pot
|
Pozdravljene nosečke. Tudi jaz sem včeraj šla na Pink, sicer sva od zunaj najprej gledala, se je vsake toliko le dalo videt, slišat pa tudi. Bilo je res super. Sočustvujem z vsemi, ki se še trudite ugotoviti spol, upam, da vam bo na 3D uspelo. Mogoče vam kaj pomaga,ali pa tudi ne, ampak jaz sem nekaj tednov ali dni sanjala, da čakam na pregled pri G in sem kar vedela spol otroka in se je potem na pravi morfologiji izkazalo, da je res fantek. Čeprav spola v sanjah nisem videla, samo vedela sem kaj je. Ena prijateljica je tudi sanjala, v nosečnosti, da ima prelepo, pridno punčko in se je ob rojstvu izkazalo, da je res punčka, ker prej nista želela vedet. Mogoče le kaj drži, da smo v nosečnosti bolj občutljive in dovzetne za 6. čute... No, sporoči mehurčica, če bo držalo tudi pri tebi. No, kar se tiče imen, se pa midva še vedno ne moreva odločiti. Predelala sva cel leksikon imen in kar ni notri nama všečnega imena. No, meni so hitro všeč, pa kaj ko je moj še bolj izbirčen. Tako, da ime še vedno iščeva... Mene pa zanima danes koliko ur na dan spite? Jaz se zjutraj vedno zbudim ob isti uri, ne glede na to kdaj grem spat, ravno toliko, da pogledam na uro, potem pa bi lahko spaaaaala še vsaj dve uri. In danes zjutraj sem se zbudila, kot bi se zbudila sredi noči. Tune se pa naj ne bi veliko jedlo med nosečnostjo, ker vsebujejo neke težke snovi, kovine ali kako že. Saj mislim, da je na RR članek o tem, če se vam da brskat ali pa to piše na prehrani v nosečnosti, nisem prepričana. Glede na to, da je Daschi rekla, da je celo članek za revijo napisala o tem in ve veliko o tej temi, pa lahko počakamo, da nam ona razloži. Kar se tiče hrane in raznih želja, so moje želje še vedno usmerjene iz sladkega na slano. Ko dobim nekaj, bi jedla pa že drugo. Edino zgaga mi zdaj malo nagaja, čeprav tudi to ne ustavi mojega neskončnega apetita. Bi še kar jedla, pa čeprav imam občutek, da mi bo želodec razgnalo od polnosti. Pa sadje, pa čip (no, zdaj ga že kak teden ni doma, želja po njem pa ostaja ), pa piškoti, pa... Pomfri oz. krompir, samo da je pečen, mmmmm. Vsak dan bi ga lahko jedla. Pa tuno bi tudi jaz jedla, pa jo skušam omejit na enkrat na teden za kosilo (testenine s tuno ali pa rižota s tuno). Jutri pa greva midva, no, mi trije , se morem počasi navaditi , na izlet. Imava obletnico, pa ne poroke. Pa še jutri je tak lep datum, ko je še leto v znamenju sedmic. Pa pazite jutri na cesti, bo vse polno, ker se jutri poročajo. Lepo se imejte.
|