Anonimen
|
Vse najboljše tudi od mene PBJ !!! Sem prišla pravkar iz popoldanskega kosila..njami njami..sem nama nardila kitajsko z rižem. Me je moj tako pohvalo, da je kao najboljša omaka kaj sem jih do zdaj nardila..po moje je bil samo tako lačen . Drgač pa vas že tri dni samo berem. Včeraj zjutraj sem nekaj napisala pol pa internet prav v tistem trenutku crkne, ko nardim potrdi pa nisem mela več časa ponovno pisat. Z mojim sva bila pri njegovih čez vikend. Sem danes že komaj čakala, da greva domov. Sva bila tudi na Pivu in cvetju pa ga mam zadosti za 5 let. Ta gužva res ni za . Sploh se nisem počutila varno in bila cela živčna kdaj bo kdo padel name ali me sunil v trebuh . Je en tip pado na mojo kolegico ona pa name, pa sem bila nekje čist v kotu, tako, da mi ni blo glih prijetno. Sem pa videla tam kar nekaj , ene so bile s takimi vlkimi trebuhi, da bi človek pomislil, če so prišle tja rodit. Ja no..kak komu paše, ampak jaz par dni pred porodom že ne bi šla tja, že zdaj me bilo strah, da se mi kaj ne zgodi in kaj takega ne bom nikoli več ponovila. Moj se ga je malo napil, bil ful fajne volje, mi je cel cajt govoril kako me ma rad pa, da komaj čaka, da bo prišla na svet najina pa da bo tako ponosen očka...mi je blo tako fajn, ko sem to slišala. Bi mi moral večkrat to povedat. Smo pa šli že ob enih domov in pol zjutraj sta njegova dva začela spet težke teme obdelovat v dnevni zraven in sem ju cel cajt poslušala . Nekaj cajta je bil še mir pol pa je prišla na obisk še oma in so spet začeli . Tako, da sem dan začela dobesedno z levo nogo in sem bila tako jezna, da sem komaj čakala, da greva domov. Pa smo se zmenli, da ostaneva na kosilu tako, da nisva šla pred 12 nikamor. Punce - kako boste premagovale tole vročino v teh dneh??? Sama študiram, da bi na notranjo stran oken v spalnici, kjer mi non stop sonce sije napopala neko temno blago z rajsneglčki, saj se mi zdi, da žaluzije ne preprečijo najbolj vstopa vročine. Bom pa kar par dni v stanovanju zaprta. Edino kdo se mi smili je moj , iz Mb-ja se bo mogo vozit v Ce v tej vročini, saj zjutraj še gre, samo pol, ko bo mogo it domov . Pa avto brez klime..prav ubog bo. Meni doma pa bo verjetno vse dni v polno laufal ventilator na polno, drgač tako ne bom preživela . No, lepo se imejte , počivajte, pijte vodo, pa bodite nekje v hladni senčki. Če preživimo ta teden pol še bomo nekaj časa .
|