|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
15.7.2007 20:44:56   
jst86
hvala nana.res je da se ne mažem več tok pogosto ker mal pozabimuser posted image ,bom upoštevala tvoj nasvet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
15.7.2007 21:48:14   
guppy
žarnica, prav hudo mi je zaradi tvoje izkušnje. Že tako smo čisto prestrašene, potem ti pa še kdo pamet soli... Upam, da bo porodna izkušnja bolj prijetna.

mala, tudi jaz mislim, da bi bilo bolje okna prelepit s kakšno odbijajočo površino. Že same žaluzije v poletnih dneh delujejo kot radiatorji - se od sonca segrejejo in od tega potem cela soba. Tudi temne zavese ali karkoli temnega ti bo samo "privleklo" svetlobo in toploto.

jst, jaz se ne upam več vozit avta, nimam pa nekega pametnega razloga. En dan me je pač spreletelo, da zdaj pa ne bom več vozila. Ne počutim se prijetno niti na sovoznikovem sedežu, ker me od tresljajev na cesti kdaj kaj špikne... Vso srečo z rezultati jutri!!

Glede vročine pa sem danes še enkrat ugotovila, da imava neznansko srečo. Zunaj je bilo čez 30, pri nama v stanovanju (cel dan odprti dve okni) pa 25. Pravi raj!

cukrček, kako kaj prenašaš te dni?

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
15.7.2007 21:50:12   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 23user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
15.7.2007 22:04:25   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Evo, šele zdele sem prišla noter. Smo bili itak cel dan zunaj. Na srečo sem na vasi doma, tako lepo v naravi, da se da vročino lepo prenašat, ker je naokoli gozd in trava in ni veliko asvalta in betona. Tako ponavadi posedam v senci, tamala se kopa v bazenu, kjer si še jaz malo noge namočim....pa tako lepo preživim vročino.

Drugače se pa dobro počutim, tamaledva sta še vedno fuuul živahna. Imam pa zadnje dni občutek, da mi bo kar trebuh razneslo. Resnično imam že ogromen trebuh in mislim, da se kaj dosti ne more več raztegnit. Včasih imam občutek, da me že prav maternica in vsa koža na trebuhu špona. Še malo, pa bo. Upam, da zdržim še teh 14 dni do konca meseca, potem pa komot rodim.

PBJ, vse naj naj tebi in malemuuser posted image

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
15.7.2007 22:24:08   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
Imam pa zadnje dni občutek, da mi bo kar trebuh razneslo. Resnično imam že ogromen trebuh in mislim, da se kaj dosti ne more več raztegnit. Včasih imam občutek, da me že prav maternica in vsa koža na trebuhu špona. Še malo, pa bo. Upam, da zdržim še teh 14 dni do konca meseca, potem pa komot rodim.

Ej, točno to... si mi vzela iz ust.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
15.7.2007 22:55:12   
dorotea
Jst86 držim pesti za tvoje rezultate od mature! Dajmo še malo, pa bo vse znano! Hitro sporoči tud nam!
Cukrček in Guppy, še malčo zdržte z vašimi trebuhi, pol pa bo čas , da med prvimi spoznate svoje malčke. joj, kar ne morem si predstavljat, da smo že tako daleč. Tiste ki ste v začetku septembra imate sam še mesec in pol, ve z dvojčki pa itak še kaj manj. Jaz imam še več kot 2 meseca časa, uredni PDP imam sicer 17.septembra, ampak jaz vem, da bo 23.- teden kasneje...prvič zato ker imam 35. dnevni cikel, drugič za to ker mi je na prvem UZ rekla, da je teden mlajši in tretjič, ker se mi zdi kateri decemberski večer naj bi se zgodil najin čudež...tako, da mi kar pustite datum 23. 9, ker prej ne bouser posted image .
Žarnica, ja res smotano, tud jaz sem imela podobno izkušnjo z neko mesarko ginekologinjo...ma se tolažim, da če bo vse ok, bomo vse zrihtale pri porodu kar z babico!
Joj kolk sem jezna zaradi avtosedežka, ta žlahta ki nam ga je obljubila, ga je prnesla in je tako grozen, da sem ostala kar brez besed...star najmanj 15 let, nič oblazinjen, nič dodatne zaščite, cel strgan in smrdljiv, nekako čudno naj bi se pritrdil v avto...in sploh si ne predstavljam, kako naj bi bil tak sedežk varen!!!! Pol pa so me še vsi z možem, taščo in tastem prepričevali, da kaj kompliciram, da če so včasih s tem vozili, lohko tudi danes, pa da če je hujša nesreča ,otročku itak noben sedežk ne pomaga, pa da so ga oni kar v naročju vozili. Haloo!!! Ne vem, mogoče sem samo jaz paničarka, ampak nočem, da bi se mi blo kdaj treba obtoževat, da nisem privoščila našemu dojenčku novega sedežka in se je pol zaradi tega kaj zgodilo. Sploh pomislit nočem! In najbolj grozno mi je bilo jih prepričevat, da hočem da je moja mala res varna in da ni to le potrošniška fora. Groza. Ne vem kaj bom naredila, po mojem bom še malo spraševala okoli(imam še 2 sestrični za vprašat) in če ne ga bom kar sama kupla, pa naj rečejo kar hočejo! Še ta teden je Maxi-cosi 115 evrov. Kaj mislite ve?

