valči
|
Mišk,hvala za seznam,res bomo čakali dolgo,samo ne morem se naročit,ker nič ne vidim telefonskih,potemnit pa ne znam.Če lahko potemniš,te bom prosila,da se čimprej naročim.Ko je hladno,mi ni problem nogavico nosit,ko je vroče,komaj zdržim do sedmih zvečer,tako me boli,srbi Glede oblačil se strinjam s Skuštrano,ker so mene tudi tako prvič nasrali z št. 62,pol pa sem ga imela takega revčka v prevelikih cotkah,da sem kar v depresijo padla. Glede kupovanja-dobro,da sem daleč od mesta,da me ne mika tako,ker to je nekaj najlepšega,take micene cotike kupovat.Ne vem,če ne bom šla na dile danes,pa malo poiskala,v keri škatli imam najmanjše cunjice,pol pa mi jih bo moj dol prinesel,jaz pa počasi začela sotirat,proti koncu avgusta že prat.Pa dokupit nekaj v nevtralni barvi,ker bo presenečenje.Moj pravi da je punčka,da mi gre trebuh preveč na špic,jaz imam občutek,da je fant. Pa posteljico treba prebarvat,je od moža,ko je bil mali,samo jogi dokupim in posteljnino,ker bo Lara ostala,kar v svojem kinderbetu,je ne bom prestavljala v veliko posteljo. Če katera zasledi,če imajo kje v akciji jogije in posteljnino,naj mi javi.Ariel,Baby center,da grem kupit,ker morem kupit dva kompleta posteljine,to se pa kar pozna,če dobiš ceneje. Fajn mi bodite in se javite kaj. Skuštrana,kaj je možno,da imaš že tako težkega otroka? Če katera ve,koliko je povprečna teža pri 25. tednih ,ali če ve za kak link,kjer to najdem?