|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
3.7.2007 14:23:53   
Anonimen
Janey, jaz nisem imela nuhalne.. user posted image

Madejka, sem videla ja.. Sem se prav čudila, kdo bi mi kaj poslal od tam.. Pa odprem, pa nekaj časa v listek buljim... Pol se spomnim, potrdilo user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
3.7.2007 14:25:01   
madejka
Ce sem pa ze iz MBja nosila v torbici, da bom dala v en kaslc, pa sem ga sele zvecer v Izoli naslauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.7.2007 15:00:03   
Janey
Stane 60 eur
sem zdaj zvedela. Naročila sem se pa vseeno..za ziher.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.7.2007 15:04:30   
madejka
Peekola je draga ta stvar. Pol te se pa kaj zastrasijo, da je kaj narobe. Jaz nisem hotela it, ker sva z dragim rekla, da bova otrocka sprejela tud ce bo imel Downov sindrom ali pac kakrsnopkoli napako. Za naju bo najin otrok v vsakem primeru. za zdaj zgleda, da je vse OK z njim. Takrat me je pa G pri vsakem pregledu posebej sprasevala ce sem ze sla na nuhalno in zakaj ne user posted image In ko sem ji vedno isto povedla, se je spomnila: " A to ste vi" user posted image Kaj je res tak redko to??? 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.7.2007 15:06:14   
Anonimen
Heheh.. Sam jaz še zdaj nevem, kaj je nuhalna? Tam ti merijo kosti otroka al kak je to? Mater, sem buča user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
3.7.2007 15:06:25   
Pandica
Janey jaz sem bila na NS in sicer pri dr. Pelkičevi, plačala pa sem 50 eur. Super zdravnica, res vsa pohvala ji gre user posted image  , cel uz mi je posnela na DVD, pa slikice mi je naredila, pa skozi razlagala zraven, da sem še jaz vedla za kaj se gre...Skratka navdušena sem bila nad njo in prav sem se odločila. Kam pa si se ti naročila? Koliko si zdaj noseča? Ker NS se dela med 11 in 14t.
Kaj pa je bilo narobe, da si skoraj izbugila user posted image  ? Samo, da je vse vredu zdaj user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.7.2007 15:09:21   
koala
Janey a si ti tudi še na začetku, zgleda že, če še nisi imela nuhalne.
Jaz jo imam 23.7 pri dr. Pelkičevi

Gorazdova nuhalna svetlina je uz preiskava v zgodnji nosečnosti, kjer se na podlagi gube na vratu in nosne kosti ter starosti mamice izračuna možnost za kromosomske napake.
Pa dobro zrihtaj jutri in lahek porod ti želim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.7.2007 19:40:28   
Anonimen
Aha, Koala, hvala za obrazložitev user posted image

Zdaj že pakiram, pa mi je taka muka... Bi raje doma ostala.. Samo če ne gre, ne gre.. Pač za zdravje je treba vedno potrpet user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
3.7.2007 19:51:38   
Laubica
Tudi jaz sem bila pri Pelkičevi in sem plačala 50 e in je dr. res zelo v redu in ker sem že 35 mi je NS pripada brezplačno ,jaz sem pa vseeno šla privat mi je pol ta dr. zrihtala še brezplačno četverni hormonski test -to je baje čisto novo in je vse ok v petek pa imam morfologijo in komajjjj čakam da vidim kaj bo ,sem mojega komaj prepričala da bova vprašala ,ker sem fulll radovedna,no upam da se bo kaj videlo,da ne bo vstran obrnjeno deteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.7.2007 20:00:18   
Tanayya29
hej...ma ja se strinjam, s to NS kdaj čisto po nepotrebnem strašijo...meni jo je kr svoj G. opravu,in mi ni bilo treba nič plačati,in mu čisto zaupam...on sicer licence nima,se prav štampiljke, da lohk to opravla,je pa en najboljših G., tk da nism šla še posebi..je blo vse OK! full je pomembno, da se vidi nosna kost!***mi je pa tut reku, da če je ponavadi na NS vse ok,je to kot nekakšna zgodnja morfologija,in je ponavadi tudi morfologija bp.!...***jst mam morfologijo v četrtek..
En lep pozdravček vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 3.7.2007 20:03:17 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.7.2007 20:44:49   
Vrtnica79
Hoj! Lep pozdrav vsem in čestitke vsem ki v naročju že držite svojeuser posted image . Jaz še bom mogla kar nekaj časa čakat. No drugače pa predvsem počivam kolikor mi dopušča moja 1user posted image . Zdaj jo imam doma,je zaključila vrtec. Jeseni pa jo čaka že šolauser posted image .

