|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
14.7.2007 21:54:23   
mala pikica
Pozdravček vsem!

Danes je že bilo kar vroče, kajne? Jaz sem bila popoldan kar bolj v hiši, je bilo na terasi prav neznosno.

Sem vas več ali manj samo pozdravila, pa vidim da tako ali tako ni nekega prerivanja v klepetanju danes user posted image  Kje sploh so vse, da nas nič ne pridejo pogledat? Pa se mi zdi, da je čez vikend vedno tako.

No, jaz sem drugače v redu, moja pikica pa mislim da tudi.

Lepo pankajte danes, upam, da še ne bo prevroče!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.7.2007 22:01:57   
gagy85
mala pikica... si se tle... jst nikol nobenga tle gor ne ujamm user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.7.2007 6:57:32   
nana35
Tudi jaz imam svojega gin.v bolnici in imam vse izvide zataknjene v materinski knjižici.Nimam pa ničesar druga,sicer pa bom naslednjič vprašala,zakaj je tako.Mogoče bo po dopustih boljše.Zdaj se sestre malo menjavajo v tem času.Pa saj bo,mogoče pa je res tako,da bo sestra pač enkrat vpisala vse.Ne vem.Pustim se presenetiti.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.7.2007 8:47:00   
Tinča1
Koala moja G je dr. Čas Sikošek Nina. Ona je tako, ko je dobre volje ti še odgovori na kakšno vprašanje, ko pa ji ni pa ti niti dober dan ne reče ko vstopiš v ordinacijo (gleda skozi okno, kako dežuje)user posted image .

Pa če ji ni ti tudi izvidov ne pregleda. Ko jo pa vprašaš npr. kako je z izvidi za tokso, pa reče : ne vemuser posted image . Pol pa ti jih blagovoli vzet in še enkrat pogledat. Ko je vidla rezultat, pa je rekla : ja muc se morate izogibat. Pa še to pove bolj cinično.user posted image

Ne vem kaj naj rečem, saj njim je itak vseeno, saj če bo kaj narobe bodo sicer malo statistiko pokvarili, ampak bo že, pa recepte bodo pisali. To je pa tudi vse.

Se opravičujem, če sem se razpisala, ampak take stvari me vržejo iz tira. Sa na eni strani se derejo, da je prenizka rodnost, na drugi strani pa se obnašajo, kot da bi mogla vse sama vedet in niti slučajno hodit tja, ker jim je itak odveč.

Lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.7.2007 8:52:50   
koala
Jutro!

gagy, morfologija je podroben pregled otrokovih organov z UZ.

Tinča to pa res ni fajn, da imaš tako g. Moj je doc.Reljič in sem maksimalno zadovoljna, k njemu hodim že 10 let, pa se še mi ni zgodilo, da si ne bi vzel časa in mi povedal vse kaj me je zanimalo. Pa še na prvi uz je dovolil možu zraven, čeprav sem marsikje slišala, da drugi g komplicirajo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.7.2007 9:49:18   
puri
Oj!

Samo, da vas malo pozdravimuser posted image

Jaz imam pa cel trebuh pikuser posted image , pa ne vem kaj je to!? Sem jih že nekaj dni prej opazila, samo jih ni bilo toliko, sedaj jih je pa polno. Upam, da je samo kakšna alergijauser posted image ,...samo srbi me nič.
Ali je imela že katera kaj podobnega?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.7.2007 10:17:53   
koala
Morda vročinski izpuščaji,?
A izgledajo nekako tako kot rdečke? Ker takšne je imela od tašče rejenka, pa so pri zdravniku7 rekli da so to izpuščaji od vročine in potu?
Kakorkoli jaz bi se šla zdravniku pokazat.

Nisem vedela

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.7.2007 10:51:14   
Lusa
Ojla
Na hitrco se vam oglasim na ta vroč danuser posted image  potem pa se gremo rihtat ,ker gremo ven na kosilo.Sve s kolegico za pust dobile drugo nagrado bon v eni gostilni za 30eurov-nekaj pa je.Tako ,da danes ne bove potrebovale kuhatuser posted image .
Moram še vam povedat ,da sem si naročila angelsound ,da bom bolj pomirjena .Zdaj bom vsak dan nestrpno pričakovala poštarja in potem na vali narod na ..trebuhuser posted image in že iščemo utrip.Komaj čakam.Sem pač v tej nosečnosti strahopetkauser posted image .

