|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
13.7.2007 16:34:09   
guppy
Evo naaaaaaas, v enem kosu user posted image

helenav, res se ne sekirat zarad teh mer. Tudi pri meni je bilo na UZ po morfologiji tako, da so mere posameznih delov enega otročka odstopale tudi za dva tedna. Potem sta se pa še med seboj razlikovala - en je imel "večjo" glavo od drugega, drugi pa "večji" trebuh.... to vse jemlji z rezervo.

srček, lemavrica, cukrček, čestitam za lepe novičke!!!!!

Na pregledu je bilo super (z izjemo čakanja). Ko me je G videl, mi je rekel "ooooo, kakšen ogromeeeeeeen trebuh pa imateeeee?!?" in me takoj hotel poslat na CTG. Pa se je vseeno odločil, da najprej narediva UZ in tam se je izkazalo, da mala dva rasteta skoraj kot enojčka in sta že fajn velika (mer mi ni napisal). Zaradi mojih težav prejšnji teden me je še pregledal in sem popolnoma zaprta user posted image . Zato sva CTG preložila za naslednjič, kontrolo pa imam čez 10 dni. Kilogramčki so na +14, pritisk 110/80 ali nekaj podobnega.

V glavnem - odlične novičke na petek 13., me je pa opozoril, da se bova kmalu začela pogovarjati o datumu poroda, če se do pregleda že kaj ne zgodi, ker sem reeees ogroooomna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
13.7.2007 16:55:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede! Joj, jaz bi tudi šla pogledati mojega user posted image , pa imam pregled šele konec meseca user posted image .

Glede izcedka: Sem mojega user posted image  poslala v lekarno po Vagisan, saj ga meni brez recepta niso želeli prodati, njemu pa brez problema. Upam, da bo pomagal. user posted image  Mogoče katera ve, če ga lahko uporabljamo celo nosečnost? Saj ni nevaren?

Glede pranja plenic: Če se ne motim, sem zasledila tebe, Guppy, da si že vse oprala kajne? user posted image  No, zanima me, ali si uporabila kakšen poseben pralni prašek al kako??

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5502
13.7.2007 17:02:39   
sandra85
priporočajo prašek v gelu-sej prodajajo tistega prav za user posted image  sensitive
mehčalca pa itak ne smeš uporabljat pri pranju cunjic za user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
13.7.2007 17:42:06   
guppy
tianna, jaz sem jih kar na 95 stopinj s predpranjem, brez mehčalca. Za predpranje ponavadi uporabljam prašek (mislim, da imam Ariel), za "glavno" pranje pa tekoči Ariel za belo perilo. Ampak to je itak vseeno, samo da se fajn opere.

Lepo zrihtaj!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
13.7.2007 18:06:58   
nora
Oh, kdo bi rekel da je petek 13 nesrečna številkauser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za dobro opravljen pregled!!!
Tianna, zakaj ne prosiš G, da te vaginalno pregleda, pa da vidi kakšen izcedek imas? pa ti bo dal en recept....najvarnejše...Jaz sem zadnjič prosila G, ker sem imela res močan bel iscedek (odkar sem se kopala v Tivolju se mi je ful povečal). G je ugotovila, da je glivično vnetje in mi je prepisala gyno-dactatin svečke. Včeraj sem šele prvo svečko uporabila in danes nič izcedka, samo pa jih moram do konca uporabituser posted image

Zadnji teden imam močno željo po sladkem....lahko celo čokolado pojem in da se nisem posladkalauser posted image upam, da mi bo minilo...
Pri meni se težavice šele začenjajo..zjutraj sem se zbudila z bolečino v sklepih na rokah...roke pa ful otečeneuser posted image user posted image nič ne kaže, da bi se kaj spremenilo..a imate kaksen nasvet?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
13.7.2007 18:14:56   
Anonimen
Jaz sem tudi že čisto vse oprala, pa sem prala z Arielom m-zimt5 in z pol zamaška mehčalca Lenor Sensitive. Jap, ne morem si pomagat, mehčalca pa mora malo bituser posted image . Eno svetujejo tako, eni drugače...no, jaz sem se tako odločila. Plenice pa sem oprala na 90 stopinj.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5506
13.7.2007 18:35:58   
Anonimen
No, pa smo še vse v enem kosuuser posted image Petek 13. je pa itak srečen danuser posted image