Pozdravček!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
15.7.2007 23:06:13   
guppy
dorotea, jaz sem se tudi bala "starih avtosedežkov", a svetujem ti, da vseeno malo pogledaš oglase; midva sva hotela kupit dve rabljeni Maxi Cosy lupinici, pa sva ju dobila gratis od te prodajalke (naju je skoraj kap) - ampak bistvo je v tem, da sta izgledali POPOLNOMA NOVI. Gospa jih je uporabljala mogoče pol leta, nama pa je prihranila teh 260€ stroška.

Po mojem mnenju ni treba met lih novega avtosedeža, ampak je pa fajn imeti vsaj takega, ki ti "zgleda" ohranjen in varen, ne pa da te nekdo prepričuje, da so včasih otroke vozili v naročju. Sej veš, včasih tud varnostnega pasu niso zapenjali....

Joj, zdi se mi, da se spreminjam v "mamo levinjo". Roaaarrr user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
15.7.2007 23:09:03   
Anonimen
pri avtosedežih se pa res ne sme varčevat. če so otroci v dobrih sedežih tut če je huda nesreča jim v večini primerov ni nič. mislim da je bilo celo lani poleti nekje v sloveniji, ko je bila nesreča, avto se je prevračal, otroku v sedežu pa ni blo nič.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5558
15.7.2007 23:26:58   
sandra85
joj ma prav se ne moremo primorke zmenit za to kavouser posted image
CUMA, js te po ŠS pokličem, če boš imela čas za kavicouser posted image ...helena me2 se pa itak vidimo...hmmm upam, da ne bom spet kej zamešalauser posted image ...pa probaj si zrihtat, da gremo na kavico
nisem nič prebrala za nazaj-bom jutri
lepo spite..lahko nočuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
15.7.2007 23:37:53   
PBJ
Punce, še enkrat hvala za lepe želje...
Cuma, sem vesela, da nisem edina s trojko spredaj in da še katera pride hitro za manouser posted image .

Sem pa danes ful utrujena in  če ne bi bila noseča, bi rekla, da so kriva leta...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
16.7.2007 5:20:08   
Anonimen
jst86, a si zaspalauser posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5561
16.7.2007 7:29:45   
guppy
Jutro!

Jao, kakšna noč. Toliko zategovanja trebuha do zdaj pa še ne. Tale levi lumpi se je zgleda odločil, da bo kar čez trebuh prišel ven user posted image .

Danes je pa nek produktiven dan zgleda, ker so nama že pred 7. uro prišli razbit ploščice na terasi. Mi je kar malo hudo, ker so jih položili aprila, ampak so naredili napačen naklon in uveljavljava reklamacijo user posted image . Ko končajo z razbijanjem, bom po moje šla kar nazaj spat user posted image

Rožica, blagor tebi, da lahko toliko dopustuješ! Nisem pa prepričana, da ti bo dolgo všeč tale vročina user posted image

Kar težko verjamem... ampak: samo še en mesec imam do poroda!!! AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
16.7.2007 7:57:33   
Anonimen
Drobro jutro user posted image !

Midva sva šla včeraj zvečer v mesto na pijačo - mene je skoraj pobralo. Ob 22h je bilo 27 stopinj in čisto "podihan" zrak. Tale vročina je res ubijalska user posted image

Odpravljam se na CSD, da uredim papirje. Še dobro, da začnejo že zgodaj delat, ko še ni tako vročeuser posted image .

