kapica
|
Jao punce, ve me pa res zmeraj v dobro voljo spravite. Sedaj sem se vam prav nasmejala . Ulla, ti si dobra z svojimi posti, verjamem, da ni bilo prijetno tam poslusat dretja druge zenske. Jao, kak bomo sele me, ceprav imam mocen obcutek, da ne bom upala niti pisnit, kaj ce kdo slisi . Punce, ve mene cisto narobe razumete. Jaz se nic ne stulim, nobene nocem prehitet, sva se danes z Dinotom zmenla, da bo pocakal, da pride na vrsto . Na ctrg-ju spet popadki, idprta 2 cm, je rekla G da so bili to verjetno res popadki danes ponoci. Ni pa odtekla voda, je naredila nek tester. Tako da, ona misli, da lahko vsak cajt gre zares, ja , kaj pa drugega, saj smo blizu,a ne? Ampak kot receno, Dino bo pocakal. Sedaj sem pomirjena, pa majckeno mogoce v pripravljenosti. Freycha, packa, se vidi da ne beres, saj sem vidla tvoj sms, ampak nisem mogla takoj na pc no. Si pa neucakana, ni kaj . Bonnie, cestitke . Tejci, lepo da si spet doma, ubogica, da je bilo tako hudo. Upam res, da bos cimprej bolje . Corfu, saj ni imel kaksnega izgovora, rekel je, da to rabi, ker bo potem samo se za otroka tu in bo on na prvem mestu in naj ga sedaj se pustim. Pa rekel je, da sem tako sitna in tecna, da sam gnjavim kaj je treba naredit doma in da nima nikol mira, da s emal spocije . Tako da, daj me prosim analiziraj no, da vidim, ce sem res taksna. Ne vem, kot da sem neki zmaj no . Upam, da je z slabostjo ze kaj boljse. Rumba, jaz sem pa danes naredila torteline z papriko in gobicami, pa pravkar jem, ker sem takooo lacna domov prisla. Ce mogoce rabis kaksno idejo .Si pa res lepo povedala to za popadke in predihavanje . Ikonca, moj je hotel kr danes zjutraj me v P peljat, zato ga pa ponoci nisem budila, ker vem da bi bila panika zastonj. Kako bo sele, ko bo slo zares, jao . Sedaj sibam na akopunkturo, se cote obesim, pa adijo. Se oglasim pozneje .