|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
10.7.2007 9:39:00   
pikapolona2
Urša to je čist normalno da ima Nejc taka obdobja ko hoče več jest.....to je neki v zvezi z rastjo in pridejo taki preskoki....ko potrebuje več......čist po učbeniku!

Tudi Brina zdejle že nazaj spi.....pa ob osmih je vstalauser posted image ....ampak je tako zehala in tečkala jo dam v posteljo in spi....men ni nič več jasno....kdaj bova midve imele kakšen ritem???? Je pa danes spala od desetih do treh brez cmihanja ob treh sem jo podojila in nato spet do osmih...jeaaaaaa...to mi deliuser posted image user posted image user posted image ...sam jst pa vseeno nism spala....zaradi dežja toče....imamo strešno okno in ko to začne ropotat je za znoret.....kot bi kdo na boben ob moji glavi igral....potem pa še moj dec ki je za vsako letu gledat na balkon a je toča al ni.....mislim napoooooorna noč!

Danes upam da dobr opravim....neki za job ......pa potem imam zobarja...upam da bom čimprej na vrsti...potem grem pa še malo čez center v women sicret si kak modrc nabavit pa v zaro.....no imejte se!

AjdaN....a tak naval je bil na papmperske da jih je zmanjkalo....svaštauser posted image ....Sandra ti si jih še dobila?

Peli kolk velik hladilnik sta kupila men je  najin skoz premajhen....sploh pa tista dva predalčka od skrinje....sam kaj ko nimam kam dat večjega.......morm pa zato skoz v štarcuno hodit....kar se mi pa ne ljubiuser posted image

Sprehod Urša te pokličem....mogoče v četrtek...če nebomo prej zmrzniliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.7.2007 10:50:20   
Urša08
Glede pampersk moram povedat. Sem mojga poslala po službi v mullerja in mi je prnesu 4 jumbo paketeuser posted image user posted image ampak zvečer je pa še svakec 4 prnesu user posted image user posted image user posted image če bi nas kdo gledu bi mislu da mamo najmanj 3user posted image .
Sem se prov nasmejala.

Pikapolona dobr se zmen glede službice oz. projekta, pa kak fajn modrc si privošči.

se že Nejc oglaša,

papa

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.7.2007 10:53:10   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Glede pampersk moram povedat. Sem mojga poslala po službi v mullerja in mi je prnesu 4 jumbo paketeuser posted image user posted image ampak zvečer je pa še svakec 4 prnesu user posted image user posted image user posted image če bi nas kdo gledu bi mislu da mamo najmanj 3user posted image .
Sem se prov nasmejala.

Pikapolona dobr se zmen glede službice oz. projekta, pa kak fajn modrc si privošči.

se že Nejc oglaša,

papa

pol se bojo pa čudili ko pol leta ne bojo nobene plenice prodali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.7.2007 19:50:25   
Sandra*
Sem dobila plenice, sva jih nabavla 8 paketov, pa še 3% popusta mam k mam muller kartico, tko da smo sploh pocen skos pršliuser posted image user posted image user posted image .

Tok, sam na hitr, se kj pišemo. Moj je ta teden doma, ker se je v ponedelk na šihtu urezu z nožem in je na bolniški, ma kr fejst, si je čist kožo stran udrezovuser posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 754
10.7.2007 21:16:42   
Urša08
Sandra lepo, da si dobla plenice. Vidm da maš tako zalogo kot jaz. Katero številko si pa vzela?

Pikapolona kako si zrihtala v Ljubljani?

Midva sva mela dons pregled ob pol leta in meri 68,2 cm in tehta 7100g. Tudi tretjo pikico je dobil. Je bil pa tak dobrovoljček, pa zdravnici je vse pokazal, kako v rikverc leze, kako se hoče dvignit,.. In je bla navdušena. Je rekla da je kmal začel.
Nam pa že drugi zobek vn leze, kar en za drugim (za prvega sem ugotovila v četrtek, za druzga pa v nedeljo).

Sedaj grem pa na kavč mal pred tv, če je kej pametnega, če ne pa kr v mižule.

Lahko nočko !user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.7.2007 21:20:05   
Urša08
Še neki sem pozabla.

Sandra user posted image bogi tvoj user posted image , ga mora pa bolet. Mal ga crklej pa bo kuj dobr. Želim mu da čimprej spravi roko v normalno stanje.  Če drugač pogledaš ga maš pa zadnji teden pred službico doma na razpolago.user posted image To je pa tud neki.

Sedaj pa res grem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.7.2007 7:49:42   
pikapolona2
jutrooooooo........moja glava je user posted image user posted image .......najprej sm delala do enih ponoči in ga je brina skoz biksala...potem je pa od štirih skoooooz na 15 minut cmihala.....kdaj bom jst spala v kosu vsaj 5 ur skupajuser posted image user posted image user posted image

Ja Urša vse sem zrihtala....projekt uspešen, dobila delo, za modrc sm stala v takšni vrsti (razprofaje kaj čmo) da sm že skor obupala....ampak sem hotela met takega ki ima zadaj prekrižane naramnice in se spredaj zapira.....se ne vidi pod majčkami ki nimajo rokavov......v KR ga nism našla.....v LJ sem pa točno vedela v kateri trgovini ga imajo...sam gužva je pa bla...ojojojojo
pa zobrar je zamano...sam nevem če je ok...me kr neki špika še vedno v zobu....mal še počakam mogoče se je pa razbolel ko je tolk vrtala vanj.
Brina je  prvič bila v varstvu pri babici 5 ur skupaj....pa je baje kr preživela......2 uri je itak spala(kar pri meni nikoli ne????)