Sedeži za v avto: midva sva kupila sedež od Römerja Baby-Safe plus - v Baby centru so jih imeli v akciji po 75€ (prej je bila cena okoli 140€). Danes ga greva iskat na poštouser posted image . Vse tiste zgodbice o tem "mi smo pa tako..." niso važne. Takrat tudi ni bilo toliko (podivjanega) prometa na cestah.

Guppy: jap, še malo... Ti malo manj kot jaz... JOOOOOOOOOOOOJ  Je pa včeraj tudi naša princeska tiščala ven - po moje jim je vročeuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5563
16.7.2007 9:14:44   
Pikica pokica
Groza.. danes sem tudi jaz tako slabo spala. Celo noč sem se premetavala, v trebuhu me je zategovalo, otrdeval mi je 100/h... Sem se že videla v bolnici, pa sem na srečo zdržala do jutra. Zdaj se je stanje umirilo.
Tudi včeraj sem bila čisto boga - pred očmi se mi je temnilo in sem imela občutek, da bom vsak čas skupaj padla. Potem me je še bolela glava... GROZA. Verjetno vse to zaradi nizkega pritiska.
No, samo da je zdaj bolje.

Pa kar naprej se mi sanja, da rojevam oz. da imam popadke, pa vedno gre nekaj narobe - ne sicer z moje strani, pač pa s temi zdravniki...  user posted image user posted image

Guppy, ja, še malo, pa boš mamica. Sem ravno včeraj mislila na vaju s cukrčkom, saj bosta  prvi na vrsti ( če se slučajno ne bo kateremu od naših user posted image bolj mudilo na svet user posted image ).

Upam, da si bomo izmenjale gsm št., da bomo na tekočem, ko bo katera odkorakala po user posted image in da bomo lahko držale pesti, ko se bo začelo zares kaj dogajati.
Zdaj se nam porod vse bolj bliža. Če samo pomislim, da sem z današnjim dnem že v 34.tednu?????!!!!!!!!?????!!!!! JOJ, KAM JE ŠEL TAKO HITRO ČAS????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
16.7.2007 9:36:12   
Anonimen
mene pa sam zanima kera je takrat govorila o nalepkah za sobouser posted image neki nazaj sem bral sam ne najdmuser posted image  tm vem da je bil tut link od trgovine.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5565
16.7.2007 9:54:37   
Anonimen
duc. - http://www.busi.si/shop/index.php?page=203&quick=1

Tu so neke nalepke, sicer pa ne vem točno kakšne iščeš. Saj v googla napiši pa boš vido kaj ti ven vrže. Mogoče ma tudi BC kaj al pa pikapolonica. Tam še poglej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5566
16.7.2007 10:15:51   
Anonimen
mala hvala, sej še ne vem kakšne iščem, take bomo mel k bodo najbol v oko padleuser posted image

ooo sej to so te k so mi ble že takrat všečuser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 16.7.2007 10:16:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5567
16.7.2007 11:09:40   
Anonimen
user posted image Duc, sem bila pa kar jaz tista ki sem o nalepkah pisala, pa saj ti je sedaj mala že poslala link. Jaz sem vzela morje, nisem jih pa še nalepila, ker piše da je dobro počakat 1 mesec po tem ko si zide pobarval, da so res suhi in da prime. Mislim, da jih bom ta taden nalepila, pa ti javim kako se obnesejo.

Kar se avtosedeža-lupinice-tiče, se čisto strinjam da je kvaliteta še kako pomembna. Tudi poznam primere, ko so imeli prometno nesrečo in je otrok ostal čisto cel, starši pa kljub air bagom poškodovani. Jaz sem se kar odločila za enega boljših PP primo viagio SIP, je stal 177 evrov, ampka mislim da je vreden svojega denarja, pa uporaben je vse do 13kg, kar ustreza približno enemu letu, pa blazinice ima za novorojenčka, ki jih kasneje z rastjo odstraniš. Jaz sem res zadovoljna.
Da pa si nekoč vozili otroke v naročju, pa brez pasu....o tem pa raje niti nebi, ker me kar vrže...

Tusi jaz sem slabo spala, vse m je tiščalo, se dam na desni bok mi zaspi roka, se dam na levo bok mi zaspi druga roka, na hrbtu sploh ne gre, na trebuhu še manj....Pa tako vroče mi je bilo, da sem prav šla ponoči gledat če je klima crknilauser posted image . Naspala se nisem nič. Če sedaj v tej vročini nebi imela klime, bi se mi gladko strgalo....

