|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
5.7.2007 13:19:54   
Milamay
Andreja - ja, upanje mora biti. Mora pa biti vse hudo.

Mi smo trenutno v iskanju primernih počitnic. Malo sem brskala po netu na www.ltur.at in bi se dalo najti kak zanimiv dopust. Predvsem sem gladala Grčijo. Včeraj sva še iskala malo po turističnih agencijah, zdaj pa se bo treba samo še odločiti.Najslabše je to, da gremo ravno v najvišji sezoni, ko so cene najbolj navite.
Res pa že komaj čakam na morje, na malo odklopa, pa da bomo čas preživeli skupaj. Zdaj se mi zdi, da je tak tempo, zjutraj služba, popoldan kuhanje in kosilo, pa še kaj pospraviti je treba, pa kam iti, pa kaj narediti ... pa je dan pri koncu. Mali gre spat okrog 8h, potem še je treba kaj narediti, kar čez dan ne uspeva ... In naenkrat je teden naokoli.
Zdaj pa še grem vsak dan k sestri v porodnišnico in se mi sploh dnevi prehitro vrtijo. Mali pa je tako srčkan user posted image .
Drugače pa sva midva v O dnevih, pridno user posted image  in upava na najboljše.

Lep dan vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
5.7.2007 15:44:54   
micla
Pozdravček vsem.

Me kar nekaj časa ni bilo slišat oz. pisat. Sem imela neke neodložljive obveznosti. Ampak sem vas pa redno brala in spremljala.

Žal mi je za vse nove, ki pridete na te strani. Žal je v življenju marsikaj ne fer, ampak slabe izkušnje nas delajo močnejše in pogumnejše za naprej. Nikar ne obupat.
Sicer nisem brala vaših zgodb, ker sem trenutnu v fazi, da me take stvari precej vržejo iz tira in sem potem sama zamorjena in zaskrbljena, če user posted image  ne čutim za par ur. Ker vem, da s tem škodujem predvsem svoji pikici sem se odločila, da žalostnih zgodb do nadaljnega ne prebiram, sočustvujem pa z vsemi, ki se vam zgodi kaj hudega. user posted image Ampak zaupajte da bo bolje.

Ena je spraševala glede prometriuma. Sama sem tokrat v prvem mesecu jemanja tega zdravila zanosila in je bilo končno vse uredu že na začetku (sicer so vedno bile prisotne krvavitve). Žal pa ne morem trditi ali je to glih zaradi prometriuma ali je pač slučaj da je pač uspelo v popolnosti. Vsekakor ne škodi in pomaga ohranjat morebitno nosečnost, če do nje pride.

Andreja, Lana, Lusa - čakanje na AC, rezultate in vse v tej zvezi je gotovo mučno, ampak vsi tukaj držimo pesti in smo prepričani, da bo vse OK.

Tinaaja, Liona - en user posted image  vajinim sončkom. Kakšen dan sem že vsa nestrpna in komaj čakam da stisnem k sebi svojo štručko (čeprav nisem še nič pripravila za njen prihod). Sem že 2x sanjala, da sem rodila in da nisem imela nobene oblekce in smo ga zavili kar v eno rjuhico in ga prinesli z bolnice. Spet psihiram...... user posted image  Bo treba počasi začet štimat, ker sicer se bo še res zgodilo tako. 

Pilotgirl, Milamay, Špela, Aurora.... in vse ostale v fazi O in čakanja na plusek, želim čimboljše rezultate.

Pozdravček tudi vsem ostalim, ki vas nisem posebej omenila.
Uživajte v bližajočih se dopustih.
user posted image  Se tipkamo,

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
6.7.2007 11:07:46   
Neža81
Prejšnji teden v sredo, 27.6.2007 sem v 23 tednu rodila Mašo 640 g, 29,5cm in Maja 530 g, 31 cm. Maša je živela 11 ur, Maj 7 ur. Včeraj sem se na Polju belih vrtnic poslovila od njiju. user posted image user posted image user posted image

Ko bom psihično sposobna, se vam pridružim v pogovoru. Nikoli si nisem mislila, da bom pristala na te forumu... me je pa vedno bilo strah.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
6.7.2007 11:26:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Prejšnji teden v sredo, 27.6.2007 sem v 23 tednu rodila Mašo 640 g, 29,5cm in Maja 530 g, 31 cm. Maša je živela 11 ur, Maj 7 ur. Včeraj sem se na Polju belih vrtnic poslovila od njiju. user posted image user posted image user posted image

Ko bom psihično sposobna, se vam pridružim v pogovoru. Nikoli si nisem mislila, da bom pristala na te forumu... me je pa vedno bilo strah.