Nč zdej grem pa kavooooo popit....pol pa spet v LJ...mamo oktoberke srečanjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.7.2007 9:25:11   
pikapolona2
a sem rekla da kam gremuser posted image user posted image user posted image ......jah prehitro sem rekla.....mi je bla neki sumljiva ji zmerim temperaturo in sva na meji...pa še malo kašlja.....bova kr doma počakali......jo nebom še naokoli vlačila takšnole....zdej pa že spi .....prvo rundo

Neposredna povezava do sporočila: 758
11.7.2007 9:32:35   
Urša08
Pikapolona pa mata spet smolo. A kr vročino je doblauser posted image bogica. Mogoče ste pa zato tako noč meli, jo je kej kuhal in se je slabo počutla. Kok so bogi k n morjo povedatuser posted image kaj jih muči.

No sej jaz se pa spet bojujem z vnetim mehurjem user posted image user posted image že par dni, pa še vročino sem staknla včer zvečeruser posted image Ma že en mesec in pol sem vse za en drek user posted image . Pikapolona a mogoče veš a smem piti ursi čaj, zarad dojenja sprašujem?

Moj pikec pa tud prvo rundo spančka, je zaspal ob pol devetih. Ko se zbudi pa pojeva in šibava tortico naročit, pa še na banko spotoma. Kr neki opravkov me še čaka.

Nč grem tamalmu dat kuhat, dons bo mel bučke in krompir.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 759
11.7.2007 10:30:33   
pikapolona2
urša jst mislim da ursi čaj nič ne škodi.......ti pa povem recept kako se na hitro pozdraviš.....ko pride tvoj domov naj nejca prevzame on....ti si v en lavorček naštimaj vroče kamilice in nato lepo malo čičaj nad njimi v sopari........nato se spravi pod kovter in zraven pij na hektolitre ursi čaja.......in potem lepo počivaj in nič ven in samo ajaj...tamalega naj pa lubi rihta....men t če je v začetnem stadiju vedno pomaga......aja pa ničuser posted image user posted image user posted image skakanja po postelji ene tri dniuser posted image

mmmmmm torta dobro naročaj kakšen motiv si se zdej odločla?

Men Brina spi že debelo uro....očitno je res nekaj narobe z njo ker dopoldne pa res nikoli ne spi več kot pol ure......

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.7.2007 11:07:39   
Urša08
pikapolona hvala za nasvet. Ko bo user posted image prišel dam mu bom dala tamalga jaz pa hop na lavor in potem pod kovtrček in pit, pit , pituser posted image user posted image user posted image
Z user posted image pa tko nč ne bo k bo m prišla na obisk. Me je začel tko spodi bolet, da mislim da vsak čas bo. Vse na kupu, pa kaj čmo.
Je Brina kej bolš? Mogoče ko se bo fino napančkala, da bo dober. Poročaj.
Sedj se moram pa res že obrnt in it zrihtat, če ne bo že moj prej doma.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 761
11.7.2007 12:52:48   
pikapolona2
user posted image  malo manj kašlja....ampak je pa nenavadno mirna...in spet spi...sej men paše...sam vem da ni čist OK.....

nejc je pa res hitr ko takole puza....ojojo...ga boš še lovilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 762
11.7.2007 21:31:29   
DeMer
Zivjo punce. Vas berem ze nekaj casa in sem zbrala pogum da vam kaj napisem. Sem tud jest s tega prelepega konca Slovenije, bolj tocno iz KR in imam doma enga 5 mesecnika. As te tlele gor vse z starejsimi al je kera blizu? V torek smo meli ceplenje in ima mal oteklince. Imate kaksne izkusnje? A to izgine? 

Neposredna povezava do sporočila: 763
11.7.2007 21:37:50   
ajdaN
Helou!

Kako ste kaj? Meni mulčka že urco in pol spita - še Ana je takoj zaspala! Neverjetno!

Drugač nič novega - Lovro je čvekica 100/h, miga nonstop, Anči pa za silo je pridna, samo tam nekje po šesti popoldne rata siiiiiitnaaaaaa! Bi jo včasih kar nazaj neslauser posted image . Ampak dokler ponoči spi, se ne mislm prtoževatuser posted image !

DeMer živjo! "vaše" starosti jih je kar precej - no kakšen mesec starejši so. Postavi se z miško na nick pa ti pokaže starost otrok (pri tistih, ki imajo to naštimano).

Kje iz KR pa si?

Aja oteklina po cepljenju je pa normalna - tudi malo vročine je možno. Jaz sem mu na mesto cepljenja dala kar mal obkladka - fiziološka + alkohol.