Rakinja, tudi moja lumpa je bila na morju z babico in dedijem celih 14 dni. Pa je bil v hiši taki mir da sem jo že ful pogrešala! Se pa je naučila plavatuser posted image  .

Tebi Gorazdova pa želim da že čimprej opraviš in primeš v roke user posted image ! Vso srečo in čim lažji porod!
Lpuser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.7.2007 7:56:31   
Janey
Pandica jaz imam nuhalno tudi pri Pelkičevi 31.7.
Komaj čakam da spet vidim mojo malo pikico :) sem jo že dostikrat ko sem mela bleme. Pa krvavela sem in ploda niso videli in cela zbrka. Ampak zdaj smo ok user posted image . Kaka sreča :)
Koala kdaj imaš rok?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.7.2007 12:24:54   
koala
Janey midva pričakujeva sončka 28.1.
Kdaj pa ti?

Nisem vedela

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.7.2007 12:27:45   
Pandica
Ojla čvekice!

Danes pa dež user posted image   Nič mi ni prav, če je sonček, pa zdaj, ko je dež spet jamram.

Janey super, da je zdaj z user posted image  vse ok in, da si se naročila na NS k dr. Pelkičevi, ker boš ziher zadovoljna user posted image  

Joj, punce a mogoče katera ve kako je kaj z Gorazdovo? Držim pesti za njo in njeno user posted image  user posted image  

Vrtnica79  super, da tvoja prva punčka že zna plavati user posted image   A zdaj pa še ne veš kaj boste dobili a želite imeti user posted image  ?

Lepo bodite vse, kljub slabemu vremenu pa pišite kaj user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.7.2007 13:08:44   
Janey
Koala 6.2. naj bi..samo po moje bo malo kasneje user posted image

Lepo se imejte...bodite pridne in se veliko smejte

papa

Janja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.7.2007 14:22:47   
rakinja
ola srečke nosečke

Kako ste kaj danes v takem slabem vremenu?No v takem zaspanem dnevu da bi samo spal če bi lahko celi dan katestrofa.Moje počutje je vsak dan slabo vse me boli komaj še grem tako sem utrujena in tudi lena.

Nekaj me zanima kaj bi bilo to da me na cajte neki čudni krči dajajo v levem jajčniku tako pekoči in boleči.?Pa vse me tako tiši v trebuhu najbolj v zgornjem delu.Saj pravim da komaj čakam da že rodim in da se rešim takega napora.

Lp pišite kaj

joj skoraj bi pozabila kaj katera ve kako je kaj z Gorazdovo?Držim ji pesti in čim lažji porod.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.7.2007 15:03:41   
Vrtnica79
Hoj! Je res tako vreme da bi samo lenarilauser posted image .
Pandica, do zdaj še nisem vprašala za spol,bom na naslednjem pregledu 19.07. Pri prviuser posted image  se ni do konca videlo kaj bo tako da je bilo presenečenje! Tudi zdaj mi je vseeno samo da bo user posted image  zdrav!
Sem malo gledala po RR, pa še danes nisem zasledila Gorazdove user posted image  Mogoče pa je že v nizkem štartuuser posted image

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.7.2007 16:36:38   
Anonimen
Hojla punceee..

