|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.7.2007 14:11:56   
kapica
Yvona, cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Freycha, aha, pa te mamo, sedaj si si premislila ko je ze vse za tabo, a ne? Pa bos kr naprej dala delo, c c c c. Kaj bo le rumba na to reklauser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Yvona)
Neposredna povezava do sporočila: 10751
10.7.2007 14:13:49   
rumba
Yvona, ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image ¨

Freycha, na ti bo, k si glih ti.user posted image  Bom še naprej urejala seznam, dokler jo kam ne pobrišem, pol pa, če prav razumem, bi kar kapica prevzela, ker bo itak še par mescov noseča.user posted image user posted image user posted image

Kapica, pridi, pridi na kosilo. Mi ne bo treba celi dan o lego kockah in Spidermanih govoriti.user posted image

(odgovor članu Yvona)
Neposredna povezava do sporočila: 10752
10.7.2007 14:17:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Po dolgem premisleku user posted image user posted image user posted image  (glih čas imam na dolgo razmišljati, ja) sem se odločila, da prepuščam vodenje seznama in sporočanje kar obstoječima dvema čvekama, ker jima gre dobro od rokuser posted image user posted image user posted image .

Kapica, madonca sva se hitro spoznali, kaj?user posted image user posted image user posted image
Pa še isto barvo za čestitke Yvoni sva zbrali. Ne vem no, mogoče kar preveč čvekava.... bova še kot dva dolgotrajna zakonca.... se začeli isto oblačiti, pa iste geste, pa....user posted image user posted image user posted image

Nič, greva midva jest. Če hočeš toplo juho, pohiti!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10753
10.7.2007 14:22:38   
kapica
Kapica, madonca sva se hitro spoznali, kaj?
Pa še isto barvo za čestitke Yvoni sva zbrali.

Ja, saj vem da si za mano ponavlja,a si najprej pocakala, kaj bom jaz napisala, potem si pa se ti, tako da, to ni ravno poznavanje drug drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Hvala za povabilo na kosilo, ampak po dolgem premislekuuser posted image , tud men se ne da govorit o spidermenu in lego kockahuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kar se pa tice seznama, pa bos se tega na mene potisnila, zato ker nobena noce kaj delat, ker mislite, da zdaj ko ste nosece, lahko date vse stiri od sebe, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10754
10.7.2007 14:42:26   
pupi
Helo babike!
Vidim, da va je spet kar nekaj manj med nosečkami tak da ČASRITAM NOVIM MAMICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kljub temu da vas matrajo zadnji dnevi nosečnosti čvekate pa še vedno 100 na uro. Jaz sem zadnje čase ko cota, upam da me bo po porodu to minlo. Danes sem že pol dneva prespala pa še kar bi, pa to je verjetno zaradi vremena. Samo včeraj je blo toplo, pa tudi nisem bla za nič. Hvala bogu da grem danes k mami na kosilo (slivovi knedli user posted image user posted image user posted image ) in se mi treba še s tem ubadat.
Nove mamike pa nam tudi že fajn lušte delajo user posted image user posted image !!

Nič se še potem kaj javim, zdaj pa še malo ležat me medenica boli ko user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10755
10.7.2007 16:42:45   
madejka
OOOO pupi si se med noseckami? Ziher mene cakas, da grema skupaj v P! user posted image

Ti kar pocivaj ce ti pase! Je menda najbolj pametno!user posted image
Nam so pa zdaj prisli zaluzije delat... adijo likanje! user posted image Ja se vedno nisem fertig... tiste ki ste me zafrkavale vceraj user posted image Ma pa posteljica ze baldahincek in previjalna je pripravljena s vsemi plenicami ipd. kar spada gor. Samo omarce za cotice od nasega malega se nisva dolocila... Prevec omar mamo in premalo prostora! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10756
10.7.2007 16:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka, tebe sem pa izredno vesela, da vidim, da še pišeš. Sem mislila, da si ali obupala, ali pa že kupila vozovico, pa pozabila sporočiti....