Nič se grem basat z lubenicouser posted image .

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 764
11.7.2007 22:12:57   
DeMer
Sem iz Strazisca. Hvala za nasvet.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.7.2007 0:18:15   
miši
danes bla v Milerju, je bilo polno plenic, so pomojem glih nafilali.
LP vsem gorenjkam

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.7.2007 8:46:00   
Urša08
Sem jezna k user posted image . Sem cel roman napisala pa me je vn vrgl.user posted image

DeMer dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image A maš punčko, fantka, je prvi otroček? Jaz mam fantka Nejca,m ki je star pol leta, je pa moj prvi user posted image .

Včer sem naročila torto in sicer sem kr povedala kaj mam v glavi in mi je simpatičen fant reku da ni problema. Sem hotla pa notebooka in bo ekran malce dvignjen in na njem napis - še sama ne vem kako bo zgledala ampak jim zaupam. Vsekakor pa pokažem slikico v nedeljo. Tud na banko sem šla. Gre vse po planu. Upam, da bo moj presenečen, sej mislim da se mu niti ne sanja da sem mu šla torto naročit.
Zagovor ma pa v petek ob 8. Držte pesti.

Sedaj moram pa Nejca nahranit. A gre kera na sprehod? Pikapolona kako je z Brino? Če sta ok in mata čas gremo lahko mal na easy.

Še to povem spodi me boli k user posted image , M pa od nikjer. Sem že kar naveličana, že dva al tri dni me boli, pa vsakič mislim sej bo pa je kr ni. Naj že pride pa čimprej nej mine.

papa zaenkrat

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.7.2007 9:08:08   
pikapolona2
greva jaaaaa...na sprehod urša te že kličem...Brina je boljše.......sam z Nejcom danes nebo lupčkanjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.7.2007 16:27:50   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Zivjo punce. Vas berem ze nekaj casa in sem zbrala pogum da vam kaj napisem. Sem tud jest s tega prelepega konca Slovenije, bolj tocno iz KR in imam doma enga 5 mesecnika. As te tlele gor vse z starejsimi al je kera blizu? V torek smo meli ceplenje in ima mal oteklince. Imate kaksne izkusnje? A to izgine? 

ne rabiš poguma....nobena ne grize......ti kar kej napiši šeuser posted image user posted image user posted image

Jst imam 8 mesečno Brino.......oteklina po cepljenju pa ni nič hudega tko k je izkušena mami AjdaN rekla obkladek pa bouser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.7.2007 18:36:32   
Sandra*
Evo, nam so uštimal zappa. Dal nam bodo novo prevleko, tako da naš gospod zdaj ne bo imel več črnega vozka ampak pinki!user posted image user posted image user posted image , upam da bo naslednje dete punčka!

Ker če bi hotla črno prevleko bi mogla čakat 3 tedne, olivno zelena barva pa mi ni všeč.

Barba: Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
12.7.2007 19:35:41   
Peli
Punce jest sm čist vn padla...-ni časa.
Sm vas na hitrco mal preletela, pa sej boste vidle ko boste začele delat, Sandra tebi se kar hitro bliža!

ALJAŽ ZDEJ ŽE DVA DNI MALO DLJE SPI, UPAM DA SE MU SPANEC POPRAVI. (sory za črke)
Včerej smo šli k bivši sosedi dojenčico pogledat, pa je tko drobčkana - si sploh ne morm predstavljat, da je bil Aljaž še manjši. Sandra pa tvojga smo tud srečal ko smo se sprehajal po Dupljah.
(ma nimam miru niti pisat k mi Aljaž teži)

Aja plenice - smo pr nas tud kar 7 paketov nabavluser posted image .
Zdej pa morm nehat.
LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.7.2007 20:16:42   
Peli
Evo mene nazaj, da mi mogoče uspe - ne it k tamalim, k se dere. Zaspan je bil da je komaj gledov, sm ga nafutrala, stuširala, pa dala v postlo, kjer pa bi on zdej skakal, no trenutno je utihnil...
Moj možek je šel dons takoj po službi po gobe in ga še ni domov, upam da nau on goba user posted image .
Ja hladilnik sva kupla precej velik s tremi predali za zamrzovanje. me je tud tist nadomestni motil, k je bil ful mejhn.

Sandra user posted image  da ti je uspelo tole z vozom.

DeMer dobrodošla med nami, jest mam skoraj 17 mesečnega Aljaža.

Spet navija...nč očitno dost rač. za dons. Lepo se mejte, lahko noč!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.7.2007 21:12:56   
DeMer
Ojla! Punce mi razlozite ta naval na planice!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.7.2007 21:15:27   
pikapolona2
v mullerju je akcija papmerskuser posted image ....če si fenica papmpersk navali!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.7.2007 21:38:09   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
v mullerju je akcija papmerskuser posted image ....če si fenica papmpersk navali!

Prepozno - jih že zdavnaj ni več - samo še enojni paketi. Tudi v LJ so jih v torek imeli samo še par paketov.

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nakupovanje
patkapatatka

Kje najpogosteje nakupujete za vaše otroke?

na spletu (7%)

v trgovini (93%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!