|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
6.7.2007 10:10:48   
CUKRČEK
REs srčno upam, da bo vse OK z njo. Pa saj mi je tudi pediatrinja rekla, da naj se ne obremenjujem že v naprej s skrbmi ampak saj veste kakšne smo mamice.....vsak najmanjši namig nam že povzroči skrbi.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
6.7.2007 10:30:18   
bodoča
Sandra85 vse najboljše tudi od mene in lepo se imej, tako kot sem se imela jaz včeraj ko sem imela rojstni dan. A ti ga imaš danes?

Guppy,še meni lahko torej od včeraj naprej popraviš starost na 25. let.

Včeraj sem bila tudi polovico dneva v bolnici na rednih pregledih. Sladkor se je hvalabogu zdaj z inzulinom normaliziral.Pri G je bilo pa tudi tako fajn včeraj, moje G ni bilo in jo je nadomeščal en ful vredu G, z mojim user posted image  sta se kar zaštekala in se začela o potovanjih in ostalem pogovarjat, kot da bi bili nekje na kavi, tak fajn sproščeno user posted image . No, ta G mi je tudi rekel, da bom prej rodila, ker baje nosečnicam z sladkorno sprožijo najmanj 2 tedna prej porod. Če bo to res bom pa avgustovka in ne več septemberka user posted image .

Delali smo tudi UZ user posted image , evo naše mere:
31t 1d
BDP (ne vem kaj ta kratica pomeni, a je to obseg glavice?) 7.81 cm,
obseg trebuščka 27.08 cm,
stegnenica 6. 03 cm,
veliki smo približno 43 cm (mislim, da je to merjeno od glavice do ritke)
teža 1789 g.

To je to, lepo se imejte in uživajte, jaz grem pa še malo včerajšnje torte pojest, cuker gor ali dol.

mojeustvarjanje

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
6.7.2007 10:32:57   
nana 27
Sandra, vse najboljše za RD in eno veliko sladko user posted image  Srček, tudi meni so te zvezdice dol padale user posted image  ampak jaz sem jih gor na strop dajala, ko je Miha že kobacal in sem se bala, da bi dal kakšno v usta. Na stropu imam samo 5 teh zvezdic pa še to ne ravno nad posteljico, če bi si katera zmislila dol past. Verjetno bi jih bilo treba dodatano zalimat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
6.7.2007 11:03:02   
Anonimen
Nana, mož pravi, da jih bo s s prosojnim silikonom nalepil na strop, ker tako pa res ne bomo nikamor prišli, da bom cel čas čakala kdaj mi kaka luna ali zvezda pade na glavouser posted image . Samo mi pa res zadeva ni jasna, ker so namenjene lepljenju na strop, torej bi morale nalepke ki so priložene tudi kaj držat, saj proizvajalec ve, kaj imamo namen z njimi počet. Pa še tadražje sem kupila, da bo ja držalo. Zdaj pa zgleda tako, kot da bi jih delala onedva iz risanke A je touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5329
6.7.2007 11:06:19   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 20user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5330
6.7.2007 11:12:15   
guppy
srček, jaz sem ene .... hmmm... 6 let nazaj user posted image  zalepila svoje zvezdice na strop in stene s temle: http://www.uhu.si/Catalog/Product.asp?ID_Product=61 in do danes še nobena ni dol padla. Dobro, da si me spomnila, da jih grem pobrat in nalepit v otroško sobico user posted image . Bodi pa pozorna - vi ste zdaj ravno pleskali - ta Tac patafix res fajn drži, če lepiš na popolnoma suho površino. Eno to kockico si razvaljaš med prsti, daš zaaj na zvezdico in potem jo fajn pritisneš na steno. Tako, kot da bi s čigumijem lepila user posted image
user posted image  bodoča in sandra user posted image
VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ !!!

Danes sem čisto prenovljena. Počitek res pomaga! Spala sem približno 12 ur, nič mene tišči, ne žuli, ne boli (razen kolkov), počasi si grem pripravit zajtrk in upat, da ne bo bruh bruh user posted image

