|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
14.7.2007 16:05:16   
lemavrica
Ojla,

sva ravnokar pojedla kosilo - pire krompir, faširani zrezki in kumarična solata, sam kaj je tko vroče da se tud jest ne da normalno. Komi čakam ponedeljek ko greva na morje in bom vsaj ta vročinski val ob vodi preživela.
No vsaj kile ne gredo tolk gor k ne paše veliko jest.
Druagče pa sploh ne vem kaj naj počnem danes. Za pospravljat je prevroče, pakirala bom jutri. Najboljš da se spravim brat.

Lep dan še naprej

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
14.7.2007 17:08:35   
sandra85
mene pa spet lakota matrauser posted image
ufa.....pa nimam nič sadja doma, da bi se vsaj s tem basala...nektarine-njam
mojega pa še niuser posted image  imajo sigurno gužvo, ga bom probala sfehtat, da se na tržnici ustavi in vzame mal sadja.
zadje čase se mi zdi, da smo kr lene...nekam počasi so začele šibat te strani...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
14.7.2007 17:41:42   
Anonimen
kok sm dobr sendvič dele pojeduuser posted image  je mel kumarce, paradižnik, solato, tatarsko omako, ocvrt siruser posted image

ja a je kej čudnga k gre počas, men se ne zdi, ko mine ljubezen do mene, mine vseuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5528
14.7.2007 18:10:38   
cuma
Daaaan!

Sem imela zadnji dve strani za prebrat, pa sem videla dosti lepih novičk iz pregledov user posted image user posted image user posted image - čestitke vsem user posted image user posted image user posted image - in marsikaj finega za pojest user posted image .
Ste mi skomine naredile s palačinkami ... user posted image  meni bi tudi teknile.

Se pridružujem za user posted image v ponedeljek user posted image  ... glede Royala: to je lokalček nasproti kulturnega doma v Izoli - pravzaprav na križišču. Predlagala sem ga zato, ker je najbližji ZDju pa ker mi od tam Ema ne more zbezljati na cesto, senčko ima ..... ima pa Izola še veliko drugih lokalčkov ... tako da se lahko za kavico zmenimo kjerkoli user posted image . Kdaj pa boste približno končale šolo za starše? Jaz jo običajno najkasneje ob 11ih mahnem domov, ker je prevroče za Emo in tudi zame ... pa še spat mora it, ker je njena ura.

PBJ: 2x Vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image - sinkotu in tebi user posted image user posted image user posted image

Grem spit čajček na balkon in prečitat Delo ... mojadva sta zunaj in imam še pol urce fraj user posted image !

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
14.7.2007 18:36:19   
sandra85
js sem se pa zaj spravla rižev narastek delat...in tamalemu očitno diši, ker nori po trebuhu odkar sem ga začela delatuser posted image
glede ŠS nevem točno, kdaj konča...recimo da ob 10h
se pol zmenimo ob 10h 15? za lokalček, pa se bomo še zmenle...da ga bomo vse brez problema najdle

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
14.7.2007 19:04:15   
Rožica*
Pozdravljene/ni !!!

Jaz sem nazaj z dopusta user posted image  .
Mi je kar všeč, da je malo bolj toplo, ker mi je bilo v Petek kar hladno, da sem morala obuti nogavice.

Tudi mi smo imeli pregled v petek 13. bilo je vse OK. user posted image  tehta že 2200 tudi drugače smo za dva tedna bolj razviti gest. starost ustreza za 34t. Temu primerno velika je tudi glavica, trebušček in okončine.

Vidim da ste bile pridne in imaste vse pripravljeno, vse oprano,....
Jaz bom to naredila v tem tednu, muči me la to da še nimam povijalne ali omare kamor bi lahko vse zložila, pa bom vseeno oprala in zložila v kakšno drugo omaro in potem samo preložila. Ker nimamo več veliko časa.

Zdaj bom 14 dni doma potem pa grem spet malo na user posted image . Zato moram res pohitet z pripravami.