Pranje plenic: na 95 stopinj, brez mehčalca in 2-krat spirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5507
13.7.2007 18:43:33   
sandra85
js pa bom vse oprala, takoj ko dobiva previjalno, da imam pol kam cunjice in plenice zložit...komaj čakam-joj kako bo lepo videt tiste male cunjice ki bojo visele na štrikuuser posted image
greva naslednji teden neki gledat v LJ, pa mi je dragi rekel, da bova šla v H&M še cunjic nakupit user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
13.7.2007 19:04:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Tianna, zakaj ne prosiš G, da te vaginalno pregleda, pa da vidi kakšen izcedek imas? pa ti bo dal en recept....

Saj mene moj ginekolog vaginalno pregleda čisto vsakič, tako da je to "poštimano". Predpisal pa mi je Borax, vendar se ga ne upam prepogosto uporabljati. A ta rumen izcedek imam skorajda ves čas! Zato sem zdaj poskusila z bolj blagimi svečkami - Vagisan in je že bolje, ma bom vseeno porabila vse svečke.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 5509
13.7.2007 19:13:24   
helenav
Sandra
jaz sem bila tista ki je imela belo majčko in črno krilo na pike ( manjša)..sej ko sem prišla in zagledala kolegico v obleki na pike, sem takoj pomislila..ojoj...da jo ne bo kašna ruknila.-)))))user posted image
Sem pa bolj sramežljive sorte in se nisem kaj dosti obračala, tako da resnično nimam pojma, katera si ti..tako da v ponedeljek brcni:-))))user posted image Me je pa ena na hodniku malo gledala in sem že mislila, da je to to..pa očitno ni bilo to to, ker ta je bila sama.
je pa lepo, da je tvoj mož zraven. Mojega ne bo niti pri porodu. Prvič zato, ker je dopoldan in ne more kar tako iz službe ( je pokoristil za UZ user posted image user posted image ), kot drugo pa je bil z menoj na predavanju o handlingu in porodu, v sklopu moje telovadbe v Kopru, kjer je dobil vse napotke, kako pomagat pri poroduuser posted image ..itd.... Če bi tukaj dobil kašno potrdilu o prisotnosti, bi morda še prišel, tako pa je čisto brezveze, kajti v porodnišnicah ne vprašajo več, če je mož obiskoval predavanja -plačat po novem od 1.1.2007 pa baje mora tudi v Izoli vsak partner--GROZNOOOO user posted image user posted image user posted image ( baje jim manjka denarja za kapice, copatke, halje, ki jih porabijo za soproge) Še dobro da ne računajo obiskov v prvem štuku ( ginekloški oddelek) kajti še vsakič ko sem prišla v bolnico, sem ležala ali naga v postelji ali pa z pižamo v kateri rit špega ven..dokler mi domači niso prinesli osebne. To pa je Izola.user posted image user posted image

A ve katera, če je v drugem nadstropju kaj bolje? Da vem za si pripravit 4-5 pižam.

Za t avikend sem moža poslala lovit ribe..jaz bom pa jutri po Ljubljani se šetala, v Nedeljo pa piknik z sodelavci.

Punce uživajte!!

P.S. Meni ponedeljek kavica odgovarja....še bolj pa bi mi kašen gelat:-))))))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
13.7.2007 19:24:27   
guppy
ja, pozabila sem to, kar je napisala Žabonka - tudi jaz dam vse dvakrat spirat, hvala bogu samo stisnem en gumbek na pralnem stroju in to sam naredi, ko zaključi s pranjem.

