|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
10.7.2007 10:33:58   
Naja30
No, s kravjim mlekom bom jaz vseeno še počakala, gluten je pa tudi pri nas že "in" user posted image  Začela sem s plazma baby piškotki, ki sem ji jih vmešala v sadne kašice. No, včeraj pa si je gospodična sama postregla s koščkom kruha, ki je čakal name user posted image  na mizi. Sem ji pustila, da ga gloda, pa kako ji je pasal!user posted image

No, da se pohvalim - zgornja leva enkica je čisto majčkeno pogledala ven user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.7.2007 11:42:04   
crci06
Bravo Tija za zgornjo enkico!
Pa spet bolj na kratko -  lep pozdravček tudi vsem ostalim.
Najhuje mi je bilo, ko sem brala o ponesrečenem morju... Je pa res moralo biti ponoči hudo.
Naja3 - šibam na mail dokončat, kar sem obljubila. Smo imeli e-mrk, pa mi niti ni bio tako hudo...
Zgeda, da se le počasi odvajam user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.7.2007 11:45:40   
manetka
Uhh danes pa je dan, noč je bla pa tud katastrofa, smo vsi trije bolj malo spali, ker je pri nas tok ropotalooo, lilo pa tud toča je bla.
Dones mam že neki neprijetnega za sabo, eno uro zobarja, mi je zdej zamenjala vse plombe kar sem jih iimela, tko de so zdej zobje pr zdravju jim je nosečnost nrdila kar mal kariesa pod plombami, zdej me pa čaka še en lepoten poseg novembra mi bo zamenjala še enga k mam keramičnega pa nrdila dve lepotni plombi, da bosta dva zoba videt lepša, ker sta mi premal zrasla in jih bo samo podaljšala... sm tok vesela k sm se to tok fajn zmenila, pa bom pol full lepš v ustauser posted image
HIHI zdej si morm sam še frizerja, hitr omislt, mi lasje izpadajo da je joj, včasih se mi zdi da jih je cel stanvane.

Tamalo je pa mami merkala in je bla pridna, dons sva prdelali že eno buško nad nosom k se mi je to vrtela po previjalni, jest je pa nism dost hitr ujela. Skoz mi zdej k jo napravlam, krade kreme pa robčke, pa tok je hitra de jo kr gledam.

Zdele je pa pojela cel jabolk+banano in popila 40ml čaja se pokakala, jo previjem in jo dam v postlo ona pa že miži in delfinčka objema. Tko de zdej pa prčakujem mal daljše spanje.

Jest sm pa v pisarni pa se mal po ringaraji šetkam, no sj sm že kr neki nrdila, tko da slabe vesti ni.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.7.2007 11:49:45   
emaa
MI smo jedli 1 jabolko + 1 nektarino + 3 velike žlice skute, pa nista do konca pojedla (seveda je to za oba), ne vem kako to, da mi tolk rastemo in se redimo. 

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.7.2007 12:04:56   
Strawberrie Cherrie
Emamair -> evo pred pol ure je Ožbej pojedel 3/4jabolka in 2žlici Activa jogurta.
Tako da kar slično jemo, rastemo in se redimo user posted image user posted image user posted image

Bravo Tija za zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
10.7.2007 13:58:22   
frufru
Jaz sem pa novauser posted image user posted image user posted image . Po ne vem kolk časa sem uspela kupit nekaj zame. Me je mtka prosila, če grem z njo, ker je neki zase najdla, pa jo je njena sestra stadlala, da je preveč jagrskouser posted image . Je potrjeno, da je teta čisto staromodna. Jakna je vojaške barve, ampak jaz sem dobila zase hlače in kiklo in jakno, pa fino bo za kombinirat. Malo sem bila skeptična, pa sem bla tudi Lovru všeč (beri je hotel vse knofe pojestuser posted image )
Polento lahko baje kuhaš na vodi, nardiš bol pocasto, pol ko je že skuhano pa redčiš s svojim mlekom, vsaj tako sem bila informirana. Sem kar P poklicala in vprašala.
L_P a ni activia tako kot vitalinea sladkana z aspartamom?
Tija lepo se imej v zobatem svetu, mi ga še ne poznamo, no vsaj Lovro neuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.7.2007 14:02:50 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
10.7.2007 15:10:24   
crci06
frufru, zdaj sem pa videla frajerja lovra v reviji!!!user posted image user posted image user posted image
me pa seveda zanima, kako to, da je v reviji tvoja fotografija.. si se odzvala na kakšen natečaj?
dobiš vsaj kakšno letno naročnino gratis? upam,da.

