|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.7.2007 8:36:28   
corfu
Dobro jutro

Kapica, le poročaj kaj je bilo, mogoče pa se kaj dogaja...ampak Tašonka in jaz imamo prednostuser posted image , ne vem, kaj bi vidve z Rumbo radi user posted image ! In kakšne argumente in težave je našel tvoj mož za po tvojem neprimerno obnašanje? Saj pravim, mene kakšen dan zagrabi totalna panika glede poroda, mi kar slabo pride, drugič, danes recimouser posted image pa sem polna optimizma in bi kar zdele šla. Midva z mojim sva se imela včeraj zelo radauser posted image , pa vseeno nič ne kaže da bo kajuser posted image . Sem pa poslušala zjutraj radio, v NM se je ponoči rodilo 6 punč in 4 fantje, lepo ne?user posted image .Čestitke vsem!user posted image .
Naša bebika pa je imela obseg glavice pri 32+5 - 31 cm. kaj je zdaj to veliko, malo? Ker zraven v oklepaju imam dopisano 34+4, pač pri tej starosti, da bi morala biti taka?user posted image  O, marija, tamal je imel 34 ko se je rodil, zdaj bo očitno nekoliko večjauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10776
11.7.2007 8:50:56   
bačko
Dobro jutro!
No noč smo preživeli.Malo me samo križ bolel ko sem se iz ene strani prelagala na drugo.Drugače pa nič posebnega.Čep še vedno odstopa.Če pač danes nič ne bo imam jutri kontolo in bomo videli kaj lepega bodo povedali.Danes bom bolj preležala dan.Še ne vem kaj naj kuham.Nekaj na hitro bi skuhala, ker se mi kaj dolgo ne da stati zraven štedilnika.
Kapica vse bo uredu.Ne smeš obupati.Zmogla boš tako kot vse ostale.Jaz verjamem vate in tudi ostale verjamejo vate zato ne smeš obupat.
Ali lahko namesro vir 80 vzameš s seboj vložke vir nature ekstra?
No lepo se imejte in papa

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10777
11.7.2007 9:06:49   
pupi
Morgen!
Ženske zdaj pa res, kam hitite pustite tiste naprej, ko majo roke pred nami user posted image ! Tolko, da se malo javim; mam ob 10.30 pregled pri G, da vidimo kako se bova odločile glede CR, pol bi ba še mogla v kako baby trgovinico po nevtralano majčko za našo pikco, ker tak ko zgleda ne bo nič kaj vročine, ko bomo šle iz P. Roza cotike že mama zdaj pa še nekaj v rumenem al pa oranženem iščem, za ziher če bo naša Naja, Anej postala user posted image !!
Glede tistega testa za urin user posted image  Meni delajo vedno samo z testnimi lističi kontrole, sploh ne razumeme kaj mate non stop neko laufanje po laboratorijihuser posted image
Če rabi katera spet idejo bom danes špinačo kuhala user posted image user posted image user posted image !

Se tipkamo kaneje, čao

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10778
11.7.2007 9:07:09   
corfu
Bačko, sabo lahko vzameš katere koli vložke. Jaz bom oboje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10779
11.7.2007 9:37:58   
madejka
Dobro jutro se z moje strani!
Spet ena uspesna, prespana noc za mano!user posted image No, 4x sem bila na wcju... ampak to ne steje! em se sprasevala (ko sem sla ze tretjic na wc in je se tretjic teklo iz mene ko da sem cel dan samo zlempala) od kod vsa ta voda??? Res da nikoli nisem prevec marala anatomije, ampak zdaj sem pa ze fibrcnauser posted image

Hja glede tega mojega testa... ja peekola, pa sem menda res edinauser posted image No, ampak upam, da bo negativen in me bo lahko en drek brigalouser posted image

Ja kapica, itak da bos zmogla in bo vse OK. Tudi mene je malo strah vsega skupaj, kako se bo zacelo in ce bom vedela kaj so ocitni znaki ali pa ce bom panicarila za vsako pikico. Ampak moramo gledat tak ko Backo... vse so se zmogle tu z nasega foruma, bomo me tud al?user posted image user posted image