Včeraj sem KONČNO uspela posnet kratek filmček, kako moja mala lumpika kolca. Kok bo to lep spomin user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
6.7.2007 12:00:23   
nana 27
Pri nas se pa spopadamo s trebušno gripo, ki smo jo pokasirali prav vsi. Mislim, da mene še najmanj šraufa. Zamenjamo pa po 3 do 5 plenic na uro user posted image  Upam, da bo čim prej konec, ker sem tako izmučena od previjanja in brisanja rite, da ne govorim, da ob strani vse ven teče in sploh ne uspem sproti prat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
6.7.2007 12:32:54   
dorotea
Bodoča vse najboljše še zate!!! A si lepo praznovala? Da nisi sam po pregledih hodila.
Guppy lepo da si bolje!
Joj nana27, to pa res ni fajn. Bljek pa še ta trebušna gripa. Drži se, pa veliko pijte vsi trije...oz. štirje!user posted image
Jaz pa stavim prat, pa bi vrt malo mogla oplet, pa se mi ne da v tej vročini, pa trebuh mi tud ni ravno v oporo pri čepenju. Sem pa tako zadovoljna, ker imam tako lepe paradajze, da so mi vsi sosedi fouš!user posted image Bom danes naredila solato iz rukole in paradižnika...mmmmm...ta rukolca mlada mi je glih fajn zrasla, k sem jo še enkrat posjala, pa tud mlada solatka...no, čeprav ne bo dolgo mlada na tem soncu. no, ko sem že pri vrtnarjenju, sem full srečna, k sem vidla, da si je moja presajena orhideja opomogla in še eno stebelce pognala.user posted image
Pozdravček!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
6.7.2007 14:47:21   
jst86
srček glede zvezdic-meni so tud padle dol pa sm jih kar s salotejpom nalimala nazaj in držijo že-hmm ene 3 leta če ne več.user posted image  

bodoča tudi tebi želim vse najboljše!user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
6.7.2007 15:20:41   
Anonimen
Vse naj vsem slavljenkam!

Samo da povem - NISEM sploh šla h G. Enostavno - zjutraj je bilo treba NUJNo v pisarni sedet in delat, potem se je pa sestanek zavlekel do 14.30 in ko sem klicala v Leonišče, v ordinaciji ni bilo več nobenega, še najmanj pa dr. Drobniča.

SRA::JEuser posted image user posted image user posted image user posted image  In tako je šlo vse lepo k user posted image . Besna sem ker je bil sestanek dolg in po vrhu še neuspešen, pa še zamudila sem in nisem mogla videt na UZ.

Zdej pa spet ne vem kaj naj. Pomoje bom šla v ponedeljek zjutraj tja in bom videla kdaj ma ambulanto, pa se bom pač vrgla na kolena.

user posted image Imate kak predlog? 

tko sem besna, da se sploh ne da z mano komunicirat.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5335
6.7.2007 16:00:16   
dorotea
Misska, nekam te bodo že vtaknili...saj kakšno luknjo morajo imet...saj te morajo pregledat, kajne! No, ti se sam skalmiraj, pa boš videla da dobiš en pameten datum oz. uro v ponedeljek ko pokličeš tja. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5336
6.7.2007 16:34:20   
zvezda71
Vse rojstnodnevnice user posted image user posted image user posted image user posted image  res vse naj naj naj darila pa že itak kar nekaj časa sabo prenašateuser posted image user posted image .
Dorotea jaz mam tud voziček teutonia ampak mistral.Pa je tud ful lep komaj že čakam da bo poln. Imaš ti lupinco zraven? Pa košaro? Jaz ne vem naj to dokupim, glede na to da imam 2 lupinci 1chicco in 1romer za katero pa ne vem če dobim adapterje, ker je že bolj stara.
Ali katera ve adapterji se kupijo pri lupinci in pašejo na vse modele vozičkov s katerimi so kompaktibilni npr teutonia s romer in maxi cosi a to velja za vse modele lupinc od teh prizvajalcev?
Ali se adapterji kupijo pri vozičku npr teutonia adapter za maxi cosi, quinny adapter za maxi cosi?
Ful zakomplicirala vpr. ampak ne znam drugače vprašat.
No pa še eno vpr na to temo v avtu (Mercedes A) imam funkcijo otroški sedez da ga avto sam prepozna, v navodilih piše, da mora biti sedež od mercedesa ampak mene zanima če je lahko tudi kaki drugi saj sedeži so si v končni fazi med sabo dost podobni.
Uživajte še zadnje tedne, mesece pred dobavo našega najlepšega darilauser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5337
6.7.2007 16:52:08   
Anonimen
Mene je pa tašča malo prej presenetila in mi prišla povedat, da ima jutri prosto dopoldne (ker drugače dela dve službi od pon do ned) in če hočem da greva v trgovino, da še ona kaj kupi za user posted image . Težko meni...mi ni treba 2x rečt. Sem že cel seznam sestavila, ker je rekla da ima 400 evrov na razpolago. Kupila bo lupinico ki stane 170 evrov, pa koš za plenice (naj ga kupi če ima denarja viškauser posted image ), blazino za dojenje in še kake malenkosti bom vrgla v košarouser posted image .

Sestavila sva še posteljo in sem že kar takoj baldahin dala gor in tako sedela 1 uro v sobici in bulila v posteljico. Sem rekla da vom zdaj kar 2 meseca preživela v sobi, ker sem si tako fajn stol-gugalnik nabavila, da nisem že 6 mesecev sedela v čem bolj udobnem. Je mož kar luč ugasnil in me pustil samo v sobi, ker je rekel da sem že čisto zmešanauser posted image .