mi gremo pa na sprehod, si roke odpočit....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
10.7.2007 15:29:33   
Strawberrie Cherrie
Frufru, dvomim, ker je polnomastna.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
10.7.2007 18:40:52   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

frufru, zdaj sem pa videla frajerja lovra v reviji!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image V kateri reviji pa? Jaz sem samo 1x poslala Lovra v revijo Mama, ko so iskali fotke od racmank, ampak tistto je bilo v aprilski al majski številki. Razen, če ga je kdo nevede not dal
L_P vprašam samo zato, ker je to od Danone, pa za Vitalineo in Actimel , ki sta od iste firme, vem, da sta sladkana z aspartamom. Mi je Activia dobra, samo predraga, pol pa sama raj jogurt z otrobi zmešam, pa kako sadje dodam.

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.7.2007 18:43:14 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
10.7.2007 19:38:03   
Strawberrie Cherrie
Vitalinea je kao brez maščobe in zato dodajajo umetna sladila.

Lahko pa preveriš, če veš kje?
Jaz ne vem???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
10.7.2007 19:46:31   
Strawberrie Cherrie
No, da še jaz naredim povzetek -> mulc danes jedel govedino; kuhano, z malo juhce in rižom. Pa 2 korenčka sem not nasekljala. Mu je bilo ful dobro!
In to za 2obrok. Zgleda, da bomo tudi mi počasi prešaltali na 2obroka. Ma vsaj tja do septembra želim, da bi mali jedel 3obroke GH, malico, kosilo in mal večerje, ker moram narediti še prakso v srednji šoli.

Neposredna povezava do sporočila: 3261
10.7.2007 21:10:44   
crci06
Ja, frufru, govoriva o isti sliki, samo jaz dobim "rabljeno" revijo z zamakom kakšnega meseca, tako, da sem šele zdaj videla tvojega lepotca.  user posted image

Uf, govedina... Mi pa že skoraj 2 meseca jemo hrano 4m+. Kar nimam ideje, kako bi nadalejvala in smo kar pri tem, kar ima rad (in kar mami skuha). Itak pravijo, da ni dobro preveč prehitevat, mogoče pa jih vsaj tukaj ubogam user posted image . Enkrat sem že pisala o baby piškotih, da bi mu kar že za foro kakšnega dala, ampak zaradi ljudi okrog nas mu raje ne dam nobenega keksa, kot da mu čez 14 dni že tiščijo v usta marmeladne, jajčne, čokoladne, orehove kekse...  Kaj pa vrag ve, kaj je, ko se stran obrne...   We will see kako dolgo bom zdržala. P mi je svetovla neke posušene jabolčne obročke( za gricat), pa jih še nisem poiskala za kupit.

Grem kar spat, ker če se slučajno ponovi noč kot včeraj, mi bo zmanjkalo energije (spali smo od 11-12 in 2-4)...
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3262
10.7.2007 22:58:46   
Naja30
Moj mali zaspanko se zahvaljuje za čestitke za zobek user posted image  Mami pa dodaja, da je dojenje postalo na trenutke malo boleče user posted image  

ema, a tvoja dva skupaj pojesta 1 jabolko+1 nektarino in 3 žlice skute? Joj, Tija to, samo brez skute poje sama user posted image  Kaj ji preveč dajem?
Katero skuto pa jima to daš? Jaz bom tudi kupila skuto (samo ne vem, katero naj) in ji sama dala not sadje.
Drugače pa mi že veselo papcamo 3 obroke GH. Manjka nam še red in urnik user posted image
Ali vaši user posted image  jejo ob določenih urah? No, ker pri nas je vse zmedeno user posted image

moj_moj, P je verjetno mislila posušene krhlje jabolka.

Pri nas je pa zapihala burja danes. Kako je fajn, ko se je mal ohladilo user posted image  Sma šle s Tijo po pamperske v mullerja, se res splača. Pa na kavico in tako je spet minilo nekaj ur user posted image