Pupi a ti se tud s CR nekam naprej rines? user posted image Daj pocakaj me no vsaj se do 20. user posted image Da bo vsaj ena RRovka v MBP takratuser posted image

Tiste, ki imate danes preglede kaj pridno nam javite! Jaz grem pa zajtrk nardit dragemu, da mu ga nesem v posteljo... Da mu malo pokazem kak to gre in bo lahko potem posnemal user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10780
11.7.2007 9:43:03   
Anonimen
morning babe.....najprej čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image

no jaz še kar domauser posted image in lepo jutri spet v Puser posted image zdaj se bo pa tole začelo, če se me mala ne usmili, bom na vsaka dva dni v P laufala, drugače pa pustijo do 14 dni čez rok, če je vse ok notriuser posted image upam da ne bo tko....in da dans al pa jutri rodimuser posted image user posted image ctg je bil super baje, drugega spet niso nič pogledali, me je vprašal ginekolog če se že kaj odpiramuser posted image pa sem ga čudno pogledla, kak naj jaz to vem, če pa me še nobeden ni pregledaluser posted image in se je smejal in rekel da če se odpiram je tak vseeno, če se ne se še pa bomuser posted image user posted image user posted image in da bomo v četrtek k je rok bolj natančno vse pregledali....

je bla pa fora, k so tri rojevale tisti cajt in smo ble kar priklopljene na ctg, ker ni blo nobene k bi nas odklople, ker so vse sestre in babice divjale tam ko zmešane, pa zdravnik tudi, iz ene porodne v drugouser posted image ludnica....seveda smo spet čakale ko zmešane, pa ena k je rojevala je tak zverinsko kričala, da smo ble vse trde tamuser posted image me je kar nehalo špikat in trgat in zategvatuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10781
11.7.2007 11:06:38   
rumba
Jutro!

Spet je ena super nočka za mano.
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Rumba, nočem te prestrašit, ampak naš falot je mel 1 teden nazaj 34 glavco, zdej pa že 35.user posted image Sam moj je tud drgač velikan. Ma že čez 4 kile. Cajt za rodit, samo mulc noče ven.user posted image

O, moj bog.user posted image user posted image  Zdaj se pa sploh ne morem odločiti, a prosim, da jo še enkrat pomeri, ali sem raje tiho, da me niti ne preveč prestrašijo.user posted image