Zvezdice pa še kar iz stropa padajo....kaka kvaliteta...user posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 5338
6.7.2007 17:29:07   
guppy
misska, točno tako - pojdi v ponedeljek tja, poglej kdaj dela in prosi, če te lahko vzamejo. Po moje, da te bodo brez problema. Držim pesti!

zvezda, žal ti ne znam pomagat user posted image

srček, lepo opravite nakupe! Mogoče boš pa še kaj zase našla vmes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5339
6.7.2007 19:27:49   
Anonimen
Sandra in Bodoča vse naj, naj za rojstni dan. user posted image

No, midva sva tudi kupila voziček, pravzaprav cel modular system top od PP. Šla sva v Monfalcone in so nama dali fullll popusta + darilo za nakup (če bi to, kar sva dobila kot darilo želela kupiti, bi morala plačati 70€), cena v vozičkih pa je ogromna! Pri najinem je za 100€! Kupila sva še posteljico, jogi, posteljnino, nepremočljivo podlogo za jogi + previjalno (zdraven sva tudi dobila darilce = podlogo + prevleko). Prodajalec nam je pri vsakem artiklu dal popust + tri darila. user posted image  
Drugo pa nisem še nič kupila... user posted image  Ne vem kaj čakam... No, počasi.

Upam, da ste vse v redu in vaši zakladki tudi. Lep vikend!

< Sporočilo je popravil tianna -- 6.7.2007 19:29:42 >

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5340
6.7.2007 19:29:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra in Bodoča vse naj, naj za rojstni dan. user posted image

No, midva sva tudi kupila voziček, pravzaprav cel modular system top od PP. Šla sva v Monfalcone in so nama dali fullll popusta + darilo za nakup (če bi to, kar sva dobila kot darilo želela kupiti, bi morala plačati 70€), cena v vozičkih pa je ogromna! Pri najinem je za 100€! Kupila sva še posteljico, jogi, posteljnino, nepremočljivo podlogo za jogi + previjalno (zdraven sva tudi dobila darilce = podlogo + prevleko). Prodajalec nam je pri vsakem artiklu dal popust + tri darila. user posted image  
Drugo pa nisem še nič kupila... user posted image  Ne vem kaj čakam... No, počasi.

Upam, da ste vse v redu in vaši zakladki tudi. Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5341
6.7.2007 19:32:09   
Anonimen
Ups, sem citirala, pa ne vem zakaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5342
6.7.2007 20:48:35   
bodoča
Hvala vsem za lepe želje user posted image user posted image .
Ne,Dorotea, popoldne so mi zdravniki dali prosto za zabavo user posted image . Sem se imela kar fajn, malo me je motila samo misel na to, da bo od danes moj lubi 1 teden službeno odsoten.

Ojej, boga Nana27 in družina, upam, da ste že kaj bolje user posted image .

Misska, s****e, zaradi pregleda, ti se kar nariši tam v ponedeljek, saj te morajo pregledati.

Srček, prijetno nakupovanje imejta s taščico, pa še na kak sladoled zavijta. Ti kar malo zavidam, da si lahko tako sedela v otroški sobici in uživala, midva je namreč zaradi pomanjkanja prostora ne bova še imela.

Tianna, super za fajn nakup user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5343
7.7.2007 8:44:00   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Po desetih urah spanja sem spet tu. Celo noč sem hodla na wc, zdaj podiram pa res že rekorde, mislim, da sem bla eno šest-kratuser posted image . Moj je prišo spat komaj pol enih, nimam pojma kaj počne tak dolgo za računalnikom, čist je obseden postal z njim pa igrcami. Ko se najina mala rodi bom mela kar dva otroka vidimuser posted image . Zdaj pa čakam, da se mi kavica odcedi, da grem nekaj pojest. Za tale vikend pa nimam nobene ideje kaj delat, upam, da ne bova spet dalje v stanovanju vsak na svojem pc-ju sedela. Mojega kam spravit je itak problem, bi bil kar zaprt not.
Vsem, ki ste praznovale čestitke ob rojstnih dnevihuser posted image !!!

nana27 vi pa se čim prej pozdravite, vem, da to ni prijetna bolezenuser posted image .

Lep vikend vsem!

