Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 11:31:51
|
|
|
|
pikovit
|
Ojla Mišek, vidim,da si zopet malo aktivna.Tvoje oko me spremlja na vsakem koraku.Še enkrat hvala.Kako si pa ti kaj?Pri nas je ful novega.Zdaj imam novo muco.Je tako kot bi imel dojenčka.na 3h se zbuja in joka Ob 5h sem že pokonc in se je treba igrat.NOOOORO. Naslednji postopek grem k Rešu.Sem bila zadnjič pri njemu in smo se nekako dogovorili zanj.Moram rečt,da je naredil zelo dober vtis na oba.Je pač imel dober dan in naju je častil uz in pogovor. za Reša.Na kliniki tega ne doživiš. Lepo se imej in se kaj oglasi. Kdaj pa prideš kaj domov?Bi šle lahko kaj na kavo?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 11:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit ti pišem na zs, da ne bove packale temo ostale pupe, kaj če bi pa odprle nov forum, saj je že julij . julijke/avgustovke, čas je, da se jim odpre nov forum
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 12:50:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *medica shuka čestitke A jest mogoče kej ne vem kolk si me zdele nasmejala, sej jest še nisem noseča
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 13:41:22
|
|
|
|
*medica*
|
shuka tok sem na hit prebrala da sem mislila da si že med ..sploh ne vem kaj mi je zadnje čase ...sploh vse narobe preberem ...ker nekam se mi mudi .. verjetno zato ker upam in si srčno želim da bi ble kar vse sreččno .. no pa vseeno veliko sreče shuka.. kaj je z mačko a si že mela krvni test
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 16:03:32
|
|
|
|
Staša1
|
Ursi84 - čestitke za rezultate UZ!!! Jaz sem se že naročila k svojemu G, vendar ker so dopusti, bom na prvem pregledu pri drugem (imam pa pregled 23.7. in takrat bo tudi slikica in PDP)! Je pa meni sestra rekla na UZ, da sem 6 T 3/7 (ET - 8.6. - UZ - 9.7.), ni mi čisto jasen ta izračun, bomo videli 23.7.! lp vsem
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 16:51:26
|
|
|
|
zalazoya
|
hoj ija jaz sem imela 5 dan po stopki ET eskimčkov. mišek13 se strinjam čas je za julijke/avgustovke. Jaz sem pri Rešu naročena za 2 IVF 07.08.2007, približno teden pred tečko rdečko. Že odštevam. . Sayuri kako si? Mislim nate in upam, da bo vse OK. čau
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 17:56:25
|
|
|
|
blanč
|
Staša1, računa se od zadnje menstruacije ne od et-ja.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 20:17:56
|
|
|
|
koala
|
Staša1 midve bova pa na isti dan videli najini pikici, jaz imam namreč tisti dan NS. Aja pdp pa si lahko izračunaš na http://ivf.ca/calcu.html Pa najlažje ti bo če boš vpisala dan punkcije.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 21:50:58
|
|
|
|
*medica*
|
koala tole je pa zanimivo..po teh izračunih naj bi bil moj pdp 13.marec.. če bi bli pa dvojčki pa 21.februar... super ne..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 22:01:07
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A jest mogoče kej ne vem Shuka, ti si faca!!! Mogoče pa res še kaj ne veš. Tole ti pride kot prognoza za jeseni. Sayuri, mislim nate in ti želim vso možno srečo!!!! Tkole vsake tolk se javljamo ... Kje je pa mamka Sonchek.d? Dejmo kakšno lepo nosečniško napisat, no.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 13.7.2007 22:50:27
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: Shuka A jest mogoče kej ne vem Shuka, ti si faca!!! Mogoče pa res še kaj ne veš. Tole ti pride kot prognoza za jeseni. ..in uresničila se bo....sem mal čarovnice Sayuri, mislim nate in ti želim vso možno srečo!!!! ...tudi jaz.. Tkole vsake tolk se javljamo ... Kje je pa mamka Sonchek.d? Dejmo kakšno lepo nosečniško napisat, no. ..ja,takooo dolg seznam ,in kje ste vse?????