No vsekakor pa moraš sporočiti, kako je bilo na pregledu in kaj se dogaja, ok? Da ne bom huda user posted image user posted image user posted image user posted image

nič šibam....

Hvala.user posted image user posted image
Jaz sem bila pa kar žalostna zate, ko sem prebrala, kako so te nategnili s tem CR, da Peter ni mogel bit zraven, pa razpiuser posted image me je, ko vidim, da imajo več ali manj povsod fore, da kar samovoljno nafutrajo tvojega otroka po flaši. user posted image Sem pa zelo vesela, da sta že doma in vam gre tako fajn!user posted image
In tudi jaz komaj čakam, da se bom lahko prestavila na "Starši čvekamo". Upam, da malega ne bo tako težko iz stanovanja vržt čez 20 let kot ga je zdej iz trebuha.user posted image Hecam se...user posted image  

Sem pa danes izvedela, da je sinoči moja sodelavka rodila user posted image , ki je imela 17.7. rok. So ji morali CR delat, ker je bila mala čisto ovita s popkovino, ampak so revo prej skoraj 9 ur matrali z umetnimi popadki.user posted image So ji namreč sprožili. Groza! Skratka, mogoče, upam, bom še res z njo v P, ker bo itak 1 teden tam, do takrat bom pa mende že šla rodit, pišuka.

Sem pa morala danes v laboratorij na kontrolo urina zaradi beljakovin in so bebci izgubili izvid.user posted image Tako, da nimamo pojma, kakšno je stanje. Sicer moram jutri zjutraj spet tja na komplet pregled z laboratorijem, CTG in UZ vred, tako da bomo utri vidli, sam vseeno - kako lahko kar izgubijo izvid ali pa založijo, no. Pa glih zdaj, ko je dejansko zelo pomembno spremljat stanje.
Ampak sem že pošteno sita tega čakanja in vsakodnevne vožnje v ZD. Mogoče je pa to smisel, da bom na koncu pozabila na ves strah, samo da že ven pride.user posted image

Simi27, iskrene čestitke za Svita!user posted image user posted image user posted image

Rumba, nič ne bi imela proti, da bi danes na vrsto prišla.user posted image Samo mislim, da ne bo nič s tem.user posted image Zdaj upam, da bo vsaj prazna luna v soboto imela kaj vpliva.user posted image Mi je pred par dnevi ena kolegica s foruma napisala, da je moj trebuh kot limuzina in ni čudno, da mali noče ven.user posted image user posted image user posted image
Ampak ti boš pa zgleda res še prenosila to dete.user posted image No, pa da te "potolažim" z merami glave od našega falota - jo ima že 35 cm. Samo ne vem, a si ti med bolj drobnimi, pa je zate 33 ful ali ne? Jaz glih drobna nisem, daleč od tega, pa Špela je imela ob rojstvu 35 obsega, pa še z roko vred je šla glavca ven, tako da recimo, da ne bom imela takih težav tega ven spravit.

Gorazdovo
pa baje skoz neki nategujejo, kdaj ja in kdaj ne, pa a bojo sprožli ali čakali. Berem na čveku, ko njena sestra poroča.

Bačko, še malo, pa bo!user posted image

Madejka, sem najbrž kaj spregledala... kakšen sanfordov test?

Yvona, čestitke tudi tebi!!!user posted image user posted image user posted image Pravi korenjak!

Pupi
, kake lušte si mi s slivovimi knedli naredila! Njami, obožujem jih, samo nimam jih doma.user posted image

No, grem jaz še malo po RR pošnofat, dokler mi dete še spi in dokler še moža ni iz službe. Se beremo zvečer, če me kaj ne preseneti.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10757
10.7.2007 17:30:45   
Ronči
Čestitke vsem novim mamica in seveda očkom user posted image , še posebej pa user posted image !!!

No mi tudi čakamo (sej še ni rok, je pa res, da vsak dan bolj špika in tudi krče imam še vedno).