Celo dopoldne me ni, pa že mislite, da sem v štartu user posted image user posted image Imam srečo, dovolili so, da danes še prespim noč doma, jutri zjutraj pa moram v bolnico in tam ostanem.. In tam bomo čakali na popadke, če pa nič ne bo, bodo verjetno sprožili..
Jooj, si tak želim, da bi že danes dobila svoje popadke.. Baje so umetni boleči, hujši...

Janey, na srečo se je vse dobro izteklo a ne.. Samo, da je z bebo vse okej user posted image

Danes sva si z mamico pripravljale oblekice za otročka, jooj, kak so lepe.. Ampak večina roza barve.. Upam, da bo punčka, ker ne moremo kar dečka v roza oblačiti.. Joj, sem nestrpna..

Javite se še kaj user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
4.7.2007 17:31:31   
koala
Gorazdova prijetno pot v Rim, pa naj bo čimkrajša in čimmanj boleča.
No, pa tvoje popadke ti želim.

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
5.7.2007 10:54:49   
rakinja
Pozdravljeneuser posted image

Kako ste kaj?Kak to da nič ne pišete?In kaj bote počele čez dan?

Lp pa ne toliko pisat ha ha

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 670
5.7.2007 12:06:36   
Janey
Hei user posted image  kje ste?
Mene so pa danes selili v službi. Sem na boljšemuser posted image ...zdaj boma lepo v miru :)
Kako je pa vreme...za bruhat. nikamor ne moreš prav it.blek. Upam da se bo za vikend kaj pobolšalo, da se malo razmigamo :)

glava buba user posted image  upam da bo čimprej bolše :)

lepo se imejte

papa

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
5.7.2007 13:24:14   
koala
Janey za vikend napovedujejo izboljšanje, tako da brez skrbi.

Jaz sem pa danse čist povožena in nič mi ne paše jest, samo sadje, od vsega ostalega pa mi je slabo, no jogurt je še ok.

Nisem vedela

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 672
5.7.2007 13:30:40   
madejka
pa kje babe zivite, pri nas ze skoz soncek sije! Pa pridite v Miklavz trimckat!user posted image

Drugac pa kuham... fizolovo omako pa hrenovke. Se je treba najest stvari, ki bojo pol malega napenjale, pa jih ne bomo mogle jest... user posted image Ampak za tele nase sraufe vse, a ne?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 673
5.7.2007 14:42:13   
Janey
Joj jaz sem pa danes sama pa se mi sploh ne da kuhat. Ampak moram bit pridna in lepo toplo papat. Kak je teško za enga kuhat. Sploh nima smisla. Upam da mam kaj hitrega doma. kaki mladi krompirček :)
še malo pa konec službe, komaj čakam da se spokam domov. Pa taki raztur me čaka doma...jaz bi pa samo ajo ajo :) hehe
bomo že

lepo se imejte

papa

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
5.7.2007 15:49:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rakinja

Saj uživam po eni streni po eni pa spet ne kr je zdaj v bajti taka tišina.

NRMM:kaj ti si že rodila zakaj pa jaz nič ne vem o tem?Iskrene čestitke ti želim za user posted image  pa veliko cartanja.In kako je poteko porod je bilo hudo ali lažje kot pri prvi?

Verjemi da bi tudi jaz bla na tvojem mestu samo ki še je avgust zdaj se mi bota zadnja dva meseca tako vlekla.

Pišite kaj

Rakinja nisi vprašala user posted image user posted image .

Drugi porod je bil hiter ampak dosti bolj boleč kot prvi user posted image .Prvo pupo sem rodila s samimi umetnimi popadki in rojevala 6,5 ur,vsega skupaj 12 od prihoda v porodno in nisem bila tako out kot zdaj drugič,ko je bilo v skupaj od prihoda v porodnišnico 2,5uri.Bilo je user posted image ,mala je hotela hitro ven,bila velikih mer in teže in je booolelo za znoret.Tako da je želja po še kakšnem otroku ostala na porodni postelji user posted image .

A Gorazdova je pa danes že šla?

Kaj je Zvesta že doma,ve katera?

Nič moja mala neki jamra grem gledat kaj dogaja!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?