|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  432 433 [434] 435 436   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.7.2007 16:14:03   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Corfu, saj ni imel kaksnega izgovora, rekel je, da to rabi, ker bo potem samo se za otroka tu in bo on na prvem mestu in naj ga sedaj se pustim. Pa rekel je, da sem tako sitna in tecna, da sam gnjavim kaj je treba naredit doma in da nima nikol mira, da s emal spocijeuser posted image .

Jooj kapica, kot da bi mojega poslusal. Pe mene verjetno tudi. Kak je doma, ga gnjavim, ce ga pa ni pa ga se bolj user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10826
11.7.2007 16:50:57   
kapica
Ikonca, men se ne zdi tako slabo konec julija imet rojstni dan. Poletje, pocitnice, otroci bojo najbolj sprosceni pri praznovanju. Sigurno ne bojo vsi naenkrat sli na dopust . ne vem, men se zdi kr v redu mesec.
Madejka, a ti si taka tecna zena al kaj? Jaz sem rekla, da moj pravi, da sem vse to, ampak dejstvo je, da to ni res. Jaz sem cist u redu, sam on nekaj komplicirauser posted image user posted image user posted image . A verjamesuser posted image ?
Tasonka, skoda za loto no, sem tud drzala peste, da bi kaj dobila, pa na forumu malo podelila, pa smo zal vse na zgubi zdajuser posted image .

Sem prisla z akopunkture, danes sem sla zadnjic, sem vesela da je konec, ker to pikanje res ni tako prijetno.
Sem z mamo govorila, je rekal da njo ze tud malo stiska, kako bo, sploh ko je tako dalec od meneuser posted image . Pa moj bratec je klical danes, je rekel, da je imel slab obcutek, da nekaj ni v redu pri meni. No, pa je bila mogoce tale noc mal telepatskauser posted image  . Ampak se mi kr dopade, da se tako zanimajo in jih skrbiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10827
11.7.2007 16:54:59   
Ronči
Čestitke vsem novim mamicam in očkom, pa seveda user posted image  tudi!!!

Danes sem imela ctg - ki je zaenkrat čisto miren (razen par krčev), zaenkrat kaže, da ne bo nič.
No sicer pa imava do roka še 17 dni, bi pa rajši rodila pred rokom, kot po roku.

Drugače pa imam malo povečan beli tok? neko sluz..., ne vem, nisem nikoli imela belega toka (no le enkrat pred leti, ko sem imela rano na materničnem vratu), pa ne vem primerjat...

Mi je pa začela rast osmica in boli kot sam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10828
11.7.2007 17:41:40   
ikonca
Kapica a veš da imaš prav. Res ni tako slabo imeti rojstni dan konec julija.
Si pa pogumna s to akopunkturo.
Tudi zame se zanima družina kako se počutim in vsake toliko časa sem kregana ker premalo počivam, prezgodaj vstajam,... Mislim da je to ful lepo, da je družina povezana, čeprav nam gre kdaj tudi malo na živce. Itak smo nosečke zdaj malo sitne!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 10829
11.7.2007 18:07:16   
bačko
Bonni čestitke za Tomasa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem zdajle vstala sva šla z mojim malo pančkat.Ni blo problema s kosilom ker je tašča klicala in sva šla kar tja na kosilo.Taščo in tasta imam ital en blok stran, tako da ni panike.Tudi onedva sta me v torek v P peljala.Jutri zjutraj imam kontrolo v P.Bomo videli kaj bodo povedali.
Upam da bodo rekli da še gremo rodit.user posted image Najraje bi rodila v petek, ker smo 13.Zelo lep datum, a ne?user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10830
11.7.2007 18:40:00   
pupi
Helo!
Bonni user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tomasa!!

Pa Tejči dobrodošla nazaj!!!!!

Evo mene od G, no sej nisem zdaj prišla komaj..user posted image ! Sem dobila napotnico in moram v petek v P, da se odločijo kaj bodo z mano glede CR, sem v pet v 39 tednu pa me res zanima al me bodo naročli za CR al bom morala na popadke čakatuser posted image  Ctg je OK, zdaj kaj to pomeni ne bi vedela. Glede urina pa tudi jaz mam neke bakterije v urinu, sem še na mikrobiologojo za to laufala. Lena pa sem tak, da je to kar groza!! Sem se do zdaj vsem hvalila da kak je meni fajn kot da sploh nisem noseča, zadnje dneve pa tak brez energije, da me še ležanje utruja user posted image !!
Sem kupla bež majčko in oranžno jopčiko, če nas lučajno kaj preseneti (mraz in fantek) user posted image !! Zdaj pa bi naj blo baje ful vroče drug teden, pa dobro ziher je ziher!!