Grem zdaj brat za nazaj, da se malo bolj vklopim v naš čvek.user posted image

LP Rožica.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
14.7.2007 20:14:57   
lumpa6
OJLA

no pa sem še jaz počasi začela nabavljati za našegauser posted image , seveda pa več kupujem za ostale člane naše družine, no sem bila v rutarju in kupila planičke tetra so tam še najcenejše, pa sem jih kar 30 vzelauser posted image , upam da bo dovolj, pojstlico pa sem tudi rezervirala v pikapolonci jo grem v ponedeljek iskati, seveda z jogijem vreduser posted image user posted image , sedaj pa moram nabaviti še oblačilca, kar mi še manjka pa malo kozmetikeuser posted image , no pa oprati in zlikati vseuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5532
14.7.2007 21:26:23   
guppy
PBJ, vse naj naj!!!!

Tudi pri nas smo danes izvedeli eno lepo novičko! Kolegica je šla v Ikeo in nama bo prinesla previjalno mizo, ki si jo že tako dolgo želiva. Zdaj smo pa res kompletni :)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
14.7.2007 23:00:57   
PBJ
Ženske hvala za čestitkeuser posted image , dorotea jutri začnem s trojko spredaj, ampak se zankrat še nič ne jezim. Počutim se tam za 22 letuser posted image ...

Guppy, si pa res pridna, da imaš že vse. Mene ta teden čaka finiš, da si še potem malo oddahnem. Siser je za tebe  res bolje, da pohitiš, ker bosta user posted image user posted image  sigurno kaj prej pokukala na plano.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
15.7.2007 8:12:00   
Anonimen
PBJ - vse najboljše. Sedaj prihajaš v najlepša letauser posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5535
15.7.2007 8:34:26   
Pikica pokica
Dobro jutro!
Dopusta je konec user posted image . Na  morju je bilo super. Napolnila sem si baterije, se spočila, na plavala...
Super, da ste še vse v enem kosu. Najprej sem preverila to user posted image . Tudi mene ni nič matralo, tako da sem veselo razkazovala po plaži svoj trebušček. Ker sta bila poleg še starša, sem imela manj skrbi s sinom, saj sta se dosti ukvarjala z njim in na veliko veselje tudi kuhala in pekla user posted image na žaru, zato sem pričakovala vsaj +3 kg, ampak sem na veliko začudenje na istem kot prej. Verjetno sta plavanje in vročina naredila svoje.

Joj, sem prebrala, da imate že vse pripravljeno za user posted image . Jaz pa še čisto nič, razen vozička..

Vav, pa čez 2 kg že imajo nekateri septembrski user posted image . Me prev zanima, kako je z našo,saj se mi je trebuh kar povečal. Pregled imam pa šele 25.

Danes bo baje ful vroče ( in cel naslednji teden), tako da vam želim čim več uspešnega hlajenjauser posted image

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
15.7.2007 9:48:11   
dorotea
Torej danes, vse naj naj PBJ in krasnega otročička!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
15.7.2007 11:41:41   
sandra85
PBJ user posted image

zaj sva z dragim prišla iz trgovine...sem mogla nakupit sestavine za današnje kosilo-kot sem včeri napisala, je danes na jedilniku goveja župca, sirove (skutine) palačinke in marelični kompotuser posted image ...
prvo bom malo pospravila stanovanje, pol pa se spravim kuhat-pečt...

lep vroč dan vam želim user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
15.7.2007 12:44:45   
nana 27
Vse najboljše, PBJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
15.7.2007 13:07:35   
dorotea
Pikica pokica, nič panike, saj pravim da tud jaz še nimam nič razen vozička...tko da smo že dve. Medve raje pohajamo na morju, ne? Sam čas za vse teče in tud nama se približuje.user posted image Bomo že !
Pa, pa

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
15.7.2007 13:07:54   
lumpa6
vse najboljše PBJ user posted image   user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
15.7.2007 13:29:37   
cuma
Vse najboljše PBJ !!! user posted image user posted image user posted image
Jaz bom tudi še pred porodom 30 user posted image .

Danes pa res kuri zunaj ...user posted image  Naša tamala se je pozdravila in bomo ta teden, ko bo tako vroče, lahko šli vsaj kaj na plažo - komaj čakam user posted image .