Neža, še tukaj - žal mi je, da se je moralo to zgoditi, ampak žal usodi ne moreš ubežati. Ne vem, sama nekako verjamem, da je naša usoda zapisana vnaprej, v zvezdah in da ti življenje pač naloži toliko, kolikor si sposoben prenesti.

Je pa res, da si tudi jaz nikoli nisem mislila, da bom članica tega foruma, ampak žal...

Hudo je. Mislim, da bolj hudo ne more biti. Vendar se počasi pobiraš... Kamlu življenje spet postane znosnejše, čeprav nikoli več ni tako kot je bilo pred tem. Sama sem sedaj spetuser posted image . In iz dneva v dan me je strah, da bo šlo kaj narobe, čeprav vem, da je vse nad mano, da je narava tista, ki odloča in da nanjo ne morem vplivati.

Do takrat pa... Drži se. Ko boš zbrala dovolj moči pa se le javi.

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
6.7.2007 13:04:31   
lana38
Neža81user posted image user posted image user posted image , tudi jaz si niti v najbolj črnem scenariju nisem predstavljala, da bom, kdaj pristala na kakšni takšni temi. Ampak življenje zna biti včasih res zelooo kruto in se grdo poigra z nami. Tudi mene je zdaj, ko sem spet user posted image , kar naprej strah. Pa se na vse možne načine skušam temu upreti. Včasih mi uspeva, včasih pa moram kar precej energije vložiti v to. Najraje sploh ne berem žalostnih zgodb. V prvi user posted image  sploh nisem vedela, kaj vse se lahko zgodi in sem bila še najbolj srečna. Treba pa je upati na najbolje in iti naprej. Bodi močna in nekega dne ti bo uspelo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
6.7.2007 13:35:44   
pilotgirl
Punce ćez slabe dve uri imam izpit. Prosm držte pesti! Neža81 sem prebrala tvojo zgodbo in ne vem kaj naj ti napišem.Zelo,zelo mi je žal. Pusti času čas in žaluj kolikor ti srce želi. Vedno pa boš dobila tolažbo na tem forumu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
6.7.2007 14:57:44   
kodrana
neža 81 žal mi je..user posted image user posted image  ne vem kako neskončno boli. a lahko si predstavljam. tu smo, da pomagamo in tolažimo druga drugo. ko boš pripravljena, se nam pridruži. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pilotgirl stiskam pesti, da bo uspešno opravljen izpit..user posted image saj bo.. pred kratkim sem naredila zadnjega, tako da vem kako ti je.. sedaj imam pa vnetje želodčne sluznice od stresa pred izpitom. pazi, da tudi tebe ne zvije preveč. sporoči kako bo šlo. user posted image

vsem želim en lep popoldan.

mene čaka jutri morje. user posted image sedaj pakiram.. in imam tolko enih opravkov. sedaj sem že pošteno utrujena.

danes sem bila pri zdravniku in sem mu rekla, naj mi da ščitnične hormone malo pogledat. pa ultop sem dobila, ker me malo želodček zafrkava in na spirometrijo grem, ker suho kašljam že 3 mesece. me že pošteno skrbi.
krvni tlak me pa že od nekdaj zafrkava. previsok. očeta je pri 36-tih možganska kap.. v družini imamo visok tlak. bo treba verjetno začet s kako terapijo.