Lahko noč. Jaz grem tud spat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
10.7.2007 23:18:14   
frufru
Naja3 obstaja ena pasirana skuta od Ljubljanskih mlekarn v 250g lončku. Zgleda kot tamar sir samo da ni slana. Jaz jo občasno zmešam z domačo marmelado za sladico, ker se pri nas držimo principa: Kosilo brez sladice je kot lepotica brez nasmeha. Kar se pa urnika tiče je pri nas ob 5h 7h, 9h 12h 15h 17h 20h ena ura gor ali dol. user posted image user posted image user posted image Tako da je v bistvu tudi čist zmedenouser posted image Nektarina in jabolko je po moje čisto OK. Pride cca 100-150 ml odvisno od velikosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.7.2007 8:38:20   
emaa
Naja  mislim, da ji ne daješ preveč, naša dva to pojesta skupaj, ja, pa še včasih ne vse. Včasih, ko sta bolj lačna jima uspe še malo več pojest. Saj pravim, da ne vem kako se tako lepo redita. Pri kašicah (rižolino, gres, itd), za oba naredim s cca 200ml mleka, pol pa še z malo pohladim, pa imata dovolj. Je pa res, da pa npr. Hipp sadno kašico, ta veliko pojesta tričetrt, po moje ni tako nasitna, ker je vse v nulo spasirano. Skuto pojesta pa okoli 125g, une obstgarden variante, se pravi celo, včasih še malo več. Samo ona pri hrani veliko pijeta, skoraj 150ml čaja zraven, se pritožita, če ni dovolj za pit in nočeta jest. Drugače imam pa navadno polnomastno skuto trenutno kar Mercatorja, je fina, ker je gladka brez grudic, tisto tudi jaz rada jem, podobna kot mascarpone.
Urnik tudi imamo, jemo na tri ure, odvisno kdaj vstanemo. Načeloma ob 6 (zdaj se je tri dni zgodilo, danes ne, da sta vstala ob 7), nato 9-9:30, 12-12:30, itd. Ob pol osmih smo mi v postelji, sta že tako zmatrana, da nič ne moreta.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.7.2007 8:59:51   
Strawberrie Cherrie
Mi smo že ob 7h ... 7.15h zadnji čas! user posted image

Moj_moj, saj govedino lahko jedo od 7m dalje. Gluten pa načeloma čimkasneje od 8,9m. Ampak tudi jaz mu ga mislim počasi ponudit, kakšno skorjico. potem bomo pa videli.

Frufru, si nagruntala kako je glede Activie? Ker jaz danes niti zase nisem kupila teh jogurtov user posted image user posted image , ker ne vem, kako je sladkana.

Mi jemo približno na 2,5-3h. Ponoči od 22h do 7h zjutraj ni jedel niti 1x, se je pa 3x zbudil.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.7.2007 9:02:20   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

moj_moj, P je verjetno mislila posušene krhlje jabolka.

Pri nas je pa zapihala burja danes. Kako je fajn, ko se je mal ohladilo user posted image  Sma šle s Tijo po pamperske v mullerja, se res splača. Pa na kavico in tako je spet minilo nekaj ur user posted image

Lahko noč. Jaz grem tud spat.

Ne, mi je P prv rekla, da se dobijo obročki - tako kot krhlji, samo, da jih ne more razgristi in pojest, ampak bolj za okus in za zobke, če ga mtra, da nekaj žveči...

Po pamperske bom tudi jaz skušala it jutri, čeprav imam v spominu, da se v LJ BTC Mueller ne da it z vozičkom v spodnji štuk?!?  Se da????

kavica user posted image user posted image

Lahko noč. Jaz grem tudi spat. Spet nismo nič spali. Če že spi, joka v spanju in skoz b bil na joški. Je cca 5-6x na noč. Seveda pa od 5h naprej pa niti to ne, da bi bil pri miru in mrmral, ne je pa treba že vstat. Vsa zalimana sem potem spala na kavču in vsakih par mnut odprla enooko, da sem poiskala otroka. Vsakič je bil na drugem koncu dnevne sobe?? Pa ne vem, zakaj tolk rad daja v usta moje copateuser posted image  in koleščke od vrtljivega stolauser posted image  Včeraj sem jaz sedela na njem in tipkala, pa me je premikal sem ter tja ene 3x. user posted image  

No, zdaj mi ga je končno uspelo uspavat in moram nazaj k njemu se malo odpočit. Včeraj je dopoldanski spanec trajal 9-12h. Se vidi, da se ponoči nič ne naspi(mo).

Bodite tako dobro, kot mi, a spite bolje!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.7.2007 10:15:22   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ; pa kje si to našla? Da me 'opozoriš' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.7.2007 10:40:32   
crci06
sem mogla sprobat, kaj točno pomeni tisti gumbuser posted image
pa še fer se mi zdi, da ji lahko sama kaj napišeš, mar ni?

Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.7.2007 10:45:23   
Vilma
Vidim, da ste že marsikaj sprobale od goste hrane, od skut, jogurtov, govedine,... no mi smo samo na jošku in zaenkrat še ne kaže, da bo Dominik odprl usta, ko se prikaže žlica. Res ne vem, kaj naj. Zdaj dojim 6-7X v 24 urah in to je to. Torej cca na 3 ure.
Včeraj sem mu dala dva piškota, jih je z veseljem pomljaskal. Kar dobi v roke, vse poje!
Žlica - jok brate odpade.
Upam, da je to samo prehodna faza in da hitro mine.
Evo danes se je podojil zjutraj ob 7:15, zdaj je ura 10:30 in še ni jedel. Zdaj spi in ko vstane bo 100% lačen, saj bo minilo 4 ure odkar je nazadnje jedel. Bomo vidli, kako bo.
Drugače smo ok. Dominik je tak cort, vsak dan kaj novega pogrunta.

Zdaj mu ful kažem predmete in z veseljem me posluša. Ko mu rečem, kje je lučka, se obrne v strop in se smeji user posted image  Verjetno slučajno, ampak se mi ful fajn zdi user posted image
Pa ko mu rečem, kako jemo, začne odpirat usta kot da bi grizel user posted image  Vse zna pokazat, sam žlice pa ne mulo!

Manetka in Naja3 upam, da se kmalu naspite.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.7.2007 13:29:25   
emaa
MOj_moj da se pridet v Mullerja, imajo dvigalo, še mi z dvojnim vozičkom pridemo dol.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.7.2007 16:11:29   
Strawberrie Cherrie
KUKU  user posted image

Moja dva lubeka (ati&Ožbej) sta ravnokar skupaj zaspala. Oba brez zize user posted image user posted image user posted image , kar je pozitivno. No, razen, da je dragi dal mulcu svojo bradavico za vlečt user posted image user posted image user posted image ; blagor vam, ki imate dudo!!! user posted image

Jaz sem kuhinjo pospravila, pa puzzle sem umila, pa napisala sem zahvalo pri diplomski user posted image user posted image user posted image

Vilma, nič se ne sekirat - nam je nekaj časa ful šlo, potem kak teden, oz.malo več, sploh ni odprl ust, sedaj pa spet je. Sem pa ugotovila, da mu hrane ne smem pasirat. Riž malo bolj skuham in ga pretlačim z vilico. Krompir obvezno samo z vilico pretlačen. Ker drugače mulo ne je user posted image user posted image user posted image Karkoli je spasiranega bljunk ven. Jabolko mu kar naribam, pa malo pretlažim z vilico, enako korenček. Poizkusi, mogoče bo šlo???  user posted image
Sem mu pa dala tudi za poizkusit lubenico - 1x; ampak se je potem tako POKAKAL user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   ; no, sej nas lubenica tudi fejst požene!

Moj_moj, sem mogla ful razmišljat, kter gumb si pritisnila - verjetno kontakt user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.7.2007 17:09:24   
crci06
Gumbek "posreduj".
Kako pa si mu dala lubenico?
Samo malo spasirano?
Ni rečeno, da je nejc ne bo probal jutri, čeprav je od surovega sadja jedel smo še banano...

Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.7.2007 18:26:02   
emaa
Lubenico sem jaz z vilico zmečkala, isto melono, samo da sem melono prej na koščke narezala, se je lažje z vilico mečkala, isto nektarino. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.7.2007 18:39:00   
lidijat
Ojla!

Bom malo prekinila pogovor glede hrane, ker imam eno vprašanje za vse mamice decembrčkov in sicer - koliko vaši user posted image  spijo čez dan? Naša je spanje čist skenslala, to ni normalno da od osmih zjutraj pa do zdaj spi 2x po 20 minut, al jeuser posted image  ? Ne vem več, kako naj jo utrudimo, da bi spala eno uro skupaj, pa se razume, da prav nič ne naredim po stanovanju, ker je takoj uzbuna, če nisem zraven nje.

Pa še nekaj me zanima - ali katera daje user posted image  pirino kašo od Alnature? Sem danes vidla čist na podnu na deklaraciji, da vsebuje gluten, jaz sem bila pa tolk brihtna, da ga nima.

nhho,.č  nn c nk6m,  b eb 5n hkl
vcf  xb v mmmmmmmmmmmmmmmmmmmk

tole je pozdravček vsem user posted image  od Eve, zdaj pa se gremo zabavat naprej (beri premetavat in puzat po vseh možnih terenih). 

LP

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?