Mala, ti pa si na okno nalepi alu folijo. Poceni rešitev in učinkovita, ker odbija žarke, črno blago pa jih samo vsrka. Proti črni rešitvi je še vedno boljša bela rjuha. Pa noge v lavor vode.

Guppy, nič panike pred porodom. jaz poskušam ves čas o temu pozitivno razmišljat, nič o bolečini, ampak da porod samo pomeni da bom končno videla svojega user posted image , kakšen je, komu je podoben....da se bom s tem rešila trebuha, da bom lahko spet na trebuhu spala, si oblekla kaj drugega kot same žaklje....pač karkoli pozitivnega si poskušam vizualizirat in ti povem da pomaga. Jaz bi šla že kar danes rodit če bi le vedela da bo vse ok. Res, meni se prav ne ljubi več biti user posted image , vse imam zritano, tako da zaradi mene lahko kar prideuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5568
16.7.2007 11:25:55   
bodoča
PBJ in sinek  Čuser posted image E user posted image  S user posted image T user posted image  I user posted image  T user posted image  Kuser posted image E user posted image   še od mene, sicer malo z zamudo,ampak od srca!!! user posted image

_mala_, kateri dan pa si bila na Pivu in Cvetju? Jaz sem bila v petek, gužva je bila res nenormalna, ampak meni je tako pasalo se sprostit v fajni družbi. Sem pa tudi videla eno nosečko, mogoče pa si bila to ti.

Vsem, ki ste imela na magični petek preglede, čestitke za lepe novice, jaz tudi komaj čakam naslednji teden, da imam pregled.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
16.7.2007 11:47:29   
Anonimen
PBJ pa jaz tudi... z zamudo anpak iskreno VSE NAJNAJNAJ!

In ja, ne se bat, nisi edina s trojko naprej... jaz jo nosim že 5 let, tako da si za mene še ena "mulka"!

Pozdrav vsem!

Jaz bi šla pa že kar rodit.... no bi počakala do začetka avgusta, ampak pol pa.... GAS

sicer še nimam nič pripravljeno, ampak tale vročina pa trebuh, pa ne da ti se vstajat, pa ne moreš spat pa....

pomoje smo vse na istem.

Vam povem, ko sem bila prvič noseča, sem si mislila kako je bolje da nosiš poleti, ker pozimi maš probleme z oblečenjem - že tako si ogromen, potem pa poskusi štumfe oblečt (ko depilacija, samo da je treba to ene 2x na dan...) čevljev ne moreš zavezat, noga v škornjih oteka fejst in nima prostora... Itd.

AMpak mislimda je tale vročina težja za prenašat....

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5570
16.7.2007 11:48:41   
Anonimen
user posted image  eh by the way - katera je že bila tista točka za masažo da prej rodiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5571
16.7.2007 11:53:28   
dorotea
jst86 in duc.20 a je šla matura? Zdaj so že rezultati, ne? Jst sem mislila na vaju danes! Sporočta!

Aja, jst moram tud papirje it rihtat na csd, sam je šele jutri točno 60 dni prejuser posted image , pa me nejki druzga še zanima...tisti dnar k dobiš od svoje občine, kaj pa tu rabiš, kdaj greš to rihtat, že zdej al po porodu? Kakšna je rutina?

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
16.7.2007 11:55:03   
Anonimen
bodoča -sem bila v soboto v tisti največji gužvi. Nosečk pa je bilo kar nekaj tudi v soboto, ene že prav ogromne za moje pojmeuser posted image . Mene je motla samo tista gužva, saj drugače še bi blo ok, se sploh nisem počutila varne in vedno čuvala na svoj trebuhček, da kdo ne pade name ali pa me rukne vanjuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5573
16.7.2007 12:11:05   
Anonimen
Saj res, maturanta, tudi jaz sem zjutraj pomislila na vajo! Kako je šlo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5574
16.7.2007 12:48:06   
helenav
To srečenje ni posrečeno.....vsaj zame ne, če ste se ostale videle.

Sandra si bila na Materinski??? Mene ni niben pocukal;.(((( Potem sem šla mimo Royala, ampak ni bila nobena miza, z samimi nosečkami, povsod so bili zrave tudi partnerji....pa ful je bilo ogromno ljudi in sem kar šla.....:-((((

Dej Sandra v sredo pridem jaz pol urce prej..pa pridi tudi ti prej, da se spoznamo-)))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?