|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
8.7.2007 17:52:36   
pikceva
Bonci, ti se pa že dolgo nisi oglasila? Kako pa kaj tvoji user posted image user posted image ? A si tudi ti že med žogicami marogicami?

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
8.7.2007 20:41:37   
mama06
mehurčica in pikčeva, a se tudi vama dogaja, da gresta na wc, prideta z njega, naredita 2 koraka in morata že spet it? Namreč zadnje dni opažam, da je to stanje nenormalno. Me nič ne peče ali boli, samo nonstop sem na školjkiuser posted image .
Sicer mi pa vsi pravijo, da imam zelo nizko trebuh, pa mali tudi zelo nizko brcauser posted image .

Upam, da ste lepo preživele nedeljo, jutri je spet nov dan, spet smo v službi.

Lepo se imejte!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.7.2007 9:43:37   
mišk
Jst sem bla pa včeraj na Rock Otočcu. Ful se dobr počutim, zato me nič ne ustavi!user posted image  No, malo sem pazla, da nisem glih v gužvo rinla, drugač pa je blo vse kul. Sej drugač sem bla cel vikend na Otočcu, sam karto sem pa kupla sam za včeraj. Spala sem pri fantu, k je itak tam čist blizu doma. Samo si pa kar v središču pozornosti z nosečniškim trebuhom user posted image ! Ne vem sicer kako to kaj paše moji user posted image , vendar pravijo, da se user posted image  počuti tako kot mamica, zato je po mojem zelo dobre volje in zadovoljen. user posted image  Pa še tak fajn sem se poćutla, ker sem bla čist (po mojem edina) trezna.
Ja, drugo leto bomo imele pa drugačno delo, ne pa cajta za pohajat okol. Varijanta pa je, da tud naše user posted image  čimprej navadmo postavat user posted image !
Pa ve, ste imele zanimiv vikend?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
9.7.2007 11:05:01   
micla
Pozdravljene so user posted image .

vidim, da ste kar zanimivo preživele vikend. Sama sem v soboto letala okoli in urejala zadeve na Si.mobilu, ker je moj user posted image  v petek med pohajanjem izgubil telefon in v soboto zjutraj je bil seveda preveč mačkast, da bi uspel uredit te zadeve. Popoldan sem pa bolj počivala in se crtala doma. Včeraj pa smo bili popoldan na enem pikniku, pa sem domov prišla ko crknjena mačka. Gležnje pa sem imela ko dva soda. Sem si pa danes zjutraj privoščila malo več počitka in se dvignila šele ob 9. Sicer pa ugotavljam, da moram obvezno spat tistih 8,5 do 9 ur.

Joj punce, ne boste verjele, kaj se mi je zgodilo v soboto zvečer. Nekaj sem si delala za jest v kuhinji in kar naenkrat se zasliši tak ropot, kot potres. A se ni iz najvišja polica v omarici poleg hladilnika utrgala in je name padlo 16 krožnikov. Še dobro, da sem se hitro obrnila s hrbtom, tako da so krožniki padali po  hrbtu, pa po roki imam take potplutbe, kot bi me en pretepel. Pol je pa vse popadalo na tla in se razbilo na milijon koščkov.
Tako sem se ustrašla, da par minut sploh nisem dihala. tudi otrok se ni premaknil kar 2 uri. Groza. Pa naj še kdo reče, da je bil 7.7.2007 srečen dan.  user posted image  Čeprav po drugi strani pa črepinje prinašajo srečo - ma mislim, da je bilo črepinj dovolj za 20 let naprej. Še dobro, da se je vse končalo le z manjšimi poškodbami. Na črni scenarji si ne upam niti pomislit. Še zdej mi odzvanja tisti zvok padanja krožnikov po ploščicah. 

Vse ki imate kakšen pregled, držim pesti. user posted image

Pikceva - ti pa se dobro držiš. Imaš dva, pa si lih tko v +9 kg, kot jst ki imam enga. Prou čutim, da je to obdobje, ko bi samo jedla in predvsem skoz jedla. Le zvečer se zavestno šparam, ker sicer me vse tko tišči, da ne morem zaspat.

Glede WC-ja pa sem tudi jst skozi tam. Ponoči cca. 3x, tko da postaja že moteče.

Dovolj sem naložila. Grem pogledat, kaj bi lahko uštimala za kosilo, ali pa se bom kar k mami povabla.

Se beremo kasneje,

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.7.2007 12:55:40   
tave
Hoj user posted image !