Za novega družinskega člana je že skoraj vse pripravljeno, le voziček nas malo heca (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1662837).

Me je pa vsak dan bolj strah user posted image , kako je z ostalimi čakajočimi????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10758
10.7.2007 17:46:14   
madejka
Tasonka mah urinski test neki, ki pokaze kake bakterije mam, ce sploh  (ker je navadn test pokazal da jih mam, ki pa ni glih natancen)... Pa ga baje dela 95% nosecnic mi je rekla G. A pol ga babe poznate al ste vse v tistih 5%? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 10759
10.7.2007 17:51:43   
Ronči
Tudi prvič slišim user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10760
10.7.2007 18:31:34   
Anonimen
Yvona, čestitamo za fantka!

(odgovor članu Yvona)
  Neposredna povezava do sporočila: 10761
10.7.2007 18:51:07   
poldy
No mene so tudi še za en teden poslali domov, ker se še čisto nič ne dogaja. Mala raste, ima že 3550g, drugega pa nič novega. Razen da sem bla zadnjih par dni utrujena ko user posted image . Sem pa poštudirala, da je blo premalo spanja, pa preveč letanja okoli in po stanovanju. Sem hotla met vse pospravljeno in prpravljeno, preden grem. kopalnico smo belili v nedeljo, in je blo treba pospravt, pa včeraj sem pospravljala ko nora, tko da je  kar normalno, da sem bla kot cunja. Danes sva pa že ob pol desteih prišla iz pregleda in sva si privoščila spanje do kosila in se veliko bolje počutim. Malo so me kolki matral po spanju, ker sem spala kot ubita in nisem čutila bolečine, da bi se vsaj obrnila, dokler ni blo tko hudo da se tud premaknit več nisem mogla, ampak je kmal minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10762
10.7.2007 19:45:06   
Ajvy
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!!user posted image user posted image

Evo bejbne, da se samo malo javim, ker sem čist počena...smo bili na ctg-ju..popadkov ni, otročku srček lepo bije, kontrola čez en teden, ko bo sledil še vaginalni pregled....
Sem pa bila pri zobarju, sem mislila da mi bo srce ven padlo.... mi je dva zobka popravila, pa inekcijo sem dobila, da še zdej ne čutim pol žnablja....

KApica, lepo da si se tak uredila, danes te pa mora ven peljat...

POldy... lepo da tak lepo napredujete, jst pa nč ne vem kolk smo že veliki.. user posted image

MAdejka, jst sem tistih 5 procentkov..

Tašonka, kako lahko za boga izgubijo izvide... ti revca...

Rumba, ti si se pa začela orenk urivat.. lepo počakat na vrsto user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10763
10.7.2007 20:18:51   
poldy
ayvy sej pr men je tud čudež, če kaj zvem ker imam res redkobesednega G, pa še kar pove tko zmomlja, da ga komaj kaj razumeš. Če je kaj narobe že pove, tko da če bi blo bi vedla, če pa je vse v redu sem tud samo s težo zadovoljna.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10764
10.7.2007 20:31:33   
rumba
Joj, pupi, slivovi knedli. Njami!Pa si mi dala fajn idejo mogoče za jutri.user posted image
Tašonka, pišuka no, kako so štorasti, da izgubijo izvid! Kriza! Glede obsega glave: moj user posted image  je imel 33cm v 35tednu, to pomeni da ima še 5 tednov fore. Sicer ne vem, koliko lahko še zrasteuser posted image . Sem pa drobna, ja, pa bolj pri ta nizkih. Ma, saj to verjetno nima veliko pomena. Moja dva sta bila seveda bolj drobna, ker sta bila nedonošena, zato si niti ne predstavljam, kako je s takim obsegom glavice. Ah, bo že, samo ne vem koliko pa spet ne more več zrati, kaj?user posted image
Ronči, žal nimam ideje za tvoj voziček, naš je čisto drugačen.
madejka, jaz sem tudi med tistimi 5%.user posted image
poldy, tvoja je pa že prava korenjakinja, 3550g! Uau, pa imava skoraj istočasno pdp (po UZ je moj pdp tudi 24.7), moje dete pa ne vem če je že prilezlo na 3000g. Dobra si, da še lahko toliko čistiš. Bravo!
Ajvy, pa si le preživela zobarja. Ta hudo je za tabo, sedaj pa uživaj!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10765
10.7.2007 20:35:12   
Ajvy
Poldy, torej se lahko tolaživa s tem, da je vse ok, ko nama nič ne povesta... user posted image