Puri-takoj pojdi k zdravniku ,saj nikoli ne veš kaj je to lahko!

Tinča-sem ravno zadnjič ,ko sem bila v mb slučajno videla ,kje ima tvoja g. ordinacijo v Lavričevi ul.Kaj je privat g.?Takšni hladni ginekologi ,ki jim je figo mar za nas mi pa grejo total na user posted image .Itak smo že bolj občutljive ,ker nas dajejo hormoni ,pa slabe izkušnje ,...pol pa še ti nekateri nesramni odnosi ginekologov.

Glede napisanih uz je pa tko.Meni je moj napisal uz samo takrat v 9tednu ,ko se je že videl plod.Mi pa drugače vsakokrat naredi uz ,napiše pa ga ne-po moje zaradi zavarovalnice.NS mi ni napisal ,ker nima licence zanjo ,imam pa jo na papirju od druge g.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.7.2007 13:58:30   
mala pikica
Gagy žal mi je, sem včeraj že pobegnila. Zdaj pa tudi ni nobene tukaj. Čez vikende je pač bolj tako...

Tinča ti pa res imaš smolo z ginekologinjo. Moj G je tudi zmeraj pripravljen odgovoriti na vsa vprašanja.

Puri bi mogoče res bilo dobro iti do zdravnika. Čeprav ni nujno, da kaj ugotovijo. Ko sem jaz dobila izpuščaje po prsih, mi je splošna zdravnica rekla, da so glivice. Sem šla do ginekologa, ki je rekel, da glivice sigurno niso in me samoplačniško poslal k dermatologu, ki pa mi je rekel, da naj pridem čez en mesec user posted image user posted image user posted image Halo!!!! Kaj pa mu naj čez en mesec pokažem? Stvar se je seveda pomirila čez dva dni. Na morju pa sem jih spet dobila, pa sem ugotovila, da jih dobivam po določenem sadju. Zdaj pa sem pač tistemu sadju izogibam.

Luša jaz tudi vedno bolj razmišljam, da bi si kupila Angelsound. Bom malo pogledala po oglasih, če se kje kakšen prodaje.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.7.2007 14:27:49   
nana35
Tudi moj ginekolog je bil dr.Reljič ,čeprav sem hodila tja z razlogom in seveda napotnico od mojega gin.Čuića.Dr.Reljič mi je ful vredu,vedno je prijazen in nikdar slabe volje.Tudi meni je vse vedno razložil na lep način,vse ga lahko vprašaš...z njim sem bila resnično zadovoljna.Seveda pa imam svojega drugega gin.,pa tudi on sploh ni slab.Sicer ni vedno najboljše volje,ampak nikoli še nisem imela priložnosti,da bi bil do mene brezbrižen,da mi kaj ne bi povedal...Ja,sem kar zadovoljna moram reči.

Glede Angel sounds sem jaz gledala na Bolhi,pa ni nobenega rabljenega naprodaj.Drugače pa novi stane 69 evrov v Baby centru ali v Pikapolonici.Me je mikalo,ampak se mi zdi drag,pa saj bi dala samo še vedno nekaj premišljujem.Rada bi ga najprej preizkusila pri kateri drugi in se potem odločila.Pa ne poznam skoraj nobene ki bi bila noseča,kaj šele da ima Angel sounds.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 15.7.2007 14:30:59 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   Januarčice 08
15.7.2007 19:20:22   
karatina
Pozdravljene.

Tudi jaz že cel teden uživam ob poslušanju srčka svojega user posted image  z Angelsound-om. Mi ni žal, da sem ga kupila. Sem ga naročila preko spleta pri Baby centru, še isti dan plačala preko neta in čez dva dni mi ga je poštar že prinesel.
Res priporočam...user posted image

Drugače se bolj skrivam na hladnem, saj me bi vročina pokončala. Ko gledam napoved za nasl. teden, mi je pa že kar slabo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   Januarčice 08
15.7.2007 19:25:24   
karatina
Sem pozabila, glede izpuščajev.