No speet po dolgem času jaz. V petek sem imela pregled. Vse ok razen vode. Spet mi je G rekla da moram več piti in da mi voda kaže kot da bi bila izsušena in naj si nabavim brusnični sok, češ da je dober za ledvice oz. sečila. Zredila sem se spet za 2 kg. Če bo šlo tako naprej bo kar uredu. Potem računam na kakšnih 15-16 kg do konca.Moj trebušček je pa že tudi tako velik da je kar groza. Spet se bo treba mal poslikat in pokazat kakšni so. Kaj pravite?
Včeraj smo šli mal na morčka se namočit in je kar pasalo. Mal sem se namakala, mal plavala in veliko jedla-kot ponavadi. Medi. sestra mi je na pregledu rekla naj se izogibam sadju, ki vsebuje veliko sladkorja kot melona, lubenica,.... Če pa jih že jem naj jih ne jem zjutraj in zvečer ampak samo čez dan, ker gre drugače sladkor v špehek, ki ga bom po porodu verjetno malo težje spravila dol.
Mi za našega malega še nič nismo kupili razen vozička. Smo rekli da bomo šli v šoping ko pridemo z morja (19.8). Aja tisto ki skrbi za zavarovanje v tujini zaradi prezgodnjega poroda(bognedaj) naj si omisli coris zavarovanje.Najnižja tarifa za družinsko zav. za 14 je okoli 35 eur in ti krijejo stroške do 13.000,00 eur. Tako mislim da se kar splača to narediti in si pol brez skrbi, če bi se že glih kej zgodilo.
No zaenkrat od mene toliko. Bodite pridne in se lepo imejte.

lp, tave

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.7.2007 13:23:48   
*bubi*
Tudi mi smo imeli pester vikend. Prav lušno je bilo na poroki, tudi vreme je bilo fajn. Edino noge so trpele, zvečer me je bilo kar strah ob pogledu na njih user posted image . Do jutra pa spet vse Ok, tako da očitno še ni tak problem.

Danes sem že uspela it malo po razprodajah, ampak za user posted image  nisem nič kupovala. Glede na to, da večino stvari imam, ne smem prehitro začet, drugače bomo imeli do oktobra za trojčke oblečt user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.7.2007 15:04:54   
pikceva
Ojla,

Mama06, meni se to res stalno dogaja. Ponoči grem sicer po dvakrat, ker ležim. Ko sem pa na nogah, sem stalna obiskovalka wc-ja.

Danes sem bila na pregledu pri G, pa so me totalno prekontrolirali; od cukra do UZ-ja. Z materničnim vratom je vse OK in tako tudi z dvojčki. Rastejo zelo hitro in so veliki kot veliki enojčki za ta teden. Ena 0,760 kg, druga 0,710 kg. Edino kar mi ni všeč, so rezutati od vode, ki pa pa so precej slabi. G mi je rekla, da se mi se stalno obiskovanje wc-ja dogaja zaradi morebitnega vnetja mehurja. Za večjo sigurnost so mi vzeli vodo s kateterjem in poslali na neke preiskave. Ta bo dala natančne rezultate, zanje pa moram čakat cca 3 dni. V primeru, da bodo kaj našli, bom morala jest antibiotike. Zdaj po pregledu ja pa še slabše - zdaj me pa od razdraženosti še vse pečeuser posted image . Pregled ni preveč prijeten, sploh ne. No, je pa čist nekaj normalnega, da ti voda malce ponagaja med nosečnostjo, ker si v tistem predelu bolj občutljiv.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 16:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikceva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.7.2007 16:51:33   
tinki_winki
lepo pozdravček še z moje strani.

Pridružujem se tistim, ki imajo najmanj 3-kratno pohajanje  ponoči zaradi WC. Sicer pa jaz tudi ko niem noseča obiščem vece vsaj enkrat. Tako, da je to pri meni že nekaj nomalnega.

Trebušček pridno raste in z njim se nabirajo kg, po pravici vam povem, da jih kontroliram le preden grem na pregled, tako da sedaj pojm nimam koliko tehtam. Sem pa a zadnjem pregledu pred tremi tedni pridelala +7 kg. Zdaj je zagotovo kakšna več user posted image . Bolj ko si rečem, da bom začela bolj pazit kaj jem, več neumnosti mi uide, pa še apetit imam povišan.