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 14.7.2007 14:59:00
|
|
|
|
koala
|
Evo nosečka na raport!! Saj vas pridno berem, napisat pa ni kaj novega razen da me živčki dajejo pred NS, ki pa je šele 23.7(uf kje je še to!), da težko najdem mejo med tem da se premalo oz preveč najem, moj želodec skozi protestira. Ja saj res, sonček.djukelica pa se že nekaj časa ni javila, upam da je ok in da samo uživa na morju.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 14.7.2007 15:51:24
|
|
|
|
citrončica
|
Koala, pobotaj se s tvojim želodcom,no, pa brez skrbi uživaj ,vse bo in mora biti OK!! Zgleda,da so vse punce bolj pametne,kot me- uživajo kje ob vodi...no,jaz pa za šporhetom...delam pozno popoldansko kosilo,dobim obiske,a prej mora še moj dragi iz dela prit,tako da sem sama...potem sem pa kosila travo,pa pospravljala...,pa vmes kuham in hodim še sem čekirat,če ja kaj novega!! ..saj vem,grozna sem,saj še kako uro,pa se bodo vsi nakapljali,potem pa ne bom več tuki gor- obljubim!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 7:55:02
|
|
|
|
sayuri
|
Juto punce Pa je spet en lep vikend za nami. Mi smo ga maksimalno izkoristili, v soboto zapravljali v LJ , včeraj se kopali na Kolpi...uf, je bilo fajn. No, jaz sem šla samo do kolen v vodo . Tiste, ki sprašujete po mojem počutju - hvala, da se spomnite name. Ma saj kar nekako gre, ful si moram zapolnit čas in čimmanj milsliti na to. Filip me okupira in zaposljuje 100 na uro, sploh ker ta mesec ni v vrtcu. Pa kar nekako gre. Saj nimam kaj. Živet je treba naprej. KAr komaj čakam jutrišnji UZ. Samo da bo to za mano. V bistvu sem sama sebe že pripravila na najhujše. Po netu sem ful strani prebrskala in dekleta, ki so imele podobne težave, so žal končale na UPN. TAko da...tud sama nimam kaj veliko za pričakovat. Čeprav je v meni nekje tista svetla točka, ki pa upa, da se je naš fižolček vseeno odločil rasti. Ma ne vem no.... bomo videli jutri. Vsekakor se bo jutri vedelo. VSem ostalim drogerašicam želim čimbolj mirno roko, novim želim, da se na prvem UZju pokaže kaj več kot meni , starim in novim borkam, ki boste napadale avgusta pa.....jst bom z vami - v vsakem primeru - če ne fizično, bom pa navijala in vpila čez vse
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 8:07:21
|
|
|
|
šemalo
|
sayuri, hvala za spodbudne besede...drži se! tvoja prijateljica drogerašica.....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:19:17
|
|
|
|
gold fish
|
žal nam ni uspelo ...... na 10 dan prišla tečka ...... Sayuri - držim pesti za jutri, da bo vse OK in da zagledaš svojo Darja - drži se, držim pesti ...... Koala- držim pesti za ns (sem komaj včeraj "spoznala" tvojo zgodbo in ti res ful privoščim, da je vse OK) Ne vem kako je z macko27 in Konino..... ? Sem se že , pa malo pomirila, pa spet ..... .... V LJ imam še enega zamrznjenčka.... (to me vsaj malo tolaži) Kako gre v takem primeru (GITA14, Zalazoya in Konina, pa mogoče še katera....) mi lahko napišete kaj več o takem postopku.... Pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:35:53
|
|
|
|
Darja*
|
Gold fish,..... s tabo. Res mi je žel zate,....ampak vedi da bomo prišle do cilja,le malo več časa potrebujemo za to. Drži se. In verjemi v to, da te zamrzjenček že nstrpno pričakuje in da je on tisti pravi. Glavo pokonci in če to ni nič hudega,..le se. Za vse ostale pa držim pesti, da vam uspe. Jaz pa sem imela 3.7. ET in grem na kri 18.7., za zdaj še vse OK, danes zjutraj sem edino opazila kapljico rjavega izcedka, ampak mislim, da to še ni razlog za preplah in paniko. Uh kako sem močna v besedah,..notri v meni pa vre,.... Lepo bodite. Darja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:36:47
|
|
|
|
