Anonimen
|
Dan, m,eni je že zdaj vroče, kaj šele bo popoldan in v naslednjih dneh , sem prav vesela, da bo ta resni del nosečnosti v bolj hladnih mesecih . Po tem, ko mi 2 dneva ni bilo skoraj nič slabo, mi je včeraj zvečer spet postalo in tudi danes je že celo dopoldne prav nadležno. Kaj pa vem, mogoče mi gre pa Ljubljana na živce , ker za konec tedna nismo bilo doma in je bilo OK. Sva šla z celo malo na sprehod po hribih. In sem brez problemov v 45 minutah premagala slabih 400 m nadmorske višine, kljub temu da že skoraj 2 meseca lenarim in nič ne telovadim, komaj čakam, da spet začnem z malo bolj aktivnim miganjem. V prejšni nosečnosti sem hodila n aerobiko za nosečnice, samo mislim, da bom to v tej nosečnosti spustila, ker nisem ravno aerobični tip, tako da bom hodila, kar na svojo klasično vadbo, s tem da bom pač malo omejila aktivnost in držala pulz na okrog 140/min. Moram nekaj počeit, sicer bom do poroda čisto brez kodnicje, kar je pa tudi slabo. puri upam, da so tvoje pikice že izginile, lahko da so samo od znojenja v tej vročini karatina in Lusa jaz tudi razmišljam, da si bom nabavila Angelsounds. Počakam še do jutrišnje NS, po tem pa v akcijo, če bo vse OK . Saj po tem, ko ga ne bom več potrebovala, ga bom pač poskušala prodati. gagy na morfologijo G natančno pregelda otrokove notranje organe: se pravi če je vse OK s srčkom, mehurjem, želodcem, ledvicami, če so čreva tam kjer morajo biti, kako je z možgani...Skratka tak lep pregled, kjer spet vidiš svojega mala pikica jaz sem tudi tiste sorte, ki v petek večinoma izključi računalnik in ga po tem spet vključi v ponedeljek...sploh sedaj, ko je lepo vreme in smo več ali manj zunaj , zvečer sem pa prelena urssyy G oz. izbrani zdravnik mora napisati priporočilo za krajše sprehode v času bolniške, sicer ti lahko teoretično zateži kakšna kontrola (čeprav je v SLO menda samo en inšpektor, ki kontrolira ljudi na bolniški,...). Kazen je pa takšna, da za tisti dan, ko je prišla kontrola ne dobiš plačano, če te ni doma in v času kontrole nisi bila slučajno pri zdravniku. Sicer pa upam, da se boš kljub bolniški dobro počutila in bo nosečnost čim lepša Zdaj me čaka pa kup dela, tako da najboljše, da se spravim delat . Naj vam ne bo prevroče Nosečka
|