Veliko sreče vsem za naslednje preglede pa veliko lepih brcik.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.7.2007 18:05:46   
lillylilly
hay so user posted image

Valči: se moram prav navezati na prejšnjo temo o ginekologu in UZ pregledih. V prvi nosečnosti sem imela ginekologa, ki ni spregovoril niti besede, vse je bilo zanj pretiravanje ali pa si z vprašanjem na njegov obraz narisal kak ciničen nasmešek,...tako da drugič raje nisi vprašal. Pa sem se po rizični nosečnosti in 1 splavu resnično naveličala njegovih neumesnih in žaljivih pripomb, in zamenjala ginekologa. Moram rečt, da je bilo to najbolj pametno kar sem naredila. Naletela sem na res fajn ginekologinjo ( bi najraje napisala kar njeno ime-mi je lepo da se koga pohvali, če si to zasluži), vsakič se poglobi, naredi UZ, lahko jo vse vprašam, kot pravim strokovna, prijazna in zavzeta za svoje delo...

Ena izmed težav, ki so doletele tudi mene, pa je izcedek. Sama sicer ne vem, ali gre v bistvu res za izcedek ali celo za urin, a sem pomirjena, ker ni plodovnica. Vsaj mislim, da ni, ker se je podobno dogajalo v prvi nosečnosti pri enakih tednih,... Sem bila pa v prvi nosečnosti kar prestrašena in veliko bolj dovzetna za vse spremljajoče pojaveuser posted image , zdaj pa to jemljem bolj v zakp nosečnosti, ker pač vem, da to paše zraven.

Se me pa te dni loteva ena mini depresija user posted image , pa ne  dobesedno. Sem tako utrujena, da me potem motijo zares vsakdanje stvari....naša pupa pa toliko energije,da je ne dohajam.....se počutim čisto uničeno..... Energija mi je resnično padla na nulo takoj, ko sem prestopila v zadnje tromesečje, malo psihe aneuser posted image

Pa še kakšno bi lahko rekla o strijah, moj trebuh je že zdaj tak, da bi se najraje kar user posted image . Strija ob striji dopolnjuje kolekcijo iz prve nosečnostiuser posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.7.2007 18:36:38   
kasija78
Pozdravljene!

Tave, tebe pa dolgo ni bilo na spregled, sem se že spraševala, kam si se skrila na kakšno vikendico brez interneta ali kaj user posted image

Zavarovanje je med drugim skrbelo tudi mene. Na strani adriatic zavarovalnice o corisu piše:
Česa ne krije?
Zavarovanje ne krije stroškov bolezni ali poškodb, ki nastanejo zaradi:
  • pregledov v nosečnosti, tipičnih težav v nosečnosti, razen v primeru reševanja življenja matere ali otroka, pod pogojem, da je nosečnica mlajša od 38 let in da ni zaključen 30. teden nosečnosti,

Zdaj ne vem, ali potem krijejo prezgodnji porod, ali ne? Bom pa na morju ravno okrog 30. tedna. No, upam da se bom pred morjem spravila tja in preverila, kako je s tem. Če pa katera ve in mi hoče prihraniti trud, bom hvaležna. Sem pa nekje zasledila, da ti krije porod obvezno zavarovanje, ampak to moram tudi preverit.

Lepo se imejte. Ne se preveč nagarat po razprodajah. user posted image

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.7.2007 19:07:04   
tave
Hoj user posted image !

No najprej dolgo nič ne pišem danes pa kar 2x.
Kasija78 no dej če boš šla pred mano to urejat, bi te prosila kako in kaj je s tem zavarovanjem oz. kaj krijejo. Jaz grem namreč 4.8. v Zadar in bom ravno takrat v 30 tednu, podobno kot ti. Če pa bom jaz prej pa ti sporočim. Ja pišem pa bolj malo, ker se mi kar ne da, ampak redno prebiram kaj čvekate.

lp, tave

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.7.2007 19:47:27   
ditta
Pozdravljene,

ali je imela mogoče katera od vas vaginalni pregled v 24 tednu, ko ti izmerijo maternični vrat?
Meni so ga danes namreč naredili, saj nosim zelo nizko. Maternični vrat je nekoliko skrajšan.
Trenutno meri 3.23 cm.
Ginekologinja mi je zato svetovala veliko počivanja, nič dvigovanja, nič dolgih sprehodov in veliko previdnosti pri spolnih odnosih user posted image
Dobra novica pa je ta, da se je najina punca fino poredila in ima sedaj že 606 gramov user posted image  user posted image  user posted image  !!! Juuuupiiiii! In pa ta, da lahko brez skrbi plavam do naslednjega pregleda, ki ga imam čez 14 dni.