Jaz sem tudi že oprala nekaj cunjic za Tinko, moram pa še sortirat in oprat Emina prva oblačilca. Vozička še vedno nimam in ne vem, kdaj ga bom kupila ... user posted image .

Danes kuha mož - na sporedu je pašta z melancani. Bo Ema spet vesela user posted image  ... je pravi paštožder user posted image .

Zdaj pa moram likat ... čeprav se mi ne da... Sem šla včeraj poslušat moža, ko je igral z bendom in mi manjka par ur spanja user posted image .

Srečanje: Še sreča, da Izola ni New York ... da se ne bo kdo zgubil med iskanjem user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Lp cuma

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
15.7.2007 17:19:57   
Anonimen
Vse najboljše PBJuser posted image .

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 5543
15.7.2007 18:35:08   
Anonimen
Vse najboljše tudi od mene PBJuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Sem prišla pravkar iz popoldanskega kosila..njami njami..sem nama nardila kitajsko z rižem. Me je moj tako pohvalo, da je kao najboljša omaka kaj sem jih do zdaj nardila..po moje je bil samo tako lačenuser posted image . Drgač pa vas že tri dni samo berem. Včeraj zjutraj sem nekaj napisala pol pa internet prav v tistem trenutku crkne, ko nardim potrdiuser posted image  pa nisem mela več časa ponovno pisat. Z mojim user posted image  sva bila pri njegovih čez vikend. Sem danes že komaj čakala, da greva domov. Sva bila tudi na Pivu in cvetju pa ga mam zadosti za 5 let. Ta gužva res ni za user posted image . Sploh se nisem počutila varno in bila cela živčna kdaj bo kdo padel name ali me sunil v trebuhuser posted image . Je en tip pado na mojo kolegico ona pa name, pa sem bila nekje čist v kotu, tako, da mi ni blo glih prijetno. Sem pa videla tam kar nekaj user posted image , ene so bile s takimi vlkimi trebuhi, da bi človek pomislil, če so prišle tja rodit. Ja no..kak komu paše, ampak jaz par dni pred porodom že ne bi šla tja, že zdaj me bilo strah, da se mi kaj ne zgodi in kaj takega ne bom nikoli več ponovila. Moj se ga je malo napil, bil ful fajne volje, mi je cel cajt govoril kako me ma rad pa, da komaj čaka, da bo prišla na svet najina user posted image  pa da bo tako ponosen očka...mi je blo tako fajn, ko sem to slišala. Bi mi moral večkrat to povedat. Smo pa šli že ob enih domov in pol zjutraj sta njegova dva začela spet težke teme obdelovat v dnevni zraven user posted image  in sem ju cel cajt poslušalauser posted image . Nekaj cajta je bil še mir pol pa je prišla na obisk še oma in so spet začeliuser posted image . Tako, da sem dan začela dobesedno z levo nogo in sem bila tako jezna, da sem komaj čakala, da greva domov. Pa smo se zmenli, da ostaneva na kosilu tako, da nisva šla pred 12 nikamor.

Punce - kako boste premagovale tole vročino v teh dneh???

Sama študiram, da bi na notranjo stran oken v spalnici, kjer mi non stop sonce sije napopala neko temno blago z rajsneglčki, saj se mi zdi, da žaluzije ne preprečijo najbolj vstopa vročine. Bom pa kar par dni v stanovanju zaprta. Edino kdo se mi smili je moj user posted image , iz Mb-ja se bo mogo vozit v Ce v tej vročini, saj zjutraj še gre, samo pol, ko bo mogo it domovuser posted image . Pa avto brez klime..prav ubog bo. Meni doma pa bo verjetno vse dni v polno laufal ventilator na polno, drgač tako ne bom preživela user posted image .