Punce, če imate doma zalogo Munchmallowa ali baby formulo (mleko) za dojenčke iz DM-ja (Babylove Dauermilch) --> v smeti.
http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070713_3101809.php

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
13.7.2007 20:20:19   
sandra85
helenavuser posted image ....pol si pa ti bila tista, ki je po predavanju sedela na hodniku in se pogovarjala po telefonu? js sem pa glih z dragim vodo jemala iz avtomata (sem dehidrirala na predavanjuuser posted image )

za prisotnosti partnerja pri porodu, pa vem da je že od novembra 2006 za plačat, ker je mogel mož od prijateljice plačat, ki je novembra rodila user posted image

helena, zaj sva js pa ti za kavico user posted image ...no kera se še javi?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5512
13.7.2007 21:27:36   
helenav
ja ja sem sedela na stolu, sem čakala kolegico, ki je šla na wc, jaz sem pa moža klicala naj se odpravi iz službe, ker sva ob 11h imela UZ in on tega nikoli ne zamudi:-)))))

Tudi jaz sem dehidrirala:-)) ampak sem imela v denarnici samo po 2 eura.-))

Nič kaj v ponedeljek pa bomo same kaj čmo:-)))) Oziroma valda se bo še katera našla....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
13.7.2007 23:07:12   
PBJ
A, danes pa smo skoraj vse imele pregled? Tudi jaz sem ga imelauser posted image
13-ka je za nas tako in tako srečen dan, zato me ne moti, če je zraven še petek. Prvi je pokukal na svet 13. julija (danes smo tako praznovali njegov 2. rojstni dan), sedaj imam pa spet rok 13. septembra in srčno upam, da bo tudi tokrat vse ok.

Na pregledu je bilo super, zdravnica si je vzela veliko časa, dosti sva se pogovarjali, poslušali srček, premerili user posted image  z UZ. Ustreza temu tednu nosečnosti in naj bi bil težki okoli 1700g- je rekla, da je to bodoči "trikilski" novorojenček.
Nosim pa zelo nizko, ampak je še vse lepo zaprto. Hemoglobin se mi je od prejšnjič zelo popravil, noge pa so žal še zmeraj otečene. Hladim si jih v slani vodi. Ko smo bili na morju, sem imela res lepe noge, brez sledi otekanja.
Glede kilogramov sem 8,3kg v plusu, kar mi kar ustreza, glede na to, da sem še zalita z vodouser posted image user posted image .

Vidim, da ste nekatere že zelo pridne in imate že vse pripravljeno. Mi še urejamo sobici, ker se prvi sonček seli  v drugo in ga bomo v tem tednu preselili, drugi teden pa še vse pripravili za dojenčka, potem pa še  malo odmora do konca...

lp vsem in držite se.

JURE, NAŠ PRVI SONČEK...
user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 13.7.2007 23:21:04 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5514
13.7.2007 23:43:28   
sandra85
VSE NAJBOLJŠE MALEMU JURETU ZA 2. SVEČKO!!! user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5515
14.7.2007 9:36:56   
sandra85
dobro jutro user posted image
kaj še vse spite?
mene mali razgrajač ne pusti več spat...ga je moj za nalašč zbudil, preden je šel delat user posted image , pa me je takoj zbrca-češ tata pravi, da ustaneš....
no pa še lakota me muči...tko da grem jest, sam nisem še pogruntala, kaj mi trenutno pašeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
14.7.2007 10:23:58   
dorotea
Živio!
Čestitke Juretu...kako zabavno mora biti pripravljat rojstni dan za svojega malčka. Meni je blo to vedno najbolj razburljivo, ko sem bla mala...sem vstala že navsezgodaj in je bil vedno kak poseben zajtrk na mizi...mmmm...to si bom vedno zapomnila...tudi če je bilo med tednom smo se vsi zbudili ob 6.30, da smo pred službo in šolo skupaj(5 nas je blo) se pocrtali ob zajtrku.
Včeraj je imela moja nečakinja Anika 1 mesec! Je bla cel večer zbujena, do polnoči in smo jo vsi(jaz, mož, sestra in njen mož)crtali in pestvali, zraven pa jedli kokice in gledali film. Fajn je blo!
No, danse pa sem že navsezgodaj začela peči torto za tata , ki praznuje in zdaj čakam da se oblati pohladijo, pol pa še dam višnje, smetano in čokoladno kremo...važno pa je da se fajn pohladi do večera...pol pa je mmmmmmmm fina.
Punce ne hodit danes na morje, so take gužve za znoreeeeet!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
14.7.2007 10:53:47   
žarnica
punce,kje pa je Royal? Namreč,v ponedeljek gremo za kaka dva dni na obalo,pa če nam bo prav čas uspelo priti,bi se oglasla.user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
14.7.2007 12:02:50   
Anonimen
Jaz sem primorka (uvoženauser posted image ) pa tudi pojma nimam kje je ta Royaluser posted image .

