|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
16.7.2007 17:16:43   
Lusa
mala pikica-čuj ti kaj se grešuser posted image Jaz pa se tko matram in link prilimam...

Jaz še čakam ,ker sem komaj včeraj naročila ,v sredo bi pa že verjetno morala dobit.Ti pa kakšen dan za mano.Da me ne boš spet tukaj prehitelauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
16.7.2007 17:35:05   
koala
Sori Lusa, da sem te preselila. Samo sem bila prepričana, da si prekmurka.
Pa hvala za link.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
16.7.2007 17:48:04   
mala pikica
Lusa user posted image user posted image user posted image   te so samo zate!

Bom pa v kratkem v tvojih koncih, pa se mogoče kaj oglasim, bova skupaj poslušali najine sončke, pa še tvojo Lušo bom spoznala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
16.7.2007 18:13:03   
katee
Najprej en lep morski pozdravček vsem januarčicam.

Sem se včeraj pozno zvečer vrnila iz morja. Bilo je fantastično. Vsako jutro me je najprej user posted image dvignil pokonci že ob 6.20!!! , potem sem šla pa s user posted image  na sprehod za eno uro. Takrat še ni bilo vroče, je prav pasalo. Dopoldne je sledilo kopanje, pa kosilo, pa obvezno spanje, popoldne pa še 1×kopanje. Vreme je bilo super, tudi morje je fantastično. Res sem se spočila in si nabrala novih moči.

V petek imam pregled pri G. Ali mogoče katera ve, ali je na tem pregledu tudi UZ? In če ni, ali lahko vseeno rečeš G, da ti ga naredi?

V glavnem, pogrešala sem vas in tudi mislila na vse.
Lep dan vam želim še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1204
16.7.2007 19:22:50   
koala
Dobrodošla nazaj katee.
V katerem tednu pa si? Kolikor jaz vem ti pripadajo uz ki potrdi nosečnost, pa pol okoli 20 tedna morfologija in če se ne motim še eden proti koncu nosečnosti. Ja pa seveda odvisno od g. Vprašaj pa kar pogumno, saj več kot ne ti ne more reči.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
16.7.2007 19:25:59   
katee
koala: sem v 16. tednu. Sej jo bom res prosila, naj mi naredi Uz.

A se vam že ful trebuščki poznajo? Meni se skoraj še nič ne, kot da ne bi bila noseča, kot da bi se samo malo zredila

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
16.7.2007 19:36:11   
mala pikica
Katee ti kar vprašaj za UZ, je čisto odvisno od G. Zavarovalnica plača samo 3, nekateri G pa ga delajo na vsakem pregledu, tudi moj G.

Sem vesela, da si na morju tako uživala. Midva z dragim še tudi greva konec tedna, čeprav samo za 4 ali 5 dni.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
16.7.2007 22:08:50   
mala pikica
Gagy zdaj sem pa tukaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
16.7.2007 22:15:52   
gagy85
cau.... mau vas berem...
dons sm bla mau v arielu... na razprodajah....user posted image
kupla sm ene par stvari ...  pajacke pa kapice...
pa ful mi je vsec vozick cam cortina x3 ... pa se neki...
sam je ful drag,... skupi z lupinco pa z košaro... 630 evrov.... z mojim sva se kr za glavo prjela... vrjetn bova skočila v italijo pogledat... mogoče so tm kj cenejši.... upam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
16.7.2007 22:19:02   
mala pikica
Gagy si pa hitra user posted image  Saj prav, jaz bi tudi že rada kaj kupila, pa si potem kar premislim. Potem se več sploh ne bi vstavila. Je pa res, da grem enkrat na teden sigurno malo pogledat, pa si lušte delat user posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
16.7.2007 22:25:48   
gagy85
ma ves sm premislevala... se slabih sest mescou mam casa,... pa tok stvari za nabavt...
zadn mesc zihr nau dnarja za vse naenkrat... od previjalne, do vozička, pa plenice, previjalne, pajaci, flaške, dude,... tega je tok da se zgubis... user posted image
pa ce pogledas da sm se cist nova v temu... pa se sploh se mi ne sanja kako bo to vse potekal.... pa prebiram izkušnje na forumu... pa strah me je....
pa ne vem kaj so mako majcke pa tetra majčke...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.7.2007 7:40:21   
nana35
Lusa hvala,se bova zmenili podrobneje,ko ga dobiš in bova imeli čas.Včeraj sem sicer že zelooo razmišljala o tem,da bi ga kupila,če bo prišlo do spremembe,da ga prej kupim,te obvestim.Zaenkrat pa hvala,da si me pripravljena potolažiti in prepričat,da se res splača.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.7.2007 9:09:13   
Anonimen
En vroč pozdravček iz ljubljanskega kotla user posted image ,