Ali je mogoča katera od vas dobila kilo (pruh) v nosečnosti?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.7.2007 21:21:39   
*bubi*
Kasija, jaz sem nam vsem trem kar kartice za obvezno zdravstveno zavarovanje v tujini naročila, kolikor sem prebrala, nam te krijejo čisto dovolj stvari, ki se pač lahko pripetijo na morju. Če bo karkoli bolj resnega, se bomo pa itak spokali v avto in se vrnili v Slovenijo.

ditta, meni je G med morfologijo izmerila dolžino MV, ampak z navadnim UZ, ne vaginalnim. Kolikor mi je znano, 3.2 cm sploh ni malo in ni noben razlog za skrb. Pobrskaj malo po Pušenjakovem forumu.

Kaj sem res edina, ki ne rabimo hodit več na wc kot običajno? user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.7.2007 22:35:00   
ditta
Hvala Bubi za spodbudne besede! Sem pa že celo popoldne prečepela pred računalnikom in brala Pušenjakov forum,... po njegovih besedah sodeč res ni panike user posted image ,... vsaj za enkrat ne!

Lep večer še naprej vam želim!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
10.7.2007 8:33:17   
pikceva
Dobro jutro,

Kasija78, zavarovalnica ti ne krije prezgodnjega poroda - vsaj po mojih  informacijah. Zavarovanje pri Vzajemni ne pomaga in tudi ne posebno zavarovanje za tujino ker ne krije poroda.

Ditta, tvoja dolžina ni prveč problematična (mislim da je problematična pod 2,5). Če bi imela problematično dolžino, ti sigurno ne bi priporočali plavanja.

Tudi jaz bi rada šla na dopust za več časa. Vendar se ne smem preveč posluževat tujine, ker user posted image user posted image  znajo prehitevat čas. Pa še čez 14 dni moram za 3 dni v bolnišnico, da dobim "dodatek" za pospešitev razvoja pljučk. Čeprav sem čisto OK in lahko veselo laufam naokoli.

Ko gledam vaše meri v mojh tednih, vidim, da so kar primerljive z enojčki in nekatere kar prehitevata. V 24. tednu 0,760 kg in 0,710 kg. To mi je kar olajšava za mojih 9 kg plusa. Haha, sama sebi verjamemuser posted image .

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
10.7.2007 8:36:40   
pikceva
Ojej, sploh ne znam pisat...primerjala sem velikost mojih user posted image user posted image . Sam ne znam preveč dobro povedat. Je prezgodaj.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
10.7.2007 9:50:22   
lillylilly
ojla
Najprej deževen pozdravček z Gorenjske. Joj, kako je zaspano....moram hitro kavico popituser posted image

Ditta: Pogosto sem spremljala Pušenjakov forum in je tako kot so ti napisale predhodnice.  Sama sem imela krvavitve v 1. nosečnosti v 14. tednu in takrat dolžino materničnega vratu 32 mmm, pa se zaradi tega nihče ni vznemirjal.Če se prav spominjam, so mi rekli tako kot je napisala Pikčeva, da je do dolžine 25 mm ok.

Ko takole prebiram, kaj krije zavarovalnica in kaj ne...hmmm . Kaj pa tiste, ki hodijo /so hodile rojevat v Feldbach. So samoplačnice? Verjetno nimajo vse avstrijskega zdr.zavarovanjauser posted image

No lepo se imejte

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
10.7.2007 9:52:29   
*Lana*
Pozdravljene!
Ves čas vas pridno berem, javljam pa se tako tako. mal me daje vreme, sem utrujena, razdražljiva,...
Z user posted image  imava jutri pregled, upam, da je vse v najlepšem redu. Malo sem se zredila, kar je prav, saj naš user posted image  raste, kajne?

Glede dopusta še ne veva fiksno, jutr se bom posvetovala z ginekologom.

Uživajte, pa božajte trebuščke.

Lp

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
10.7.2007 10:32:26   
bambi
Da se še jaz malo javim, sem včeraj prvi dan po dopustu, ki smo ga preživeli z urejanjem naše hiše, tako da bomo avgusta že preseljeni v novi domek. Na morje itak nisem smela, pa je zato bil dopust kar delaven.

Naša user posted image  je prava živahnica, po trebuščku se kar lepo premika, tako da včasih imam pravo žogo na eni strani. Občasno me zopet dajejo slaboati, včeraj sem malo bruhala. Tako je bilo tudi v prejšnji user posted image , no glede apetita se pa ni nič spremenilo, kg lepo naraščajo in sem že kot pravi balon. Tudi poskočna nisem več tako in včasih komaj grem po stopnicah......Naslednji teden imam pregled, prejšnji teden sem pa dala kri, zaradi sladkorja.....

