emaa
|
Naja mislim, da ji ne daješ preveč, naša dva to pojesta skupaj, ja, pa še včasih ne vse. Včasih, ko sta bolj lačna jima uspe še malo več pojest. Saj pravim, da ne vem kako se tako lepo redita. Pri kašicah (rižolino, gres, itd), za oba naredim s cca 200ml mleka, pol pa še z malo pohladim, pa imata dovolj. Je pa res, da pa npr. Hipp sadno kašico, ta veliko pojesta tričetrt, po moje ni tako nasitna, ker je vse v nulo spasirano. Skuto pojesta pa okoli 125g, une obstgarden variante, se pravi celo, včasih še malo več. Samo ona pri hrani veliko pijeta, skoraj 150ml čaja zraven, se pritožita, če ni dovolj za pit in nočeta jest. Drugače imam pa navadno polnomastno skuto trenutno kar Mercatorja, je fina, ker je gladka brez grudic, tisto tudi jaz rada jem, podobna kot mascarpone. Urnik tudi imamo, jemo na tri ure, odvisno kdaj vstanemo. Načeloma ob 6 (zdaj se je tri dni zgodilo, danes ne, da sta vstala ob 7), nato 9-9:30, 12-12:30, itd. Ob pol osmih smo mi v postelji, sta že tako zmatrana, da nič ne moreta.
|