Anonimen
|
Dan, jaz sem uspela končno prit do pisarne in imam nekaj miut zase. Sem si ravno skuhala zalani čaj in sedja čakam, da mineta 2 minuti namakanja vrečke katrin lepo se imej ne morju, ne bodi žalostna , ker ti bo po selitvi sigurno boljše. Je pa to vsekakor stres in smo pač takšni, da smo do sprememb malo skeptični in previdni . Ampak tele tvoje počitnice bodo pa res konkretne, cel mesec uživanja na morju . Me spominja na čase pred , ko sva z dragim hodila na dopust za skoraj 4 tedne. Sem vedno govorila, da ko bo ta mala stara 3 leta, da gremo spet na potovanje, samo očitno sedja ne bo nič s tem in bo treba spet čakati še 3 leta nussy misli pozitivno, jemlji Dabrosteron tako kot so ti svetovali, počivaj kolikor se bo dalo in boš videla, da bo vse OK ulla držim pesti, da bo DHT močno popravil rezultate NS . Upam, da boš rezultate dobila že prej, jaz sem jih pred 2 letoma dobila točno po enem tednu. Takšno čakanje je prav duhamorno. Boš videla, da bo vse OK puri super, da je s pikico vse OK Tonči glavno, da je pikica zdrava in zadovljna . Jaz imam tudi iz prejšne NS samo 2 slikice, pa nič kaj ne pogrešam filmčka. Tako da ga tudi ne pričakujem na tem pregledu in glede na dren, ki ga bo imela v torek tudi ne priačkujem, da bo pregled kaj daljši kot 10 minut. Lepo se sprosti in uživaj na dopustu piškamiška saj dvojčki so ponavadi malo manjši, kar je čsito normalno, glavno, da je vse tako kot mora biti in da si tudi ti OK mala pikica WB, ampak tole s krajo je pa res zoprno, pusti tak grenak priokus, ampak po sovje je pa vseeno boljše, da je bilo zadnji dan, kot pa da bi bilo prvi . Se je pa podbno zgodilo moji prijateljici na poročnem potovanju na Kanarskih otokih, zadnji dan so jima ukradli vse dokumente, letalske karte, denar,...tako da sta imela problem sploh priti nazaj v SLO... Jaz kakšne posebne alergije ne v tej ne v prejšni nosečnosti nisem opazil. Upam, da se ti zadeve hitro umirijo. V prejšnji nosečnosti se mi je celo umirila alergija na cvetni prah... lunca super, da je vse OK s sladkorjem , ščitnico boš pa tudi poštimala, v nosečnosti se pač bistveno povečajo potrebe po ščitničnem hormonu... tinča meni vedno vse vpiše v materinsko knjižico, tudi to, da je bila na 1. UZ vidna samo rumenjakova vrečka, vpisuje tudi vse izvide (urin, kri, ...). Poleg tega dobim pa še vse originalne izvide, ki bi jih naj nosila s sabo... Mi je bilo pa včeraj spet konkretno slabo in sem tudi nekaj bruhala , najbrž je bila kriva kava, ki sem jo spila s kolegico, ki je prišla pokazati svoj trebušček . No ampak proti večeru se je pa zadeva umirila in danes mi je spet samo konstantno slabo . Še en 6 do 8 tedno pabo minilo, vsaj tako je bilo prvič. Teža je še vedno + 0,5 kg in sem kar zadovoljna, sicer bi bila bolj vesela, če bi bila malo v minus, ker bi se lahko znebila kakšne zaloge , ampak glavno da ni prehudega plusa (se pa zato zdaj bašem s piškotom ). Tonči in katrin lep in sončen dopust brez vsakršnih pretresov Lep petek in še lepši konec tedna vsem Nosečka
|