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5344
7.7.2007 15:13:53   
lumpa6
ojla user posted image user posted image user posted image

sem nazaj z dopusta, bilo je super,

najprej vse naj naj vsem ki praznujejo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

danes sem si kupila par bodyjeu za našega palčka jih imajo v h&m 50%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5345
7.7.2007 22:13:28   
Anonimen
Evo mene. Sem bila s taščo po nakupih, sva naročili lupinico, kupla pa je koš za plenice, 6 kaset zraven, blazino za igranje (tisto ki daš na tla in ima zgoraj 2 obroča iz katerega visijo igrače), mobile za posteljci, lunico z melodijo za drugo posteljici, igračko za v voziček, 4x copatke, kozmetike v vrednosti 70 evrov, 3 vrečke plenic, 5 vrečk vlažilnih robčkov, 4 slinčke, en kup šalčk, posodic za shranjevanje hrane, posodico za malico, 2 kompletka, podlogo za posteljo, posteljnino.....je porabila 500 evrovuser posted image . Pol pa me je še na pico povabilauser posted image . Težko meniuser posted image .

Doma je tudi vse narejeno, sobica končana, samo nalepke še nalepim ko se zidi res dobro posušijo in na vrata dava črke z imenom. Tudi tla na hodniku so menjana, tako da jutri začnem s pucanjem, pranjem oblačilc in zlaganjem v omare. Ah, kakšen užitek. Se je mož ponudil da mi bo jutri pomagal pospravljat, ker je stanovaje res obupno in bi najraje kar rekla naj se za cel dan kam pobere, da imam mir, ampak sem se raje zadržala, ker take ponudbe ne pridejo ravno pogosto. Vsaj ne iz njegovih ustuser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5346
7.7.2007 23:00:34   
sandra85
user posted image zaj sem napisala cel roman in vn vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image
bodoča vse naj naj naj...ja, sem imela učeri,6.7. roj dan
živele rakiceuser posted image  user posted image
na kratko...
user posted image hvala vam vsem za čestitke, imeli  smo se res lepo (dosti smo spili in pojedli-js sicer 1dl radlerja 2,5%alk)
ja, jst86 si bila prva ki si mi voščla na RR, moj dragi je bil drugač 1. in to točno ob 00:00 user posted image
in mi rekel naj se obrnem in dvignem lase, pa mi je tako lepo, ma res lepo verižico pripel-res ima okususer posted image
vesela sem bila, ki me je prijateljica iz MB presenetila in se kar prikazalauser posted image user posted image -se že dolgo nismo vidle
seveda je bilo v kakšnem user posted image  tudi kej za user posted image  user posted image ,kar mi je bilo itak všeč...
napišem jutri kej več...sem fulll zaspana-grem spat user posted image  lahko noč

aja srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nakup-pridna tašča
v ponedeljek pa začnejo razprodajeuser posted image

aja guppy za seznam, zaj jih imam 22user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
8.7.2007 0:59:36   
nejca79
Guppy, daj mi popravi, mi ne bomo imeli fantka, ampak punčaro...so se končno odločili...veselju ni ne konca ne kraja.

Lp,
NEjca

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
8.7.2007 8:13:15   
nora
Dobro jutro!
bodoča in sandra, VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem prava spanka, spim po 12 ur na dan. Počutim se zmatrana. Teško je nosit tak velik trebuhuser posted image Še 2 meseca min, upam, da bom zdrzala. Ponoči si ne morem najdit udoben položaj. 100 blazinic imam in nikakor mi ne paše. Lačna sem pa itak non stop. user posted image  ful brca. V petek v službi, sem se nekaj pogovarjala s sodelavci in user posted image  se je začela obračat in vsi so se začeli smejati, so vsi vidli, jaz pa rdeča od sramuuser posted image
Včeraj sem tudi jaz kupila posteljnino v Pikapolonici. Danes pa grem v Citypark, da bi se kaj kupila za najino user posted image . Srček za taščo user posted image . Ko berem tvoje poste kaj si vse pripravila za user posted image , me je kar strah, da ne bo kaj prehitelo, ker jaz se nimam nič pripravljenega.
Pregled imam jutri ob 9h, a mož zagovarja diplomo ob 10h. Nočem nikakor zabuditi na zagovor, ful bi rada bila zraven. V Leonišče nikdar se ni zgodilo da sem na vrsti takrat ko sem naročenauser posted image , zmeraj cakam se min 2 uri. Misska, isti problem ... Če do 9.20 ne pridem na vrsto se  bom naročila za drug dan.
Nana, upam, da ste vsi v reduuser posted image
Zdaj grem kavico skuhat, pa v shoppinguser posted image
Lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu nejca79)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
8.7.2007 9:18:56   
LINA31
user posted image Vsem rojstnodnevnicam tudi jaz želm vse najboljše.

Drugače pa moram povedat, da ssva bila z mojim lubijem včeraj v IKEI in kaj...grozota...nimajo več previjalne mize, ki sva jo izbrala. Ko so mi to rekli sem se skoraj z jokala, ampak dobesedno. Čist me je v depresijo vrgel. Še, ko sem prišla domov in se moj dragi šel malo ulečt/počivat, so meni kar solze tekle. Tolk sem bila žalostna.

Danes sem že malo bolje, ampak vseeno ne čist cool.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?