že zdajle je vroče, kaj šele bo,...

Čez 4 ure imam NS in se mi že prav pošteno potijo roke...da bi bila pa sposobna kaj pametnega počet v službi pa tako ali tako ni vprašanje. Bom danes naredila samo nujne stvari, po tem pa pride user posted image  in greva skupaj čakat user posted image  (sicer imam uro ob 13., ampak glede na izkušnje bom na vrsti tam nekje ob 14.30...tako pač je).

Lepo se imejte, ostanite v senci in lepo grejte svoje user posted image

Nosečka user posted image

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.7.2007 9:25:34   
katee
Nosečka user posted image : držim pesti, da bo na NS vse ok! Prav nič se ne sekiraj, pa če imaš kakršnakoli vprašanja, jo kar vprašaj.

Tudi meni je že vroče. Moram danes dežurati v tajništvu šole. No, pa saj bo petek kmalu tu, ko grem spet na morjeuser posted image user posted image še za 3 tedne.

Lep, ne prevroč dan vsem user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.7.2007 10:31:31   
mala pikica
Gagy, saj jaz tudi tako razmišljam, bolje vsak mesec nekaj kot pa zadnji mesec vse, samo kaj, ko vem, da bi že pri drugem nakupu pokupila tričetrt stvari user posted image  Drugače pa sem jaz tudi čisto nova v tem, pa tudi še veliko stvari ne vem. Pa do januarja sem sigurna, da bomo že vse vedeleuser posted image

Nosečka user posted image  močno mislimo nate danes in že zdaj komaj čakamo, da nam sporočiš vesele novice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.7.2007 11:02:17   
Zasanjana
Živjo punce!

Jaz sem ravnokar iz sprehoda, je še tako prijetno zunaj, da je greh biti doma. Sem bila že zjutraj slabe volje, pa sem šla našemu angelčku svečko prižgat.

Gagy, o tebi se pa mudi. No, tisti voziček, ki si ga gledala, je tudi meni všeč. Mogoče se ga da kje na internetu ceneje dobit.

Nosečka user posted image , mislimo nate in držimo pesti, da bo vse OK s pikico. Kdaj se nam boš pa razkrila?user posted image

Katee in vse ostale, naj vam čas v službi čimhitreje mine!

Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.7.2007 11:10:25   
Anonimen
Nosečka , mislimo nate in držimo pesti, da bo vse OK s pikico. Kdaj se nam boš pa razkrila?

Zdaj pa res kmalu...user posted image , če bo le danes vse OK. Prej povem še svojim "starim" sočvekam iz prejšnje nosečnosti, da ne bo kakšne zamere user posted image

Nosečka user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.7.2007 11:49:40   
urssyy
Pozdravček vsem,

Vas kr obožujem ko takole s pogum klepetate o nakupu opreme za naše pikice, jaz pa še pomisliti ne upam, dokler ne bom v začetku 6 meseca.Pa itak ne vem kaj bomo imeli in bom raje počakala. Sem pa na razprodajah kupila nekaj zelo ugodnih in zelo dobrih stvari za moje prijateljice. Le zase še ne upam in me je preveč strah da ne bi prehitelauser posted image , ker sem pač v rizični...Menim, da ve, ki pa že veste katerega spola bodo Vaši user posted image , pa veselo na delo, saj imajo na razprodajah čudovite stvari po bistveno nižji ceni kot sicer.