Drugače pa sem danes v fazi barvanja notranjih vrat, seveda zunaj na zraku, ker bi noter bila kaj hitro zadeta od hlapovuser posted image . Sedaj sem pobarvala eno stran in čakam da se posušijo, da navalim še na drugo stran.

Je kaj idej kaj pripraviti za kosilo? Se mi nič ne ljubi kuhat, jaz bi kar corn flakes, samo kaj ko me bo možek malo po strani gledal če mu to serviram za kosilouser posted image .

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5519
14.7.2007 13:52:36   
sandra85
js pa sem neuvožena primorka, pa nisem vedela kje je royal, pa mi je moj, ki je štajerc povedal, da je zraven ZD Izolauser posted image (zaj pa nevem, mogoče se moti)
sej se pa lahko kje bolj v centru dobimo...
žarnica, bi te bile vesele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
14.7.2007 14:11:43   
dorotea
Srček, naredi pašto...tako se jaz najlažje izvlečem ko se mi ne da kuhat...pa eno dobro solatko s paradajzom in kumarami pa si fertik! Za omakco ponuci bučke, ki so zdej fine z vrta, malo začimbic, smetanco, lohko en sirček in je tik tak. Moj ima strašno rad tudi kuhane bučke, ki jih ohladiš in pol vkisaš z jajcem in ta solatka je full osvežilna in dobra...sam kaj ko bi jo loh jedla šele zvečer, če hočeš, da bo res hladna. Če ste pa bolj mesojedci, vržeš v omako od bučk še koščke purana al piščančka in to je to.
Jaz ravno kuham, moj pa barva zibko za našo Patricijo...sem hotla, da bi bila svetla, bela, sam kaj ko je sedaj temno rjava in bi mogu vso barvo zbrusit dol prejuser posted image ...tko da bo kar rjava...edino to blago za čez še rabim...kje naj ga dobim?Kolko stane?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
14.7.2007 14:13:05   
PBJ
Hvala za lepe želje.
Ja, dorotea njegov rojstni dan mi pomeni več kot moj. Prav praznovali bomo naslednji teden, ampak malo smo pa že včeraj. Jutri pa jaz praznujem - tokrat okroglouser posted image
Srček, če barvaš je fajn, če si nekaj zvežeš na nos in usta...

Za kosilo - zelenjavna juha (zame in za Jureta je čisto dovolj) - možek pa bi še kaj zraven, npr. palačinke.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5522
14.7.2007 14:24:38   
dorotea
Kolk je to okroglo, PBJ, če ni skrivnost? Da vemo, kolko sape boš porabla za svečke jutri. Tudi moj tata ima v bistvu jutri rojstni dan, sam pekli bomo kar danes zunaj, pa počakali polnoč. No, torta mi je uspela!!! Odlična bo, vsaj po sestavinah bi mogla bit!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
14.7.2007 15:05:01   
sandra85
dorotea, ti pa kot da si zavohala, kaj sem kuhalauser posted image
sem bila lačna, pa se mi ni dalo kej pacat, pa sem si naredila pašto z ragujem in solatko-paradajz,kumare in paprika user posted image
sej je res najbolj enostavno...moj pa papca itak v službi po navadi

za jutri pa sem dobila idejo,da bi naredila juhco, spekla skutine palačinke pa  zraven marelični kompot user posted image  njami njami, to imam tko rada...

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
14.7.2007 15:11:14   
dorotea
Ja nič čudnega, saj sem si tud jaz pašto skuhalauser posted image ...mojga tud ni doma, je pr njegovih, ker lohko pred hišo barva in suši zibko...zvečer pa bo itak še preveč za jest na pikniku.
Jaaa palačink pa tud jst že dolgo nisem...moram se zmislit zdej en dan, imamo tko fino domačo marmeladko!
Ej, smo že site, pa še vedno o hrani razmišljamo?! Da nismo slučajno noseče?!user posted image
Tud moji mali je blo kosilo všeč, ker se je premetavala ko nora , zdaj pa se ji še kolca, je prehitro jedla najbrž!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?