|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
11.7.2007 14:03:19   
Anonimen
Pojdi kupit Clear Blue in nas razveseli z veselo novico. Saj si sigurno, ker bi drugače že dobila user posted image . Ko se ti bo na testu prikazal + boš pomirjena.

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
11.7.2007 14:42:58   
šemalo
mačka27, držim pesti......!!!

sem vsa napeta od branja telih zadnjih mailov....kot da bi bila jaz noseča!!

KUPI CLEAR BLUEEEEE¨!!!

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
11.7.2007 14:56:52   
gold fish
zdaj pa imam še jaz eno vprašanje..... ste me malo zmedle....user posted image

Jaz imam danes 35 dan po zadnji M in 6 dan po ET. Kako pa si jaz računam, kdaj bi naj tečka prišla?

Držim pesti za vse, da bo vse OK.

Pozdrav

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
11.7.2007 15:35:42   
citrončica
Mačka27,
počakaj do jurti zjutraj,pa CB naredi!!user posted image

Glod fish,
po postopkih,kjer nas nafilajo s hormoni,je težko določiti,kdaj naj bi po Et prišla user posted image ,še po neuspelem Et naslednja ponavadi full zamuja,tako dauser posted image ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.7.2007 15:51:21   
šemalo
ja a ti vsaj kaj svetujejo, kdaj pejt delat test oziroma kdaj te naročijo na krvno preiskavo?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
11.7.2007 16:44:57   
Anonimen
Ko si v postopku, je vse planirano, vse načrtovano, nadzorovano in točno veš kdaj je O, kdaj vgnezditev, kdaj se vidi nosečniški hormon. Zato se ne zanašaš na svoje prejšnje cikle, ampak na tega samega. Do punkcije je še lahko nekakšen približek vaših prejšnjih ciklov, po punkciji pa več ne. Test se vedno dela po 14 dneh od ET, najbolj zanesljiv je krvni test. Morate pa vedet, da če so bili vstavljeni zarodki 3 dni stari, bo nosečniški hormon začel rasti 2-3 dni kasneje kot če so 5 dni stari, zato se bo plusek pokazal kasneje. Pravtako ali sta dva ali eden zarodek vgnezden.
Se je pa zgodilo, da nekatrim prometrium zavira M in je ne dobijo kljub temu, da niso noseče. Meni je še vedno pritekla, enkrat celo 14 dan. So pa ženske, ki tudi niso videle plusek 14 dan po ET in jim je krvna preiskava čez 2 dni pokazala nosečnost. Zato je fajn, da se vedno naredi krvni test, magari privat. Ne ozirajte se pa na bivše cikle! Nosečniški hormon mora bit viden po 9-12 dni po vgnezditvi, vgnezditev pa je 1-3 dni po Et, glede na to kolk stari so zarodki. Torej računa se na te številke, približek seveda in ne na prejšnje cikle.

pUnce vsem velik srečeuser posted image , še posebej sayuriuser posted image

(odgovor članu šemalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
11.7.2007 18:55:32   
Darja*
Mišek 13,

HVALA ti, zdaj si tudi meni ponovno vlila nekaj upanja, da pa še vedno obstaja možnost da mi test kasneje pokaže  user posted image  ali user posted image , ali pa potem da ne bo user posted image  in bo krvni test ki ga imam 18.7. OK. Uf vso to čakanje in neprestano te spremlja negotov občutek. user posted image
In jaz sem globoko v sebi prepričana da nam bo vse uspelo priti do user posted image , le malo več časa potrebujemo za to.

Bodite v cvetju in uživajte na sončku.

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.7.2007 7:43:16   
šemalo
mišek 13, hvala za dobro razlago.....ja, pravijo, da je čakanje najtežje.....ma men je pa tko...ful dolg čakaš da prideš na vrsto za OBMP.....pol pa kar ne veš kako in kaj........?!

Imam pa voljo in upanje, da enkrat pa bo......vztrajnost je ena od najboljših borilnih taktik.

PUNCE, samo naprej........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.7.2007 10:14:11   
*medica*
šemalo nič se ne sikiraj ko pride čas za to vsi pregledi, špikanje, punkcija potem še ET, ni nič v primerjavi z temi 14 dnevi čakanja...saj vem tudi sedajšno čakanje je mučno ampak ne toliko kod tisto...
darja* ...še malo počakaj 18.bo kmalu tu in boš vesela user posted image držim pestke...user posted image user posted image
gold fish..sama ti glede tega neznam odgovorit, ampak je pa mišek ful lepo povedala, jest ti svetujem da o user posted image sploh nič ne razmišljaš, pač pa o tem kako se ti bo na CB pokazal + in krvni test pokazal zelo visok beta HCG in boš srečna user posted image

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.7.2007 11:04:19   
gold fish
V bistvu sploh ne razmišljam niti o user posted image  niti o testu, ker imam v glavi samo to, da grem 20.7 v LJ in mi pokaže user posted image .   Me pa pri tem mojem optimizmu presenetijo bolečine in špikanje tam spodaj, pol pa se v glavi pojavi cela vrsta vprašanj in podvprašanj...., pa letanje na wc in ...

Sicer pa same veste, kako je bilo teh 14 dni čakanja.....najbolj grozno od vsega...... 

Držite pesti! 