Puri in Mala pikica; sem jih tudi jaz dobila, nesrbeče in podobne rdečkam. Je zdravnica rekla, da je kožna plesen (ena vrsta glivic), ki se rada pojavi v času pubertete in nosečnosti zaradi hormonov. Ni nevarna! Sem dobila Lamisil, pa so hitro izginele.

Bi pa bilo dobro, če vseeno pokažeš svoje izpuščaje zdr., verjamem pa, da v poplavi hormonov in v tej vročini nima biti kaj nevarnega. Pač reakcija na eno od teh dveh.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
16.7.2007 9:54:38   
Anonimen
Dan,

m,eni je že zdaj vroče, kaj šele bo popoldan in v naslednjih dneh user posted image , sem prav vesela, da bo ta resni del nosečnosti v bolj hladnih mesecih user posted image . Po tem, ko mi 2 dneva ni bilo skoraj nič slabo, mi je včeraj zvečer spet postalo user posted image  in tudi danes je že celo dopoldne prav nadležno. Kaj pa vem, mogoče mi gre pa Ljubljana na živce user posted image , ker za konec tedna nismo bilo doma in je bilo OK. Sva šla  z user posted image  celo malo na sprehod po hribih. In sem brez problemov v 45 minutah premagala slabih 400 m nadmorske višine, kljub temu da že skoraj 2 meseca lenarim in nič ne telovadim, komaj čakam, da spet začnem z malo bolj aktivnim miganjem. V prejšni nosečnosti sem hodila n aerobiko za nosečnice, samo mislim, da bom to v tej nosečnosti spustila, ker nisem ravno aerobični tip, tako da bom hodila, kar na svojo klasično vadbo, s tem da bom pač malo omejila aktivnost in držala pulz na okrog 140/min. Moram nekaj počeit, sicer bom do poroda čisto brez kodnicje, kar je pa tudi slabo.

puri upam, da so tvoje pikice že izginile, lahko da so samo od znojenja v tej vročini user posted image

karatina in Lusa jaz tudi razmišljam, da si bom nabavila Angelsounds. Počakam še do jutrišnje NS, po tem pa v akcijo, če bo vse OK user posted image . Saj po tem, ko ga ne bom več potrebovala, ga bom pač poskušala prodati.

gagy na morfologijo G natančno pregelda otrokove notranje organe: se pravi če je vse OK s srčkom, mehurjem, želodcem, ledvicami, če so čreva tam kjer morajo biti, kako je z možgani...Skratka tak lep pregled, kjer spet vidiš svojega  user posted image

mala pikica jaz sem tudi tiste sorte, ki v petek večinoma izključi računalnik in ga po tem spet vključi v ponedeljek...sploh sedaj, ko je lepo vreme in smo več ali manj zunaj user posted image , zvečer sem pa prelena user posted image

urssyy G oz. izbrani zdravnik mora napisati priporočilo za krajše sprehode v času bolniške, sicer ti lahko teoretično zateži kakšna kontrola (čeprav je v SLO menda samo en inšpektor, ki kontrolira ljudi na bolniški,...). Kazen je pa takšna, da za tisti dan, ko je prišla kontrola ne dobiš plačano, če te ni doma in v času kontrole nisi bila slučajno pri zdravniku. Sicer pa upam, da se boš kljub bolniški dobro počutila in bo nosečnost čim lepša user posted image

Zdaj me čaka pa kup dela, tako da najboljše, da se spravim delat user posted image . Naj vam ne bo prevroče

Nosečka user posted image

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
16.7.2007 10:01:24   
Lunca1
No da se vam malo pohvalim, v soboto sva vplačala aro za nov avto. Oktobra dobim Xsaro Picasso. Zdaj imam Nissan Micro, pa ima absolutno premajhen prtljažnik za naš voziček. user posted image  V prvi nosečnosti sem vozila moževega Passata, zdaj pa ima on služben avto in ga težko posvojim za eno leto. Ker doma pa ne mislim viset.