mejte se, srečno. pa,pa

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
6.7.2007 18:52:40   
pilotgirl
Ok,izpit prestala,občutek.....hmuser posted image  dober,kako pa bo v resnici zvem šele v ponedeljek ali torek.Kodrana ti se pa kr lepo mej na morju,jst ga na žalost letos ne bom videla,ker z user posted image  šparava za polog za lepotca na mojem avatarju (seat leon). Upam da bo vreden svojega dnarja in mojega odrekanja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
6.7.2007 19:27:03   
kodrana
pilotgirl sem močno stiskala pesti. lepo, da je šlo. boš imela pa krasen avto. splača se, verjemi. jaz bom mogla tudi kmalu začet kaj razmišlat..
kar veliko je obveznosti preden vse spakiraš.. da kaj ne pozabiš. te priprave me jezijo, sej potem je dobro.. pa potem ko prideš domov in imaš spet vse za oprat, pa pospravit. sam se splača. če ne nebi šli na morje, a ne?user posted image
čakam sedaj še eno M, ki pride po morju in potem spet delat na user posted image .
uživajte punce.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 4784
6.7.2007 21:58:59   
Milamay
Neža - vem, da sedaj ni besed, ki bi te lahko potolažile. Zelo mi je hudo zate in za tvojega dragega. user posted image  Žal mi je, da ste se tvoja dva majhna otročička morala tako hitro posloviti. Kot so ti že druge napisale, si nobena od nas nikoli v življenju ni mislila, da bo kdaj morala dati skozi kaj tako hudega in da bomo kdaj pisale na takšnem forumu. A žal je usoda tako hotela in sedaj smo tu. Vsaka po svoje se spopadamo s to bolečino. Tvoj post sem prebrala že prejšnji teden in povem ti, da si ves čas v mojih mislih. Tudi včeraj, ko si se poslavljala od njiju še na pokopališču, sem mislila nate. Res mi je hudo. user posted image  Drži se in se nam kaj javi.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
6.7.2007 22:05:32   
Milamay
Pilotgirl - no, pa je še izpit za tabo. Držim pesti, da si ga opravila. A tako lep avtek boš imela?! Frajerka! Daj povej, če si si kupila ono napravico? Ti povem, da sem bila pred kakšnimi 14 dnevi v Avstriji, pa sem čisto pozabila na to. Šele ko sem prišla domov, sem se spominila, da nisem šla do lekarne vprašat za ceno. Joj, sem jaz ena pozabljivka! Bo treba še kakšne one tablete za spomin jemat. user posted image

Kodrana - uživaj na dopustu.

Moja sestra je s sinekom še zmeraj v porodnišnici. Je mali dobil zlatenico, pa tiste vrednosti nikakor niso hotele pasti. No, danes je bil prvi dan, da so vrednosti začele padati. Tako zdaj vsi upamo, da bo lahko šla jutri oz. da bosta lahko šla jutri oba domov. Sestra si že zelo želi doma in miru, ki ga žal v porodnišnici ni.

Lep večer vam vsem želim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
6.7.2007 23:20:58   
Špela100
Samo na hitro,da vas pozdravim, se pakiramo, gremo na morje, čez 2 urici.
Imejte se lepo in ko pridem nazaj hočem brat novičke o . ( to ni samo želja, ampak ukaz..ha, ha..)

Neža tako sem žalostna, nimam besed, ki bi ti olajšale bolečino, če bi lahko bi ti rada prevzela vsaj del, vendar ne gre...bodi močna in naj ti hitro minejo dnevi, do tistega dne ko bo bolečina znosnejša.
Mislim nate in ti pošiljam en topel .
Tukaj gor so same fajn punce in če ti bo hudo nam kaj napiši. Potem je lažje, malo lažje vendar je....

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
7.7.2007 9:21:34   
lana38
Špela 100, uživaj na user posted image . Zdaj ste tako verjetno že tam, če ste šli zgodaj zjutraj.
Tudi jaz bi šla na user posted image  čez 14 dni, če ne bi imela te rizične user posted image . No, moja dva gresta. Nima smisla, da še onadva trpita doma. Rezervirano imamo spet v Izoli, kot vedno. Morda se jima za par dni tudi pridružim. Bom še vprašala G. Sicer me je malo strah, da me ne bi ravno v tem času iskala komisija ZZZS zaradi bolniške. Bom še videla, kako se bom sploh počutila po AC.
pilotgirl, izpit...mislim, da ti bomo čestitale, če imaš dober občutek.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
7.7.2007 11:17:36   
pilotgirl
Milamay nisem naročila une napravice. Malček zato ker zdej intenzivno šparava vsak evro do decembra ker greva po seat leona,malček pa tudi zato ker bi rada da se nosečnost zgodi spontano-mislim,če bo sploh uspelo ane, ker me je blo kr malček strah-sej mogoče zveni čudno,sam sem bla kr v nekih dvomih,ja kja pa če takoj uspe? Kaj pa potem? Ja neke čudne fleše sem mela,pol se pa kr nisem odločila . Ja kodrana ...glede avta,ja ful je dober,takoj ko sem se vsedla v njega sem vedla da bo to ta avto,čeprav nisem upala nikoli niti pomislit da bova kdaj kupila nov avto. Je pa ZELO drag,zato pravm da upam da je vreden svojga keša.user posted image user posted image user posted image  Drgač pa hvala vsem k ste pestke držale.Ja tud jst upam da mi boste lahko čestitale.user posted image Vse ki že uživate na morju-mejte se maximalno dobro,tiste ki pakirate,veselo pakiranje, vse ostale ki pa čumite doma kot jst....skrite se v senčko,en pir spite pa bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mej te se.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
7.7.2007 13:23:47   
andreja2000
kodrana,Špela1000  veliko užitka na dopustu user posted image

