zabavat.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.7.2007 20:37:59   
pikapolona2
Urša...ne niso trave krive.....ker imam žrelo čist vneto in izkašljujem gnoj.......pa še herpes se mi je razcvetel to pa bo kr prehlad.....sm pa danes čist švoh......pa še sami sva cel dan (ko bi jst tko rabla mal miru) ker je šel M s službo  na Vršič s kolesom....se je že javil da je nazaj dol...me je pa fuul skrbelo ker v tej vročini izzivajo ko v hrib tiščijo s kolesi......ampak dopovedat to dedcem.....ni šans

Takoj ko bova boljše....in bova ziher nekužni vas kličemo za skupni sprehoduser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.7.2007 9:07:11   
Urša08
Dobro jutro!

No jaz mam pa dons lenoritisuser posted image . Se mi nč ne da. No sej tud tak dan paše, da mal poležavaš in počivaš. Nejca sem spat spravila in naj bi blo kako uro miru, no pa da vidimo - pol ure že spančka. user posted image

Pikapolona eno pikapoko ti pošiljam, da se čimprej pozdraviš.user posted image Včer pa cel dan sama user posted image a si vsaj za kako uro tašči nesla Brinouser posted image

Mam take dneve, da se sploh naspat ne moremuser posted image Kr spala bi, včer sem že ob 9 na kavču v mižule padla, me je potem moj mal pred deseto spomnu da naj grem v spalnico spat. Grem mal kavč peglat pa eno sklečko čokolešnika pojest.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 797
18.7.2007 10:55:57   
pikapolona2
Urša...nism mogla tašči poturit Brine (ampak sej je bila pridna...kot da bi vedla da nimam ful energije)......ker je tudi ona bolana...smo očitno vsi fasali prehlad....sem bla v lekarni zdejle pa je rekla da je ogromno ljudi prehlajenih....sej glede na vreme nič čudnega.....danes sm pa skoraj brez glasu

uživaj v lenoritisu-.......to zeeelo paše kdaj pa kdaj.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.7.2007 12:26:20   
pikapolona2
urša poglej zs

Neposredna povezava do sporočila: 799
18.7.2007 12:39:09   
Urša08
pikapolona sem ti že odgovorila.

Si kej bolš? Veš tud jaz opažam da jih je skoz več okrog mene neki bolnih. Sem kr vesela da je z mano ok, še bolj pa da je Nejc zdrav.
Mi je pa zjutrej spal 1,5 ure, potem sva jedla, se je mal igral... skratka bil priden, no zdej ga pa poskušam spat dat ampak mi ne uspeva, neki štrajka, tako da letim k njemu.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

anke
4pikice

Katero od spodaj naštetih ženskih imen je lepše?

Lana (24%)

Ana (28%)

Ela (16%)

Ema (16%)

Lina (15%)

Število vseh glasov: 435

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!