rumba
|
Jutro! Spet je ena super nočka za mano. IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Rumba, nočem te prestrašit, ampak naš falot je mel 1 teden nazaj 34 glavco, zdej pa že 35. Sam moj je tud drgač velikan. Ma že čez 4 kile. Cajt za rodit, samo mulc noče ven. O, moj bog. Zdaj se pa sploh ne morem odločiti, a prosim, da jo še enkrat pomeri, ali sem raje tiho, da me niti ne preveč prestrašijo. Corfu, jaz več ne verjamem, da seks kaj pomaga pri pospešitvi , ker sem še vedno tu. Jaz bom pa danes ponovno spucala celo stanovanje, pa če bo še šlo, bom peš odnesla koš v kontejner (6 nadstropij). Upam, da ne bom pol samo crknjena. Bačko, jaz imam samo Vir natura ekstra, ker so mi boljši kot Vir 80 (na teh je mrežica bolj grobo tkana in se rade zatikajo na šive). Kapica, ne bolj se. Panika oz. strah itak nastopi, ko se pojavijo ta pravi popadki, pol pa se takoj spomni na Dinota, da so popadki le tvoji prijatelji, ki ti pomagajo spraviti tega sončka na svet. Glogoko sproščujoče dihaj, sprosti telo, da mišice ne bodo zategnjene (predvsem obrazne; kakršne so te, take so doli), pa bo popadek milejši. Ja, saj vem...... se ful enostavno sliši , to izvesti pa je druga pesem. Saj bo šlo!!! No, pa izgleda, da si se tudi ti začela rinit, kaj? A ja, da bom sama urejala seznam, a? Samo zaradi tebe bom morala roditi ta zadnja! madejka, jaz se tudi sprašujem, kje skladiščim vso to movo, madonca. Joj, Ulla, tebe so pa spet prestrašili v P. No, vseeno upam, da boš čimprej cartala.
|