Hvala tebi Tinča1 in Anonimnauser posted image  za informacije glede bolniške in naslednjič, ko grem k G. ji bom to zagotovo rekla, saj vendar resnično potrebujem izhode za sprehode, kako bom pa rodila brez kondicije. Je rekel moj user posted image user posted image  , da se bo težko privadil, da bo imel doma "tridelno omaro", ko pa sem sedaj bila bolj pri tevisokih in bolj pr tesuhih, ampak sam da bo moj user posted image  zdrav!! Neli 23 ne skrbi vse bo ok. Zate Anonimna user posted image  pa držim pesti, pa saj bo na NS vse ok. Javi se nam in poročaj.
Katee ti pa res uživaš komaj si prišla iz morja pa se že pogovarjaš o ponovnem morju....tisto dežurstvo v šoli res ne more biti teško če pa greš zopet na morje. Me vzameš zraven??
Zasanjana držim pesti zate in ti res privoščim enga lepega, velikega, zdravega user posted image , svečke pa pojdi prižgati in tudi zjokaj se če tako čutiš, le tako boš lahko dajala polno sebe svojemu user posted image  , ko bo prjokal na svet v Januarju 2008.
Mala pikica, bi te lahko imenovali kar naša mamica, saj si nas ti spravila vse skupaj....moram pohvlit tvojo slikco iz UZ.

Če bo ktera najdla kake info glede tega kaj vse mormo kupt za naše user posted image , se toplo priporočam, da mi javi. Nimam pojma kaj vse rabim.......to je moj prvi user posted image user posted image user posted image . Ampak do Januarja bom že vedelea...

Pa pa ......vročina .......spanje.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.7.2007 13:21:34   
Zasanjana
Urssyy, je bil en seznam tu na RR objavljen, kaj vse potrebujemo za novorojenčka, pa ga ne najdem trenutno. Je pa tu en članek, kjer piše...

http://ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=68&kat=14&podkat=

Joj, vam prav nisem fouš ko se tako kuhate v vročini.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.7.2007 13:22:51   
Tinča1
Pozdravljene!

Midva z user posted image  sva si že tudi lušte delala in hodila preučevat vozičke, ker sem dobesedno obsedena z njimi. No in v ožji izbor sta prišla dva voziček CAM combi family, ki ga prodajajo v Arielu in voziček HOCO, ki je v Rutarju. Kljub temu, da sem bila prej proti malim kolesom, se bom verjetno morala sprijazniti z njimi, predvsem zaradi praktičnosti in velikosti zloženega vozička.

Kaj pa so tetra in mako majice, pa tudi jaz ne vem. Če katera ve, prosim za pojasnilo, če ne, pa bo m prodajalke gušila do onemoglostiuser posted image . Glede na to, da pa imamo rok sredi zime, bomo potrebovele še kombinezone, pa vreče itd.

mala pikica mi dodaš prosim na seznam, da bom rodila v Mariboru?
Hvala.

Lp in vsem eno user posted image .

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.7.2007 13:27:04   
puri
Oj!

Ker moje pike na trebuhu niso bile nič bolje, sem šla k zdravnici,...čakala 3 ureuser posted image ,..sem komaj zdržala, bilo je soparno in brez zraka. No, dala sem kri in imam nekaj povišano, kar je lahko posledica kakšnega vnetja ali pa same nosečnosti. Nič ni vedela, kaj bi te pikice bile,...rekla je, če se bo pojavila vročina in slabo počutje,..ali pa če ne bo šlo nič na bolje, naj grem pa še k svoji G, pa bodo še tam naredili nadaljne preiskave, če se jim bo zdelo potrebno.