Rumba, bom uživala, te zobje.. to je meni najhuje... pa sem šla privat, k sem našla eno super duper zobarco, pa se še ne morem ostresti strahu... počasi...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10766
10.7.2007 20:35:54   
Ajvy
Pupi, si nam lušte naredila... jst zdej kuham štruklje... njami

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10767
10.7.2007 20:36:55   
rumba
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g; 8.7.07
26.6.07 Suza; Janja; 55cm, 5250g; 9.7.07
27.6.07 Jelenche; Filip; 53cm 3750g; 8.7.07
28.6.07 Majrim; Neža; 50cm 3325g; 5.7.07
28.6.07 polona25; Luka; 51cm 3360g; 3.7.07
28.6.07 Yvona; Leon; 53cm 3850g; 5.7.07
30.6.07 zvesta; Izak; 47cm 2690g; 15.7.07
2. 7.07 Tejči77; Larisa; 3750g; 10.7.07
2. 7.07  Freycha; Dita; 48cm 3640g; 12.7.07
3. 7.07 Kety; Filip; 52cm 3300g; 13.7.07
3. 7.07 Kristina_1; Tara; 51cm 3510g; 8.7.07
4. 7.07 Tani33; Julija; 51cm 3800g; 4.7.07
4. 7.07 anja7; Tilen; 54cm 4050g 3.7.07
6. 7.07 Kety99; Pija; 50cm 2910; 17.7.07
8. 7.07 *maja; Mija; 50cm 3480g; 9.7.07
9. 7.07 Simi27; Svit; 49cm 2690; 20.7.07

HITRA STATISTIKA:      

10 user posted image     in     12 user posted image          Pupe bodo imele več izbire!  user posted image  

20 otrok se je rodilo pred pdp  
1 otrok se je rodil po pdp 
1 otrok se je rodil na pdp

Julijkam se pa mudi, kaj? user posted image user posted image

Julijke še nestrpno čakajoče:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
04. pikica123
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. corfu ; user posted image  user posted image ; NM; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; Celje; user posted image  ;
13. mary82
15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image

21. pupi; Maribor; user posted image   Naja
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image ; Lea
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image  ; Kranj; Hana ali Žak
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo še 45 user posted image ,     od tega 11 user posted image  in 12 user posted image
O la, la, pupe so v vodstvu! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10768
10.7.2007 21:30:43   
baja*
Yvona, čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10769
10.7.2007 21:37:15   
ikonca
Čestitke novopečenim mamicam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa jutri začenjam uživati frej dneve. No saj sem bila prosta, ampak do zdaj še nisem ostajala sama doma in se zbujala v dopoldanskih urah. Bomo videli kako bo, če mi ne bo preveč dolgčas. Za pregled bom pa res poklicala, ker do poroda nimam nobenega pregleda oz. imam posvetovalnico 27., rok pa 29..  Pri nas v Kranju je zdaj vse čudno, ker so skoraj vsi G (z mojim vred) na dopustu. Edino če je to tako zaradi dobrih izvidov.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10770
10.7.2007 21:55:13   
Ajvy
Ikonca, ti si kar zrihtaj še kak pregled, saj ti kljub G dopustom pripada....

KJe ste čveke, vse odšle ali počivate...

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10771
10.7.2007 22:11:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tasonka mah urinski test neki, ki pokaze kake bakterije mam, ce sploh  (ker je navadn test pokazal da jih mam, ki pa ni glih natancen)... Pa ga baje dela 95% nosecnic mi je rekla G. A pol ga babe poznate al ste vse v tistih 5%? user posted image

Ja, zgleda sm v tistih 5% tud jst user posted image , ker ne poznam.