Pozdrav,user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.7.2007 11:35:45   
šemalo
seveda smo s tabo, Goldfishuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.7.2007 12:23:30   
Crnitulipan
Gold fish,

sprosti se in uživaj v pričakovanju testa.
Čeprav je na trenutke res mučno, si vedno rečem, da če drugače ne - bom pa vsaj teh 14 ali 10 ali kolikorpačže dni srečka nosečka...

Privoščim si branje revij, brskanje po internetu, brkljanje po garderobni omari, 'dobro' kuhanje in dolgo uživanje v hrani, sprehode v naravi, ali samo poležavanje z dragim in počivanje...

Srečno!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.7.2007 13:06:23   
gold fish
Crni tulipan - a ti si pol tudi če ne rata teh 14 dni doma in greš komaj pol delat?

Pozdrav.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.7.2007 14:46:00   
Crnitulipan
Ja, gold fish,jaz sem od punkcije naprej kar doma. Do sedaj sem imela v obeh postopkih blastociste, tako da je do transferja tudi prišlo. Menstruacijo pa vedno dobim kar pozno.

Imam resnično zelo stresno službo, tako da mi moj zdravnik vedno predpiše bolniško. Tudi, če dobim menstruacijo pravi, da naj si spočijem od postopka.
Moram rečt, da mi ta bolniška res zelo pomaga. Kot sem napisala, si vzamem čas zase in svojega user posted image . Vzamem si čas za pripravo kvalitetne hrane, hodiva na sprehode, tudi kino, preberem kup knjig in revij, ki jih sicer zaradi prebiranja strokovne literature nimam časa prebrat;
skratka privoščim si vse tisto, za kar med delovnikom največkrat nimam časa.

Seveda pa to ni pogoj, da bo postopek uspel, saj je uspeh odvisen od številnih drugih faktorjev, pa tudi etiologija naših bolezni je različna. Sama zase vem, da če sem takole doma sproščena, potem vem, da sem vsaj s te strani naredila vse kar sem lahko in da ne premišljujem, ali morda ni uspelo, ker sem spet preveč delala itd...

Gold fish, držim pesti, da bo  20.07. tvoj srečen dan!

Srečno tudi ostalim!
Čarna

Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.7.2007 19:30:40   
ursi84
No tako....uradni UZ v Lj je za mano. V meni rasteuser posted image , kateremu lepo bije srček, velik je 7mm. Sedaj pa k svojemu G, da izvemo še kaj več o user posted image in PDP,pa v katerem tednu sem?!?
Začele so se jutranje in večerne slabosti, vendar zauser posted image sem pripravljena narediti in potrpeti vse.

Čestitke vsem novim  user posted image user posted image user posted image .......tiste, katerim pa ni uspelo pa user posted image user posted image

Staša sem zelo vesela zate, da je z user posted image vse tako kot mora biti!!!!!!!!!!!!!

Lp, Uršiuser posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.7.2007 19:42:36   
*medica*
ursi84..čestitke..in lepo grej svojega user posted image naslednjih user posted image ..naj ti bo to najlepši užitek ...user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.7.2007 20:11:05   
Darja*
Bravoooooooooooooo vsem user posted image . Sem vesela za vas,..in verjamem da bo tudi nam uspelo kmalu postat user posted image , ker zdaj je poletje in user posted image mora na doooooolgi 9 mesečni dopust.

Bodite v cvetju.

Darja

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.7.2007 20:24:40   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)
user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)
user posted image   *medica* (1.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
user posted image   roda17 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljević)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image    konina  04.07. ET user posted image  user posted image  18.07. user posted image user posted image user posted image

user posted image   macka27 27.06. ET user posted image  user posted image  10.07. user posted image user posted image user posted image

user posted image   gold fish  06.07. ET user posted image   20.07.  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image , Bety upa user posted image , upajoča, dajamajauser posted image , Crnitulipan user posted image    

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
...zgleda, da je to user posted image  leto začelo s poplavo user posted image  prav na pragu poletja!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMM vsem novim srečkam user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.7.2007 20:47:00   
*medica*
oooo tošja je nazaj ...kr lep seznamček nas majčic in junčic

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.7.2007 20:56:39   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

oooo tošja je nazaj ...kr lep seznamček nas majčic in junčic

user posted image  user posted image  user posted image  srečke user posted image  jaz sem še vedno tosja user posted image   user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.7.2007 21:03:28   
Shuka
Tudi jaz vsem novim srečkamuser posted image čestitke

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
13.7.2007 7:48:27   
sayuri
Tosja, mene si pa kar izpustila iz seznama user posted image  user posted image user posted image user posted image . Vsaj do torka me še pusti gor, ko imam UZ, potem pa....

Čestitke vsem novim user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
13.7.2007 9:05:59   
Shuka
Sayuri, user posted image zate, da bi bilo vse OK user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
13.7.2007 10:05:44   
*medica*
tosja se ti opravičujem..ne vem zakaj mi gre vedno na š..user posted image user posted image user posted image ampak vseeno lep seznamček...

shuka čestitkeuser posted image user posted image user posted image
sayuri upam da bo v torek vse ok in da boš do konca ostala na seznamu user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
13.7.2007 11:10:41   
Crnitulipan
Sayuri, močno stiskam pestke za torek, da bo vse OK!!!

Čestitke novim nosečkam!

Kako pa je s teboj macka27? A si naredila krvni test???

Lep vikend in srečno vsem,
Čarna

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?