Nič grema zdaj še z mojim na ledeno kavo, pa se še pol kaj javim

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10831
11.7.2007 19:43:29   
madejka
A ti tud mas bakterije pupi??? No zgleda da je epidemija v MBju user posted image Kdaj bojo rezultati pri tebi. Moji baje sele v pon.! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10832
11.7.2007 20:09:32   
Freycha
kaj je zaj punce, mislite ve kaj roditi, al kaj?

Tašonka, 12.7. je res lep datum ja, samo toliko da veš, da je to že jutriuser posted image  Boš morala pohitetiuser posted image

Kapica, kaj pa vem, kaj ti počneš... ti si mi itak že cel čas sumljiva!user posted image

Pa vsem puncam, ki so se nam pridružile na furumu dojenček iskrene čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa hitro tja, nam je tam malo dolgčas.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10833
11.7.2007 20:23:07   
kapica
Freycha, takoj ko se me preselimo tja v nov forum, ne bo vec nic dolgcasuser posted image . Kak pa to da ne ves ves kaj jaz pocnem? To pomeni da me nimas dovolj rada, sicer sem pa zdaj pri rumbi stevilka enauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pupi, a bos lahko se po kavi spalauser posted image . Torej je mogoce res petek 13.ti tvoj dan D? No, upam zate, da bo. Lenoba nam pa pripada, tako da brez skrbiuser posted image .
Backo, kako lepo, ko bi mene tu kdo nakosilo povabil in ne bi bilo treba kuhatuser posted image .
Ronci, beli tok je normalen, vecina nas ima ze cel cas ful povecanega, tako da...

Jaz sem danes naredila knedle, ampak ne slivove, temvec breskvove. Pa , na ja , ji tako uspelo kot bi moglo, ampak vsaj lust esem si potesilauser posted image .
A je katera tu za cvek?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10834
11.7.2007 20:39:23   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

NRMM, o kako lepo, da se zanimaš zame!user posted image Ma klinc, ni blo ne z lepim datumom ne s sedmico na lotu nič.user posted image Sej ti si bla pa tud čez rok, a ne? Hvala za lepe želje.user posted image

Mal se spomnem kako sva bile na začetku blizu poroda,pa sem mal preverla,če si že na poti v Rim user posted image .
Ja točno 50 min čez rok sem bila user posted image .Če bi šla prej v porodnišnico bi še ujela pdp,pa nekak nisem imela volje še it rodit,potem je pa moža panika user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10835
11.7.2007 20:42:29   
*maja
Evo punce se na hitro javim user posted image , mi smo danes prišli domov in smo super, mulčki so presrečni mami pa seveda tudi.
Pupa je pridna 100 na uro se lepo dojiva in veliko cartava. Hvala vsem za čestitke res ste zlate user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10836
11.7.2007 20:45:37   
kapica
Maja, vauu, pa ti nas samo presenecas. Najprej z tako hitrim porodom , sedaj ze tako hitrim prihodom nazajuser posted image . Res super, samo da se lepo imate, se cartate in uzivate. Cestitke user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10837
11.7.2007 20:51:53   
kapica
Punce, kje ste, a vas morem spet cakat nooouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10838
11.7.2007 20:52:13   
Freycha
waw maja... ti pa res presenečaš!!user posted image  vsa čast!

Sicer pa moraš biti dober organizator pri štirih otrocih..... Maja, a razmišljate že o petem?user posted image user posted image user posted image

Kaj je Kapica, a me pogrešaš, pa sem škiliš, kaj?user posted image   ups, napaka... tole je še nosečniški forum user posted image user posted image user posted image

Tašonka, jaz čutim na vodi, da se nam ti kmalu pridružišuser posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 11.7.2007 21:03:06 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10839
11.7.2007 20:54:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka, 12.7. je res lep datum ja, samo toliko da veš, da je to že jutriuser posted image  Boš morala pohitetiuser posted image

Ga je glih tamala prejle strašila, ko je vpila v trebuh.user posted image Upam, da ga je dovolj zdrmala, da bom jutri rodila. Sam to je res tu mač! Bom čist pokvarila statistiko, na kateri se julijkam mudi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Ja točno 50 min čez rok sem bila

user posted image
Sem mislila, da si bila več, ne vem zakaj.user posted image

*maja, dobrodošla nazaj!user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10840
11.7.2007 20:56:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka, jaz čutim na vodi, da se nam ti kmalu pridružišuser posted image