GITA14
|
žal mi je da vama ni uspelo, boš vidla tudi me bomo enkrat srečke , sam pravi čas moramo ujet. za zamrznjenčke je pa tako, -jaz sem imela naravni ciklus brez stimulacije, to ti povedo sestre na oddelku SIII ko dobiš naslednjo menstruacijo že lahko pokličeš na gklj. oni ti povejo da pridi 9 dan in potem boš hodla skoraj vsak dan na pregled krvi in UZ + ovul. test, to je odvisno od tvoje ovulacije. Ko ti folikl poči se šteje še 5 dni in potem je ET. nap. jaz sem imela 11.6 menst., 19.6 sem dala 1. kri, 20.6 kri+UZ(folikl velik 14), 22.6 kri +ovul.test(bil je pozitiven)+UZ(folikl 19), 23.6 kri+ovul.test(negativen)+ UZ (folikl počil velik samo 13), 28.6 transfer tako je potekalo pri meni. želim ti, da ti čim prej uspe. lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je goldfish, da ni uspelo . Držim pesti, da bo z eksimkčom uspelo. V Mariboru ti priporočajo, da mineta dve ali tri . Verjetno je boljše, da se telo malce fizično in psihično pripravi. Uživaj sedaj v poletju, jeseni pa po , ki bo sigurno ostal pri tebi .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:44:35
|
|
|
|
*medica*
|
gold fish tako mi je žal da ni ratalo...
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 9:52:15
|
|
|
|
dajamaja
|
Goldfish,zelo mi je žal, da boš morala z nami naprej v boje. Najprej sedobro zjoči , pol pa poskusi s pozitivne strani na stvar pogledati - še vedno se lahko boriš, in vajin eskimček že čaka nate, me smopa tukaj za dodatno oporo. Vse bo še dobro, ker enkrat mora biti! Citrončica, tipa kr pol bajte in grunta okol obrneš tkole čez vikend. Jaz imam tudi podobne posege. Sploh ne rabmo it na morje, lahk kr doma švicamo, ne? Po napovedih sodeč bomo še dosti, zato ne pretiravaj in se spravi na dopust (: Sayuri, pravilno razmišljaš in prav je, da si privoščite vikende družina skupaj. To nam daje moč za življenje. DSržim pesti, da nas tvoj fižolček jutri preseneti!!!!!!! Koala, nosečka srečka. Čuvaj svoj želodček. Pravjo, da moraš nehat jest, ko si še malo lačen. Men sicer tole ne gre od rok, se pa dober sliši. Pazi, da ne piješ ali ješ preveč hladno in mastno - to meni pomaga. Sicer nisem nosečka, imam pa z želodcem še kar veselico po postopku. Za NS se ne obremenjuj preveč, vse bo dobro!! Vsem ostalim borkam en lep, prijetno shlajen pozdrav!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 10:39:32
|
|
|
|
Staša1
|
Gold fish !! Sayuri - držim pesti jutri!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 10:43:12
|
|
|
|
šemalo
|
gold fish, kakor je ena rekla, vse bomo prišle do cilja, le pravi čas moramo ujeti... cmok soborkam...... srčice, sonček je zunaj....poglejte ga in pomislite, kako smo majhni v vesolju....
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 16.7.2007 16:08:15
|
|
|
|
citrončica
|
Gold fish, , Sayuri, pestke za jutri!!! Dajamaja,pridejo taki dnevi...pa je bilo tako lušno potem, na dopust pa grem,obljubim,čez mesec in pol,a vseeno..saj bo kmalu!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 8:45:24
|
|
|
|
Darja*
|
Zdravo punce, danes sem zelo žalostna , je 14 dan po ET in naredila sem CB in bil je negativen. Včeraj se mi je pojavil rjavi izcedek,...danes je že rdeč, vendar zalo blagi, ampak to verjetno zaradi dabrostona, ki ga še vedno jemljem, ali ga naj neham? Jutri grem na krvni test, ampak mislim da ni upanja. In kar jutri se bom naročila na nov postopek, mislim da moraš minimalno imet 3 mesece pavze. Ali morda katera ve kaj več kako naprej, ker namreč nimam nobenega zamrzjenčka, moram zdaj spet vse jovo na novo,mi kar slabo postane ob misli na to, ko le to ne bi bil tako psihični napor. Lepo se imejte. Darja*
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?