Anonimen
|
Pozdravljeni! Kako smo? Najprej ena za srečo za vse ki imate pregled - sporočite, kaj in kako! Punce saj bomo zdržale, še malo! OK vročino napovedujejo, pa omo otekale pa vse, ampak saj smo že proti koncu, ne? Kar se obiskov tiče - se strinjam s tem, da če kak prov želi pridet v porodnišnico naj pride - tam ti nobeden ne bo zameril da mu ne skuhaš kave, kosila, pripraviš narezka, da se mu ne posvetiš dovolj, pa še čez 10 minut ga bodo vrgli ven! Plus - za vse ki imajo kadilske obiske - v bolnici se ne kadi.... Kar se kajenja tiče je meni tudi totalna muka - moj kadi, pa moja mama. S tem da moj ob otrocih ne, moja mati pa ko da to ni nič.... Ogabno... Mam slike hčere in nje skupaj pa je skoz s čikom v roki ali ustih - od dojenčka naprej.... In tukaj nič ne pomaga. Sem probala prosit, ukazovat, NIČ: dobim odgovor nazaj - sej to ni nič, mam pravico kadit. Malo bo bolje po 1. avgustu (aleluja, da so ga sprejeli, ta zakon), ampak za doma pa to nič ne pomaga. NIČ. Tisti ta neuvidevni kadilci bodo še vedno kadili doma, pa naj bo to pri sebi ali pri drugih. Moti me, da te potem hinavsko prašajo, kao, sej lahko enga prižgem (češ, eden ni niobeden), potem moraš bit pa vljuden pa rečt no ja enega pa lahko.... OFF THE TOPIC, vem, samo se resno pripravljam na ofenzivo ko bo tamali tu....
|