Drugače pa se zdaj počutim odlično, razen občasnih bolečin ishiasa sploh ne vem da sem noseča. Vse hlače so mi še prav. Zredila se pa nisem še nič. V bistvu sem še vedno v minusu. Kaj pa ve?

15t 1d

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.7.2007 10:46:03   
nana35
Pozdravljene!! Danes je res vroče kakor včeraj.Glede mojih kg,noseča sem 14t in 1d,pa sem se zredila 3 kg.Ne obremenjujem se s tem,ker nisem bila nikoli močne postave,jem kadar sem lačna,ne dopustim,da mi kruli po želodcu.Ne zdi se mi pametno,da bi zdaj gledala na vsak grižljaj,le da se ne bom zredila nad zdravo mejo.To bom edino pazila.Bom imela potem manj dela s hujšanjem.In jasno,da bom shujšala,po naravi sem vztrajen človek in se držim tistega,kar si zadanem,tako da bomo malo potrpeli,pa bo spet dobro.

Po RR koledarčku nosečnosti sem noseča več,se pravi po PDP - 9.1.,jaz pa računam nosečnost 14.1.-po zadnji menstruaciji.Kako si jo ve računate?Po roku,ki vam ga je določil ginekolog,po koledarčku ali po zadnji menstruaciji??Po moje je to zadnje najbolj realno po tednih,kajne?Razen če točno ne veš.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.7.2007 11:11:56   
koala
Vroč dan!

Kako je z kilogrami nima pojma, saj se od prvega pregleda še nisem tehtala, ker nisem kupila tehnice in je niti nočem v hiši. Do prvega pregleda pa sem pridelala 100g. Tako da ni panike.
Saj pri tem koliko pojem pomoje ne bo nekih problemo ker mi pašejo mali obroki, pa še to je večinoma sadje. Ali pa jogurti.

Jaz sem si pdp izračunala po ivf kalkulatorji, ker se mi zadnja menstruacija ne ujema z nosečnostjo.

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.7.2007 11:34:29   
Lusa
angelsound-jaz sem si ga naročila preko novilea.net tam stane 53eurov +4eurov poštnina.
Nana35-pridi k meni ,pa lahko poslušaš svojo pikicouser posted image Jaz upam ,da jo bom slišala ,že komaj čakam ,da dobim po pošti.

Danes sve bile z Lušo na kontroli ,par dni še imave inhaliranje(ji je v petek bajeuser posted image  kar precej piskalo v pljučkah) ,ker morave postopoma zmanjševat ,drugač pa je že zdrava ,pridna in polno energije.Ko sve se vračale ob 9.30 me je skoraj kap ,kakšna vročina je zunaj.Zdaj se pa samo noter skrivave.Čez par dni pa se gremo malo osvežit na bazen ,čeprav ga imamo doma(samo toboganov neuser posted image )

Puri-upam ,da so pikice že preteklost!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.7.2007 12:16:44   
meli23
Ojla! V sredo in četrtek sem bila v Lj porodnišnici v petek so me odpustili. NS je bila uredu in tudi poseg cerkljaže je uspel. Zdaj jemljem antibiotik na osem ur in upam na najboljše. Mi niso dali glih velikega upanja. Moja maternica je bolj šibka, nožnica pa podvržena vnetjem. Zdej moram bolj počivat ma sem itak počivala že od prvega meseca dalje. Ni pa rečeno, da bom s tem preprečila najhujše.
Po vsej verjetnosti mi ne bo uspelo biti januarčica, ker v najboljšem primeru mi bodo šive na materničnem vratu odstranili v 37 tednu, to je pa okrog Božiča. Oh kako si želim zdravega otročička- bolj kot vse na svetu. Držite pesti zame in mojo pikico, ki zaenkrat vstrajno rase. Pa pa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.7.2007 12:32:38   
mala pikica
Meli samo, da je poseg uspel in da je s tvojo pikico vse v redu! Tudi, če rodiš decembra, boš vseeno ostala naša januarčica, saj bomo navsezadnje devet mesecev skupaj čvekale. Tudi katera druga januarčica bo rodila decembra, pa bo verjetno vseeno naprej klepetala z nami. Vidim, da je tudi pri drugih tako. Saj se vseeno najboljše "poznaš" s tistimi, s katerimi ves čas klepetaš.
Pa nič se zdaj ne obremenjuj s tem, samo da je vse v reduuser posted image  Pa pridno naprej počivaj! Kaj boš do konca verjetno v bolniški, kajne?