Anonimnauser posted image ,...držim pesti, da bodo rezultatiuser posted image

Meli,....tudi zate zelo močno stiskam pesti, da bo vse vredu do konca nosečnosti in še naprejuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.7.2007 13:40:25   
gagy85
dobro jutro punce....
mala pikica... kar se tice oblekic mam zaenkrat kr dostuser posted image   ne morm si pomagat k so pa taki mali srčkani pajaci pa kapce, pa rokavičke ....user posted image
ma ja sj do januarja bom ze...  upam...

zasanjana  bo ze mogu bit kje cenejši, na intrernetu al ce ga najdem kje v italiji, baje je njihov...

urssyy jst sm si seznam stvari nekak sama sestavla, sam je dost bol obširen k tisti k jih najdes na internetu user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.7.2007 18:02:02   
mala pikica
Urssyy te čisto razumem, jaz nimam rizične nosečnosti, pa ne upam prehitro kupovati stvari za našega user posted image  Za spol pa mislim, da zaenkrat ve samo Zasanjana, če se ne motim, sicer pa me bodo punce popravile user posted image  Informacije, kaj bomo potrebovale za naše male sončke pa moram jaz tudi poiskati. Imam sicer dva nečaka, ampak zase kupovati je vseeno drugače.

Te majčke so zame tudi španska vas, sanja se mi ne, kaj je kaj. Pa saj so prodajalke zato v trgovini. Če nekdo pride po vse stavri za dojenčka, pa si res morajo vzeti čas, ne?

Puri upam, da tvoje pikice čimprej zginejo s trebuha, šic, šic, jih vstran napodi user posted image

Punce, kaj vam je kaj vroče user posted image  Danes še je v hiši nenormalno in ubijajoče vroče. Sem malo zadremala na kavču, pa sem se kar sitna zbudila od te vročine. Grem hitro na en sladoled, da se vsaj malo osvežim user posted image

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.7.2007 8:25:55   
nussy
Dobro jutro souser posted image !

Kje ste kaj?  Jaz sem v službi, danes je tadolga.user posted image  
Katero kremo ste si kupile za strije? Jaz se že mažem, ampak mislim, da jih bom vseeno imela, ker jih imam nekaj že od prej in mislim, da moja koža ni ravno elastična. A še kero ful prsi bolijo? Jaz ne morem spati na trebuhu ponoči.
Kako kaj prenšate vročino? Mene kar matra. Sem bolj 'zimski ' človek.user posted image  
Vidim, da nekatere že nakupujete. Jaz še nič, ker se mi zdi ful zgodi oz. če po pravici povem, hočem še malo počakat, da bo res vse OK. Sej vem, da bo pol ful preveč za kupvat proti koncu, ampak bo že. Sicer sem ful za shopping, ampak se še mal nazaj držim.

Še eno vprašanje. Sicer se gre za stvar, ki je res še daaaaaleč, ampak je pa pomembna. Vse skupaj imamo problem za vrtec, glede na to da dobimo svoje user posted image  januarja. Vsaj kolikor sem se jaz pozanimala. Ker so kokr premladi, da bi jih takrat vzeli v vrtec kot ostale. Tko da včeraj so mi nekje rekli, da naj že kmalu oddam prošnjo, ker gre po času in da če bo glede na starost sploh lahko sprejet, bom morala pač mesec ali dva plačevati rezervacijo, še preden bo dejansko prišel v vrtec.
Sicer meni ni ravno všeč, da gre user posted image  tako kmalu v vrtec, bi ga rajš kam privat dala na začetku, ampak žal nimam te možnosti.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.7.2007 8:44:55   
katee
Dobro jutro!

Danes mi je uspelo malo dlje spati (do 8). Zvečer spet nisem mogla zaspat, sem se vrtela v postelji kot vrtavka.

Jaz se že kak mesec mažem s kremo CREASTRIAN. Ta naj bi bila res dobra. Ker imam tudi jaz dokaj neelastično kožo, sem se že zgodaj začela mazati. Upam, da bo pomagala.

Punce, tok ste me napalili za shopping za pikica, da grem tudi jaz danes malo okrog pogledat. Sicer sem pa že velikokrat hotela kaj kupiti, pa se potem nisem odločila za nakup, ker še ne vem spola.

Danes naj bi bila vročina še hujša kot včeraj. Po moje bom danes res cel dan v city parku, ker je tam lepo hladno.

Vsem user posted image  želim lep dan, pa naj vam bo čimmanj vroče!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.