pilotgirl držim pesti,da si opravila izpit user posted image

user posted image user posted image user posted image  Neža81 user posted image  čutim tvojo bolečino in žalost in žal mi je,da si tudi ti morala pristati na tem forumu,ki nas druži tako žalostna usoda.Želim ti veliko moči za naprej.
Objem zate user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 4790
7.7.2007 22:52:55   
Shani
Neža81user posted image user posted image user posted image hudo, hudo mi je ko moraš skozi to bolečino in res je težko, upam, da ti bo čas  hitro šel naprej in boš lahko vsaj malo pozabila na težko preiskušnjo, ki jo moraš v svojem življenju dati skoz. Življenje res ni lahko, tudi sama nebi si nikoli mislila, da bom morala it čez to in ja boli preveč se ne, da opisati te bolečine...čas počasi počasi zaceli rano delno. Močno, močno ti želimuser posted image user posted image user posted image , da boš našla tisto moč za naprej in boš poskusila znova. Upanje moramo imeti, saj nas to drži pokonci.

Danes je pri meni sosedov user posted image zaspal v mojem naročju in mi je bilo res toplo pri srcu in sem si mislila joj kako bi blo fino če bi tudi nam uspelo.

Držim pesti, da ste opravile uspešno izpite in da boste imele lepe počitnice, tiste, ki ste na dopustu uživajte. Jaz moram še malo počakati, ker gremo na morje ko bomo končali, saj ravno zdej na najini hiški postavljamo streho in bo trajalo še dva tedna. Potem pa gremo na zasluženi dopust na morje, bi mi bilo še bolj fino če bi tudi bila nosečka, sem kr malo neučakana, bi kr rada, da bi čimprej bila.

Andreja2000-držim pestiuser posted image user posted image user posted image , da bo rezultat AC ok in Lana38 tudi tebi želim, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image .

LP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.7.2007 10:31:54   
pilotgirl
Ok punce,jst mam en problem in rabim vašo HELP!!!!Včeri zvečer sem šla na wc in ko sem se obrisala je blo tko malo rdeče gor.Dam vložek tud tko minimalno rdeče. Do user posted image  je še točno en teden. Danes zjutraj pa ni ne duha ne sluha o kakem rdečem izcedku?user posted image user posted image user posted image user posted image Ok če bi to blo mogoče en dan al pa dva pred fešto pol bi še štekala,sam tko se mi pa še ni zgodilo?A se vam kaj svita zakaj tko? Meni nič več jasno. Hvala

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.7.2007 11:05:17   
andreja2000
pilotgirl lahko bi šlo za kakšne hormonske motnje,lahko pa tudi za vgnezditveno krvavitev,jaz stiskam pesti za to drugo,meni se je v prejšnji user posted image  to zgodilo in sem tudi mislila kaj za vraga je pa to kar celi teden prej,potem pa user posted image  ni bilo od nikoder.
Ja,možo je torej oboje,a srčno ti želim da bi bilo kot takrat pri meni.

Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.7.2007 11:07:36   
lana38
pilotgirl, tako lahko izgleda vgnezditvena krvavitev. Sicer sem jo jaz imela malo bolj pozno, ampak lahko, da si ti imela kaj prej O in zato je tudi to prej.
Morda pa sta kaj ušimala pri user posted image .user posted image  jaz sem 5 dni po tej vgnezditveni krvavitvi delala test, pa je poakzal user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.7.2007 11:09:43   
andreja2000
jurka6 tebi pa hvala za pestke!

enako vsem,ki te dni mislite name in mi stiskate pesti,sa to močno potrebujem!

Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.7.2007 11:37:43   
pilotgirl
Joj punce da bi le bila to vgnezditvena! Uf bi bla vesela. Sam mi je čudno,glede na to da sem en teden pred user posted image  ni ne duha ne sluha o kakih mozoljih. Kr drgač pa so,tko da res ne vem.Jah čakat bo treba pa bomo videli kaj in kako je.

Neposredna povezava do sporočila: 4796
8.7.2007 19:21:41   
natasarobi
pozdravljene vse skupaj!

neža81 - user posted image user posted image user posted image  ni besede,ki bi pomagale, zato user posted image !!!

nosečke - upam, da ste ok in da vročina ne bo prevelika, tiste, ki imate ac držim pesti
ostale - želim vam, da čim prej zagledate user posted image

Jutri odhajam na dopust za 3 tedne - upam, da bom prišla domov kot prerojena, oktobra pa nova služba in potem dolgo ne bo dopusta,....

p.s. ste slišale/brale kaj se je zgodilo v začetku junija v lj porodnišnici (jaz sem brala danes v četrtkovih novicah - grozno

imejte se lepo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.7.2007 7:14:04   
krtekxx
Hello!
Neža81 - vse tukaj vemo, da boš rabila še veliko veliko časa, da te ne bodo zalile solze in stisnila bolečina pri srcu, ko se boš spomnila na svoja dva malčka, ko bodo rojevale tvoje vrstnice, ko boš videla nosečo bodočo mamico, ko boš srečala dojenčka .... Meni se zdi, da so tako grozne usode namenjene samo najmočnejšim, in ti si zagotovo ena izmed teh. Drži se.

A veste kaj se je pa meni zgodilo v petek? Po službi sem šla doma mal tečt (po doooolgem času) in mi korak sredi poti zaustavi mijavkanje. Se oziram naokoli, gledam, iščem, mjavkanje se ponavlja...grem za tem mjavkajočim glasom, pa kar beži pred mano in je zdaj tu zdaj tam....enkrat pa čisto ob meni. Odgrnem praprot in vame z vso svojo energijo piha mala tigrasta mucica. Potem je pa skočila in v dir...no, po 15 minutnem lovu na klope med grmičevjem mi jo je uspelo ujeti. Zavila sem jo v majico in jo odnesla domov. Malo me je bilo strah, da je premajhna da bi znala piti sama, pa je sestradana navalila tak na mleko kot na mačjo hrano (imamo doma še dva potepuška mačka, ki trenutno lovita ljubice naokoli in prideta domov samo takrat, ko zgledata že pregrozna, da bi ju kaka mačka povohala). No, in sedaj imamo doma (v kopalnici) malo mucico, ki z nama skupaj gleda televizijo in se zna profesionalno crkljati ... Upam, da ji ne bo hudega brez mamice in da se bo kaj zelo zelo neprijetnega zgodilo tistemu, ki jo je tako podlo odvrgel v gozdu.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.7.2007 10:19:20   
Lusa
Neža ,še tu enuser posted image  samo zate.user posted image user posted image user posted image

Krtex- kako lepo ,tudi jaz bi tako naredila.Sem 1x od tašče prinesla mucko ,ki jo je mama kakšen teden dni po skotitvi zavrgla ,vso noč sem jo imela pod odejo in ji po kapljico in kapljico mleka dajala v usta ,pa ni zmogla.Sem bila takouser posted image .

Lana-mislim nate ,na tvojo AC!

Andreja-zagotovo je vse ok z otročkom in vem ,da boš dobila lep izvid ,ki si ga vse želimo.

Mene pa sploh ni strah ,da bi imel otrok DS ,ampak ,da se ne bi utrip videl ,saj sem ravno v tem tednu ,ko mi je decembra odmrl pikec.In pred vsakim UZ se prav tresem ,ne morem si pomagat.Nikoli si nisem mislila ,da je tako trnova pot do še enega zdravega otročka.Mogla sem vam izlit ,ker me že prav duši.Nič ne pomaga ,če mislim na januar in si predstavljam ,kako bom objelauser posted image  ,ker že tisti moment misli bežijo k negativnim stvarem.

lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.7.2007 10:21:39   
lana38
Kaj se je pa zgodilo v LJ porodnišnici?user posted image  To sem pa res radovedna. Nisem nič slišala in ne brala.
Hvala vsem, ki držite pestke zame, ki imam AC. V petek tak čas bo že vse za mano in resnično upam, da se dobro izteče.
Jaz bi tudi šla na dopust user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?