Da se ti besede pozlatijo! Sej me je fuuul strah, samo pa res že komaj čakam. Tole je pravo mučenje it takole čez rok, in da še nič ne kaže, da se bo kaj začelo.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10841
11.7.2007 21:15:32   
rumba
Čer!
*maja, dobrodošla nazaj! Ti si res asicauser posted image user posted image user posted image  Ko bo kaj več časa, pa napiši, kako je šlo.user posted image
bačko, jaz bom tudi jutri zjutrja v P na pregledu. Mogoče se pa še srečava. Nimam tvoje št., tako da če boš imela kaj časa, ti pokliči mene, pa greva na kako pijačko v bife. Seveda pa držim pesti, da te prej pošibajo v porodno.user posted image
Kapica, kako si kaj danes? A boš jutri še z nami, ali nas imaš namen že kaj zapustiti?user posted image
Ronči, tudi jaz sem imela ful povečan beli tok, zdaj pa že par dni nič... kot da nisem noseča. Kr neki.
Freycha, meni se ne da več čakat, tako da jaz že škilim na novi forum.user posted image
Tašonka, kako dolgo te bodo pustili čez rok? Držim pesti, da prej dobiš svoje popadke.user posted image

No, jaz sem pa danes spet komplet spucala stanovanje, pa še otroško mi je uspelo pospraviti.... tako pospravljena se ne spomnim, kdaj je bila. Ko je moj prišel iz službe, se je samo čudil... da a sedaj bomo pa imeli tri tedne zglancano stanovanje.user posted image  Popoldne pa smo z mulci šli ven in se podili naokoli. Sedaj sem sicer utrujena, a to je pa tudi vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10842
11.7.2007 21:16:05   
corfu
Čer

Mene tud danes nekaj zvija, pa ne vem al od včerajšnega sexauser posted image  al se kaj dogajauser posted image . Jutri je moj dan D, pa od Ulle...ne prehitevajteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10843
11.7.2007 21:29:40   
kapica
Ne, ne, rumba, ne bom vas se zapustila. A ti si spet pucala? Puf, mate pa res spucano pri vasuser posted image .
Corfu, tebi in Ulli dava midve z rumbo prednost, a ne rumbauser posted image ?
Freycha, mislim da ti bolj k nam skilis, kakor jaz k vamuser posted image . Pa sveeda te pogresam, ce si pa taka cvekauser posted image .
Tasonka, ne se bat za statistiko, ce je sam ena cez rok, se nic ne podreuser posted image . Ampak vseeno upam no, da bo kmalu kaj zacelouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10844
11.7.2007 21:30:52   
kapica
Tašonka, jaz čutim na vodi, da se nam ti kmalu pridružiš

A cutis za mene tud kaj,a user posted image ?

Corfu, se kr me nisi analiziralauser posted image . Cakamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10845
11.7.2007 21:31:54   
rumba

Corfu, tebi in Ulli dava midve z rumbo prednost, a ne rumbauser posted image ?

Ja, ja, valda!user posted image  Pol bi pa že jaz, prav?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10846
11.7.2007 21:33:36   
kapica
Ja, ja, valda! Pol bi pa že jaz, prav?

A spet? A nisem se jaz pred tabouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10847
11.7.2007 21:34:15   
rumba
A ima katera kake podatke za Gorazdovo? Ona bi pa že morala cartati, no. Tašonka, kaj veš?

A danes ne bo novega bebija? Lahko objavim popravljen seznam?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10848
11.7.2007 21:36:32   
Ajvy
Kuga je čveke, a vas bom dočakala ,al kr nč ne bo spet....

Kapica, to je pa tak lepo, da vse skrbi zate, sploh brat... user posted image

Ronči, jst imam tudi od petega meseca user posted image  povečan tok, tak da stalno menjavam dnevne vložke...sem se že navadila, čeprav vsake tolk časa prav pogledam, če se slučajno nisem polulalauser posted image

Ikonca, nč ne skrbet za rojstne dneve, tisti ki kaj štejejo bodo že prišli, ostalih itak ne rabiš...

Bačko, ti bi kar že šla.. no sej pri tebi tudi že na veliko dogaja, upam da se ti želja uresniči, čeprav je datum 13 zares lep  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10849
11.7.2007 21:36:52   
rumba

A spet? A nisem se jaz pred tabouser posted image ?

Si, ampak tebi se ne mudi, meni pa.

Mi je danes moj sporočil, da ne more prestaviti dopusta na september. Pa sem bila 100%, da bo šlo.user posted image  Tako da, ta malima nočen odreči morja, ker se ga že ful veselita, pa bodo morali iti sami, jaz bom pa z user posted image  sama doma.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  432 433 [434] 435 436   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  432 433 [434] 435 436   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

SPOL OTROKA
MorjeMorje

Kaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne?

Da (70%)

Ne (30%)

Število vseh glasov: 450

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!