A se zavedate da naslednji mesec  že lahko začnemo pričakovati prve porode...... no, saj se lahko zgodi že sedaj, samo bog ne daj, tam po 32. tednu pa jih že veliko rodi.....

Meni danes ko dežuje prav paše, da je malo bolj hladno, ker sem včeraj komaj dihala, ko je bilo tako soparno in vroče, ponoči pa sem slabo spala, ker je tako bliskalo in grmelo, da je joj.

Vleče me na znižanje, a kaj ko si ne morem nič kupit, ker mi itak ni nič prav, potem mi bo pa preveliko, user posted image  stvari pa imam dovolj. Bom pa šla kupit kaj za našo navihanko doma in za malo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
10.7.2007 10:43:11   
*bubi*
Dobro jutro!

Tudi jaz sem vesela, da se je malo shladilo. Zdaj je treba samo še v stanovanje to spravit in potem not zadržat user posted image

Danes bom začela malo pospravljat in pripravljat stvari za na morje. Da ne bomo v petek v naglici pozabili kaj pomembnega spakirat. Saj ne bom pretiravala, bo res po malem vse skupaj user posted image

Meni je G rekla, da ni panike z morjem, ker je do tja AC, edina opomba je bila, da vročina pač ni za nosečnice. Mi pa itak že zaradi bubija čez opoldne ne bomo na plaži. Komaj čakam user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
10.7.2007 12:38:36   
mehurčica
Hey punce, kako ste pridne. Sem rabla kar nekaj časa, da sem vse prebrala.

Jaz sem KONČNO dočakala morfologijo! Sem šla včeraj hitro spat, da bi čimprej bilo jutro. Danes pa je bila prva na vrsti in je ravno tista bila 1 uro notri-menda je imela NS. Ji držim pesti, da bi bilo vse ok, čeprav je ne poznam. Sta bila dva dr. notri, ker so rabli očitno še drugo mnenje.

No in... videla sva ŽEMLJICOOOOO!user posted image Ja, punčko bomo imeli!user posted image user posted image user posted image (bi rada dala smajlija v 9nebesih, pa mi ne delajo..hm...). Tažka je 874g, drugo pa ne znam glih razbrat. Tak nekak piše:
BPD 5.88cm
AC 22.17
FL 4.44
Placenta location ANTERIOR
Za drugo povsod piše NORMAL.user posted image

A mi zna katera razložit kaj kaj pomeni? Ginekologinje nisem posebej spraševala, ker je rekla, da je vse ok. Itak sem jo parkrat vprašala isto vprašanje in je rekla, da je res vse ok. Ma, odkar delam na zvezi Sonček, sem čisto prestrašena.

Naredila mi je 3 lepe slikice in bom dala gor, ko jih moj zrihta. Upam, da že zvečer.

Joooj, jaz sem tako srečnaaa!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
10.7.2007 13:24:36   
Klaudia
user posted image      

user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
64 user posted image    16 user posted image     10 user posted image     7 user posted image          

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image   

10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola, user posted image  (Leila)
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

22.10. inibini
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok, user posted image

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Materinska šola

ZD DOMŽALE
11.7.2007 ob 16:00
- pot
- JennyAnny

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
10.7.2007 13:32:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Tažka je 874g, drugo pa ne znam glih razbrat. Tak nekak piše:
BPD 5.88cm
AC 22.17
FL 4.44
Placenta location ANTERIOR
Za drugo povsod piše NORMAL.user posted image

A mi zna katera razložit kaj kaj pomeni?

BPD - biparietalni premer glavice
AC - obseg trebuha
FL - femur (stegnenica)

Placenta ANTERIOR pa pomeni da imaš posteljico spredaj. (Tudi sama jo imam)

Pa user posted image  user posted image  za user posted image !

Že vesta ime?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2024
10.7.2007 14:15:34   
mehurčica
Klaudia, hvala za razlago! Pri prvem sem tudi imela posteljico spredaj in sem imela ful manjši trebuh. Sem mislila, da je zdaj mogoče obratno. Ime ji je pa ENI, tako da lahko naslednjič ob urejanju seznama kar zraven napišeš.

V album sem dala slikici, tako da lahko pogledate, kako se vidi lulika.user posted image Bom pa album zaklenila in bo pod geslom oktoberka. A ni že sedaj lepa? hehe...user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?