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.7.2007 12:40:46   
Anonimen
Meli misli pozitivno in naredi kar je v tvoji moči, to pomeni da pač počivaj kolikor se da user posted image , me bomo pa mislile nate in držale pesti. Sicer pa sama veš, da se včasih stvari dogajajo čisto drugače kot napovejo zdravniki. Želim ti, da ti tedni čim hitreje minevajo user posted image

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.7.2007 13:54:17   
ALEJINAD
Živjo, punce, jaz sem nazaj z dopusta.
Ste bile tako pridne. Jaz sem dobila tudi izvide od dvojnega hormonskega testa in je o.k.
Drugače je počutje u redu.
V ponedeljek imam redni pregled, komaj čakam, da vidim naše dete. Tudi moja velika Ana se zdaj strašno veseli za dojenčka, že razmišlja o nakupih, ki nas čakajo, mlajša Maša je itak bila čist not.
BOdite v senčki in imejte se rade!

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.7.2007 14:49:58   
nana35
LUSA!Z veseljem bi prišla k tebi poslušat na Angel sounds,upam da si doma kje iz MB ali okolice.Če bi slišala,bi se lažje odločila za nakup,da vem,kako deluje in kako se sliši.Hvala . Pregled imam šele čez dolgi mesec in ne vem kako bom zdržala.Bom verjetno morala.Opiši mi kako se sliši???

MELI!Tudi jaz ti želim vse najboljše!!Bodi pridna in misli,kako lepo bo.

Vse punce - bodite lepo kot je lepo naše vreme.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 16.7.2007 14:53:11 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.7.2007 14:56:52   
koala
nana, k Lusi boš pa morala kar v prelepo prekmurje, no pa saj ni tako dalečuser posted image

Lusa, a lahko objaviš link preko katerega si naročila, ker je občutno ceneje.
Me vedno bolj mika.

Aja Lusa, sem vesela da se tvoja deklica počuti bolje.

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.7.2007 17:04:39   
mala pikica
Koala, jaz sem ga tudi danes naročila, Angelsound namreč. Tudi po takšni ceni, tukaj pa je ta stran:

http://www.novilea.net/slo.aspx?language=SLO

Upam, da ne bo Lusa jezna, ker sem jo malce prehitela user posted image  Lusa, upam, da že uživaš ob poslušanje svojega sončka. Jaz se že tudi veselim.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.7.2007 17:14:53   
Lusa
Meli-veš včasih te otrok preseneti.Ne bom ti govorila ne misli o tem ,ker še sama sebi ne vem pomagat.Je tko ,da če si že dal toliko skozi ,je težko mislit na pozitivno.Jaz si vsakdan domišljam ,kaj pa če ni več utripa in ko imam kakšno uro malce ploščat trebuh sem že v skrbeh.Komaj čakam na to napravo.

Koala-jaz sem bolj laik za ze linke.Sem se komaj z računalnikom začela ukvarjat ,ko sem dobila Ajšo.Sem hotla čimveč info izvedet o downovem sindromu.Bom zdaj poskusila ,če bo mi ratal prilimat.
http://novilea.net/artikli.aspx?search=angelsound

Upam ,da je to to.Aja pa še to ,jaz nisem v prekmurju ,ampakv Pomurju in smo še Štajerci ok?user posted image Drugače pa se prekmurstva tud ne bi branila ,je tako lepo podeželje aja sem pa tam rojena ,tako ,da..user posted image

Nana-pridi k meni.Samo po regionalni cesti MB-MS se pelješ in pred Gornjo Radgono je pa naša hišica tik ob cesti.Je kakšnih 38km.S to napravo lahko baje že od 12tedna poslušaš ,tako ,da sigurno bove našle utrip ,pa če bove ga iskale pol dnevauser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.