Corfu, jaz več ne verjamem, da seks kaj pomaga pri pospešitviuser posted image , ker sem še vedno tu.user posted image  Jaz bom pa danes ponovno spucala celo stanovanje, pa če bo še šlo, bom peš odnesla koš v kontejner (6 nadstropij). Upam, da ne bom pol samo crknjena.user posted image
Bačko, jaz imam samo Vir natura ekstra, ker so mi boljši kot Vir 80 (na teh je mrežica bolj grobo tkana in se rade zatikajo na šive).
Kapica, ne bolj se. Panika oz. strah itak nastopi, ko se pojavijo ta pravi popadki, pol pa se takoj spomni na Dinota, da so popadki le tvoji prijatelji, ki ti pomagajo spraviti tega sončka na svet. Glogoko sproščujoče dihaj, sprosti telo, da mišice ne bodo zategnjene (predvsem obrazne; kakršne so te, take so doli), pa bo popadek milejši.user posted image  Ja, saj vem...... se ful enostavno slišiuser posted image , to izvesti pa je druga pesem. Saj bo šlo!!!user posted image
No, pa izgleda, da si se tudi ti začela rinit, kaj? A ja, da bom sama urejala seznam, a? Samo zaradi tebe bom morala roditi ta zadnja!user posted image user posted image user posted image
madejka, jaz se tudi sprašujem, kje skladiščim vso to movo, madonca.user posted image
Joj, Ulla, tebe so pa spet prestrašili v P. No, vseeno upam, da boš čimprej cartala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10782
11.7.2007 11:07:36   
yudit
Pozdravljene, Julijke kak se drzite no jaz sem kar vredi. Vsem novopecenim mamicam julijkam iskrene cestitke saj jaz tud komaj cakam da bom mamica. Danes mam ob 13..G upam da bo kaj rekel dobrega in da je vse vredi, meni se tak vlecejo dni da je groza jaz bi kar dans rodila,user posted image tak ste mi lust naredile. A mate kaj straha al ne, pri meni ga se ni ker nevem kak bo sploh zgledalo in odvijalo upam da brez komlikacij, ker celo nosecnost sem bila kar vredi brez kakih posebnih tezav.Vidim da kar pridno cvekate jaz pac  vas rado berem pisat pa nimam glih kaj cajta drzite se se še beremo in lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10783
11.7.2007 11:13:54   
yudit
Aja se to, mene kar par dni mal dol zvija tak kot pri M  al je to to da se zacenja al kaj, taki rahli krci in cist mal bolecine, drugace moja pikica je kar zivahna non stop se nekaj obraca brca noge mi pod rebra tisci, drugace pa vse ostalo ok.Meni se ni popek ven  obrnil pa tud tiste crne crte nimam, strij tud nimam ker tak sem imela mal speha ze prej tak da je ok, a za zizike da ne govorim tak so od strij popokale da me je kar groza saj sem se mazala ampak nic fejst so unicene od strijuser posted image ni mi kaj vsec al kaj cem. lp grem ker kuham kosilo adijo lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 10784
11.7.2007 11:16:36   
Anonimen
rumba sej ni blo take panikeuser posted image user posted image sam malo čudno je blo poslušat, si težko predstavljam da je dejansko treba tak fejst se dretuser posted image

aja, cel pop. in še zvečer in ponoči (kolkr nisem spala) sem mela "popadke" na točno 10 minuser posted image no sej ne vem če glih popadke, mi je zategnlo trebuh, bolelo k svina, bolečina se mi je razlezla čez cel trebuh in križ in v stegnauser posted image par sekund je držalo, pa spustilouser posted image dans je spt tko-tko, malo tga in zateguje, pa tak čuden občutek mam po celem trebuhu, kr neki no....malo boli pa malo ne, pa šraufa in špika in takšno.....tak da zgleda počasi menda bo res ( kaka ugotovitev a neuser posted image )

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 10785
11.7.2007 11:22:11   
rumba
Ulla, user posted image , si že blizu cilja! Pa sporoči, ko te pobere.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10786
11.7.2007 11:26:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rumba sej ni blo take panikeuser posted image user posted image sam malo čudno je blo poslušat, si težko predstavljam da je dejansko treba tak fejst se dretuser posted image

Ti se kar deri, če ti bo to pasalo. Ene se na tak način lažje sprostijo. Sem enkrat v Mojem malčku brala en intrevju z eno našo pevko (se ne spomnim katero), ki je razlagala, kako se je drla cel porod, babica pa jo je še spodbujala, naj bo kar glasna, samo da se sprosti. Ja sej vem, če se bom pa jaz drla, bom pa nazjana, kaj sem tako histerična.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10787
11.7.2007 11:30:46   
Anonimen
user posted image a misliš.....k men kr ne potegne, joj, kak bom kej speljala toleuser posted image user posted image user posted image samo o kakem čepu pa ni ne duha ne sluhauser posted image saj ni nujno da je al kok je to....edin mal ene sluzi bolj goste je pa res na momenteuser posted image sam je čist prozorno, nč krvi al kej, a je lohk to tud to.....eh, js sem čisto zgubljena  user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10788
11.7.2007 11:34:39   
rumba
Ulla, jaz pred prvim porodom nisem opazila nobenega čepa, še povečane sluzi ne. Kar popadki in šibat rodit. Tako da čep očitno ni nujen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10789
11.7.2007 11:35:56   
Anonimen
user posted image user posted image jaz pa HOČEM čep al neki konkretnega, ker popadkov zgleda ne bom opazlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10790
11.7.2007 11:41:30   
rumba
Ulla, ti kar imej svoj čep.user posted image user posted image user posted image  Samo zaradi tega te še ne bodo zadržali v P, boš mogla kar popadke počakat, tako kot bačko.user posted image