Rumba, nočem te prestrašit, ampak naš falot je mel 1 teden nazaj 34 glavco, zdej pa že 35.user posted image Sam moj je tud drgač velikan. Ma že čez 4 kile. Cajt za rodit, samo mulc noče ven.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10772
10.7.2007 22:20:20   
ikonca
Sem šla gledat obseg glave mojega otročka, pa zadnje dvakrat G, ki nadomešča sploh ni preveril. Zadnji obseg imam merjen v 32. tednu 29,2 cm. Iz zadnjega UZ v 35. tednu imam merjen samo obseg trebuščka 30,6 in težo 2491 g. Kok so čudni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10773
11.7.2007 0:05:33   
Ajvy
Ikonca, sej po mojem ima vsak svoj sistem, ki se ga oklepa, pol pa k takle primerjamo izkušnje, pa kr ne vemo kateri ima boljši način user posted image

Babnice ne morem verjeti da smo tak popustile pr čvekanju...upam,da se vsaj vse srečno cartate...user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10774
11.7.2007 7:13:03   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Ajvy, mas prav, cist smo popustile pri cveku, to re ni v reduuser posted image . A bomo danes kaj nadoknadle, a?Dobro da si zobke uredila.
Ikonca, men tud moja G nic ne meri obsega glavice, pa me tud zanima kolko kaj je.
Pupi, men si tud luste naredila z temi knedlji,joj, jih ze dolgo nisem jedla. Zgleda da poleg tega, da smo vse v tistih 5%, mamo tud vse knedle radeuser posted image .
Madejka, ti si pa proti nam, v tistih 95%user posted image . Sama samcatauser posted image .
Ronci, mene je tud strah, pa ostale tud, saj zato pa se tako oklepamo druga druge, saj vidis, kolko cvekamouser posted image .
Tasonka, men se zdi 11.7. skoraj tako lep datum kot 7.7.user posted image ,a? A bo kajuser posted image .
Poldy, ti si tud se ena med aktivnimi noseckami, ko si takjo pridna. Me ostale smo ze mal bolj leneuser posted image .

No tako punce. Vceraj sva si malo z mozekom vzela cas za naju, sva bila zunaj, na sprehodu, sladoledu, kavici, pa tako,  vkino pa nisva sla, sva se raje mal pogovarjala. Da vidim kaj se mu sploh plete po glavi, madona, ko pa se tako obnasa.

No, danes ponoci pa je mene tako stisnilo, da gre zares, da sem dobila kr mravljince po celem telesu in vrocico. Se mi zdi da sem bila v sekundi na visku. Ko sva se vlegla spat, je mozek takoj zaspal, mene pa zacelo tako spikat in scemet doli, da sem mislila evo, moja noc je prisla.
Sla ven, na wc, pa se mi je zdelo da mi je voda odtekla, da me je se bolj stisnilo. Ne vem kako naj opisem, ampak ko sem bila gotova z lulanjem, se mi je zdelo da je se nekaj ven priteklo. Pa nic krvi in nicesar. V glavnem do treh sem na kavcu sedela in cakala, da s ezacne kaj posteno dogajat in ker ni bilo nic v rednem zaporedju, sem sla nazaj spat. Potem me je se parkrat zbudilo to spikanje, ampak ne tako, da bi zares vstala in zbudila moza.
Na sreco imam danes ctg, da vidim kako in kaj, drugace bi ze sla v P se pokazat.

Ampak morem rect, da me je ze pri tem "laznem" preplahu taka panika zgrabla, da sem skoraj jokala no. Od straha in od vsega, ne vem kako bom to zmogla ko bo slo cist zaresuser posted image .

Sedaj je ze malo boljse, spat nisem vec mogla, cakam na uro, da je cajt it na pregled. Pa porocamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  429 430 [431] 432 433   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!