Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Tašonka, tebe sem pa izredno vesela, da vidim, da še pišeš. Sem mislila, da si ali obupala, ali pa že kupila vozovico, pa pozabila sporočiti.... No vsekakor pa moraš sporočiti, kako je bilo na pregledu in kaj se dogaja, ok? Da ne bom huda nič šibam.... Hvala. Jaz sem bila pa kar žalostna zate, ko sem prebrala, kako so te nategnili s tem CR, da Peter ni mogel bit zraven, pa razpi me je, ko vidim, da imajo več ali manj povsod fore, da kar samovoljno nafutrajo tvojega otroka po flaši. Sem pa zelo vesela, da sta že doma in vam gre tako fajn! In tudi jaz komaj čakam, da se bom lahko prestavila na "Starši čvekamo". Upam, da malega ne bo tako težko iz stanovanja vržt čez 20 let kot ga je zdej iz trebuha. Hecam se... Sem pa danes izvedela, da je sinoči moja sodelavka rodila , ki je imela 17.7. rok. So ji morali CR delat, ker je bila mala čisto ovita s popkovino, ampak so revo prej skoraj 9 ur matrali z umetnimi popadki. So ji namreč sprožili. Groza! Skratka, mogoče, upam, bom še res z njo v P, ker bo itak 1 teden tam, do takrat bom pa mende že šla rodit, pišuka. Sem pa morala danes v laboratorij na kontrolo urina zaradi beljakovin in so bebci izgubili izvid. Tako, da nimamo pojma, kakšno je stanje. Sicer moram jutri zjutraj spet tja na komplet pregled z laboratorijem, CTG in UZ vred, tako da bomo utri vidli, sam vseeno - kako lahko kar izgubijo izvid ali pa založijo, no. Pa glih zdaj, ko je dejansko zelo pomembno spremljat stanje. Ampak sem že pošteno sita tega čakanja in vsakodnevne vožnje v ZD. Mogoče je pa to smisel, da bom na koncu pozabila na ves strah, samo da že ven pride. Simi27, iskrene čestitke za Svita! Rumba, nič ne bi imela proti, da bi danes na vrsto prišla. Samo mislim, da ne bo nič s tem. Zdaj upam, da bo vsaj prazna luna v soboto imela kaj vpliva. Mi je pred par dnevi ena kolegica s foruma napisala, da je moj trebuh kot limuzina in ni čudno, da mali noče ven. Ampak ti boš pa zgleda res še prenosila to dete. No, pa da te "potolažim" z merami glave od našega falota - jo ima že 35 cm. Samo ne vem, a si ti med bolj drobnimi, pa je zate 33 ful ali ne? Jaz glih drobna nisem, daleč od tega, pa Špela je imela ob rojstvu 35 obsega, pa še z roko vred je šla glavca ven, tako da recimo, da ne bom imela takih težav tega ven spravit. Gorazdovo pa baje skoz neki nategujejo, kdaj ja in kdaj ne, pa a bojo sprožli ali čakali. Berem na čveku, ko njena sestra poroča. Bačko, še malo, pa bo! Madejka, sem najbrž kaj spregledala... kakšen sanfordov test? Yvona, čestitke tudi tebi!!! Pravi korenjak! Pupi, kake lušte si mi s slivovimi knedli naredila! Njami, obožujem jih, samo nimam jih doma. No, grem jaz še malo po RR pošnofat, dokler mi dete še spi in dokler še moža ni iz službe. Se beremo zvečer, če me kaj ne preseneti.
|