No, lepo se imejte user posted image , počivajte, pijte vodo, pa bodite nekje v hladni senčki. Če preživimo ta teden pol še bomo nekaj časa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5544
15.7.2007 18:38:15   
Anonimen
mala, bolš kokr neki črnga bo neki svetlečga-srebrnga, bo odbijal žarke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5545
15.7.2007 18:40:12   
žarnica
no,jaz sem bila pa danes že v porodnišnici,sem naredila pravi preplah. Od včeraj zvečer sem imela nonstop mokre spodnje hlačke in sem že mislila,da mi voda odteka. No,pa me je fant peljal na Ptuj,kjer so mi naredili CTG in vaginalni pregled. MI je bil full antipatičen ginekolog,nek bolj močen,se je sam nekaj smejal in mi potem tisti račji kljun noter porinil,tak da me je še lep čas potem boleloluser posted image IN pol mi je rekel,da je vse vredu. In jaz,da ziher je ziher,pa še na morje gremo jutri. On pa meni nazaj, da za ziher ima še župnik kuharco., MIslim,totalno antipatičen mi je bil in upam,da ne bom na njega naletela,ko bom rodila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
15.7.2007 18:54:57   
Anonimen
žarnica..keri pa je na Ptuju tak smotanuser posted image ..zaj si mi dala malo misliti, samo kaj ko človek ne more izbirat, kateri g. te bo pregledoval. Ja upam, da bo vse ok s tabo pa, da ne bo kaj narobe na morju. A ti je rekel, da gre lahko za plodovnico ali mogoče za uhajanje urina? No, vso srečo, drži se!

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5547
15.7.2007 19:02:41   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

žarnica..keri pa je na Ptuju tak smotanuser posted image .. Ja upam, da bo vse ok s tabo pa, da ne bo kaj narobe na morju. A ti je rekel, da gre lahko za plodovnico ali mogoče za uhajanje urina? No, vso srečo, drži se!

ah,res ne vem kateri je bil.Nimam pojma,pa nikjer mu ni ime pisalo. NEk starejši,pa okrogel,zadaj mu je majica ven gledla,pa se mi zdi,da je brke imel. Prav nesramen je bil.user posted image Pa mi je sam porinil tist kljun noter in rekel,da je vse OK.user posted image To pa je tudi vse, nekaj je napisal v materinsko (žal,ne znam prebrati) in šel ven iz sobe. Bognedaj,da bi komentiral,zakaj sem imela skoz mokre hlačke.

Saj na morje gremo samo na slovensko obalo,tako da ni panike.

Pa pregled imam šele 1.8. Tak da bom takrat dr. Lukmana prosila naj me še enkrat pogleda.On mi vse fajn razloži.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
15.7.2007 19:48:31   
jst86
PBJ vse najboljše!
žarnica lepo se imej na morju!

jst sm se mal prej lepo čevapčičov najedla.sem si jih tok zaželela pa sva jih šla iskat v lj.
user posted image mene pa zanima če kero peče oz srbi koža na vrhu trebuha?jst mam tok grozen občutek že kar neki cajta.
a ve še vozte avte?se vam zdi da nimate več take koncentracije kot bi jo mogle met? učeri sm bla na obisku pri kolegici v P in me je blo prov strah če bom lahko domov prišla. no dons sm pa mami avto čist obdrgnila.sm bla toook žalostna kar na jok mi je šlo. pa me je pol pomirila da je k sreči še kasko zavarovan in nej ga sam pelem uštimatuser posted image .uf mi je odleglo.

učeri sm dubla končno od sestrične košek za user posted image  pa nekaj cunic.iii je tko lušno vse!me pa čaka še veeelik nakupov ker mam vsega pramal.še neki me zanima-a mislite da bojo naši otročki rabli septembra plišaste kompletke?men so to zdi nekak prevroče...jih mam pa kar nekaj,ampak kaj ko so to 56 številke.

jutri pa dobimo reultate mature.me je že dons vse črvinčlo pa slabo mi je blo-kaj bo šele jutriuser posted image

uživejte še naprej in lahko noč!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
15.7.2007 20:20:12   
nana 27
Jst, mene je proti koncu prve nosečnosti peklo in srbelo. Več si maži trebuščka, da ne bo suh. Lahko samo z olivnim oljem. Meni so se zaradi srbenja pojavile še rdeče pikice in mi je ginekologinja predpisala Fenistil kremo. Mislim, da jo moraš itak plačati, ker je na bel recept.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?