Najbolj je, da ti voda odteče.user posted image  Pipca odpri se!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10791
11.7.2007 11:46:19   
Barbara111
ulla80 popadke boš še kako opazila in si jih še zapomnila, ampak te ne mislim strašiti.Vse bo še dobro ,ko boš zagledalauser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10792
11.7.2007 11:57:51   
tejči77

Pozdravljene!
Jaz se končno javljam. Šele včeraj zvečer sva prišle z Lariso domov. Točno na dan njenega PDP-ja. Sva bile v porodnišnici od prejšnje nedelje, ker jaz nisem bila v redu. Sem imela težek porod, pa še šivi so se mi razpeljali, tako da sem morala biti v ponedeljek ponovno šivana. Bom kasneje kaj več napisala, ker še vedno ne morem sedet, lahko pišem samo stoje.
Ko sem prejšnjo nedeljo še čvekala z vami smo bile nekje na 260 ali 270 strani. Ste pa res eksplodirale. Se ne bom trudila brati za nazaj. Se je Freycha že kaj javila?
Kako ste vse skupaj? Upam da bolje kot jaz.
Bom dala slike v album, da vidite, kakšna lepotička je moja Larisa.
Tako lepo je biti z njo doma, od sreče še kar ne morem priti k sebi.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 10793
11.7.2007 11:58:08   
bačko
Zdajle sem imela obiske.Me je babica prišla pogledat kako sem in malo poklepetat z mano.Križ me še vedno boli.Drugače pa sem kar uredu.Zdajle bom šla malo zapančkat potem pa nekaj skuhati za možeka da ne bo lačen ko pride domov.Moje dete je danes bolj mirno v primerjavi z ostalimi dnevi.Verjetno pančka.Jo bo treba malo prebuti.user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 10794
11.7.2007 11:59:58   
tejči77
Pa še nekaj podatkov o naši Larisi. Rodila se je 02.07.2007 ob 1:26 uri. Težka je bila 3740g, obseg glavice 35cm, višina 51 cm.
Lep pozdrav vsem! Sem vas neznansko pogrešala!user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 10795
11.7.2007 12:06:05   
Anonimen
tejčiuser posted image user posted image user posted image si mi ušla pismouser posted image sma se ja zmenle da boma skupi v Puser posted image no, fajn da si doma, samo da se še pocajtaš, bogica, pa bouser posted image lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10796
11.7.2007 12:06:55   
rumba
Tejči77, dobrodošla nazaj in še enkrat čestitke!!! Ni ne beri za nazaj, same čveke, nič pomembnega.user posted image  Sicer pa se naše mamice že zbirajo na forumu dojenček in tudi Freycha se že javlja.user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 10797
11.7.2007 12:15:21   
Freycha
ja, veliko bolj poredko, kot sem se, ampak si sedaj večere, ko mala spi jemljem za uživanje s svojim dragim, da ne bi tega slučajno zanemarila.

No, ima pa danes moj dragi rojstni dan. 35. po vrsti in morate priznati, da sem mu dala lepo darilo, ne?

aja, ker Kapica še smrči, da se kar bajta trese (al je bil to volkuser posted image )user posted image  vam sporočam, da je Bonni včeraj glih za glih vzela mojo tel. št., saj je danes že poslala sporočilo, da je rodila

Sms se glasi: Pozdravljene julijke! Danes ponoči se nama je rodil fantek Tomas, velik 52 cm in težek 3100g. Lp Bonni

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10798
11.7.2007 12:22:17   
rumba
Bonni, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10799
11.7.2007 12:22:28   
siskamiska
Bonni user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tomasa.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  430 431 [432] 433 434   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!